Prepichnutie nosných dutín. Bolí to?
ahojte chcem sa spytat,tych co uz boli na prepichovanie nosnych dutin,ci to bolelo....
ja mam totiz problem taky,ze uz 2 roky som stale na kvapkach nosnych,ktore vsak stale kvoli vyluceniu navyku stale striedam no ale bez nich uz neviem byt,lebo stale mi opuchaju nosne dutiny.... ☹
a zajtra idem na moje rozhodnutie nosno-usno-krcnemu,nech sa na mna pozrie a nech zvazi co dalej....
no zacinam sa toho velmi bat,lebo som pocula,ze pri takomto probleme zvyknu prepichovat nosne dutiny 😒
prosim napiste mi vase skusenosti s tymto 😒
dakujem
andilek juj ha ved mna desi to prerazanie nosnej prepazky 😒
Tak zvlastní zkušenosti mohu doporučit se punkcím nebránit 😉 Já jsem 10 trpěla bolestmi půlky hlavy,ATB nezabíraly až punkce..
Ted na kontrole mi doktor zjistil že mám křivou nosní přeppážku.Najde se tu někdo se stejným problémem?
10 dní 😅
jo a v lévé nosní dírce mám přepážku užší a v pravé křivou zatočenou do leva s tendencí usazování se hlenů 🙄
Asi to bude trošku od veci rada, ale môjmu Jarkovi v troch rokoch hrozilo vyoperovanie nosných mandlí, už sme mali aj termín, nemal veľmi akútne problémy, ako dusenie sa, atď... Tak sme sa rozhodli, že ho pod nôž nedáme.. Namiesto toho som m ukúpila homeopatické kvapky Lymphomyosot, ktoré sťahujú nosnú sliznicu a čuduj sa svete, Jarko prestal hovoriť cez nos, aj prestal chrápať v noci... a kontroal na ORl dopadla na jednotku...
Monkula-tohle bych klidně zkust mohla,nosní mandle mám sice v pořádku,ale jestli to je i na posílení imunity
dvojka, tak nech Ti pomôže Ti prajem... 🙂
ahojte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 zajtra prepichuju nasej p.uc. dutiny
janulik tak to si dobre škodoradostná 😀 😀 😀 😀 😀 zrejme je na vás p. uč. prísna 😝 aspon napíš ako dopadla 😅
Mne prepichovali dutiny ked som bola dieta, bolo dost neprijemne a od toho casu mam chronicky zapal dutin. Nikdy by som to nedala zopakovat sebe ani mojim detom a zakrok by som neodporucila nikomu.
Najviac mi pomaha cinska metoda preplachovania nosovych dutin a vyhrievanie🙂)) 😉
Velmi pomaha vijst si do zahranicia k moru.
mne prepichovaly dutinu pred tyzdom strasne som sa bal :D ked mi to prepichla som ani neveril ze to uz je prepichnute ja som nic necitil :D prisaham iba trosku nepriemne je ked vam to preplachuju ale ziadna bolest to nieje
@bzzmajka xDXDXdXdXd :D : D: :D: :D tak to musel bit dobry poserko
dobrý deň ja mávam čast zápal prínosových dutín a prepichovali mi to 2-krát po sebe bolelo to dosť pretože to robili takými klieštikmi ale pomohlo to .Ale naozaj už by som si to asi nedala urobiť 😒 (mala som vtedy 12 teraz 14)
Prepichnutie nosnych dutin nebolí! Mne osobne to pomohlo,odvtedy som nemala ani nadchu a to mam vybocenu prepazku v nose, tak vzdy,ked som mala nadchu,tak totalne plny nos!!!
Je to nepríjemné ale nebolí to. A má to naozaj výrazný terapeutický účinok. Ten názov "prerážanie" znie oveľa horšie než realita: je to prepichnutie tenkej kosti hrubšou ihlou, po lokálnom umŕtvení, necítiš bolesť len tlak.
V situácii v ktorej som to podstúpil (zápal dutín že človek nevie ci ho boli hlava, zuby, nos hrdlo) by som neváhal a podstúpil to znova

rohacka to poznam ako deti sme boli vkuse ako mroze doma s brachom... 😀 😀