icon

Prepustenie Juraja Csiffaryho po priznaní k vražde

9. aug 2024

Bývalý policajt Juraj Csiffary, ktorý je obvinený z vraždy svojej priateľky Cynthie, smeruje na slobodu

Už ani otázku kde to žijeme, lebo sa to takto valí každý deň. Si neviem/nechcem predstaviť utrpenie pozostalých po tomto ukrutnom čine.

autor
9. aug 2024

@mandzula tak a presne o tom píšeme, že takéto “chyby” sa nemajú stať nieto ešte stávať! Zase zaúradovali tlačenky a zmámiosti. Veď napríklad vrahovia Cervanovej, vrah Tupého… ako dlho unikali spravodlivosti len preto, že majú za sebou ľudí? Človek by si povedal, že potom ako vrah zabil ženu ktorá podávala podnety na políciu že ju nejaký muž roky sleduje (a odignorovali to, kým ju nezabil), že sa tu raz a navždy niečo zmení a urobía sa nejaké opatrenia pre ochranu obetí a vrahovia nebudú súdený NA SLOBODE!

mandzula
9. aug 2024

@autor mas nejaky dokaz, ze zauradovali tlacenky/znamosti alebo tebou len lomcuju emocie? To je zasadny rozdiel. Chapem, ze je to pre nas zeny a matky citliva tema, no hned za tym vidiet habadury a vynasat sudy tiez nie je v poriadku.

enya00
9. aug 2024

@jednoduchomaria89 no mne sa na dedine zije dobre a tuto bandu som nevolila..To ako ludia z mesta su ti najinteligentnejsi?ci ako to mam chapat?Aj plno ludi z mesta toto volilo 🤦‍♀️

puertorico
9. aug 2024

za chvíľu tu budeme ako v nejakej Brazílii, všetci tu budú kradnúť , budú tu gangy, drogy vo veľkom sa budú predávať a nikto im nič nespraví .

autor
9. aug 2024

@mandzula keď dôjde k prepusteniu vraha, nie je to len tak. Ver tomu že nie a sama to dobre vieš podľa mňa. Takého róma zatknú hneď a bez debaty z tadiaľ už nevylezie a biely sa dostane von na lusknutie prstov.

princkrason
9. aug 2024

vsetko je v poriadku, ludia to tak chceli, tak kde je problem? aspon tu nemame 72 pohlavi a nejdeme na front do vojny

mircalla
9. aug 2024

@mandzula Co hovoris na prepustenie Kovacika?

mandzula
9. aug 2024

@mircalla prepustenie Kovacina ma zalozenu samostatnu diskusiu, keby som mala potrebu k tejto teme sa vyjadrovat, vyjadrim sa tam. Nechapem, preco ma tu k tomu vyzyvas.

mandzula
9. aug 2024

@autor nechapem, preco sem pleties Romov a "bielych", co to ma spolocne s procesnou chybou. Myslis, ze v zakone je hviezdicka a na spodku strany, ze plati/neplati pre Roma?

jednoduchomaria89
9. aug 2024

@enya00 štatisticky na Slovensku vidiek rozhoduje vo voľbách , áno nie kazdy obyvateľ voli "národniarov" a "sociálnu" "demokraciu" , v každom prípade nerozhoduje to BA a ani KE, treba si pozrieť mapy po parlamentných a prezidentských voľbách , rozhodli malé mestečká a dediny a ľudia vo väčších mestách čo majú tiež štatisticky väčšie príjmy a viacej odvádzajú na daniach a odvodoch to teraz musia akceptovať a platiť a vyzerá, že aj držať huby

iwesska
9. aug 2024

@ysseba No ale uznaj,nestoji to konecne za ten mier a lacne potraviny? 😂

mircalla
9. aug 2024

@mandzula Pretoze mam pocit, ze si s touto situaciou spokojna a stotoznena. Ale rozumiem, ze k tomu sa vyjadruje tazko a preto nemas potrebu....ved preco aj, smeraci neradi odpovedaju na neprijemne otazky

mandzula
9. aug 2024

@mircalla zaver, ktory si si vyvodila, ti nejdem ani potvrdzovat, ani vyvracat, je mi totiz uplne jedno, co si myslis o mojich politickych preferenciach. Ja sa tu do politickych debat nezapajam a ani nadalej o to zaujem nemam.

