icon

Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016

nejla
14. jún 2016

Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
ynett
16. jún 2016

@minnie30 presne. strašne veľa je toho. a aj tie praxe brali veľmi dôkladne. museli sme mať fotodokumentáciu a podrobné zapisníky. ked si spomeniem že iné kolegyne, ktoré chodili na iné školy si nechali len potvrdiť že mali akúkoľvek prax - čo im potvrdil aj zamestnávateľ totál mimo odboru - tak truni si na tom nechala záležať. celých 5 rokov som dovolenku mínala iba na skúšky a praxe. ale zas veľa skúseností o to pokoj. 🙂 boli sme v detskom domove, na základnej škole, v škole v prírode, centre voľného času, u mestskej polície, úsmev ako dar, v "polepšovni". A už si nepamatam kde všade sme museli praxovať.

minnie30
16. jún 2016

@ynett ja som teraz skončila len prvý ročník, ale stihla som praxovať v ŠKD a aj v škôlke. v druháku som si všimla až tri praxe v ZS

ynett
16. jún 2016

@minnie30 tak držím palce aby si to dotiahla do úspešného konca🙂

eriika22
16. jún 2016

Ahojte 🙂

Ja som si tiež podala na TRUNI predškolská a elementárna pedagogika (externá forma štúdia). Na e-mail mi prišlo, že ma zobrali ale poštou ešte nič. Mám 21 rokov, som z dediny ktorá je pri Púchove a mám za sebou vyštudovaný odbor styling a marketing (maturitu). Na vysokú som nechcela ísť hned po strednej lebo som nevedela čo také by ma bavilo a nechcela som ísť niekam len aby som mala titul. Teraz som sa rozhodla že chcem byť učitelkou v MŠ, pretože som mala absolventskú prax v škôlke. Momentálne som dosť pracovne vyťažená tak ani nemám kedy si prečítať tu tieto správy čo ste písali, len som to tak očami prebehla ale som veľmi rada, že takéto forum je. Pracujem v TN v LAUGARICIU. Moja pracovna pozicia je senior predajca (zastupca managera) v pradajni HOUSE.

A to školné to ma dosť odrádza. Pretože ked som sa pýtala, či sa dá na splátky rozdeliť tak mi povedali že nie, že treba zaplatiť v septembri.

mazula
17. jún 2016

Baby ako ste na tom,prislo Vám už poštou niečo?mne stále niiiic😃

kakaovyrez
17. jún 2016

@ynett Ahoj, studujes externe? Tie praxe su v akej dlzke (myslim pocet dni)? Kazdy semester je nieco ine - skolka, skola, druzina? Alebo si vyberies, co chces?

ynett
17. jún 2016

@kakaovyrez ahoj, študovala som externe. už neštudujem, už som Mgr🙂 niekedy bola prax na dva dni, niekedy na tri, niekedy sa dalo za jeden den. čo sa týka vyberania, tak vybrať sme si mohli čiastočne. napríklad sme mali praxovať ohladom náhradnej výchovy - tak sme mali na výber či si vybavíme návštevu detského domova, alebo profesionálnej rodiny.

zdenkaja
17. jún 2016

@mazula Ani mne nič neprišlo.Už by aj mohlo.

minnie30
17. jún 2016

@kakaovyrez ja študujem externe, v ZS sme mali praxovať v družine 20 hodín a v LS v škôlke 3 dni

ivana265
19. jún 2016

ahojte 🙂 je to tu super nápad 😉 ja som študovala na Pedagogickej v Trenčíne zmaturovala som v roku 2014 a od roku 2014 pracujem v Materskej škole. Podala som si na externé študium 🙂 pochádzam z Dubnice nad Váhom. Teším sa na spoluprácu 🙂

8kikinkaa
23. jún 2016

@domini251 ahoj ja som z Ostrova

papricka33
23. jún 2016

@eriika22 v TN sa da urobit predskolska dialkovo na Pedagogickej a sociálnej akademii. Diakovo, 2 roky, neuvazovala si o tom?

zdenkaja
24. jún 2016

Ahoj dievčatá. Tak už mi prišli papiere o prijatí. Vidíme sa 6. 7. 2016

mazula
24. jún 2016

Ahojky aj mne už došla dnes😃

masama
24. jún 2016

Aj ja som dnes dostala papiere 🙂

katka7236
24. jún 2016

Zdravim, dnes mi prisiel papier tesim sa 🙂 vidime sa 6.7.

silviasisa
24. jún 2016

Ahojte aj som si dnes nasla postu.huraaa.ide sa skoly 🙂)) vidime sa na zapise

nikuskag
25. jún 2016

Ahojte 🙂 už aj mne prišla pošta, našla som si ju až dnes, cez týždeň som sa nepozerala do schránky 🙂 vidíme sa 🙂

nejla
autor
25. jún 2016

Dievčatá, čo znamená v Žiadosti o vydanie preukazu - Identifikátor žiadateľa - TUID?

silviasisa
25. jún 2016

@nejla ja som to este nepozerala tak neviem.ale tiez by ma to zaujmalo

masama
25. jún 2016

TUID by malo byt osobne cislo, s ktorym sa prihlasuje do MAIS. Ale to myslim dostaneme az na zapise.

ln16
25. jún 2016

áno TUID je identifikačné číslo, s ktorým sa budete prihlasovať nielen do MAISU ale napr. aj to unverzitného mailu ;) TUID bude napísaný aj na ISIC-u

zuzkastanko
26. jún 2016

Ahojte, tiež mi už prišli papiere, že som prijatá na Truni a pozvanie na zápis 6.7.2016 dala som si prihlašku aj na UNIBA, ale zatiaľ mi ešte odtiaľ nič neprišlo, ale tam brali iba 30 uchádzačov. Neviete aká je predškolská pedagogika na Univerzite komenského v BA teda UNIBA? 🙂

zuzkastanko
26. jún 2016

ešte som zabudla, bude niekto z Vás cestovať zo Žiliny, okolia? Ja áno. 🙂

zdenkaja
26. jún 2016

@zuzkastanko .Ahoj ja som zo Stráže.Pracujem v Za. Budem chodiť autom.Zdenkaja.A ty?

dominikaturackova
28. jún 2016

Ahojte ja som z Varína to je pri žiline pracujem v MŠ vo varíne a mám dcérku ktorá má 2,5 roka.Teším sa na Vás

zdenkaja
28. jún 2016

@dominikaturackova Aj ja pochadzam z Varína.Teraz bývam v Stráži,Ako budeš chodiť?

katka7236
29. jún 2016

Zdravim, vy si fotku prinesiete alebo ju poslete na internete ako je to napisane na tej ziadosti o vyplnenie preukazu? Dakujem za odpovede 🙂

zdenkaja
29. jún 2016

Napisali doniesť.Asi preto to lepidlo.Ja dufam,že mám vytlačené dobré papiere.V tých jedných som vypisovala ,len ten začiatok.A platili ste len tých 5 eur?

masama
29. jún 2016

Ja som platila len tych 5 eur. A fotky si donesiem, ked tak pisali.