icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

dai
13. mar 2019

@rik01lulaka keď raz máš názor a vieš si ho obhájiť tak by si sa nemala báť diskutovať... Akurát žeby nie🙂

bodka70
13. mar 2019

@rik01lulaka , ak niekoho volím, tak viem prečo a viem si to obhájiť, či?

bodka70
13. mar 2019

@rik01lulaka , to je dosť negativistické, nie? Hovoriť o tom, koho volíš je určitým spôsobom kampaň, hovoriť o tom, koho nevolíš je antikampaň. Je fajn občas povedať čo nechceš, ale zrelé je skôr vedieť čo chceš a prečo.

ritter
13. mar 2019

@dai no ešte že ste sa vy našli.

blondina_1
13. mar 2019

Kotleba 👌🏼👌🏼

belllinka
13. mar 2019

@blondina_1 🤮🤮

petrofka
13. mar 2019

Musim sa smiat.
Viete co je to profesionalny rodic? To je clovek, ktory vychováva dieta (deti) a stara sa on do 18 rokov (aj dlhsie ak chce). Dostava za to plat. A moze to byť ako zena, tak aj muz. Myslite si, ze v dotazniku sa ho pytaju ci je gay alebo nie? Moze kludne na tieto otazky klamat. Takisto profesionalna matka môže mat kamaratku. Neviem, ci si myslite, ze pride homosexualny par do domova, ukaze na dieta a odvedie si ho domov :D viete aky je to dlhy proces? Dajte si tu namahu a oslovte aj tu na koni niekoho, kto si adoptoval dieta, ci je to jednoduche. Dieta roven musi chciet ist zit s tymi ludmi. Dalsou vecou je, co s tym ma prezident? Zakony navrhuju a schvaluju v parlamente. Potom s nim suhlasi alebo nesúhlasí prezident a ked nesuhlasi, hlasuju opäť v parlamente, kde si to schvalia zas a je vybavene. Prezident je v takomto prípade nepodstatný. Jeho kompetenciou je vymenovat ustavnych sudcov (uz len to chyba smeru a ovladne vsetky dolezite posty) a hlavne reprezentácia vo svete. Mna by len zaujimalo, co sa bude diat, ak sa stane prezidentom Harabin (ten co bol ministrom 3 roky pocas vladnutia Smeru a bol priamo ucasny na schvalovani zakonov, ten co sa bozkaval s Ficom a bude tvrdit, ze je absolutne nestranicky 🙂, je jeden neprijemny, drzy, nevychovany, namysleny clovek a vypovie niektore podpisane dokumenty s EU alebo klamar Kotleba (ten co hlasal, ze neprijme peniaze od statu, ktore ma dostat za to, ze sa dostal do parlamentu, ale uz potom spieva inu pesničku, ked ich ma na ucte 🙂), ktory zvesi vlajky EU (co je cista provokacia) a jedine co vie povedat, co robia ostatni zle, ale nevie ponuknut nic. Alebo Sefcovic, ktory hlasa, ze je nestranicky kandidat, a potom chodi na MDŽ so Smerom :D zije roky rokuce mimo SK, cize netuší ani v akej krajine chce byt prezidentom. Ukazuje nam vysmiatu idealnu rodinu s reznami na obed v nedelu - ten clovek je uplne mimo. A Caputova? Je v politike kratko, je podpredsednickou politickej strany, je pravnicka. Angazuje sa roky v prospech ludi. A mne sa paci jej prejav a myslienky, ktore hlasa. Lgbt mi nevadi. Je rozvedena, nuz stava sa. K ostatným kandidatom sa mi nechce vyjadrovat (je nepravdepodobne, ze ich bude volit dostatok ludi). Sme malinka a bohuzial uz nesebestacna krajina. Nechcem vystupit z EU a NATO. Nechcem dopadnut ako Ukrajina. Prezident je velitelom celej nasej armady. Takze by bolo fajn, aby to nebol niekto agresivny a neriesil si svoje komplexy hlupostami.
Ja sa nechcem za nasho prezidenta hanbit (ako česi). Ja volim Čaputovu. A chapem, ze niekomu vyhovuje aj niekto iny ✌️

bodka70
13. mar 2019

@blondina_1 , jedno pozitívum, aspoň si povedala, koho chceš voliť, nie naopak 🙂

rik01lulaka
13. mar 2019

@dai trafena hus zagagala,, hlavne, ze vy ste sa tu nenasli skupinka co??? Diskutovat ano, ale vy uz titulujete za nazor a to je diskusia?

