Premiér a jeho politika DPH: Bude úspešná?
Len davam do pozornosti
@walentina7 tak co si pamatam tvoje prispevky na podporu tejto smerohlasns mafie, asi ti to jedno nie je... skor chces odputavat pozornost od tej hrozy, co sa tu kazdy den deje a to, ze tu budu naveky je tvoja tuzba, nie realita...
Už teraz ten semaforový pajko nie je spokojný, keď uvidí prieskumy že padá, nevydrží, teraz budú tlačiť na neschopnú Dolinkovu a to zas hlas sa rozhodí a ešte nič ... Teda len snívam...
@walentina7 a na zaklade coho si presvedcena, ze tu bude tato luza naveky? kto teda bude dalej volit smerohlasns mafiu, ked ich podla teba volili stari ludia, ktori su spokojni a doziju tu radostnu starobu? Mimochodom je vela starych ludi, ktori tuto luzu nikdy nevolili a ti spokojni nie su. Tiez by som im rada dozicila radostnu starobu.
@walentina7 Husákove deti ako ktoré, tu ani nie je problém len fico a antifico, ale ľahostajnosť ľudí. Si neuvedomujú, že politika ovplyvňuje každodenný život, či chceme, či nie. A volia ho strachom opantaní z vymysleného nepriateľa a potom také že, sympatický, pekný, no glupota.
@walentina7 zaujimave, mam uplne opacny nazor aj skusenost. A nie je to absolutne o veku, konzervativizme a husakovych detoch. Je to o charaktere a vnutornej slobode, ktorej nie su schopni ludia, ktori volia smerohlasns mafiu a hnede fasisticke zvratky... Zda sa ti v poriadku, ze staci byt niekoho sebavedomy syn, alebo synovec, pripadne rektalny alpinista a s podpriemernym intelektom a vzdelanim mozes riadit krajinu, bezpecnostne a silove zlozky statu? Nikto, kto ma kriticke myslenie, charakter a vnutornu slobodu a voli dnes ine strany nebude o 10 rokov volit neschopnu luzu. V slobodnych volbach naozaj nie...
Pozerám, že v poslednej dobe sa rozmohol nový trend - "aj tak sú všetci rovnakí." Nie, nie sú všetci rovnakí tak, ako nie sú rovnakí ani všetci voliči - niekto je morálnejší a niekto iný zasa žiadnu morálku nemá, niekto je šikovný a niekto zasa neschopný. A kto sa narodil pred rokom 1990, má aspoň trocha pamať, sleduje čo sa okolo neho deje a vie si spočítať 2+2, tak na vlastnej koži mohol pocítiť, ako odlišne môže náš život vyzerať v závislosti od toho, koho si zvolime.
@walentina7 aj taketo diskusie maju zmyse. Ked uz nic ine aspon my davaju nadej, ze tych, ktori tuto luzu nevolili je viac, ze je viac ludi, ktori maju rozum, cest a svedomie a okrem vsetkeho ineho dokazu rozornat dobro od zla a vedia to zlo pomenovat aj na neho ukazat. Cim viac takych ludi bude, tym vacsiu sancu ma tato krajina. Ak po takejto diskusii sa len jeden taky ako ty zamysli a povie si, ze nebudem sa len porazenecky prizerat tomu co sa deje "lebo ja tak nic nezmozem" ale bude chciet aby sa nieco zmenilo, uz vtedy ma taka diskusia zmysel. Tych, ktori su spokojnych nikto nepresvedci, ani argumentami, pretoze oni tie argumenty nie su schpni ponat, ale ti, ktori sa len prizeraju mozno nieco pochopia. Mozno aj ty raz pochopis, ze zmenu ma v rukach kazdy jeden z nas. Aj ty. Staci opustit porazenecky postoj...
Pridam tu užasnu plodnu diskusiu co bola hned po volbach: https://www.modrykonik.sk/forum/politicke-spektrum/co-hovorite-na-vysledky-volieb-2/?scrollto=first
Takže Fico je tu rok a tie co ste v danej diskusii boli spokojné ako hodnotíte dnes? Verím, že dnes už vidíte aké zlo Fico je.
@777januska777 ja som si prebehla tu diskusiu, v podstate nič mi nedala , len ma presvedčila , že organizovaný zločin &korupcia& vražda novinára ke vlastne v podstate OK lebo na druhej strane stojí diabol PS , ktorý ide zaviesť sexuálnu výchovu do škôlok , ide nútiť potraty a preoperovat deti, tiež niečo s povinným očkovaním, čo je výdobytok modernej doby 🫤 a chráni zdravie ľudí 👎🏻👎🏻 a nejde rozdávať kadejaké príspevky a dávky , ktoré túžobne očakáva väčšina 🙄
@nufafa kopec ludi zvoli zle, dolezite je vediet si to priznat sam pred sebou. Palec hore, za sebareflexiu 👍 Ovel horsie je vidiet, co sa deje a zatvarat pred tym oci, len preto, aby sme si nemuseli priznat, ze sme urobili chybu.
