Prenáša sa svadbou úver aj na manžela?
Mam otazku mam priatela a chceme sa zobrat mam ale uver v sume okolo 4000€ o ktorom nevie moj priatel. Moja otazka je ak sa vezmeme dozvie sa o tom uvere? Nepadne ten uver aj na neho? Uver splacam bez omeskania a problemov
Otrokyna zlateho u-s-i-n-e-p, na ktory sa moze autorka len pozerat :D
Wtf na co chces chlapa, s ktorym nemas vo vobec nicom spolocnu rec? On si odklada? Zacni aj ty,... Zbal gatky a vrat sa z kratsej cesty
fúú tak toto je úplne celé zle a to ti hovorím ako niekto kto je už 20 rokov v manželstve a všeličo prekonal ... každá lož má krátke nohy a prístup k financovaniu vášho života zo strany tvojho priateľa je úplne na ......... dve veci... dobre si to celé premysli . Neber to v zlom, ale mám priateľku s podobným partnerom a čím dlhšie , tým horšie ....
Uf, citam vsetko co si napisala..... A ak je toto cele pravda co pises (ze to ides tajit, ze on neuznava uvery, ze ty vsetko platis a on takmer nic....... Atd atd) tak ti tu a teraz pisem, ze vase manzelstvo nebude dlho trvat. Tak 2 roky. Naozaj tak velmi chces mat status VYDATA ze toto vsetko robis, tajis a platis?
Inak ty uz si sem pisala pred par tyzdnami nejaku temu a vsetky ti pisali ze vas vztah nieje v poriadku. Budes VELMI nestastna, nezabudni na to.
A ano samozrejme, tvoj dlh spred manzelstva sa tvojho buduce muza tykat nebude. Rovnako ako majetky, tak aj dlhy zpred manzelstva su len tvoje.
Ja som nepochopila,načo sa chce táto žena vydávať,ani na čom je postavený ich vzťah,lebo z toho mala prečítaného mi nedáva žiadny zmysel,no nedá mi nereagovať na ine....zosobášiť sa neznamená,mať jeden spoločný účet...pokojne si môžu ponechať každý svoj a svoje príjmy a dohodnúť fungovanie každý za seba...osobne si neviem vôbec predstaviť,ze by som mala mať spoločny účet s niekým...hlavne v tejto skur....nej dobe... neexistuje....nie som síce zástanca sobášov,ale keby uz,tak peniaze a majetok by mi ani pán Boh nespojil
Ty platíš všetko a on žgrloší...no pekný to vzťah....len aby si nebola prekvapená, či nespláca náhodou úvery tri, preto na nič neprispieva...
Ak som to spravne pochopila chces si vziat cloveka, ktoremu zo svojho platu financujes domacnost, zabezpecujes mu full service a on ocakava, ze okrem toho, ze vsetko platis a zabezpecujes si aj nieco odkladas....zrejme caka, ze zacvakas polovicku svadby (aspon), ze si z domnelych usporenych penazi zaplatis svadobnu cestu idealne obom a casom aj vybavicku, aby sa on nemusel strachovat a minut nieco zo avojich penazi....nechcem strasit ale moze nastat X scenarov, pri ktorych na pride nato,ze naskreckovane nemas a ked ta bude chciet vymenit za mladsi a naivnejsi model fakt, ze si mu zatajila nieco, co mu je proti srsti moze byt prvy dovod na zrusenie svadby, tie dalsie najde s prehladom, kedze ma velmi jasnu predstavu o zivote: mat po boku zenu, ktora sa o vsetko vratane neho postara a jeho to nemusi stat viac ako je nutne...

Povedať mu to a pred svadbou! Aj keď úvery neuznáva. Toto ti nemusí odpustiť, keď sa to dozvie po svadbe. A ak náhodou otehotnieť a budeš musieť mat rodicak, bude sa musieť podieľať na splácaní. Menej to zabolí teraz ako potom. Žena, veď uvažuj. Sebe robíš zle, potom tu neplač, že dá jeho city k tebe zmenili, lebo ich vystrieda sklamanie.