icon

Predvolebné výsledky: Analýza výhier Korčoka a Pellegriniho

eva8
6. apr 2024

Je zaujimave, ze vsetci sa trepu do Bratislavy za pracovnymi prilezitostami. Preco? Pretoze tam vyhral Korcok.
A v krajoch, z ktorych ludia odchadzaju, vyhral Pellegrini. Sme hlupy narod.
Nedakujem volicom Pellegriniho za pohrdanie neznou revoluciou a demotivaciou mladych

Strana
z2
dadis
6. apr 2024

@eva8 Neber to tak tragicky, ludia, co ostali v regionoch su menej vzdelani ako ti v mestach a boli silne masirovani strachom. Nechceli nikomu ublizit, len nemali ten mentalny potencial to pochopit. Ja sa odstahovat zo Slovenska nemozem. Budem tu a budem chodit na namestia a prejavovat nespokojnost s danym stavom a smerovanim nasej krajiny smerom k diktature. Hybridna vojna teraz vyhrava, ale verim, ze len docasne.

eva8
autor
6. apr 2024

@dadis ako p. prezident Pellegrini spoji spolocnost? Pomocou diktatury koalicie 😔

eva8
autor
6. apr 2024

A preco okrem Ba nic nie je? Pretoze tam je Pellegrini (Pellegriniho berte ako symbol v tomto pripade)
Ziadna ucta k zosnulym - novinara a jeho snubenice?

dadis
6. apr 2024

@eva8 Tieto temy zamerne zamlcuju..

thirstymonk
7. apr 2024

Kedy dnes zacina spontanny a nikym neorganizovany prevrat? 🤣

eva8
autor
7. apr 2024

@thirstymonk ?
dal si priklad alebo dokaz toho, ze sme strasne hlupy narod?

silvia2013
7. apr 2024

@eva8 a kde bol Korcok ked zomrel novinar? Preco nebol na namestiach , ked ludia protestovali za pad vlady? Tuto bol!! A nie nie som volic Pelegrinyho .

grausska
7. apr 2024

Voľby dopadli katastrofálne. Moje deti chcú odísť zo Slovenska a uvažujem, že pôjdem s nimi. Nechcem žiť v krajine kde vládne hnev a hrozby. To čo sa stalo za posledných pár dní a napriek tomu vyhralo zlo a nenávisť o nás svedčí že sme neuveriteľné hlúpy národ.

ktochytavzite
7. apr 2024

@eva8 Ono by sa aj tak nic nezmenilo.Skor je nutne aby sa zrodil strana ktora bude sílnou protivahou proti smeríu ,nie je to ani ps-lebo ti tiez nemali dostatok odbornikov,tam je vela amaterov a Simecka nevyrazna osobnost.Ja len verim ze tou novou protivahou nebude Taraba😉Lebo ten celkom dobre napreduje.

dadis
7. apr 2024

@ktochytavzite PS ma dostatok odbornikov. Pre liberalnych volicov je dobra alternativa. Skor by mala vzniknut konzervativna stredoprava kvalitna strana - aby mali konzervativni volici alternativu. KDH ma slabunky vytlak, SAS neuspesne bojuje o podobneho volica ako PS, Demokrati si ani nestuchli..

ktochytavzite
7. apr 2024

@dadis Podl mna nema.Oni su celkovo slabi s ich lidrom na cele.Kebyze Miklos sa da opat do politik a zalozi stranu jeho by som volila.

dadis
7. apr 2024

@ktochytavzite Nazor ti neberiem, ale myslim si, ze pre svoju volicsku zakladnu su postacujuci. Aj pravy liberal sa najde v SAS, avsak konzervativneho volica si bohuzial uplne nepochopitelne stiahli bolsevici a nackovia 🤷‍♀️ Tam su rezervy podla mna vacsie

xckaretxxx
7. apr 2024

@grausska veľa šťastia, budú vás tam čakať s otvorenou narucou

xckaretxxx
7. apr 2024

@grausska a zoberte so sebou aj Matovica

dadis
7. apr 2024

@xckaretxxx Filmy zdarma? Bude ta tu vyhanat niekto, kto nema ani 10 eur mesacne si zaplatit nejaky streaming 😅

silvia2013
7. apr 2024

@ktochytavzite bola taka vlada, Olajno , ludia im uverili. A co sa z nich vyklulo?

