Predškolská a elementárna pedagogika - externé štúdium
Zdravím,
študuje niekto z vas predškolskú a elementárnu pedagogiku na UMB v BB externe?? Aké boli min.rok skúšky?? Aké približne otázky? Dá sa to zvládnuť? Díky za odpovede. 🙂
Ak je teda niekto kto už má skúsenosť, rada si prečítam....
Ahojte, mate uz nejake blizsie info? Tiez zvazujem, chcem primarne vzdelavanie DPŠ uz mam... len neviem ako je to s prijimackami a dokedy tteba podat prihlasku
Ahojte prosím študuje tu niekto pedagogiku v Nitre?
@koriblik prečo si myslíte že kvôli tomu ze ste Ing?
@kashupierka lebo aj dpš je údajne pre technické smery. Mala som to tam aj napísané, že je to pre záujemcov s ukončeným Mgr štúdiom...
@katuskaa2 ja neviem ci sa v BA zmenili podmienky, ale ak nie, tak je škoda posielať prihlášku...
Ale, toto fórum je o rozširujúcom študiu, nie o BC. Lebo to je úplne niečo iné. Pokiaľ máš len technickú školu a nemáš DPŠ, tak na rozširujúce ta nevezme nikde. Bakalár, to ťa vezmú kdekoľvek, kde spravíš prijimacky. Takze záleží, ze co chceš vlastne študovať... na rozširujúcom nieje jazyk.
@katuskaa2 a co sa týka ci je ťažšia ako technická? No to záleží od toho aký si typ. Mne sa lepšie učia logické veci, kde tu mi to príde skôr o takom biflovani. Ale, ono, techniku som robila ked som bola mladsia, teraz už mi veci dávajú iny zmysel, mam ine skúsenosti, takže už aj tu nachádzam vo veľa veciach logiku
Ahojte, prosím je tu niekto, kto bude študovať od septembra externe predskolsku elementarnu pedagogiku v NR?

Ahoj 🙂 Ides tam studovat? Tiez hladam niekoho kto by mi s tym pomohol al. kto tam uz studuje Cakaju ma prijimacky a tiez neviem co mam od nich ocakavat 🙂