icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

lubika6663
•
3. sep 2017

Ahojte dievcata ide niekto z vas na externe studium do Ruzomberka?

danciacik
•
3. sep 2017

@lubika6663 ahoj, ja idem síce do druhého ročníka, ale musím dorábať prvý 🙂

boriik
•
6. sep 2017

@andreafranova ahoj aj ja idem do bb na predskoldku a elem.pedagogiku externe 🙂

josephine15
•
7. sep 2017

@boriik ahoj, trochu sa votriem, ja som tiež prijatá do BB. Bola si včera na zápise?

boriik
•
7. sep 2017

@josephine15 ahooj no ja mam zapis az 14.septembra normalne som sa zlakla ci som sa nepomylila🙂 ty ides tiez externe ?

josephine15
•
7. sep 2017

@boriik áno externe, tak to je zvlastne, ze sme nemali všetci naraz zápis..či si bola prijatá dako dodatocne? A ides na bakalárske?

boriik
•
7. sep 2017

@josephine15 nie nebola som dodatocne a mala som pocit ze nas nieje az tak vela na externe, ano bakalarske, no neviem ale datum mam v tych papieroch co prisli postou s rozhodnutim o prijati. a prosim ta dlho trval ten zapis?

josephine15
•
7. sep 2017

@boriik ktovie potom, nás tam bolo včera okolo 25 tipujem...a trvalo to dakych 45 minut

majoska
•
17. sep 2017

Ahojte, je tu niekto, kto ide do Presova na externe??

kloranebb
•
26. sep 2017

Prosim vas ako sa mozem co njalepsie pripravit na prijimacie skusky na pedagogiku? Chcem studovat odbor predskolska vychova..v bb. Dakujem

aylaxx
•
27. sep 2017

baby prosim vas ,kto studuje na KU- RK, poznáte učitelku Bellova, predmet kompetencie triedneho učitela,alebo Kluskova základné .t.Biblie ,ide o to či si výžadujú účasť na prednaškach..dakujem

majushka91
•
28. sep 2017

@afronikaa ahoj. Mam taku otazocku 🙂 Zacinam predskolsku a elementarnu pedagogiku teraz najblizsi vikend v NR. Pocas pozerania si rozvrhu som si vsimla ze v piatok zvyknu byt prednasky z danych predmetov napr. Predskolska pedagogika, uvod do teorie pedagogiky, motorika a podobne a v sobotu su cely den seminare. Vedela by si mi prosim ta vysvetlit ako prebiehaju seminare, co sa tam robi a pod. Na niektorych su aj cvicenia ale bola som v tom ze seminar a cviko je to iste. Je v tom rozdiel? Ďakujem moc za odpoved 🙂

aylaxx
•
2. okt 2017

dobrý deň,mamičky pani učitelky,riaditelky v MŠ, prosím Vás poradite mi nejakú dobrú žiadosť do zamestnania do šlolky,zatiaľ stále studujem...kludne ak su tu nejake mamičky v tom zbehlé ,tak popripade sa možme dohodnut za nejaku odmenu..Ja sa citím pri tom písaní ako nejaka spisovatelka bez inspiracie....😨

sasulik37
•
4. okt 2017

Ahojte, uvažujem nad externým bakalárskym štúdiom v Ružomberku ( predškolska a elementárna pedagogika).Obavam sa hudobnej výchovy.Prosim konkrétne niekoho,co študoval/študuje na tejto škole o info: ako semináre z hudobnej prebiehajú?Hromadne cela skupina s 1 pedagógom cvičí na hudobný nástroj, ci je to individuálne? Neviem si to vobec predstaviť.A tiez tie hlasové cvičenia,ako konkrétne ten seminár prebieha?V skupine/jednotlivo? a este neviete niekto, konkrétne z akých hudobných nástrojov sa da v Ružomberku vybrat? Dakujem velmi pekne za rady

miska2311
•
5. okt 2017

prosim vas niekto kto bol 3.rocnik externe v presove na predskolskej min.rok?

kat2602
•
23. okt 2017

Ahojte 🙂 Chcela by som sa spýtať či je tu niekto kto študuje v Prešove predškolskú a elementarnu pedagogiku či to je ťažká škola a či je povinné hrať na 1 nástroj . ĎAKUJEM za odpovede 🙂 🙂

miska2311
•
24. okt 2017

@kat2602 ja som v tretom externe.nastroj musi byt sucast skusky...klavir

kat2602
•
24. okt 2017

@miska2311 A ako je to musím vedieť základy allebo ma naučia keďže ja som v zivote sa nič nebavila 🙂 a čo sa týka učenia je to ťažka škola? 🙂

miska2311
•
24. okt 2017

@kat2602 boli aj take co v zivote nehrali...neviem ci ides denne al.externe,ale na externom sa vela tomu nevenuje,musis skor doma sama,alebo nejake doucka.ťažká?...no asi žaidna vš nieje ľahká.neviem v akej si situacii,ale ja pri praci a dvoch detoch nestiham velmi,budem rada ked dam treti rocnik a potom sa uvidi.

kat2602
•
24. okt 2017

Tak ja chcem si na denne studium 🙂 a som v situacii kde koncim teraz strednu skolu a chcem ist na vysku zato sa informujem 🙂 mna hlavne odradza ten klavir 🙂 rozmyslam este ze na filozoficku univerzitu v presove institut psychologia 🙂

isabella22
•
6. jan 2018

@silvicka247 Ahoj chodis prosim ta na uk na predskolsku?ako je to s narocnostou?dakujem

kat2602
•
6. jan 2018

@isabella22 ahoj ešte nie ale co som si zohnala informacie je to ťažke hlavne ten klavír musíš chodit na doučovania keď nevieš hrať a je tam ANJ 🙂

isabella22
•
6. jan 2018

@kat2602 myslis BA je tam klavir?to by bolo super...13rokov som hrala😁aspon na nieco by mi to bolo...a Anj som nemala iba nj😕

isabella22
•
6. jan 2018

@kat2602 a co tam maju akoze hrat?niake ludovky ci?

isabella22
•
6. jan 2018

@kat2602 a ty myslis UK vBA any sme sa dobre chapali😉

kat2602
•
7. jan 2018

Je to jedno kde vsade je povinny klavir podla mna skus so pozriet na stranke 🙂 neviem na presovskej v presove je povinny hraju sa tam pesnicky a zaklad je aj spev

nejla
•
8. jan 2018

@majushka91 už si asi absolvovala prednášky aj semináre a vieš aký je rozdiel, však? Mńa by to tiež zaujímalo, lebo v TT máme len prednášky.

barborka314
•
11. jan 2018

Ahojte dievčatá prosím vás chodí niekto na predškolskú a elementárnu pedagogiku do NR chcela by som vedieť nejaké veci ohľadom štúdia.

zuzkastanko
•
16. jan 2018

Ahojte, je tu prosím niekto, kto študoval, alebo študuje predškolskú elementárnu pedagogiku na UK v Bratislave externe 4 ročné bakalárske štúdium?

silvicka247
•
16. jan 2018