icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

sorciera24
11. júl 2014

@terezka1947 ked mas vystudovane ucitelstvo, staci ti dorobit 2rocne rozsirujuce studium ucitelstva pre rpedprimarne vzdelavanie....ja nad tym tiez rozmyslam...(mam SJ-OV), pre pripad.... ponukaju to univerzity...viem ze UK a UMB BB...a napr. v ZA sa to da prave cez tento institut, kt. dane univezity ponukaju: http://www.ipvza.sk/rozsirujuce-studia/predprim... popozeraj

ceruzka_24
11. júl 2014

ahoj
Staci ti dorobit 2 rocne pomaturitne studium, posli si prihlasku na pedagogicku a socialnu akademiu do BA.

terezka1947
11. júl 2014

@sorciera24 joooj,dik za radu...rozmyslam,ze by som radsej brala matersku skolu,ale do mojho rozhodovania som teraz opat otehotnela...taaakze aspon budem mat cas nazbierat skusenosti...no najviac by mi vyhovoval PO a KE...no,popozeram
a ak a mozem opytat,preco tiez zvazujes skolku?

terezka1947
11. júl 2014

@ceruzka_24 dakujem

sorciera24
11. júl 2014

@terezka1947 neviem, len tak....ako zvazujem toho viac....ja ucim sice ns SS, ale deti je malo, rpepusta sa, proste neico to cche naviac....rozmyslam aj nad 3tim predmetom...ale netusim, kt. by bol vhodny, aby bol po nom dopyt a a aby ma aj bavil.....skolka je sice uplne neico ine.....ale bavilo by ma to viac ako fyzika napr.:D.....neviem....to ej len take rozmyslanie do buducna, elbo tiez idem teraz na matersku (a zatial miesto mam)

terezka1947
11. júl 2014

@sorciera24 hmmm,aj ja tak spekulujem....ja som ucila chvilu na gymnaziu a potom suuuuup inde...a je mi tam fajn,ale pracovna doba pri malych detoch je neunosna...a starych rodicov a ani inu blizku rodinu nemame,taaaakze zvazujem navrat do skolstva,ale skolka ma laka viac ...pytala som sa len preto,lebo mnohi moji spoluziaci to uz davno v skolstve vzdali=kvoli roznych problemom-a peniaze v tom teda neboli u vsetkych,skor to,ze deti uz nie su tie,co byvali aaaa dalsi problem su rodicia,kt.su na deti specialne zatazeni,taaakze komunikaciu a kadejake vyhrazky uz nezvladali.... 😖
ja som tiez zvazovala este nejaky predmet...aaale naozaj neviem...predsa len ta skolka ma laka viac,hoci....aj tu je deti malo,akurat posl.roky je nejaky boooom

sorciera24
11. júl 2014

@terezka1947 ako ja som na gympli spokojna, ano robota tazka halvne s rodicmi, ale ja tu pracu milujem, pre mna je to poslanie 😵 preto chcem sotat v skolstve (skolka by bola pre mna isto narocnejsia...ako pubertaci...ale enviem no, proste uvazujem len ako azdne vratka...)

terezka1947
11. júl 2014

@sorciera24 ved to,ze aj mna to stale laka k detom...aj k pubertakom 😀 ....sice,platovo by som sla dole....ale jednoducho...viac ma to laka...a skolka...taaak to je srdcovka...
nejako po porode som specialne zatazena na male deturence 😀
a tie super hlasky , taku naozaj este nepokazenu uprimnost v ockach 🙂 ,obajtie...atd...

tak dakujem za rady...

dancul009
14. júl 2014

@danielle21 Ahoj, som prijatá tiež na predškolskú a elementárnu, externe do Prešova no možno budeme spolužiačky 🙂

danielle21
14. júl 2014

@dancul009 tak to asi budeme 🙂

drobecbobo
16. júl 2014

@terezka1947 Ahoj, skutočne Ti stačí dorobiť si externe dva roky predprimárnej, elementárnej pedagogiky. Rovnako ako aj ty, mám VŠ pedagogickú, ale odbor pre 1.stupeň ZŠ. Takže momentálne navštevujem Súkromnú pedagogickú a sociálnu akadémiu v BR, ale táto inštitúcia je tuším ešte aj v Prešove a Žiari nad Hronom. Mám za sebou prvý ročník a čaká ma druhý a maturita, dá sa to zvládnuť, hlavne, ak sa dostaneš do tak dobrého kolektívu ako ja. Držím palce s bábätkom a potom aj s rozhodnutím ohľadne školy.

