Prezidentka už nebude kandidovať - Smer možno vyhrá
A ja sa zbalim a idem do teplych krajin ,lebo ruzovo to nevidim...ci je tam nadej na mensie kradnutie od Smerakov?? Mozno Smer2 Hlas kradnut bude menej ...ale vazne..fakt sme tak tupy a neponaucitelny narod ??
Pani prezidentka nema ziadnu moralnu povinnost ostat aj druhe volebne obdobie. Treba mysliet hlavne na seba, nie ,,sa obetovat pre dobro inych". Respektujem, ze uz nebude kandidovat. Ona je tiez len obycajny clovek ako my a ma pravo na sukromie a normalny zivot.
To ze vyhra zrejme Smer je pre mna smutne, lebo mam inu politicku preferenciu, no mame slobodne demokraticke volby a pokial je to vola najvacsej casti volicov, tak je to vlastne spravne, lebo su to ich zastupcovia 🤷
Treba si uvedomit, ze politici nemozu za vase/nase po*rate zivoty.
Treba sa z tejto diery Európy pratat čím najďalej a čím najrýchlejšie
Žiaľ, ako píšeš, je dosť možné, že Fico vyhrá. Staršie generácie ho budú voliť už len z princípu a mladým hrá na ich nôtu tým, že štát bude platiť časť hypo úrokov... je to celé zle. 🤮🤮 Ale dúfam, že sa Slováci už aspoň trochu poučili po tých všemožných kauzách.. aj keď asi skôr nie. 😒
Veľa ľudí v mojom okolí je pevne rozhodnutých a pripravených opustiť Slovensko po výhre Smeru či Hlasu, aj my sme sa s mužom tak nastavili. Časť rodiny je už roky za hranicami, zázemie by sme na začiatok mali, obaja máme žiadané profesie, znalosť jazykov, vieme ako zdokladovať svoje vzdelanie, schopnosti,..... len jedno z detí čerstvo nastupuje na doktorandské a najbližšie 3 roky by určite zostalo na SK a krajina, do ktorej plánujeme ísť je jedna z tých veľmi vzdialených, takže pevne verím, že odchod sa neuskutoční, aj keď sa naň reálne pripravujeme. Ak naozaj vyhrá Fico&spol. tak bude veľmi zaujímavé sledovať koľko ekonomicky aktívnych ľudí tu zostane, koľko prosperujúcich firiem,..... jedine čo ľutujem, sú ľudia, ktorí nebudú mať kam odísť a nechcene zostanú v tejto pasci.
Posledný nech zhasne.
Treba to brať pozitívne, táto "križovatka" nie som ani socka ani premiant štát je nanič :D Poďme byť aspoň druhé rumunsko... korumpujeme a kradnime všetci... 😀
Cim viac inteligencie zase ujde zo Slovenska, tym viac tupiel tam zostane.
😀 nic sa nestane, kto je prezident je uuuuplne jedno, je to iba draho plateny panacik, len kaviaren a media si troska poplacu
do oktobra este casu dost, posledny sept.tyzden rozhodne
Žiaľ sme. Deti už balím.....
@walentina7 prosim ta, ked vidis bubaka za kazdym rohom, a nie si svojpravna sa vyjadrovat, radsej opusti diskusiu. Ak o tebe rozhoduje niekto iny, tak sa radsej nevyjadruj. Toto je narativ vsetkych, ktori nevidia na spicku svojho nosa. Ak sa citis ovladana, sup na inu planetu🤦
ja som sa vratila po dlhej dobe v zahranici naspat na svk a to bolo len kvoli smeru a teraz ,ked vyhra tak zacnem aj ja kradnut haha ..no nemienim ist naspat do zahranicia, na svk sa da super zit,len ludom uz asi preskakuje a vzlast dochodcom,ktori chcu znicit nam mladsej generacii a nasim detom buducnost...nasadne smer do vlady a este zeberie dochodcom aj to ,co im dala posledna vlada a budu mat pokoj...
keby vyhral aj papez, pri koryte sa z kazdeho stane svina...
Ono to bude velmi zaujimave. Starsi ano. Daju na reci fica a teda smer. Hlas…. Mladi? Tam co sledujem sa najcastejsie spomina ps.
Ale uz som aj zachytila ze-olano, ved nech je sranda. Takze ono ked to clovek berie ako srandu…. Dopadnut to moze vselijako. Ale treba ratat s tym ze nie najlepsie.
Ludia si nepamataju co bolo. Pamataju si len posledne 3 roky. Koronu. Ockovanie. Vojnu….
@stanislavicenka preco by nemala byt svojpravna a preco by mala opustit diskusiu? Lebo ma iny nazor ako ty, ktora ho mas ovplyvneny mainstreamovymi mediami? Teliatka zeru vsetku slamu z TV Markiza a TA3 a pod...
