icon

Predškolská a elementárna pedagogika - externé štúdium

angelhe
1. jún 2012

Zdravím,
študuje niekto z vas predškolskú a elementárnu pedagogiku na UMB v BB externe?? Aké boli min.rok skúšky?? Aké približne otázky? Dá sa to zvládnuť? Díky za odpovede. 🙂

janka1710
8. jún 2012

Ahoj 🙂 Ides tam studovat? Tiez hladam niekoho kto by mi s tym pomohol al. kto tam uz studuje Cakaju ma prijimacky a tiez neviem co mam od nich ocakavat 🙂

monikamy8
3. máj 2019

Ak je teda niekto kto už má skúsenosť, rada si prečítam....

koriblik
8. máj 2020

Ahojte, mate uz nejake blizsie info? Tiez zvazujem, chcem primarne vzdelavanie DPŠ uz mam... len neviem ako je to s prijimackami a dokedy tteba podat prihlasku

danmag
29. jún 2021

@koriblik Ahoj študuješ tu primárnu pedagogiky,je ťažká?

koriblik
30. jún 2021

@danmag nie, lebo ma neprijali kvoli tomu ze som ing...vratili mi prihlasku

katusik19
2. júl 2021

Ahojte prosím študuje tu niekto pedagogiku v Nitre?

kashupierka
6. máj 2022

@koriblik prečo si myslíte že kvôli tomu ze ste Ing?

koriblik
6. máj 2022

@kashupierka lebo aj dpš je údajne pre technické smery. Mala som to tam aj napísané, že je to pre záujemcov s ukončeným Mgr štúdiom...

katuskaa2
3. mar 2025

@koriblik ahoj prosím ťa ak sa smiem spýtať nevzali ta na školu lebo máš Ing titul a chcela si študovať predškolsku a elementárnu pedagogiku ? Dobre to chápem pýtam sa lebo tiež uvažujem že pôjdem študovať a mám titul ing

koriblik
3. mar 2025

@katuskaa2 áno, ale to bolo v Bratislave, myslim 3 - 4 roky dozadu. Aktualne pomaly končím toto studium v Banskej Bystrici...

koriblik
3. mar 2025

@katuskaa2 tam išlo o to, že mám technický smer a vlastne aj to DPŠ bolo údajne tomu prispôsobené, hoci som nevidela rozdiel v predmetoch ani v ničom inom oproti netechnickemu smeru.

katuskaa2
3. mar 2025

@koriblik takže keď mam titul ing ani si nemám podávať prihlášku ? Nevezmú má?

katuskaa2
3. mar 2025

@koriblik aha takže nakoniec si študovala ale na inej škole ok ďakujem za info ja chcem v po

katuskaa2
3. mar 2025

@koriblik a ako hodnotis je to ťažšia škola ako technická ?ja sa skôr anglického jazyka obávam keďže som mala len nemčinu a anglický som vôbec sa neucila a pozerám že je celé 3 roky + celková skúška na bc čo má teraz odrádza

koriblik
3. mar 2025

@katuskaa2 ja neviem ci sa v BA zmenili podmienky, ale ak nie, tak je škoda posielať prihlášku...
Ale, toto fórum je o rozširujúcom študiu, nie o BC. Lebo to je úplne niečo iné. Pokiaľ máš len technickú školu a nemáš DPŠ, tak na rozširujúce ta nevezme nikde. Bakalár, to ťa vezmú kdekoľvek, kde spravíš prijimacky. Takze záleží, ze co chceš vlastne študovať... na rozširujúcom nieje jazyk.

koriblik
3. mar 2025

@katuskaa2 a co sa týka ci je ťažšia ako technická? No to záleží od toho aký si typ. Mne sa lepšie učia logické veci, kde tu mi to príde skôr o takom biflovani. Ale, ono, techniku som robila ked som bola mladsia, teraz už mi veci dávajú iny zmysel, mam ine skúsenosti, takže už aj tu nachádzam vo veľa veciach logiku

koriblik
3. mar 2025

@katuskaa2 *pozerám, že toto je fórum o externom studiu, nevšimla som si. Tak je jedno ci uz mas školu, to by si mala ako ďalšiu VŠ, čiže na titule nezalezi

katuskaa2
3. mar 2025

@koriblik nemám dps len Ing titul čo je rozširujúce štúdium?nie nie na externom som pozerala predmety a je tam anglický jazyk

koriblik
3. mar 2025

@katuskaa2 rozširujúce štúdium je 2-rocne studium, kde sa dá dorobiť si aj 1-4. Ale musíš mat DPŠ. Pokial nemáš, tak bud dorobiť DPS, a potom toto, alebo ist rovno na bakalárske...

marika671982
25. máj 2025

Ahojte, prosím je tu niekto, kto bude študovať od septembra externe predskolsku elementarnu pedagogiku v NR?