Premena dcéry Zuzany Belohorcovej
Čo hovoríte na Salmu dcéru Zuzany Belohorcovej?
Keďže teraz je to dosť horúca téma po obrovskej zmene vizáže.
Zo škaredého káčatka sa stala krásna labuť.
Ešte pred rokom aspoň vyzerala ako celkom obyčajná teenagerka (kedysi bez obočia a s riedkymi bielymi vláskami )
Dnes vyzerá ako skúsená sexica a prinajmenšom na dvadsať! samozrejme vďaka skrášlovacích appkách. Anjelská tvárička ,
prsia pomaly väčšie ako mama.
Nevidela som ešte takú premenu...
Neviem nemám dcéry, ale také prsia ori takej štíhlej postavičke yomi da hovorí waaaw .
Za také sa nemusí hanbiť ani dospelá žena.
Dávno som nevidela taký prerod.
A čo vy?Aj vaše pubertiačky idú týmto smerom, že o pár rokov nebude mať čo ponúknuť.
Pane boze, uz si nepamatas ako si ty vyzerala pred pubertou, pocas a po nej?
Genetika robi svoje, tu je jasna, jej mama, babka, ...
Aj dnes maju mnohe 12r baby vacsie prsia nez ine dospelé zeny.. ona vyzera, ze sa aj hybe, venuje nejakej športovej aktivite pravidelne, plus tipujem, ze v make up oblasti je daleko skusenejsia nez napr ja 😃 dobra kozmeticka, hormony, dieta sa meni na zenu
A v neposlednom rade same filtre, ze
To dievca nezije v beznej slovenskej domacnosti a kulture
@pralinka86 Samozrejme s tým súhlasím, ale tie 🐐🐐 má na fotkách väčšie jak mama. Ale samozrejme aj štihlučké môžu mať pekné pevné štvorky aj 14 aj v 15ke
@denkabemommy v prvom rade ju verejnému riešeniu vystavuje jej mama, nás z toho neobviňuj. Čítala som vyjadrenie Zuzany k dcériným prsiam, že nie sú umelé, lebo to ľudia riešia - neviem, čo akože čaká, že budú ľudia riešiť, keď ju vystavuje ako prsnatý tovar.
@mandzula Nie umelé som nemyslela skôr dorobené v nejakej appke
Mladú som videla opakovane na živo, keďže chodia na Slovensko ku starým rodičom. Telo má pekné, majú to v rodine. Vždy bola prirodzene štíhla, nohatá s úzkym pásom a prsia má svoje. Žiadny náročný tréning, ani diety v tom nie sú, len dobrá genetika a vek. Celá Zuza za mlada. Tvár je už horšia, najmä to vysoké čelo, ostatné spravila šikovná kozmetička, najmä dorobenie obočia ju zmenilo k lepšiemu. A vlasy má chúďa strašné - jemné, riedke, len také páperie, takže jej ich dali prirobiť.
Inak, od dcéry takejto matky snáď nečakáte, že sa bude živiť rukami alebo pôjde na medicínu. Potrebujú ju dostať do showbiznisu, nech zarába, kým je mladá a zavesí sa na niekoho vplyvného a bohatého. A na Slovensku má väčšie šance ako inde, keďže tu je mediálne známa jej matka. Robia to, čo robia vedome, len sa občas pobúrene zatvária, ale články o Salme im lichotia, takže pokojne o nej píšte. Hlavne, nech si ju niekto všimne a obsadí ju do reklamy, klipu, seriálu...
@anonym_92fb06 Áno už je maminin klon úplne. Ano štíhla od malička taký gumidžús.A viem, že vlásky také riedke vždy aj to po mamine .Obočie chúďa v detstve takmer nemala a z novým hneď vyzerala inak .Mne toľkokrát na fotkách prišla ako holohlavá v rýchlosti .Ale zlatá.
Zuzu sledujem na ig skrz prostredie, kde ziju. to, co predvadzaju s dcerou je za mna sialene. dovolit dietatu od 14 rokov pravidelne gelove nechty, umele mihalnice, nadpojene vlasy a este k tomu davat detailne storky, ako to dcere vsetko pristane, je to chore. a to pisem ako matka, ktora ma dceru v podobnom veku ako je Zuzina dcera. to nie je o zakazoch. to je o vychove, komunikacii, prioritach a zdravom sebavedomi aj bez vytrcania rite v tangacoch a lascivnych pozach.a mimochodom, prsia nema ziadne. pred cca mesiacom zuzinho otca operovali v sukr.nemocnici, kde pre neho cela familia prisli. stretla som ich. salma mala crop top a nemala ziadne prsia. ano, dievca sa v puberte vyvija, ale nikomu za 4-5 tyz. nenarastu prsia o 3 velkosti.