@bodka70 ja som vyjadrila nesuhlas s caputovou a aj moje dovody a spada tam aj sefcovic a katastrofa dat lin s HS 😨

rik01lulaka
13. mar 2019

a ze ju hned @blondina_1 nenalepkujete titulom fasista sa čudujem🙌
@dai @bodka70

ostorha
13. mar 2019

@dai Ja nevolim ani Harabina,Kotlebu ci sefcovica a predsa nemam potrebu urazat a zosmiesnovat je to kazdeho osobna vec koho pojde volit.V nedelu som videla rozhovor s Fedorom Galom politologom zidovskeho povodu spoluzakladatelom VPN a presne ten nadhlad sa mi na nom pacil ako povedal ze i ked sam sa narodil v koncentracnom tabore tak neveri ze kazdy volic Kotlebu co Harabina je hovado doslova sa takto vyjadril a ja s tym suhlasim lebo v praxi ukazal toleranciu ,ktorou by kazdy demokrat mal disponovat.Ja mam znamu co roky obdivuje Kotlebu a co teraz mam ju obchadzat oblukom,len kvoli tomu ze s jej nazorom nesuhlasim,?

bodka70
13. mar 2019

@rik01lulaka , žeby preto, lebo nepotrebujem nálepkovať?

blondina_1
13. mar 2019

@bodka70 mám svoj názor naňho nieje anjelik ale z tých kandidatov je pre mna osobne najlepsi on.. Má svoj názor niekto hovorí že je ako hitler ale ja nikomu nič neberiem ja mám svoj pohľad naňho

blondina_1
13. mar 2019

@belllinka je to čisto môj názor a chápem aj ľudí ktorý volia niekoho iného tak to berte normálne 😊 ja Vám vás názor neberiem a nekomentujem tak trosku popremýšľajte

dai
13. mar 2019

@rik01lulaka 🙂 pozri, ja nemám problém diskutovať v akejkoľvek skupine ľudí, často jediná s určitým názorom - a jasne ze v danej skupine idú všetci proti mne... Pokiaľ mám svoj názor a mam ho jasne pre seba vysporiadany, tak mi nejaka anonymna skupinka na koniku je úplne ukradnuta🙂 ak mi v danej skupine dodajú argumenty ktoré mi prídu rozumne tak si rada svoj názor pozmením... To ze v tejto skupine sú zeny co môj názor zdieľajú je len náhoda, pre mňa práve v tejto téme pozitivna🙂
@ostorha to je tvoje rozhodnutie, ty vieš aký známa život žije a co je za človeka, možno aj co ju vedie k tomu fandiť takémuto človeku... Úprimne, niekedy (keby ja a moje deti tu nežijú) tak by som chcela aby ten pan vyhral aby sa konečne jeho voličom otvorili oči... Aj keď voličom smeru sa stále neotvorili tak možno radšej nie:/
Gratulujem že si aj v tejto téme prišla k nadhľadu ala gal... Ja tam ešte nie som...

dianka1703
13. mar 2019

@petrofka Nechápem tvoj dlhý monológ ale chvalabohu tých čo si do vidia ďalej ako po nos nepresvedčíš! Harabin.

petrofka
13. mar 2019

@dianka1703 myslim, ze si si prvym slovom odpovedala 🤷

quorum
13. mar 2019

... už by ten mistrík - čaputová mohla začať točiť aj o niečom inom, hviezda 🙈

dianka1703
13. mar 2019

@petrofka nemám sa záujem naťahovať, asi ti nezáleží na svojich deťoch, a veríš mainstream.

petrofka
13. mar 2019

@dianka1703 tvoje videnie sveta je dost obmedzujuce. Nemozes ma sudit len na zaklade jedneho prispevku a toho, koho chcem volit za prezidenta. Pises, ze nemas zaujem debatovat (natahovat sa), ale aj napriek tomu napises.

