Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    katusik19
    30. nov 2016    Čítané 46x

    Testovanie Interpharm

    Každá žena sa rada parádi. A aj ja. Hoci, nie každý deň mám na to náladu a čas. Niekedy som rada, keď si vo svojom ultra sexi flanelovom pyžame sadnem pred TV a mám možnosť nerušene sedieť bez detského kriku a neustálej pozornosti mojich detí.

    Ale výhrou od koník_testuje a vďaka výrobkom od Interpharm som zažila predčasné Vianoce a nie len ja, ale aj moje deti a môj manžel ktorý bol zo začiatku skepticky a nič nechcel testovať, ale predsa len podľahol. 

    Pretože ako to poznáte, keď žena na tom trvá muž skôr ci neskor podľahne. Skrátka, chceš - nechceš, musíš.  Ja lupiny nemám, ty máš, daj hlavu a použi tento šampón. 

    Musím povedať, že tento mesiac testovania sme si všetci užili tak ako ja, tak aj moje deti a muž samozrejme tiež, v neposlednej rade.  Zažívala som domáci týždeň wellnessu a moc som si to užívala. Za tento mesiac testovania sa mi veľmi zlepšil stav mojej pleti, mojich chodidiel a vlasov. A teraz už prejdem ku konkrétnym výrobkom:

    - Bübchen

    Telové mlieko:

    Mliečko má dosť riedku konzistenciu, čo mne osobne trocha prekážalo, ale inak žiadne iné výhrady k tomuto mliečku by som nemala. Deťom sa páčila vôňa a boli spokojní, každý večer ma prosili aby som ich natierala.

    Sprchový šampón:

    Veľmi príjemný sprchový šampón s jemnou vôňou, veľmi hustý, takže bolo na kúpanie potrebné používať len minimum. Bola som s ním veľmi spokojná a detičky po ňom naozaj veľmi príjemne voňali. Jedine čo by som možno vytkla výrobcom je to, že sa veľmi ťažko vytláčal z tuby keď som mala mokré ruky a na ďalšie používanie, by som uvítala balenie s pumpičkou.

    Pena do kúpeľa:

    Tuto nie je čo vytknúť, úžasná pena, more bubliniek a krásna vôňa. Deti boli v siedmom nebi. Zostávame verní. 

    Detský krém na tvár:

    S týmto krémom sme to doslova natreli zime. Krém je neskutočný svojou vôňou a aj účinkami. Tento krém dokonca začal používať aj môj manžel. Mal veľmi suché a červené fľaky na tvári, tak som mu povedala aby vyskúšal tento krém. Fľaky behom niekoľkých použití zmizli. Takže dá sa povedať, že tento krém mal najväčší úspech u manžela, ale samozrejme aj u detí, tie po ňom krásne voňajú a sú chránené pred zimou.

    - Dr. Brown's

    Kedže, ja už malé bábätká doma nemám, fľašku som na otestovanie ponúkla svojej veľmi dobrej priateľke. Tá bola s fľaškou spokojná veľmi ocenila, že v balení bola aj kefka na čistenie. Dojčenská fľaška spĺňala to čo spĺňať má. Plus je samozrejme, že redukuje výskyt kolík a uchováva vitamíny.

    - Microlife

    Odkedy mám deti, vždy som túžila po takomto teplomery. Moje deti vždy mali problém dať si odmerať teplotu či už v ritke a neskor aj pod pazuškou, lebo im to vždy vypadlo a teplotu sme merali aj na x-krát. Ako ďalší problém bolo meranie teploty v noci, keď spinkali. Bolo mi ľúto ich budiť, ale vy ste môj problém vyriešili.

    Teraz je to oveľa jednoduchšie. Som oveľa pokojnejšia keď im možem merať teplotu aj v noci bez toho, aby som ich musela budiť. Ja so och takto skontrolujem a oni si sladko buvkajú. Teplomer sme bohužiaľ aj museli použiť, aj naostro, pretože nás všetkých skolila viróza. My sme s výrobkom veľmi spokojní.

    - Flexitol

    Pena na nohy:

    ÚÚÚÚÚžasná vecička. Kedže moje nohy sú veľmi zničené. Stále sa mi vytvára tvrdá koža a je to dosť únavné a o estetike ani nehovorím. Už som vyskúšala veľa krémov, ale žiadny nemal takýto bleskový účinok. Nohy mi zostali zjemnené. Pri pravidelnom používaní sa stav mojich chodidiel zlepšil, ale naozaj treba použivať každý deň, ak sa to zanedbá tak nepomôže nič.

    Krém na ruky:

    Musím sa priznať, že moc neobľubujem krémy na ruky. Mávam v zime síce dosť suché a popraskané ruky, ale krém na rukách mi vždy vadil. Aj keď som si ho naniesla hneď som si ho musela aj utierať, proste mi to vadilo. Som rada, že som si mohla vyskúšať krém Flexitol. Príjemne sa vpije do pokožky a vôbec nemám pocit mastných rúk. Príjemne vonia a môžem ho odporučiť, každému kto má podobný problém ako ja, že neznesie krém na rukách. Tento krém sa tak rýchlo vpije, že si ani neuvedomím že som si natrela ruky. Ostávam mu verná.