Zuzu sledujem na ig skrz prostredie, kde ziju. to, co predvadzaju s dcerou je za mna sialene. dovolit dietatu od 14 rokov pravidelne gelove nechty, umele mihalnice, nadpojene vlasy a este k tomu davat detailne storky, ako to dcere vsetko pristane, je to chore. a to pisem ako matka, ktora ma dceru v podobnom veku ako je Zuzina dcera. to nie je o zakazoch. to je o vychove, komunikacii, prioritach a zdravom sebavedomi aj bez vytrcania rite v tangacoch a lascivnych pozach.a mimochodom, prsia nema ziadne. pred cca mesiacom zuzinho otca operovali v sukr.nemocnici, kde pre neho cela familia prisli. stretla som ich. salma mala crop top a nemala ziadne prsia. ano, dievca sa v puberte vyvija, ale nikomu za 4-5 tyz. nenarastu prsia o 3 velkosti.
@matkahelka dnešne 13 maju za sebou prvy sex, ja som v 15 nemala ani prvu pusu za sebou
myslim...keby som tu dala foto z našej triedy ako sme vyzerali v 13, štrikovane svetre, otrasne učesy, nikto sa nefotil nahý a ani dokonca s vystrihom nie
ja si myslim, že velku rolu v tomto zohrava internet. .len Zuza bola lascivna, tak dceru nebude viesť v inom duchu
@jamimo Súhlasím. Ja nektitizujem ich vzhľad. Mne da páčia a súhlasím je to proste trend a iná doba.
Mňa skôr zaujímalo či mladá pridáva úplne fake fotky či reálne v 15 tke tak vyzerá.
@anonym_autor fajn, ale aj tak....Vidíš, aká vlna hejtu a kritiky sa tu spustila. By som rada videla každú jednu Vasilisu prekrásnu spoza monitora 😉 Tú kvalitu vlasov, hustotu, zlatý rez symetrie tváre, obočia.
No a v dnešnej dobe filtrov, IG, Tiktoku sa ani nemusíš zamýšľať nad tým, či sú fotky real, alebo fejk. Sociálne siete sú prasknuté zrkadlo krivej grimasy spoločnosti a "krásna" sociálna vzorka ľudstva. Tak, ako aj táto diakusia 🤷♀️
pockat, to realne dali dcere meno ako napodobeninu Salmy Hayek? 😆
@anonym_9367a4 áno, otec to vraj tak chcel. 🙂
Je choré ukradnúť dieťaťu detstvo a pretŕčať ho na internete v lacných pózach ako matroš. Či má také alebo onaké je úplne jedno. Rodičia sú zodpovední za mravnú výchovu a mali by sa spamätať.
@mandzula to že je to verejná osoba teraz neznamená, že ma schytat takýto bodyshaming. Ono k týmto debilnym diskusiám sa môžu dostať aj mladé baby ale očividne sa vďaka internetu vytráca zodpovednosť za svoje výroky. Von by jej ani jedna nešla povedať “máš príliš veľké prsia na svoj vek a tvar cez facesapp” 🤦♀️
@denkabemommy Inak ja si nemyslim, ze Zuzana B. je nejaka verejna osoba. Odstahovala sa zo Slovenska uz pred x rokmi. Keby sa ona sama stale takto nepripominala, tak ako sa hovori: "ani pes po nej nestekne".
@denkabemommy Inak ja si nemyslim, ze Zuzana B. je nejaka verejna osoba. Odstahovala sa zo Slovenska uz pred x rokmi. Keby sa ona sama stale takto nepripominala, tak ako sa hovori: "ani pes po nej nestekne".
@majoranka24 však je to úplne jedno, či je Zuza známa alebo nie, ide o ten shaming na jej dcéru v tejto diskusii 🙈
@anonym_autor su baby,co maju prsia a su chudunke. A ano, uz v 15-16rokoch im vybehnu..mam taku kamosku..telo ako prutik, vysoka a prsia velke . Koniec koncov aj Zuzana mala take..takze geny.
