icon

Prenajali by ste byt Vietnamcovi?

michaltat
12. feb 2021

Prenajali by ste byt Vietnamcovi.?

Strana
z2
miadi
12. feb 2021

@jarmila2010 Ja som sa teraz zacala hrat s maskami tymi jednorazovymi a bahno z mrtveho mora ozaj malo fajn ucinok ., ale uz ho nemaju 🤨

jarmila2010
13. feb 2021

@miadi 😀 ano,on je fajn...aj ked obcas trochu pomyleny😅uz sa stalo,ze sa vybuchol..tak som mu nahanala klucovu sluzbu,lebo nato,ze je tu,tak dlho,velmi slabo komunikuje po slov...potom raz prisiel domov neskoro vecer...pocula som ho z vytahu..a asi bol po nejakej akcii 😀 kluce mu stale padali z ruky,nemohol otvorit...potom som ho pocula sa rozpravat na chodbe..sam so sebou😅zase skusal otvarat..a to trvalo dost dlho...mozno aj polhodku..nechcela som byt za spionku 😅a aj pravdupovediac som sa trochu bala,ale nakoniec som vysla,ze ci nepotrebuje pomoc... rozhadzoval zufaly rukami,ze nemoze odomknut 😀 tak som mu odomkla...strasne dakoval,klanal sa,az k zemi😂este aj na druhy den mi prisiel dakovat 😀 no,sranda...inak,kluce vo dverach a dvere pootvorene nechava dost casto,ked odide do prace😅vtedy,len striehnem,aby sa mu tam niekto nedostal...

jarmila2010
13. feb 2021

@miadi tato shrekova je dobra..taka peelingova..a cierne zlupovacie masky pouzivam,akurat na nos..to je moja problemova oblast 🙂

lula313
13. feb 2021

Môj strýko im prenajal dom, za chvíľu sa ich tam nasťahovalo 30, všade boli šváby. Na druhej strane mama prenajíma byt ukrajincom(súhlasili sme s prihlásením na pobyt na cudzineckej polícii a bývajú tam už 5 rokov a platia nacas, aj sú slušní). Asi nezáleží na národnosti, ale konkrétnom prípade.

slavkajurko
13. feb 2021

@michaltat Aziati su mierumilovní pracovití ľudia. Ja by som sa nebála

mcr
13. feb 2021

ľudia zamyslite sa nad sebou toto je maximálne povrchné a rasistické. Akože iná farba pleti z neho robí zlého človeka ktorý vám rozbije celý byt a nebude platiť? Žijeme v 21. storočí a stále sa nájdu ľudia čo škatuľkujú druhých podľa farby pleti nebodaj sexuálnej orientácie. Nehovorím že nie je šanca že nebude platiť a zničí vám byt ale je rovnaká ako keď si tam nasťahujete slováka, černocha, róma, aziata, gaya, lesbu,... 🥲🤦‍♀️

miadi
13. feb 2021

@jarmila2010 haha ty si dobra suseda. 😆zasluzis si masky 😊moj sused kazde rano o 6 staruje auto a v zime ho aj 5minut zohrieva mne kusok pod oknom. Cely covid mali jar leto jesen kazdy den navstevy.. odkedy som ich slusne poprosila nech ich navstevy nejdu na nas pozemok a nase hojdacky tak som zla 🤣mama ma k tomu vyhecovala ., ale pluton ss nanho z verandy vyškierala tak ju zdravil este ju aj “pozyval “ na nejaky vrak čln co mal pri garazi 😂a jeho syn pubiš ked sa opalovala nad nou stal a cumel.. ked dal v lete mm docasne tuje zivy plot v kochlikoch 2m tak si hnet postavili vyhliadkovu vežu na strome 😆a kresla si vzdy davali smerom k nam ako v divadle umrem z nich . Tuto jar uz snad konecne mm da spravit plot.

andreatytler
13. feb 2021

@michaltat Toto je rasisticka otazka.
Skatulkovat ludi podla farby pleti je nadmieru nespravne. Hanba ti.

petkasaurus
13. feb 2021

Vietnamci su nahodou makaci, pracovití, slusni..

Strana
z2