icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

chevron
30. mar 2019

13% a drzi sa to

chevron
30. mar 2019

prezidentka!

dai
30. mar 2019

@chevron 🙂 nech nesklame a dúfam ze presvedčí aj voličov kotlebu a harabina že netreba byť antisystemovy aby bol človek dobrý a slušný...

sovica
30. mar 2019

👏🎉👍🍹🍀

chevron
31. mar 2019

@dai urcite to tak bude ❤️

majkeel
31. mar 2019

Vyborne, prezidentom bude prva zena. Gratulujem. Kto sa nezucastnil na volbach, dal najavo, ze suhlasi s oboma kandidatmi, ze mu je jedno, kto z tych dvoch vyhra a tym padom dal hlas vitazovi, pani Caputovej. To by znamenalo slusnejsie Slovensko. 😉

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@majkeel vidis, a oni si myslia, ze dali hlas nikomu😉Priznam sa, ze som cakala tesnejsie vysledky-aj podla reakcii na MK, nastastie to nie je s nami az take biedne😉

galioska
31. mar 2019

@majkeel súhlas😉

leeo
31. mar 2019

Beblavy a Stefunko vam opisal o co vlastne vitazstvom tejto pani islo. Zelam skore vytriezvenie

vroni
31. mar 2019

@leeo, tieto dve telce sa celkom slušne spoločenský znemožnili, ak budeme mať stastie, tak aj politicky. Dúfam, že tých zopár priaznivcov, čo títo dvaja majú, naozaj vytriezvie. S Caputovu to ma pramálo spoločne.

robin_claire
31. mar 2019

@leeo Ano? "OPRAVEDLŇUJEM SA VOLIČOM AJ ZUZANE

Včera Slovensko zažilo jeden z najlepších dní v politike. Zuzana Čaputová sa po presvedčivom víťazstve právom stane našou novou prezidentkou, líderkou, na ktorú sme hrdí. Včera som zažíval nesmiernu radosť. Zo Zuzaninho úspechu, ale aj z volania po zmene politickej kultúry, ktorú symbolizuje.

Pre mňa osobne nepatril včerajšok k najvydarenejším. Priamo na mieste pod vplyvom emócií som si to neuvedomil, ale s odstupom vidím, že vystúpenie hneď po Zuzaninom príhovore nebolo dobrým rozhodnutím.

Často si v súvislosti s pomermi v politike spomeniem na citát Viktora Černomyrdina: “Chceli sme to urobiť lepšie, dopadlo to ako vždy.” Včera prišiel okamih, keď bol tento výrok aj o mne.

Ospravedlňujem sa Zuzane aj ľuďom, ktorých sa nám podarilo nevydareným vystúpením nahnevať. Budem sa snažiť, aby to nezatienilo poctivú prácu, ktorú sa snažíme v SPOLU - občianska demokracia pre Slovensko robiť.”

quorum
1. apr 2019

... a už sa bijú, a to ešte ani nezačali 😨😅🐷

leeo
1. apr 2019

@robin_claire politicky tah. Ospravedlnenie hodnotu vyjadrenia nijak nemeni

dai
1. apr 2019

@leeo co zle povedali? Caputova bola kandidátom s podporou ps, Mistrík spolu - Mistrík sa vzdal kvôli caputovej, caputova s podporou ps vyhrala... Jasne ze to vnímali aj ako svoje víťazstvo - Fico by naletel v sekunde ako by sevco vyhral...

Inak by som rada videla aktívnejšieho poslanca ako je beblavý (nepíšem o sympatií a populistickych kecoch ale o práci) - väčšina zákonov o daňových odvodov ktoré pomáhajú všetkým pracujúcim ľuďom sú jeho dielom... Čiže nielen prázdne kecy ale reálna práca... Plus sa teraz aj verejne ospravedlnil - mne ich príhovor vôbec nevadil - bol v duchu atmosféry aká vládla na mieste... Pre rypacov by aj tak nikdy neboli dosť dobrí, že? 🙂

sovica
1. apr 2019

@dai Tiež si myslím, že to nebolo až také hrozné, ako to v médiách opisujú. OK, beriem na vedomie, že to bola jej "noc", jej víťazstvo, mali nechať zažiariť Zuzanu. Ale tiež chápem, že v tej eufórii veľmi nerozmýšľali, že by ju tým svojim prejavom mohli zatieniť alebo uraziť. Keby to niektorí politici a médiá nezačali "riešiť", tak to väčšina bežných občanov prejde bez povšimnutia.