@jednoduchomaria89 zdaňovanie 3., 4. nehnuteľnosti by sa jeho kamarátov nedotklo. Tí nemajú na seba napísané skoro nič. Ani v slovenských bankách nič nemajú. Buď majú doma šuflíčky, z ktorých vyťahujú peniaze, alebo majú účty niekde v emirátoch. A my bežní začíname nakupovať nehnuteľnosti aj tak v zahraničí, takže sa zas budú len vynášať peniaze zarobené na Slovensku do zahraničia, fakt super politika.
@777januska777 ja si spomínam na jednu, neviem, v ktorej diskusii to bolo, ale ona sa dusovala, že za Fica im na ich dedine bolo dobre ako nikdy a že je šťastná. Som zvedavá, či to aj teraz tak vidí...
@viestta Ano tu na mk je vecsina proti smeru na sockach nemyslím nakolko nemam neviem na stopro...Ale posledne dni sa uz aj smerohlasaci vyjadruju negativne co ma tesi
@luxus10 to nie je pravda, to si jednoducho kapitán vymyslel. Nikto z Bruselu nám neprikázal zvyšovať diaľničnú známku.Nechápem ako môžete Dankovi tie sprostosti veriť. Inak vám vôbec nevadí, že kapitán si tak úplne v pohode vymýšľa???
@feketka17n ona ti neodpovie..
Ona len napíse do neba volajúcu hlúposť a ďalej nereaguje..
@luxus10 či sa mýlim?
@bibuskaiba nie, nie je vacsina, ktora ma na Fica a jeho ansabel realny pohlad, aj na to co staraju. Je tu obrovska skupiny takych, ktore furt dookola opakuju to iste co on. Lebo Matovic. Lebo Brusel. Lebo Simecka. Lebo LGBT+. Lebo... Ale uz sa az tak casto neozyvaju, zato citaju a lajkuju kazdej, ktora ma odvahu sa do takej debaty zapojit. Alebo este horsie, citaju a nahlasuju "nevhodne" komentare... Dalsia skupina su tie, ktore ked sa ich spytas ako v tejto debate, nech dolozia kde Brusel nariadil zvysit nasu dialnicnu znamku, tak uz nic... A potom su aj take, ktore vyplodia oslavny status na koaliciu (ako vcera tu boli dva), a ked sa tam pridaju komentare, ktore poukazu, ze zije v omyle a klamstve, tak tie komenty pomazu.
O 3roky sú voľby. O dva roky čakajte slubotechnu. Naši sklerotici, budú znovu voliť Fica a spol. Hoci, Hlas je pre ich voličov veľké sklamanie, percentá im neskutočne klesajú. Dúfam,že SNS sa nedostane do parlamentu, ale zase republika sa tam kokoši🤦🏻♀️

@mayami pozri sa, ciste teoreticky by sa mohli rozhadat a zozrat medzi sebou, ale zas Fico ustupi comukolvek, len aby sa udrzal pri moci. Nazorny priklad z Ficovlady III: Fico vyrokoval obrannu dohodu s USA a ked mu Cicero z Revucej zacal trucovat, ze tu dohodu v parlamente nepodpori, tak miesto slavnostneho podpisovania za velkolepych fanfar, ovacii , preletu poslednych troch stihaciek co sme vtedy mali a za ucasti kedekoho na koho si len vies spomenut ju radsej strcil na dno suflika, pretoze Danko mu hrozil stratou parlamentnej vacsiny (ano, tu dohodu co potom ked bol v opozicii znosil pod ciernu zem).
Takze v konecnom dosledku ostatni dvaja v koalicii mu mozu diktovat a drzia ho za gule a on im bude ustupovat, lebo strata parlamentnej vacsiny by znamenala stratu dovery a predcasne parlamentne volby. Ten generator nahodnych slov sice nevie vykoktat ani jednu zmysluplnu vetu, ale v konecnom dosledku je veeeelmi draha nevesta a preto jeho ministri mozu robit co len chcu, nic sa im nestane. No a Hlasaci, ti su radi, ze su radi, tak budu drzat aj hubu aj krok, petoze kym su pri koryte, dovtedy im je dobre. A Jamkolici vzdy bude cakat kym mu zo Sumracnej dorucia co si ma mysliet a co ma precitat.