A nechapem,preco ju tu mate potrebu hejtovat. Ano, opeknela,,sem tam si da filter...ale co vas po tom? Ma nadrobenr vlasy a obocie ze mala blede, tak si ho farbi a? Co je na tom...aj ja sa od 15 malujem..a tu som.
A vyzera pekne ako vyrastla uz v 2023 bola pekna,, normalne dieta rastie, vyvija sa, meni... s profi makeupom vyzeraju ludia duplom inak, co to nepoznate?
Takto hejtovat mlade dievca je dost chore
A nechapem,preco ju tu mate potrebu hejtovat. Ano, opeknela,,sem tam si da filter...ale co vas po tom? Ma nadrobenr vlasy a obocie ze mala blede, tak si ho farbi a? Co je na tom...aj ja sa od 15 malujem..a tu som.
A vyzera pekne ako vyrastla uz v 2023 bola pekna,, normalne dieta rastie, vyvija sa, meni... s profi makeupom vyzeraju ludia duplom inak, co to nepoznate?
Takto hejtovat mlade dievca je dost chore
@katrin21 sem tam? Bez filtra je tak video ako jej ocko kupil auto k narodkam.
Cize podla teba je normalne vytrcat v 13 tich prsia zadok pery v bikinach - aha ved ona bude influencerka po mamicke. Vysoka skola instagramu titul mgr. Zacat treba uz v detstve.
ponukat gumove cukriky na rast vlasov a mat vlasy nadpojene je vynosne-slovac kupi uveri vsetkemu.
@katrin21 sem tam? Bez filtra je tak video ako jej ocko kupil auto k narodkam.
Cize podla teba je normalne vytrcat v 13 tich prsia zadok pery v bikinach - aha ved ona bude influencerka po mamicke. Vysoka skola instagramu titul mgr. Zacat treba uz v detstve.
ponukat gumove cukriky na rast vlasov a mat vlasy nadpojene je vynosne-slovac kupi uveri vsetkemu.
@natalka13 ma 15...nie 13.
A nepochopila si..
Ja neriešim a Nesúdim či je to OK alebo nie . Na to sú jej rodičia a nie táto téma ženy na koníkovi
@anonym_autor ani som nechcela prispieť, ale prispejem, keďže z každej strany na mňa vyskakujú články o nej. V prvom rade by som decku nedávala meno Salma, je to ako saláma, alebo salmonelóza. Ešte s priezviskom ako napodobenina niekoho iného. Belohorcová ju v článkoch ešte obhajuje, že Salminka je prirodzene krásna, nič nemá umelé. Tak, stačí si nájsť tých pár fotiek, kde je bez filtrov. Je to niekto úplne iný. Vlasy má nadpojené, lebo má ich veľmi riedke, obočie svoje skoro žiadne, prsia svoje určite nemá také veľké. Všetko sú to filtre. A to mi príde úplne choré, aby sa niekto prezentoval ako niekto úplne iný. Keby ste tie baby stretli v skutočnosti, tak sa ich zľaknete, že čo sú to za mátohy. Tak, ale dnešný svet je bohužiaľ taký. Čím viac umeliny, tým viac in.
Mna fascinuje kolko dospelych akoze vyrovnanych a vyzretych zien tu ide posidzovat a ohovarat vzhlad 15r dievcata 🤦🏼♀️ mne prsia ako nieco vyse 13r narastli cez letne prazdniny, tak som asi mala zacat nosit rolaky aby niekto nevypisoval o mojej mame, ze mi hlada manzela 😂
Vsak je to mlada baba, dospieva, chce sa pacit a myslim ze si tym skoro kazda dospievajuca pekna baba presla, ze si je zrazu vedoma sama svojej zenskosti…stale lepsie ako keby mala mat zo seba komplexy napriklad aj vdaka takymto diskusiam…co sa tyka uprav fotiek, tak to sa robilo odkedy si pamatam a asi prave kvoli tomu, ze ludia su hyjeny a skritizuju este aj obocie na malom decku…
Mna fascinuje kolko dospelych akoze vyrovnanych a vyzretych zien tu ide posidzovat a ohovarat vzhlad 15r dievcata 🤦🏼♀️ mne prsia ako nieco vyse 13r narastli cez letne prazdniny, tak som asi mala zacat nosit rolaky aby niekto nevypisoval o mojej mame, ze mi hlada manzela 😂
Vsak je to mlada baba, dospieva, chce sa pacit a myslim ze si tym skoro kazda dospievajuca pekna baba presla, ze si je zrazu vedoma sama svojej zenskosti…stale lepsie ako keby mala mat zo seba komplexy napriklad aj vdaka takymto diskusiam…co sa tyka uprav fotiek, tak to sa robilo odkedy si pamatam a asi prave kvoli tomu, ze ludia su hyjeny a skritizuju este aj obocie na malom decku…
@milanemila ty si celemu svetu ukazovala tie prsia v 13tich v bikinach? Tak aby si tie fotky mohol stahovat hociktory uchyl? Tak potom ano mala ta mama donutit fotit sa v rolaku, je to jej povinnost.