eva8
autor
7. apr 2024

@silvia2013 a bola takato vlada Smer. A co sa z nej vyklulo?
Slovaci veria reciam, intrigam, ponizovaniu, vysmievaniu sa. Kamarat Fico podava priatelsku ruku. Vytvoril ta, teda ak ju neprijmes, znici ta.

eva8
autor
7. apr 2024

Prosim o slusnu diskusiu, respektijme sa navzajom. Spravajme sa k sebe s uctou. Dakujem.

eva8
autor
7. apr 2024

@ktochytavzite PS boli slabi. Uz nie su. Slovaci potrebuju intrigy, vysmievanie sa, ponizovanie, nie priame, slusne vyjadrovanie bez invektiv. Preto PS nezaujalo bezneho Slovaka. Veeeeelmi vela mladych vedia, preco prisli volit. Aj v septembri, aj teraz. Pretoze v zahranici videli iny zivot. Kde vyhral Korcok, PS? Kde vyhrala diktatura? Najviac v Banskej Bystrici? V koliske Kotlebovcov?

ktochytavzite
7. apr 2024

@eva8 Len ps nebola alternativa dostatocne silna+ naco tie reci gender ideologie?Ja nie som konzervativec alw uprimne mne by sa nepacilo kebyze sa do mojej vychovy stara stat.Ale tazko povedat ako to oni mysleli.A sami sebe si uskodili len.

eva8
autor
7. apr 2024

@ktochytavzite tie reci o gender vybrali a prekrutili. ficovci. Vedeli, na co sa sustredit. Ako teraz na vojnu. Pocuvam estoka v O 5m12. Tak klame a prekruca to, co K. povedal o bombardovani v Gaze, v Juhoslavii... Klamari obycajni.... Vyobliekani s kravatov. Ale ako prve podakovanie volicom boli v mikine, rozopnutych koseliach, pokriky ako v krcme. Slovensko je krcma?

eva8
autor
7. apr 2024

@ktochytavzite v matovicovej vlade prve roztrzky zacal vyvolavat Fico. Slabunkemu Matovicovi povolili nervy, co vyuzil Sulik. Znicili sa sami.
Od dnes s hlbokym smutkom budem hovorit, ze Slovaci su hlupi. Vlada je sprosta, ale Slovaci hlupi 🙃

Nezovseobecnujem, len hovorim podla vysledkov

eva8
autor
7. apr 2024

Estok vytahuje Lucanskeho? Podla mna ho zabil smer. Tak isto ako slovo podrztaska vytvoril Pellegrini (alebo len ho zverejnil a autorom bol Fico) aby ho bolo mozne koaliciou vyuzit ako obvinovanie z nenavisti, vysmechu a ponizovania zo strany opozicie

dadis
7. apr 2024

@ktochytavzite Ich "gender indeologie"? Ktore?

ktochytavzite
7. apr 2024

@eva8 Ale Korcok by sam aj tak moc toho nezmohol,kedze prezident take kompetencie nema.Ja si myslim ze Slovaci este nedozreli,im sa paci takyto styl vladnutia sluby atd.A inak po Remisovej bol velky neporiadok,oni nevedeli riadit a to mozno ani PS ,Fico aspon v tom ma jasnejsie a vedia drzat pokope co Matovicova vlada a predtym nevedeli.Ja nesmutim lebo podla mna ziadna z terajsich vlad nie je schopna vlady.Akurat som orekvaoena ze Kotlebovi volici dali hls Pelegrinimu ale tam ich ovplyvnuje Orban?

ktochytavzite
7. apr 2024

@dadis A tak na zaciatku dosli s tym,potom mozno menej ked videli ze im to unuda na populrite.

grausska
7. apr 2024

@xckaretxxx ďakujeme, dnes sme sa rozhodli, odchádzame. A skutočne sa na nás tešia, neviem ako ste to.mohli vedieť skôr ako ja..všetko dobré Vám tu želáme

grausska
7. apr 2024

@xckaretxxx len si ho tu pekne užite..

dadis
7. apr 2024

@ktochytavzite Kde konkretne s tym prisli??

ktochytavzite
8. apr 2024

@dadis reg partnerstva ,nechceli to?

Strana
z2