lilucerullo
13. mar 2019

sledovat takuto diskusiu je na slucku, kolko ludi dokaze volit stelesnenie zneuzivania moci a arogancie (harabin) a kolko fasistu kotlebu ktoreho kolegovia dokazu popierat holokaust a on sam dava same indicie ze s nimj suhlasi, to je fakt na grc. som liberalna, vzdy som bola, myslim, ze naozaj moderne zmyslajuci clovek ani nemoze jnak uvazovat. a preto volim cautovu. a na kiskovi nevidim nic zle, vidim iba nenavist smeru voci nemu. volila som ho a som rada ze bol nasim prezidentom. a nenavistne zeny na mna nemusia minat pismena, nereagujem 😘

hiro
13. mar 2019

@quorum https://www.facebook.com/katarina.glavova/posts...
Milí priatelia. Naša pamäť býva krátka a na zlé sa ľahko zabúda. Navyše, mnoho ľudí nebolo úplne vtiahnutých do tejto kauzy. Preto pripomínam, že keď sme ako občania takto pred 4 rokmi bojovali proti megalomanskému projektu plazmovej spaľovne na úpätí Nízkych Tatier pri Liptovskom Hrádku, ktorá mala spaľovať komunálny odpad z celého Slovenska, stála pri nás istá Zuzana Čaputová. Áno, tá istá Zuzana Čaputová, ktorá dnes kandiduje za prezidentku Slovenska. Už v tom čase bola veľmi známa a rešpektovaná v odborných kruhoch a myslím, že spôsobila prinajmenšom vrásky na čele viacerým ľuďom z kauzy. Nemusela nás zastupovať, mala veľa práce a mohla sa na nás vykašľať. Ona sa však rozhodla pri nás stáť a pomôcť nám v nerovnom, podľa mnohých kuvikov, vopred prehratom boji. Stála pri občanoch. Neriešila a neskúmala, či sme katolíci, homosexuáli, konzervatívci alebo liberáli. Principiálna žena, ktorá bránila verejný záujem v období, keď netušila, že raz bude kandidovať za prezidentku našej krásnej krajiny. Zaslúžila sa, aby bol náš svet lepší a spravodlivejší. Už vtedy.

sovica
13. mar 2019

Čítajte, ako dokáže za krátky čas pozdvihnúť krajinu žena - prezidentka 🙂
https://svet.sme.sk/c/22068324/estonska-prezide...

dai
13. mar 2019

@hiro pozri... Každý len trosku čítajúci človek sledujúc co sa tu deje vie ze bola dlho aktívna vo via iuris...

sovica
13. mar 2019

@dai Plne súhlasím. Ale takých je málo. Vraj "neznáma dievčina". Naozaj úsmevné.
Pohodlnejšie je sledovať Farmu a Horná-Dolná (ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazila) a potom doma alebo v krčme nadávať, ako sa majú ľudia na Slovensku zle. A čo naozaj nemám rada, keď ľudia súdia, ale neoveria si fakty.

mircalla
13. mar 2019

@quorum Ty si nikdy nevynikal inteligenciou a opat si dokazal svoju obmedzenost

quorum
13. mar 2019

@mircalla ... od teba to beriem ako kompliment, zlatko🐭
P.S. večer pozeraj debatu, ako si "mistríkovú" zoberie do parády náš budúci prezident🇸🇰

mircalla
13. mar 2019

@quorum Ako som povedala, nikdy si nevynikal inteligenciou, netreba to dokazovat znova....

dskjhfdlkdjhl
13. mar 2019

@quorum Ty uz vies, kto bude prezident? Ako si na to prisiel?

solange
13. mar 2019

@dai no len problem je, ze 70% ludi ani len netusi co via iuris vobec je a comu sa venuju. Nikdy nezabudnem ako pred poslednymi parlamentnymi volbami sa nejaky dennik pytal ludi nahodne na ulici koho budu volit. Pani-cca 30 rokov-s vaznym ksichtom zahlasila ze Fica, lebo jej babka povedala, ze sa podoba na jej manzela. No a potom sa cudujeme,ze to tu cele na Slovensku vyzera, tak ako to vyzera....