Preklikávanie medzi koníkom a stechou
chcela by som sa spýtať prečo ked sa prihlásim na koníkovi a prekliknem si na modrú strechu tak sa tam musím znovu tým istym heslom prihlásiť a naopak?bolo by jednoduchšie keby som sa prihlásila len raz na koníkovi a automaticky by som bola prihlásená aj na steche a ked som neni dlhšie na streche tak my vypadne prihlásenie a musím sa prihlasovať znovu.Ďakujem za informáciu 😉
inak, mne vcera vecer aj to blblo, ze ked som aj prihlasena na konikovi, tak vzdy ked som prisla na uvodnu stranku, tak som sa musela zaregistrovat 😠 Toto uz celkovo blbne ten kon.Jednak spomaleny, a jednak este vzdy nemam vyrieseny ten problem, ze ked chcem odoslat len smajlika, alebo jedno slovo so smajlikom, tak mi to neodosle, ale ma rovno hodi na prvu stranu temy 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
emjee dakujem za info tak sa budem prihlasovať 😉
ale mne vyhaduje prihlásenie na streche ked sa tam už raz prihlásim a idem na koníka a opäť sa vrátim na strechu tak sa musím znovú prihlásiť aj ked som sa odtial neodhlásila 😒
ja sa nemusim, netujem cez mozillu a stale som prihlasena ked zapnem aj pc a aj ked sa preklikavam 😀 netusim v com to je ale uplne prvy krat sa ma pztal ci zapametat heslo dala som ze hej a odklikla aj: "Zapamatovat si heslo. Příště chci být přihlášen/a automaticky." a som vsade prihlasena dokonca aj na cz vsetkych 😀
monkula ja sa uz neprihlasujem, jedine ak ma manzel odhlasi 😀 teda ak on sa prihlasuje ma odhlasi tak potom sa zasa ja musim prihlasovat ale inak som vzdy prihlasena 😉
no ja mam mozillu a aj zapamatovanie hesla a cez to vsetko ma neprihlasuje automaticky, len mam predvyplnene meno a heslo - ale to bude suvisiet s pripojenim, lebo doma mam dial-up a s tym sa neda byt nonstop pripojeny 😀
elise - je tam nejaky casovy interval (okolo 10 minut) po ktorom to automaticky odhlasi - aj v robote kde mam permanentne pripojenie (ale nemam zapamatovat meno a heslo) mi to tak robi
junovka nekecaj 😀 ved pozri kolko smajlov ti tam nabehlo 😀
emjee, ano nabehlo, ale ked som v urcitej teme po cely den, tak mi nechce nabehnut 😠 😒 Ked pisem dlhsi text, tak mi nabehuju, ale ked napr. napisem Ahoj a dam smajlika, neodosle!alebo ked len cisto jedneho smajlika chcem dat, tak isto neodosle!Takze, emjee NEKECAM!
🙂 junovka ja viem, aj mne to obcas takto zblbne - robi to vacsinou pri dlhsich temach a ak das smajla na koniec - cize treba za smajla aj nieco pripisat 😉
emjee dam si prihlasenie martulanr vypisem heslo a hodi ma to na hlavnu stranku modrejstrechy nic nevypise
martulanr, tvoj problem som tiez prave preberala s Bobom a problem je ten ze jemu to funguje takze nevidi tu chybu a nema co opravit 🤐 jedine zatial co mozeme urobit je vypatrat ci je chyba u Nas alebo v Tvojom PC

elise lebo je to tak nastavene - rovnaky princip je aj medzi mojasvadba - konik, resp. mojasvadba - strecha