erinne
1. apr 2019

@renatka100 mna by zaujimalo, keby vase dieta ma homosexualnu orientaciu.. Co by ste s tym asi tak urobili.
Ci by ste si priali, aby mohlo zit spokojny zivot.
Ci by ste mu to "vybili z hlavy" 🤦🏼😡
Ci by skoncilo tak, ako vela ubohych "podobne postihnutych" deti zo "slusnych katolickych" rodin (v "lepsom" pripade s depresiami, v najhorsom samovrazdou)
Ci vlastne, vo vasej rodine sa taka neslychanost, ako homosexualita, nemoze stat.. Ze🤦🏼🤦🏼🤦🏼
Preboha, ved myslite..
@lesankavh @klaudia126

vroni
1. apr 2019

@dai, spusta ludi volila Caputovu NAPRIEK tomu, ze ju podporovalo PS (aj ja). Ze si to hned za horuca Stefunko potreboval privlastnit ako vitazstvo PS je take typicke pre politikov socialneho smeru - zasluhy personalizovat (podla moznosti na seba, ak sa nijako neda, tak na stranu) a skody rozdelit na ostatnych (idealne mimo seba a vlastnej partaje) bez ohladu na nejaku trapnu realitu. Ale aspon pekne ukazal, co je PS za stanu, ze sa spoji aj s certom, ak mu z toho bude kukat dobry flek. Beblavy je politicke drevo, nieco ako Matovic z opacneho brehu, najprv melie, potom mysli, ale aspon za nim aj vidno nejaku pracu. Ono to je stale to iste: socialny politik by mal byt cestny, inteligentny a oddany vlastnej strane. Problem je, ktorekolvek dve vlastnosti vylucuju tretiu. A tak mam dojem, ze Beblavy je cestny a oddany vlastnej strane a Stefunko inteligentny a oddany vlastnej strane. Ich prejav tomu zodpoveda. Dali Caputovej politicku facku hned za horuca. To uz sa aj ten Sefcovic zachoval slusnejsie (a ze teda sa xkrat zachoval ako hulvat)

renatka100
1. apr 2019

@erinne vy myslite a robte co uznate za vhodne

dai
1. apr 2019

@vroni netvrdím ze to bolo politické terno co spravili ale nebolo to nič nezvyčajné a ako píšem - ta atmosféra co tam bola s a dala cítiť aj cez tv... Beblaveho prirovnávat k matovicovi? Pozri ktoré všetky zákony sa prijali vďaka Beblaveho návrhom a praci - áno, nie je to charizmatický populisticky hezounsky alfa samec a retor typu meciar, Fico, pelle a spol.... Ale kus práce za ním, slušná komunikácia, snaha o spoluprácu, nerušene slová... Pre mňa jeden z najpracovitejsich poslancov co tam sedia a reálne robia pre pracujúcich ľudí...

mircalla
1. apr 2019

@renatka100 Neviete odpovedat, ake priznacne....

renatka100
1. apr 2019

@mircalla ja som riesila prerabanie muzov na zeny a opacne - a tychto ludi, ktori chcu vychovavat deti - ver ze ich nebudu brat z domova - taki si “kupia maternicu” a dieta bude vyrastat v chorej domacnosti kde ani jeden z rodicov nevie vlastne cim a kym je

vroni
1. apr 2019

@dai, to som nemala na mysli tym porovnanim. Ale ze ked uz vystupi, tak je jeho prejav tiez akysi chaoticky a popleteny, ako keby nevedel, co vlastne chce (Matovic vacsinou sice vie, co chce, len je to nezmysel) Vobec nespochybnujem, ze je Beblavy usilovny a snazivy. Ako poslanec ok, ale nema na to, aby viedol stranu (akukolvek) a politicky vizionar nie je uz vobec. Je slusny, ospravedlnil sa, ale bol to kiks a nie maly.

quorum
1. apr 2019

jojo, beblavý snaživý je, veď je po otcovi 😉 (mečiarovský privatizér najhrubšieho zrna)

dai
1. apr 2019

@quorum daj politika ktorý spravil viac pre obyčajných pracujúcich ľudí ako on... Myslím zákony, alebo aspoň návrhy...

mijo53
1. apr 2019

@vroni je to tak, ako píšeš, privlastnili si víťazstvo a čo ostatní voliči p. Čaputovej

victory1
1. apr 2019

A ja by som rada videla diskusiu Magiana a Beblaveho...🙈😝

matabb73
1. apr 2019

s://dennikn.sk/995647/pod-falosnym-menom-som-pisal-hoaxy-pre-hlavne-spravy/?fbclid=IwAR2UmGfOunfMw6l09ygXTEwzLzNV9lePtR178oH6EqTMb-sCFCD27AYREKo
Pre čitateľov Hlavných správ. Ako vznikajú články a nakoľko sú dôveryhodné.

kikulienka94
1. apr 2019

@matabb73 normálny ľudia hlavné správy nečítajú a tí čo ich čítajú nepotrebujú dôkazy o tom, že sú to blbosti, elbo sami sú blbí :D

dai
1. apr 2019

@kikulienka94 hm... Ja som to začala čítať aby som viac chápala myšlienkové pochody ľudí ktorí tomu veria... Niekedy nechápem ze tomu naozaj veria keďže sa ľahko da overiť že su to klamstvá, ale ja mam pocit akoby oni tomu veriť chceli... Proste aby mali dôkaz že naozaj zato ze sa majú oni zle môžu nejakí imaginarni imigranti, či teplosi co im chcú ukradnúť deti (a kvôli tomu sa im rozpadaju manželstva) :(