@zuzanka.zuzu Vzhľadom k úbohostiam zo strany Fica, Blahu, Danka a ďalších a vzhľadom k tomu, ako veľmi sa Fico triasol za funkciou prezidenta, to asi tak celkom úplne jedno nebude.
Pani prezidentke treba poďakovať, že nám ukázala, ako môže vyzerať politický predstaviteľ Slovenska. Aj keď mnohí dúfali, že to potiahne aj ďalšie funkčné obdobie, aj keď sa budú rôzne známe osobnosti otvorenými listami snažiť presvedčiť ju, aj keď by sa spísala akákoľvek petícia, myslím, že tu na fóre pre matky by sme najlepšie mali chápať, prečo sa tak rozhodla, hoci na ňu spoliehali mnohí.
Škoda, ze nebudú existovať štatistiky, koľko % z tých ľudí, čo sa chystali odtiaľto odísť aj odíde. Aj z môjho okolia sa veľa ľudí chce odsťahovať. Aj my, ale to už uvažujeme dlhšie. Výsledky volieb budú ďalší faktor toho, ako sa rozhodneme. Mne pripadá, že niektorí ľudia majú iba krátkodobú pamäť. Na ďalšej strane, naozaj už tam ani nie je veľmi koho voliť. 😮💨
Ja si nemyslím, že Slováci sú nejaký tupý a nepoučiteľný národ, sú taký ako každý iný. Sú rozdiely vo voľbe ľudí z Bratislavy a okolia a napr. stredného a východného Slovenska, kde sa žije dá sa povedať ťažšie. Keď sa prezidentka takto rozhodla. to nič nezhorší, lebo v politike je oveľa dôležitejšia práca vlády, premiera, parlamentu. A tá posledné roky fungovala veľmi slabo. Aj napr. v Nemecku, keď Merkelová bola premierka, tak každý videl, čo robí, niektorí ľudia v zahraničí ani nepoznali meno prezidenta.
To nie je žiaden dôvod na sťahovanie sa za hranice a kto vyhrá voľby bude závisieť ešte ako sa kto do septembra ukáže, ale také veci že počas vlády Smeru sa kradlo a počas vlády Matoviča to bude vyriešené, to neplatilo, ukázalo sa, že to pokračuje ďalej, či už nákupy počas korony, Vlčan a ďalšie ešte len vyplávajú.
@anita6666 Súhlasím s tebou, aj môj muž vraví, že si to zaslúžime, lebo sme nepoučiteľný národ, ja verím a dúfam len v kútiku duše kvôli deťom, že snáď nebudeme nútení opustiť krajinu, v ktorej sme doteraz žili. Ak by som nemala deti rozhodnutie by bolo pre mňa jednoduchšie, deti si chcú dokončiť vzdelanie tu a potom sa rozhodnú.
@mimi3008 asi aj ty. Vecne vy, co idete podla vas "proti prudu" si myslite, ze viete vsetko najlepsie. Tipujem, ze fandis "Republike", za vojnu na Ukrajinec si mozu ukrajinci Sami, a ovlada nas Soros. To by hovorili za vsetko.
To nie je nazor, to je vyplid fantazie. Nazormizes mat na oblubenu farbu, ci jedlo,a nie podliehat fantasmagoriam z badatela, ci hlavnych sprav, ktore su tak selektivne, a vytrhnute z kontextu, ze clovek az nerozumie, ze na Slovensku zije tolko iednoduchych ludi, ktori tomu veria. Asi to bude tym ohananim zdraveho rozumu. O tom si nikto nemysli, ze mu chyba. A potom, ze Slovensko je krajina, kde najvacsie % ludi veri dezinformaciam
@annm81 je to úplne jedno, prezident je nič, to nie je ani výkonná, ani zákonodarná, ani súdna... skôr okrasná funkcia 😀
@zuzanka.zuzu ale vies, konecne tu oredstavovala slusnost a jasno vo vyjadrovani. Taky Gasparovic, ten bol hanbou+ keby nie je orezident, tak je na smiech vo svojom prejave a vystupovani. My si nevieme vazit, ked sa niekto vyjadrujes slusne, jasne, s citom. Potrebujeme kriklunov ako je Fico, Matovic, Po novom "paneboze" Uhrik, a pod. Ten posledne menovany by si nedovolil svoje revi ani v poslednej krcme, keby je tato krajina pospednych 30 rokov riadena slusne a poctivo. My si, skratka, nevieme vybrat. Tak ponesieme dosledky
@zuzanka.zuzu Prezident samozrejme patrí k výkonnej moci a má právomoci, ktoré síce nie sú tak široké ako má parlament, ale rozhodne nie sú na zahodenie.
Myslím, že tejto noci sa šance, že Smer nebude vládna strana zvýšili. Ak to, čo sa deje v Rusku nie je len divadielko, tak to má potenciál ubrať Ficovi pekných pár percent.

Ani sa nečudujem, že už nebude kandidovať...