Prekáža vám, ak vás v čakárni nepozdravia?
Napriklad v cakarni u lekara?
Zaujímavo sa to tu vedie 😅 raz teľa potom kapustná hlava 😂
Mňa jedine občas zarazí, keď sa mi nepozdravia deti najbližších susedov, s ktorými inak máme dobré vzťahy. S ich rodičmi v pohode pokecáme a deti (nad 10r) častokrát ani mú ani bé. To sa vždy tam zamyslím, že čo je toto za výchova v dnešnej dobe. Ja mojim deťom (ešte malým) vždy prízvukujem, že sa majú pozdraviť ľuďom, čo poznáme napr. susedom.
Tak je slušné pozdraviť. Nejako ma to ale netrápi. Ja sa snažím vždy pozdraviť.
@anita6666 Prosim? Preco by sa deti mali pozdravit susedom na dedine, ktori byvaju vo vedlajsom dome a ktorych vidaju dennodenne? Si robis srandu? Nie, nie je to v poriadku. Je to o slusnej vychove. Necudujem sa, ze sa z nasej spolocnosti slusnost a zdvorilost vytraca, ked su tu ludia ako ty.
Pozdravovy troll opäť v akcii 🤣🤣🤣
Ešte tu neboli témy:
Zdravíte v obchode?
Zdravíte na úrade?
Zdravíte v banke?
Zdravíte vo fitku?
Zdravíte sa vo výťahu?
Zdravíte sa v šatni na plavárni?
Zdravíte sa v knižnici?
Som vadna keď sa neodzdravim?
Ako zistím či ma vychovali vlci?
Mám sa zdravit starým rodičom keď po nich aj tak nič nezdedim?
Rýchlo ich utekaj založiť, celý MK nebude spať kým túto komplikovanú tému neprediskutuje do najmenšieho detailu 🤣😂🤣😭😂🤣😭
@katka700 alebo
Zdravíte spolužiakov
Zdravíte sa na verejných WC

@katka700 UBOHE. Temy zalozili ini ludia.
Kto určuje čo je úbohá téma. Ja na jej téme nič úbohé nevidím. Skôr tie hlúpe reakcie. Nič zlé neurobila, že sa opýtala.
Ano,vadi mi to.A proto provokativne pozdravim NAHLAS ja.Nepozdravit je nevychovanost a bohuzel to v nasi spolecnosti je cim dal castejsi.😪
@ahyt to mi vždy prišlo kus trápne :D
Jasné, tie pozdravy sú tak 'palciva' téma že ich od včera riešia nezavisle od seba 3 ludia 🤣🤣🤣🤣🤣
@katka700 Tvoj problem ak neveris. Ludia sa zapajaju dobrovolne do tem kde chcu.
AUTORKA: To tiež pravda :D nemusia ked sa nechcú zapojiť
tak si protirečím, to je jedno. Neprekáža mi to v zmysle, že by sa ma to dotklo, urazilo ma to, ale ak človek nepozdraví keď vojde do nejakého malého uzavretého priestoru a nie je očividne v nejakom zhone, strese, alebo skrátko mimo/duchom neprítomný, pomyslím si o ňom, že je to nevychované teľa.
Áno prekáža mi keď nezdravia. Mame takých zopár teliat-kolegov. Vojdu do našej kancelárie a nič. Idú rovno k veci tým ze oslovia kolegu a začnú s nejakou témou. Ako fakt nechápem!!!
Tak isto niektoré matky, co si chodia po deti do školy a občas sa stretáme ani mu a ani be. Ja sa prva teda mladých babám zdraviť nebudem. Aj keď veľakrát mi je trápne koli mojej dcére. Predsa len by sme deťom mali ísť príkladom a k tomu patrí aj vzájomné zdravenie rodičov. No bohužiaľ nie všetci to tak vnímajú.
Nie, neriešim, akože niekedy ma to zamrzí, že pre niektorých ani slušné pozdravenie, odzdravenie nič neznamená, že im to nič nehovorí, ale potom si tak poviem a čo. Pozdravila som sa a tam to pre mňa končí.
Prísť dakde jak teľa nie je slušne..
@katka700 zdravíte sa s manželom keď sa ráno zobudíte? Tých možností je veľa. Možno sa tu ešte niečo iné objaví

@anita6666 lenze aj ty si clovek, cize tiez kapustna hlava. Ci?