Fakt by si ako matka s tymto bola OK? Neverim a nevadilo by ti ze tvoji kolegovia maju tvoju dceru vycapenu v satni v slade....na stene.👍
Ak ma obocie vytetovane, o par rokov to bude mat otrasne zjazvene bude odstranovat tovanie laserom. Ako toto moze matka dovolit? Hold Zuza nikdy rozum nemala.
@milanemila v roku 1994-1998 som chodila na strednú školu, ako grafička. Mala som 14-18 rokov, ale v živote by ma nenapadlo svoje fotky nijako upravovať. Robili sme vtedy v programoch ako je photoshop, illustrátor. Keby aj vtedy existovali nejaké filtre, tak ich určite vyskúšame, zo srandy, ale určite by som zfiltrovanu fotku neposieľala do sveta. Veď cez ten filter je to umelé. Nieje to ona. A kto ju pozná osobne, to veľmi dobre vie a kto nie, tak čím viac blbých ľudí existuje, tým pre ňu lepšie. Prezentuje sa ako dokonalá krásavica a pritom vyzerá s tým vysokým čelom a nepekným nosom ako skôr napodobenina Quasimoda.
@milanemila v roku 1994-1998 som chodila na strednú školu, ako grafička. Mala som 14-18 rokov, ale v živote by ma nenapadlo svoje fotky nijako upravovať. Robili sme vtedy v programoch ako je photoshop, illustrátor. Keby aj vtedy existovali nejaké filtre, tak ich určite vyskúšame, zo srandy, ale určite by som zfiltrovanu fotku neposieľala do sveta. Veď cez ten filter je to umelé. Nieje to ona. A kto ju pozná osobne, to veľmi dobre vie a kto nie, tak čím viac blbých ľudí existuje, tým pre ňu lepšie. Prezentuje sa ako dokonalá krásavica a pritom vyzerá s tým vysokým čelom a nepekným nosom ako skôr napodobenina Quasimoda.
@dvanastka ja suhlasim s tebou v nezmyselnosti uprav fotiek, ja som si fotky tiez nikdy neupravovala, ale robi sa to roky a robi sa to prave preto, lebo ludia maju neskonalu tuzbu hodnotit a kritizovat vsetko a uz mlade dievcata citia tlak na to, ze by mali byt krasne a ked sa to skombinuje este s nie idealnymi rodicmi, kedy maju dievcata problem so sebahodnotou a velakrat postuju tie fotky, lebo potrebuju pocut (ano aj od nejakeho cudzieho umasteneho polouchylneho chlapa) ze su krasne a utvrdzovat sa v tom, ze za nieco stoja…ja som tuto konkretnu slecnu nazivo nevidela, takze neviem sa objektivne vyjadrit ci a ako velmi su jej fotky upravene 🤷🏼♀️ ale jednoducho sa mi nezda ok ak dospele zeny harasuju pubertiacku za to, ze sa stylizuje do nejakej pozy ako vela jej rovesnicok a mozno prave kvoli debilnym komentarom ake ma skarede riedke vlasy, ake ma hento a tamto si tie vlasy dala predlzit…
@milanemila ty si celemu svetu ukazovala tie prsia v 13tich v bikinach? Tak aby si tie fotky mohol stahovat hociktory uchyl? Tak potom ano mala ta mama donutit fotit sa v rolaku, je to jej povinnost.
