Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@lubika6663 ahoj, ja idem síce do druhého ročníka, ale musím dorábať prvý 🙂
@andreafranova ahoj aj ja idem do bb na predskoldku a elem.pedagogiku externe 🙂
@boriik ahoj, trochu sa votriem, ja som tiež prijatá do BB. Bola si včera na zápise?
@josephine15 ahooj no ja mam zapis az 14.septembra normalne som sa zlakla ci som sa nepomylila🙂 ty ides tiez externe ?
@boriik áno externe, tak to je zvlastne, ze sme nemali všetci naraz zápis..či si bola prijatá dako dodatocne? A ides na bakalárske?
@josephine15 nie nebola som dodatocne a mala som pocit ze nas nieje az tak vela na externe, ano bakalarske, no neviem ale datum mam v tych papieroch co prisli postou s rozhodnutim o prijati. a prosim ta dlho trval ten zapis?
@boriik ktovie potom, nás tam bolo včera okolo 25 tipujem...a trvalo to dakych 45 minut
Ahojte, je tu niekto, kto ide do Presova na externe??
Prosim vas ako sa mozem co njalepsie pripravit na prijimacie skusky na pedagogiku? Chcem studovat odbor predskolska vychova..v bb. Dakujem
baby prosim vas ,kto studuje na KU- RK, poznáte učitelku Bellova, predmet kompetencie triedneho učitela,alebo Kluskova základné .t.Biblie ,ide o to či si výžadujú účasť na prednaškach..dakujem
@afronikaa ahoj. Mam taku otazocku 🙂 Zacinam predskolsku a elementarnu pedagogiku teraz najblizsi vikend v NR. Pocas pozerania si rozvrhu som si vsimla ze v piatok zvyknu byt prednasky z danych predmetov napr. Predskolska pedagogika, uvod do teorie pedagogiky, motorika a podobne a v sobotu su cely den seminare. Vedela by si mi prosim ta vysvetlit ako prebiehaju seminare, co sa tam robi a pod. Na niektorych su aj cvicenia ale bola som v tom ze seminar a cviko je to iste. Je v tom rozdiel? Ďakujem moc za odpoved 🙂
dobrý deň,mamičky pani učitelky,riaditelky v MŠ, prosím Vás poradite mi nejakú dobrú žiadosť do zamestnania do šlolky,zatiaľ stále studujem...kludne ak su tu nejake mamičky v tom zbehlé ,tak popripade sa možme dohodnut za nejaku odmenu..Ja sa citím pri tom písaní ako nejaka spisovatelka bez inspiracie....😨
Ahojte, uvažujem nad externým bakalárskym štúdiom v Ružomberku ( predškolska a elementárna pedagogika).Obavam sa hudobnej výchovy.Prosim konkrétne niekoho,co študoval/študuje na tejto škole o info: ako semináre z hudobnej prebiehajú?Hromadne cela skupina s 1 pedagógom cvičí na hudobný nástroj, ci je to individuálne? Neviem si to vobec predstaviť.A tiez tie hlasové cvičenia,ako konkrétne ten seminár prebieha?V skupine/jednotlivo? a este neviete niekto, konkrétne z akých hudobných nástrojov sa da v Ružomberku vybrat? Dakujem velmi pekne za rady
prosim vas niekto kto bol 3.rocnik externe v presove na predskolskej min.rok?
Ahojte 🙂 Chcela by som sa spýtať či je tu niekto kto študuje v Prešove predškolskú a elementarnu pedagogiku či to je ťažká škola a či je povinné hrať na 1 nástroj . ĎAKUJEM za odpovede 🙂 🙂
@kat2602 boli aj take co v zivote nehrali...neviem ci ides denne al.externe,ale na externom sa vela tomu nevenuje,musis skor doma sama,alebo nejake doucka.ťažká?...no asi žaidna vš nieje ľahká.neviem v akej si situacii,ale ja pri praci a dvoch detoch nestiham velmi,budem rada ked dam treti rocnik a potom sa uvidi.
Tak ja chcem si na denne studium 🙂 a som v situacii kde koncim teraz strednu skolu a chcem ist na vysku zato sa informujem 🙂 mna hlavne odradza ten klavir 🙂 rozmyslam este ze na filozoficku univerzitu v presove institut psychologia 🙂
@silvicka247 Ahoj chodis prosim ta na uk na predskolsku?ako je to s narocnostou?dakujem
@isabella22 ahoj ešte nie ale co som si zohnala informacie je to ťažke hlavne ten klavír musíš chodit na doučovania keď nevieš hrať a je tam ANJ 🙂
@kat2602 myslis BA je tam klavir?to by bolo super...13rokov som hrala😁aspon na nieco by mi to bolo...a Anj som nemala iba nj😕
@kat2602 a co tam maju akoze hrat?niake ludovky ci?
@kat2602 a ty myslis UK vBA any sme sa dobre chapali😉
Je to jedno kde vsade je povinny klavir podla mna skus so pozriet na stranke 🙂 neviem na presovskej v presove je povinny hraju sa tam pesnicky a zaklad je aj spev
@majushka91 už si asi absolvovala prednášky aj semináre a vieš aký je rozdiel, však? Mńa by to tiež zaujímalo, lebo v TT máme len prednášky.
Ahojte dievčatá prosím vás chodí niekto na predškolskú a elementárnu pedagogiku do NR chcela by som vedieť nejaké veci ohľadom štúdia.
Ahojte, je tu prosím niekto, kto študoval, alebo študuje predškolskú elementárnu pedagogiku na UK v Bratislave externe 4 ročné bakalárske štúdium?
@zuzkastanko ja
@zuzkastanko ja

Ahojte dievcata ide niekto z vas na externe studium do Ruzomberka?