icon

Priateľ nechce sex.

20. mar 2020

S peiatelom som 2,5 roka zaciname riesit svadbu lenze uz od minuleho roka sme nemali sex. On by aj chut mal ale vadi mu ze mam velke brucho a hrozne som pribrala. Povedal,ze ked zas schudnem budeme mat aj sex. Ked sme sa spoznali mala som necelych 60kil momentalne mam 80 kil. Mam tazku robotu a chodim domov ozaj vycerpana a cvicit sa mi uz ozaj nechce. Zacinam rozmyslat,ze si najdem milenca lebo doprosovat sa mu nemienim. Mam velmi uzku vaginu tym padom pri prvom prieniku musi ist pomaly ale aj tak sa poauvam aby mi to bolo pohodlne a jemu to vadi. Chyba mi strasne sex. Iny muzi ma nedokazu uspokojit lebo s nimi sex trva cca 5 minut a za ten cas sa nestihnem spravit. S nim mozem aj hodinu vzdy pocka kim sa ja urobim a potom jeho dorobim
Co mam teda robit?

Strana
z2
majkeel
21. mar 2020

@karolinakr Sen muzov je do 50r stravit zivot s Cindy Crawford (pouzivam tvoj priklad), po 50r s Ruzickovou. niekym, co ma pozitivnej energie a odvahy na rozdavanie.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
21. mar 2020

@majkee pozri, toto je moj sen

karolinakr
21. mar 2020
mala_hobitka
21. mar 2020

Keby chcel aby si schudla pre svoje zdravie a snažil sa ťa donútiť situáciu riešiť...to beriem. Ale on s tebou prestal spávať lebo máš o 20 kilo viac? Ako vážne?
1. Ak takýmto spôsobom priberáš pri svojej strave a bežnom pohybe tak potrebuješ urgentne doktora.
2. Tvoj snúbenec je povrchný pako. Aj keby vyzeral ako Brad Pitt (čo pochybujem) tak odmietať sex lebo si pribrala je choré. Chodí snáď s tebou ako človekom. Alebo chodí iba s tvojím telom?
Prepáč ale takýto človek ťa proste nemiluje. To vždy keď sa niečo na tebe zmení s tebou prestane spávať? Lebo už nie si taká ako si vybral pred rokmi? Váha kolíše celý život aj zdravému človeku. Raz budeš tehotná, to tvoje telo navždy zmení, raz zostarneš. Čo chce ten chlap potom robiť? Čo ty budeš robiť keď ti povie "Až si necháš odstrániť vrásky budem s tebou mať sex!" alebo "Až budeš mať telo ako pred tehotenstvom tak s tebou budem mať sex!" ? To budeš zúfalo chodiť po plastikách až budeš ako múmia?
3. S kým ten chlap spí keď nie s tebou? Ak mu váš sexuálny život predtým nevyhovoval, tak mal len o dôvod viac s tebou nespať. Ale ak bol sexuálne výkonný....celibát asi nedrží.

majkeel
21. mar 2020

Tu je prirucka sexu pre vydate zeny ;)
http://app.tvnoviny.sk/my-zeny/1853297_sex-je-o...
Sex len raz za mesiac
Väčšina mužov vyžaduje sex každý deň. Cieľom múdrej manželky je umožniť partnerovi dva krátke sexuálne styky za týždeň hneď po svadbe. Neskôr by mala vynaložiť všetko úsilie na zníženie tejto frekvencie. Po piatich rokoch manželstva by mali mať manželia sex raz za mesiac.
Po desiatich rokoch by malo byť ukončené plodenie detí a tým sa končí akýkoľvek sexuálny kontakt s mužmi.

john3535
21. mar 2020

@majkeel pane Bože na nebesiach...

karolinakr
22. mar 2020

@majkeel
@john3535 ppdla mňa pary robia chyby v tom, že sa beru s róznou sexuLnou potrebou.Je tu vela prispevkov, ze žene chyba sex a mužovi stači raz za 3 mesiace a naopak, muž je naruživy, žena striedmejšia
Na toto treba pred svadbou hladiet tiež
A to je trapas, ked žena chce a muž nie, lebo všeobecne sa predpoklada, že muž má otravovať
Potom ju tu označuju hanlivymi menami
A pritom.možnože len ma rada sex
A aitorke by som poradila, nech si najde milenca, takeho čo ma rad baculky
Zažiju sexuálny ohňostroj až sa xvadba zruši hehe

majkeel
22. mar 2020

@karolinakr Mudro pises. A Ty si z ktorej skupiny? Tej striedmej, ci tej naruzivej? ;)

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
majkeel
22. mar 2020

@karolinakr Co sa za mladi naucis, neskor ako keby si nasla. ;)
Zaujimalo by ma, ako ho tam odvykali. :D Dali ich tam do velkej miestnosti, fajciari skakali 3krat denne po po skatulke s cigaretami, Michael po kondomoch, alkoholikov "topili" cez handru v absolut vodke ako v Guantaname. 🙂

karolinakr
22. mar 2020

@majkeel
To ti daju elektricke vyboje do genitalii a pustia eroticke obrazky, aby sa ti sex spajal s neprijemnym pocitom

majkeel
22. mar 2020

@karolinakr Tak to si potom este dobre "obisla". ;D

majkeel
22. mar 2020

@karolinakr Catherine Zeta mu po urcite navrate povedala, Misko, Ty si po tej odvykacke tam dole nejaky plny energie. ;)

alexk12
22. mar 2020

Schudnúť a nájsť si iného priatela

karolinakr
22. mar 2020

@majkeel 😁😁

Strana
z2