Fakt by si ako matka s tymto bola OK? Neverim a nevadilo by ti ze tvoji kolegovia maju tvoju dceru vycapenu v satni v slade....na stene.👍
@natalka13 ja nie som verejne znama osoba, takze mam to stastie ze moje deti nebudu hlupaci a primitivi komentovat uz od utleho detstva a vysmievat sa z ich vyzoru…neviem kde pracujes, ked tam mas kolegov co si vylepuju v sklade v satniach dievcatka v plavkach, ale asi by som zmenila zamestnanie 🙈 v tom mojom nemame sklady ani satne, takze neviem…tak pred 17r ked som mala ja 15, som ich neukazovala celemu svetu ale urcite by sa nasla na fb niekde aj fotka v plavkach s kamoskami a moja mama v tom case ani netusila, ze nejaky fb existuje.
@anonym_autor tento článok na mňa stále vyskakuje. https://plus7dni.pluska.sk/prominenti/zabudnite... Karinina dcéra je od detstva nádherná prirodzene, je to krásna prirodzená žena, Verešovej dcéra nieje škaredá, ale bohužiaľ, keď sa namaľuje, vyzerá ako ostarka. Vyzerá staršie od svojej mamy, krajšia je nenamaľovaná. Všade píšu, že je po svojej mame. Ja vidím, že je to úplný otec. Ale Salma je vidno, že je to neprirodzené, robené všetko cez filter bohužiaľ.
@natalka13 ja nie som verejne znama osoba, takze mam to stastie ze moje deti nebudu hlupaci a primitivi komentovat uz od utleho detstva a vysmievat sa z ich vyzoru…neviem kde pracujes, ked tam mas kolegov co si vylepuju v sklade v satniach dievcatka v plavkach, ale asi by som zmenila zamestnanie 🙈 v tom mojom nemame sklady ani satne, takze neviem…tak pred 17r ked som mala ja 15, som ich neukazovala celemu svetu ale urcite by sa nasla na fb niekde aj fotka v plavkach s kamoskami a moja mama v tom case ani netusila, ze nejaky fb existuje.
@milanemila skladnici sutomechanici.... bezne maju vycapene zenske , co je keosi pripad, uchylaci s fotkami je iny level.
ty si videla tie jej fotky 13rocnej?
preboha, zeny.... hanbite sa, rad radom.
Ak ma obocie vytetovane, o par rokov to bude mat otrasne zjazvene bude odstranovat tovanie laserom. Ako toto moze matka dovolit? Hold Zuza nikdy rozum nemala.
@natalka13 ona nemusi mat obocie vytetovane, mala ho ako dieta biele , potom tmavlo ale stale blede, ale uz ho staci dofarbit a dokreslit a vyzera pekne. Uplne v pohode sa to da, staci vediet ako.
A prsia? Boze ved ja poznam siestacky , siedmacky s takymi prsiami, ved ma 15, to uz je dost na to, aby ich mala,kedze ma mat po kom..co tu riesite preboha
@anonym_autor tento článok na mňa stále vyskakuje. https://plus7dni.pluska.sk/prominenti/zabudnite... Karinina dcéra je od detstva nádherná prirodzene, je to krásna prirodzená žena, Verešovej dcéra nieje škaredá, ale bohužiaľ, keď sa namaľuje, vyzerá ako ostarka. Vyzerá staršie od svojej mamy, krajšia je nenamaľovaná. Všade píšu, že je po svojej mame. Ja vidím, že je to úplný otec. Ale Salma je vidno, že je to neprirodzené, robené všetko cez filter bohužiaľ.
@dvanastka aj ma v nej vidim otca, uplne. A nema Andreinu jemnost. Staci aby prehovorila,,ona je taky "chalanisko", ved aj sport taky robi,je proste sportovy typ. Hoci ma dlhe vlasy a saty...raz preberala nejaku cenu a ta chodza a vsetko... a aj rec, nie je po Andrei, nema jej jemnost a eleganciu. Inak je to pekne dievca. Vytrvale,ide si za svojim aj ked po poslednom.uraze neviem neviem
@anonym_1c63b3 ja sa za svoj nazor nehanbim, nevidim na to dovod. Hanbila by som sa vtedy, ked by moja vychova zlyhala natolko, ze by sa takto prezentovala moja dcera.
Ja nesledujem taketo osoby, ale pride mi chore, ked sa 15rocne vystavuju ako kusy masa. Velmi smutne.
@anonym_1c63b3 A za co sa maju hanbit? Podla mna je chore sa takto prezentovat v takom veku aky ma. Ale kydat na nu nebudem.

@anonym_autor tak toto z toho dievčatka na detských fotkách prirodzene určite nevyrastlo
@kristiii To obočie nespraví ..