Premiér a jeho politika DPH: Bude úspešná?
Len davam do pozornosti
@mon_soon vďaka.
@princkason aj ja žijem v tejto krajine.. neviem však, či má zmysel tento tvoj súd..
@luxus10 "a osicky uz bzucia...." je zufaly vykrik asi vsetkych volicov koalicie, ked ich milovaneho Vodcu vozia pod ciernu zem. (Co som si tak vsimla na vsetkych diskusnych portaloch. Minimalne jeden s tymto vzdy pride.)
Lebo nech robia, co robia, nevedia vypriast nic, cim by obhajili jeho politiku a poukazali na jeho kvality v zmysle prace pre obcanov, nie pre seba sameho a "jeho ludi".
@moonlight1210 osicky ma pobavili. A este negativny mindset a smutny, neuspesny, nezazivny, ubohy, nudny a celkovo zly sukromny zivot musis urcite mat, ked sa ich dovolis opytat na pozitiva vlady za posledny rok...
@annm81 ale to volicom sucasnej garnitury nevysvetlis..rovnako, ako nepochopia, ze bohate staty EU sa vlastne roky „skladaju“ aj na lepsi zivot krajin ako je Slovensko (maju vyssie prispevky do EU kasy, vyssie kvoty…). Slovakom sa paci, ked EU prispieva. Ked sa maju podielat na spolocnom principe solidarity, je to „diktat Bruselu“, ked vlada na Slovensku neriesi realne problemy, je to „diktat Bruselu“. Najnovsie za vsetko moze progresivizmus a liberalizmus. Tak by som odporucala kazdemu, kto ma chut ist proti tymto dvom ideovym prudom bojovat, aby najprv vyhodil vlastnu chladnicku, pracku, mobil, ci auto. Pretoze aj to su vsetko vymozenosti liberalneho, progresivneho myslenia.
@nufafa chválim ta za pokoru priznať si to. Prosím ta, ale teraz nespadni do republiky.
@retatka ale ved diktát z Bruselu tu už je dávno … to nie je novinka 😒 fakt vás ubezpečujem všetci slovaci , EU nás ma hlboko … , nepotrebuje nás . Čo ma z nás ako fakt ? Ved nám ešte dáva peniaze …. To , že nič z nich nevidno , to sa už musíme pýtať vládnych predstaviteľov
@jednoduchomaria89 Jediná chyba EU je, že odtiaľ tečú euríčka a prejavila sa naša top vlastnosť a to kradnutie. Hnus
@gribka1 to je až do plaču kam nás Fico doviedol aj so svojou bandou prisluhovačov a podrztasiek , ale je to aj naša chyba , že sme to dovolili , inde by už horeli námestia za take služby , infraštruktúru, plesnivé nemocnice . On hocikedy zdrhne do Karibiku a nám tu ostanú hole zadky
@jednoduchomaria89 Ale to je historicky dané správanie slováka, čo všetko tu bolo na našom území a my sme sa tak nejako prispôsobili, ohli chrbty, nič vlastné nevybudovali. Mali sme šancu sa ukázať, ale my si fakt nedokážeme vládnuť, je to smutné, každý na svoj prospech pozerá. A tých možno 30% , čo by aj chcelo, nezmôžu nič.
K tej konsolidacii a v nej zahrnutom zvysovani dialnicnej znamky len tolko: Skolaboval jeden most na R1 a dopadlo to takto:
Kolaps na R1 ukázal, ako cestovať zo západu na východ. Kúpte si maďarskú známku
Z Bratislavy do Košíc sa najrýchlejšie dostanete cez Budapešť.
Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/23387070/mosty-cesty-opr...
Dakujeme, soudruzi🙄
@viestta
"Most do Kremničky tesne pred Banskou Bystricou má už 45 rokov a jeho údržba bola zjavne dlhodobo zanedbávaná..."
To už dávno konštatoval NKÚ. A nie je to len jeden most, ale skoro všetky mosty v republike sú v havarijnom stave. Podobne sú na tom železnice, priehrady, vodovody... Peniaze sa strácajú v súkromných rukách a neinvestuje sa. Už mi to fakt hodne pripomína socializmus.
@walentina7 tak snivat o tom mozes, ale pravda to snad nie je... ibazeby tu vybudoval za tie 3 roky raj na zemi... zda sa, ze sa mu to nepodari...

@nufafa Tak potom skús troška dobudúcna aj programy strán čítať, trošku politiku sledovať , a rozhodnúť sa tak nejako politický, nie emotívne.