icon

Pri praní sa mi skrútili výplne v zašitom vankúši

barborkakr
8. sep 2020
kittykat22
8. sep 2020

@barborkakr nic. Vankus je zniceny. Tieto vyplne sa nedavaju do pracky 😕 Su to super nekvalitne vankuse na jedno pouzitie. Ked ich rozstrihnes, mozno budes nemilo prekvapena ako ja, ze je v nich natrepany odpad z krajcirskej dielne.

diewcatqoo
8. sep 2020

Vyhodit 🤷‍♀️

nazama
8. sep 2020

mne sa to stalo nedávno, rozpárala som kúsok obliečky a napravila vnútrajšok rukou. trošku to trvalo, ale je opäť OK.

eliska13
8. sep 2020

@barborkakr nič vyhodiť aspoň máš dôvod kúpiť druhé😀tiež som mala také periny, aj lepšie s nejakými guličkami ako sú v sedacích vakoch, ale pre mňa sú najlepšie klasické paperove

barborkakr
autor
8. sep 2020

@eliska13 diki baby to boli na postielku take ochrany, tak to si neviem predstavit neprat🤷🏻‍♀️
@diewcatqoo
@nazama

janpo
8. sep 2020

kúsok rozpárať, napraviť rukou vatelín, zašiť a dať vysušiť, pred ďalším praním veľkým stehmi prešiť v ruke (prichytiť niťou napr. rohy), vyzerá to byť handmade tvorba a to je škoda vyhodiť, určite to bolo drahé ...

andrea_ff
8. sep 2020

@barborkakr ujuuj...podarilo sa?

barborkakr
autor
8. sep 2020

@janpo skusim ale jedine rukou😱stroj nemame

andrea_ff
8. sep 2020

@janpo super napad toto urobit pred pranim... dakujem 👍✌ usetrila by som si tiez starosti...

eliska13
8. sep 2020

@barborkakr tak to je škoda to jekrásne.To si kúpila či ty robila?kúpila by som nový vatelin a znova naplnila

barborkakr
autor
9. sep 2020

@eliska13 dostala som