    Helia-D

    Šampón na vlasy:

    Moje vlasy sú otrasné. Každý deň si musím umývať hlavu inak ju mam strašne mastnú. Tiež nemôžem používať hociaký šampón, pretože sa mi hneď spravia lupiny. Dlhodobejším používaním šampónu sa mi prestali o trošku menej mastiť vlasy. Naozaj mi stačí teraz si umyť vlasy už každý druhý deň a môžem s kľudom vyjsť aj na ulicu.

    Sprej proti vypadávaniu vlasov:

    Hoci som ho používala, zlepšenie mojich vypadavajúcich vlasov som si nevšimla, ale myslím, že bude potrebné pre dostavenie účinkov, používať tento produkt dlhšie. A tiež si myslím, že mi dopomohol k zlepšeniu mojich vlasov, čo sa týka ich mastenia. Po použití spreju sa vlasy dajú ľahšie rozčesávať.

    Sérum na končeky vlasov: 

    Toto sérum som si veľmi obľúbila, krásne vonia a vlasy sú p ňom krásne lesklé. Určite budem používať aj naďalej.

    AA:

    Kedže my už ťahá na 30-tku, veľmi som ocenila tieto masky. Budem sa musieť poobzerať v obchodoch po nich. Po ich nanesení som cítila že moja pleť je svieža a hlavne hebká.

    Medi:

    Na hodnotenie tohto krému som sa asi tešila najviac. Neskutočné ako mi pomohol. V prvom rade chcem vyzdvihnúť, že je to slovenský výrobok. Vždy rada podporím slovenský výrobok. Krém výrazne zlepšil moju kvalitu pleti. Pred jeho používaním som mala tvar mastnú. Mala som po tvári pupienka ktorých som sa nevedela zbaviť. Po mesiaci používania je moja tvár ako vymenená, je to pre mňa zázrak, pretože roky si neviem nájsť krém, ktorý by mi pasoval a tento mi sadol ako "riť na šerbel". Ďakujem vám za možnosť ho vyskúšať a nájsť konečne kozmetickú lásku môjho života. 

    Kawar:

    Mydlo:

    Ďalšia úžasná vecička do mojej zbierky, tak ako vyššie uvedený krém aj toto mydlo mi neskutočne pomohlo k zlepšeniu stavu mojej pleti. Používam ho každé ráno a každý večer a umývam si s ním len tvár.

    Soľ do kúpeľa:

    Teší ma, že som mohla relaxovať v kúpeli s touto soľou. Pokožka po okúpaní bola príjemná a hebká. Taktiež som ju používala na vymočenie nôh a pri naparovaní.

    4 long lashes:

    Jemné odličovadlo, neráždi a ľahko odličí aj výraznejší make up. Z mojej strany veľká spokojnosť, pretože pred tým čo som používala to bol otras.

    -Dr.HOJ

    Zapar-hoj

    S krémom som veľmi spokojná, účinky boli viditeľné takmer okamžite.

    Vapo-hoj

    Balzam je veľmi príjemný. Ja aj syn sme mali chytené priedušky a natierali sme si hrudník s týmto balzamom. Príjemne hreje po natretí a vôňa z neho pôsobí príjemne aj na dýchacie cesty.

    Vetro-hoj

    Ako by som to povedala  Dokonale spĺňa svoju funkciu  U nás strieľali petardy  Škoda, že som ho nepoznala keď bola dcérka maličká a mávala koliky.

    - France Lait

    Mliečko od France Lait som kupovala, keď moja dcérka bola bábätko, hoci my sme kupovali mliečko na intoleranciu laktózy. Teraz, keď je dcérka už zdravá, tak sme mohli vyskúšať aj tieto mliečka. Mliečko pre vekovú skupinu 1 až 3 roky ma očarilo svojou krásnou vanilkovou vôňou. A nie len mňa, ale aj moje deti. Hneď som im ho zarobila a reakcia môjho syna bola - "Ty koksooooo aké dobré mliečko". Takže myslím, že to hovorí za všetko.  Deti ho pýtali 3-krát denne.

    Mliečko pre vekovú skupinu 6 až 12 mesiacov, im chutilo, tiež ale kedže nemalo príchuť, uprednostnili vanilkové mliečko. Ale chuťovo bolo výborné a môžem povedať, že svojim zložením aj kvalitne.

    Elmex:

    Zubná pasta

    Túto zubnú pastu veľmi dobre poznám, pretože ju bežne používame. Sme s ňou veľmi spokojný a myslím že je dôležité používať kvalitnú zubnú pastu, ktorá deťom chráni zúbky už v rannom veku. Hoci je troška drahšia, myslím, že v tomto smere sa oplatí priplatiť si.

    So všetkými výrobkami, ktoré som testovala, som veľmi spokojná a som šťastná, že som mala možnosť spoznať výrobky, ktoré som nepoznala a doplniť si výrobky, ktoré aj bežne používam. Výrobky sú veľmi kvalitné, dokonca sa medzi nimi nachádza aj slovenský výrobok, čo som ja moc ocenila.

    Určite zostávam verná tým výrobkom, ktoré ma najviac očarili. Oceňujem, že výrobky sú bežne dostupné a cenovo prijateľné.