Priateľ a jeho blízka kamarátka
Ahojte, potrebujem váš názor.
Pred rokom som sa dala dokopy s jedným chalanom. Poznala som ho dlhšie a preto viem, že mal niečo s jednou babou nazvyme ju Emma. Hneď pri začiatkoch mi povedal, že s Emmou spával ale už rok-dva sú len kamaráti. Mne to nevadilo zo začiatku. Občas sa stretli, pokecali pri káve v kaviarni a tak. No od vtedy čo boli podniky zatvorené začali chodiť k sebe. Emma býva sama a priateľ aspoň mesačne raz chodí ku nej večer si niečo vypiť, porozprávať sa. My sa máme s Emmou zoznámiť budúci týždeň na oslave. Vždy mi povie, keď ide k nej. Ba dokonca mi o nej dosť veľa rozpráva, že ju vyhodili v práci, aké to má ťažké a podobne. Priateľ po tom čo spával s touto babou mal ešte vzťah s jej najlepšou kamarátkou (samozrejme ona nevedela o tom, že kedysi spolu spávali) . Aký máte na to názor?
Emma tiež má priateľa. Ona tiež dala ultimátum jemu. Priateľ vždy tvrdí to, že ak by chcel ďalej s ňou spávať neprestali by alebo nenašiel si priateľku. Plus keďže chodil s jej najlepšou kamarátkou tvrdí, že je to absurdné vôbec niečo také predpokladať. Či už z jeho strany alebo z jej že by spávala s priateľom najlepšiej kamarátky.
Chceli sme sa spoznať už skôr ale ona pracuje v zahraničí aj s priateľom sa stretáva raz za mesiac v najlepšom prípade. Nikdy to nevyšlo lebo buď ja som mala plány alebo sa stretli pre niečo (narodeniny, vianoce..). Stretávajú sa teraz doma vraj len preto lebo bolo všetko zatvorené. Kým boli kaviarne otvorené k sebe nechodili
To, čo tolerujú obaja, ich upevní. Ak jeden žiada viac, ako druhý dokáže dať, nevydržia. Pri dôvere dáva jeden druhému možnosť spoznať silu aj slabosť.
Ja by som takýto vzťah nechcela, ani by som sa nešla s ňou zoznámiť, povedala by som mu, že ja ju nepotrebujem.
Správny muž by si vybral teba a nie kamarátku.Len toľko k tomu.
Keby mi dal takto na výber tak už dávno som preč. Čo to je za otázka ja alebo ona? Veď predsa ty si jeho priateľka a nie ona. Keď ťa ľúbi tak podľa mna mal by ju nechať v minulosti a zamerať sa na budúcnosť s tebou. Bolo by to iné kedy ste sa stretávali v skupinke a nie že on chodí k nej. Prepáč ale určite tam nepozerajú telku.a prepáč možno blbé od do mňa ale tým že.si to povolila podľa mňa si sa nechala ponížiť a priateľ si bude myslieť že môže robiť čo chce.
A má aj nejakých kamarátov? Ak nemá kamošov len jednu kamošku tak chápem že sa jej nechce vzdať...no napríklad môj mal tiež kamošku zo začiatku mi to nevadilo potom už celkom hej... nakoniec mi sám povedal že ho zvádzala tak už sa s ňou stretávať nebude (tiež mala frajera) ja neverím skôr ženám ako mužom
A nie len kôli tejto skúsenosti
Aj my sme mali na začiatku vzťahu podobný problém. Dokonca to bola naša spoločná najlepšia kamarátka, ktorá nám to obom priala najviac na svete, aby nám to vydržalo navždy. Po veľmi krátkej dobe sa ukázalo, ako sa ním snaží manipulovať a rozhádať nás, zneužívala všetko čo som jej v dobrej viere povedala, proti mne a prekrútené to ďalej reprodukovala priateľovi. Tým u mňa skončila. Narovinu som mu povedala, že sa mi nepáči, že je s ňou v kontakte, pretože sa mi vadí, že sa nám stará do vzťahu a nechcem si ho kvôli nej nechať pokaziť. A to sa poznali pri tom odmalička a vyrastali spolu. Našťastie priateľ nebol hlúpy a pochopil koľká bije, tiež sa mu nepáčilo, akými primitívnymi ťahmi sa ním snažila manipulovať, za tie roky ju už sám veľmi dobre poznal, tak ju odstrihol aj on a dnes sa na nej spoločne z času na čas zasmejeme, keďže slečna si našla nového priateľa-svojho bratranca. Ak by to ale odmietal pochopiť, teraz by už nebol môj priateľ. Nebudem predsa sama sebe robiť zle, aby som žila stále v neistote, či ma niekde nepodvádza, nebudem každý druhý deň mrhať svoju energiu na hádky s ním, len kvôli tomu, že nejaká hlupaňa si niečo vymyslela a mám predsa svoju hrdosť, bolo by pod moju úroveň robiť mu napriek to isté, aby pochopil ako sa cítim.
Nemá. Má jedného dobrého kamaráta ale ten sa odsťahoval do inej krajiny, kamaráti ktorých mal tu sa naňho vykaslali, prestali sa oňho zaujímať, nevolali ho nikam, keď on volal tak nemali čas. Má tzv.kamaratov buď len z práce alebo tak no to sú skôr takí, že nechodia von len kecaju ohľadom toho čo ich spája (práca). Takže má len tú kamarátku (okrem mňa)
Nechodí ani po kluboch alebo podobne ,.fakt jedine tá kamarátka je tam. Ale minule bola uňho tá baba aj s jej priateľom ( ja som nemohla ísť keďže mi do toho niečo prišlo)
Čudujem sa že si si vybrala tu druhú možnosť a si s ním. Veď z teba robí hlúpu 🤦
Za to že ma kamarátku?😊
Ktorá má tak isto priateľa 😃 a dokonca môj priateľ a jej priateľ dosť dobre spolu vyhadzuju😃
Tak potom na čo si sem dávala túto diskusiu, keď si ho tu teraz vlastne obhajuješ? 😃😃 buď ste pošahaní obidvaja, alebo ho tu teraz len ospravedlňuješ, lebo je to aj tak kus debila 😃
Najprv ma tato tema pohorsila,ze ako to moze niekto tolerovat. Ale lovim v pamati a som emma 😀 tiez mam velmi dobreho kamosa,s ktorym som kedysi riesila aj nieco viac. A tiez teraz uz moj manzel sa s tym musel zmierit ze sa s nim stretavam,aj osamote. Bud mi veri lebo neveri. Kamos sa odtataril casom 120km mimo,stale sme v kontakte,aj uz s jeho zenou a detmi. Muz ma doteraz ustipacne pripomienky ked si s nim pisem alebo volam 😃 ten kamarat mi je milion krat viac ako brat

Vy čo ste niektoré za emmu 🤣 to tiež k vám chodia vaši bývalý milenci po večeroch domov čo to popit (najme keď ste samé doma)a vašim partnerom to vôbec neprekáža...wuaw...ale možno aj ony majú svoju emu ku ktorej si odskocia a preto im to nevadí 🤣🤣