mircalla
9. aug 2024

@mandzula Samozrejme nemusis, su nam uplne jasne.

mandzula
9. aug 2024

@mircalla ako povies, tak bude.

zuzanna33
9. aug 2024

Ivan Mego na YouTube všetko vysvetľuje aj rozhovor z otcom a tiež ďalšie kroky aj na základe čoho ho prepustili...

mircalla
9. aug 2024

@mandzula Prosim ta, vsak sa nemusis hanbit, to je uz taka klasika na MK, ze vsetci podporovatelia spinavosti sa priamo nepriznaju k fanusikovaniu tejto vlady. Uplny standard

mandzula
9. aug 2024

@mircalla pozri, naozaj nemam potrebu nic ti tu dokazovat, skutocne mi je jedno, co si myslis, darmo sa snazis vyvolat tu nejaky konflikt zalozeny na politickych preferenciach, ja proste nie som ten typ. Ak sa chces sporit, oslov niekoho ineho.

mircalla
9. aug 2024

@mandzula Ale nesnazim sa vyvolat konflikt. Len pisem, ze si alibista

autor
9. aug 2024

@mircalla aj na mňa takýto dojem spravila pani obhajkyňa mandzulová.

enya00
9. aug 2024

@jednoduchomaria89 prosim ta 🙏 ak sa da pouzivaj ine argumenty 😂 naserie to, ked ta niekto spaja s takymto niecim,lebo dedina ..statistiky som veru nepozerala, aj ked som ich zahliadla, nevenovala som tomu pozornost.V mojom okoli toto volili vacsinou vysokoskolsky vzdelani ludia, comu uz uplne nerozumiem. Inak taku beznadej a zlost, ako za terajsej vlady, som este nikdy necitila.A to su len na zaciatku 🙁

autor
9. aug 2024

Baby ten had na slobode už aj prehovoril. Bodaj by mu ten jazyk odpadol.

https://www.cas.sk/clanok/2954459/juraj-obvinen...

mircalla
9. aug 2024

@autor Pozname svoje smeracky na tomto fore, vacsinou v takychto diskusiach len tichucko likuju a tie, co sa vyjadruju, tak prakticky vzdy pisu o tom, ze vsak toto je v uplnom poriadku a vlastne vsetko je tu v poriadku. Ked dostanu otazku na telo, tak sa udajne nedaju zatiahnut do politickych diskusii
Ako cez kopirak

autor
9. aug 2024

@mircalla súhlasím, smeráci sú vychcané oportunistické indivíduá. Väčšinou volili smer pre svoj prospech - buď teple miestečko, konexie alebo potom tá nevzdelanosť.

pieksamaki
9. aug 2024

Už len zabaliť svoju družku, ženu 5x do igelitu a dat pod pieskovisko......to je fakt príšerne.....

retatka
10. aug 2024

@mircalla Plus každá jedna nezabudne zdôrazniť ,že ona tú bandu nevolila 😀

daren1
10. aug 2024

Toto je pochybenie jednotlivca, ved to nebolo koli politike, je to vrah policajti pochybili tak ako sa to stáva proste trestný poriadok nepusti a prezumcia neviny nedovolí inak konať. Chlapci si za varili, prípad sa dostane na súd ak sa preukáže tak ho odsúdia. Stále je obvinený...

tilly
10. aug 2024

Uvažujem nad tým, čo s tým môže urobiť opozícia a čo robí. Za chvíľku sa nebude dať na Slovensku žiť.
A to asi ani nemusím hovoriť o tom, ako sa kradne a vykrada v poslednej dobe. Áno, vždy sa cez prázdniny vykradalo viac, ale terajšia drzosť zlodejov nikdy nebola. Človek, aby sa už bál vo vlastnom dome.

daren1
10. aug 2024

Aspoň si dajte námahu a skôr ako do toho budete ťahať politiku, aká procesná chyba sa stala.

vikimed
11. aug 2024

@bessdonna a vyvodil niekto zodpovednosť? Pripravuje sa úprava zákona, aby sa niečo také nemohlo stať? Strážia policajti vraha? Čo robia Eštok, Susko a Žilinka? Aha nič, veď to je nieje ich človek, na obyčajný plebs kašľať.