terezka1947
16. júl 2014

@drobecbobo dakujem 🙂
veal sil do dalsieho rocnika aj Tebe 😉

majulik19
10. aug 2014

@pepa11 Ahoj ja idem od septembra do Nitry 🙂

bejushka90
12. aug 2014

@danielle21 ja idem na predškolsku a elementarnu pedagogiku na denne 🙂

ceruzka_24
13. aug 2014

Ahojte baby chcem sa Vas spytat, ci mi neviete pomoct alebo ak mate zaznamovy karok o poznavani dietata.Potrebujem ho na skusku. Dakujem za pomoc

ceruzka_24
29. aug 2014

ahojte baby, chcem sa spytat, kto chodi do Trnavy na externe studium - predskolska pedagogika, uz zaciname buduci tyzden v piatok to je 5.9?

mirina5
29. aug 2014

@ceruzka_24 podla rozvrhu začíname 5.9. 🙂

visna6
1. sep 2014

Ahojte 🙂 ja tiež nastupujem na predškolskú-elementárnu pedagogiku do PO 🙂

ajusssa
15. sep 2014

Ahojte je tu niekto kto chodi do Spišskej Novej Vsi na predškolsku?? Nemáte materiály z ktorých sa učiť na prijimacie konanie? Ďakujem Vám veľmi pekne

matkokubko88
18. sep 2014

@dancul009 ahoj prosim ta vedela by si mi napisat okruh otazok na prijimacky? slovencina, matematika a co viac? ak by sa dalo, odkupila by som od teba aj to cd, ak ho este mas. vdaka 🙂

vladi15
1. okt 2014

pepa11...Tak to ti gratulujem, aj ja by som chcela a bez príjmačiek to by bolo fajn🙂 Tak ti prajem veľa úspechov 🙂 potom napíš ako sa ti darí. a kedy ti dali vedieť, že bez príjimačiek? ahoj

ceruzka_24
1. okt 2014

Ahojte Baby chcem sa Vas spytat, ktora z Vas ma uz absolvovany 1 roc.na predskolskej a elementarnej pedagogiky v Trnave. Potrebovala by som pomoc co sa tyka profesijnej etiky. Mam niektora z vas vypracovane otazky resp.sylaby z etitky a ci sa stacilo ucit tie otazky na skusky. a popripade nejake otazky, ktore boli na skuske u DAniskovej DAkujem za pomoc.

Este otazky zo psychologickej propedeutiky u SZeliga

kalupe
8. okt 2014

@ceruzka_24
ahoj tak ja mam prof.etiku za sebou a neurobila som ju PVČ som urobila. Ja vobec neviem čo ta Daniškova chce za odppovede 🙂

ceruzka_24
8. okt 2014

@kalupe z coho si sa ucila? z tych vypracovanych papierov , a ake si mala otazky?

kalupe
8. okt 2014

no že aka je normativna a deskriptívna etika a ci non moralne požiadavky legitímne vsetko som jej napisala a ona mi dala FX a ani kamoška čo bola so mno to nespravila

kalupe
8. okt 2014

@ceruzka_24
no že aka je normativna a deskriptívna etika a ci non moralne požiadavky legitímne vsetko som jej napisala a ona mi dala FX a ani kamoška čo bola so mno to nespravila

monikad77
13. okt 2014

@ceruzka_24 ahoj vidím že chodíš na pedagogiku do TT chodíš externe? Zvažujem že budúci rok si podám prihlášku len neviem čo všetko do obnáša, Som už zo strednej školy dávno preč a neviem z čoho sa robia prijímačky, vedela by si mi poradiť? Ako si sa ty pripravovala...ďakujem

ceruzka_24
13. okt 2014

@monikad77 Ahoj Mna zobrali minuly rok bez prijmacok, som len uplne na zaciatku, tak zatial neviem napisat, co to obnasa, mam za sebou len jednu skusku a este ma caka 9 skusok

sisaklenkova
11. nov 2014

@robinsonka123 prosim ta plavanie, lyzovanie.. neviem, v akych rocnikoch absolvuju deturence plavecky vycvik, lyziarsky asi az druhy stupen, vsak?

987654
29. dec 2014

@majulik19 ahoj,ides interne alebo externe?ja rozmyslam velmi nad odborom predskolska a elementarna pedagogika a chcela by som externe....z coho si robila prijimacky?boli tazke?a ked chodis externe,tak kolko sa vlastne plati?dakujem ti za odpovede 🙂