Priateľ nedodrží, čo sľúbi. Čo s ním?
Ahojte
Som s priateľom cca 1,5 roka. Nebývame v jednom meste, vidíme sa zriedka. Asi tak raz za mesiac. Sme spolu v kontakte takmer denne, buď mailom, telefonicky, alebo SMS. Celkom si rozumieme. Nejaké veci mi však vadia. Nedodržiava dohody a má dosť výhovoriek a asi ma aj klame. Sľúbi mi stretnutie, ale akonáhle je nejaký futbalový zápas v ich obci, tak sa vyhovorí, že je chorý. Keď sa dohodneme, že v určitú hodinu sa stretneme na mailoch a nechce sa mu tam prísť, tak sa vyhovorí, že mu vypadol net. V práci nedodržiava predpisy BOZP, majster ho na to slovne upozorňoval viac krát. Keď to nepomohlo strhol mu z výplaty 20 eur, pritom sa obvykle strháva 60 Eur. A priateľ ešte stonal, že veď mu to mohol aj odpustiť. Nechcem, aby to vyznelo, že ho chcem kontrolovať, ako stíhačka. Ani nechcem, aby sa mi stále hlásil. Skrátka len chcem, že keď sa na niečom dohodneme a sľúbi mi niečo, aby to dodržal. Už som mu dohovárala v dobrom aj v zlom, nič na neho neplatí. Už ma to nebaví. Čo robiť ?
Ďakujem.
Hlavne uz nehladaj podobny vztah...lebo ti zrejme zacne chybat na chvilu to vypisovanie a smskovanie...
@ascoli Áno o pár dní mi to zrejme začne chýbať, ale musím sa zaťať a vydržať to.
No ja ked som zacinala s muzom tiez mi pracoval v inom meste.tak sme boli len telefonickom kontakte.no pred vianocami mal prist domov a tak o par dni skor sme si vecer o 9 volali uz som sa chystala spat a zrazu mi v tel.vravi a otvoris mi dvere.joj to bolo prekvapko do 3 rana sme boli hore a ja o 5 vstavala do prace.a to doma len vylozil veci na pranie a utekal za mnou.a to urobil aj po novom roku trochu kaslal soplil a tak radsej sa liecil pri mne.jaj toto ma byt tak krasne obdobie 2 zamilovanych ludi.proste od seba ani na krok,kazdu volnu sekundu travit spolu.strasne rada na toto obdobie spominam ale nie len na toto ale na vsetko co sme prezili zazili za 14rokov co sme spolu.takze toto je frajer len cez pismenka kludne tam moze mat aj dalsie frajerky o ktorych sa ty nikdy nedozvies.radsej si hladaj vo svojom meste priatela.
30 ročný chlap a nevie nič dodržat ani len v praci, ked pride o ruku alebo sa mu stane niečo nedostane ani cent a bude zmrzačeny vlastnou chybou
utekaj ty od neho čo najskôr, chlapov milion , ja by som neriskovala, nie je schopny ani len pravdu ti povedat
Ako to vazne? Uplne vazne toto nazyvas vztahom? A naco si vlastne s nim,ked ti vadia zakladne veci na fungovanie v zivote . Mas na viac. Darebaka a lajdaka nikdy nezmenis
Ty si pre nebo len kamarátka s výhodami. Nic viac.
Čo robiť? Nájsť si niekoho, kto bude zodpovedný? Vieš si predstaviť budúcnosť s niekým kto vidí len seba a svoje záujmy aj za cenu klamstva? V čom si rozumiete?
my sme od seba žili 280 km a víkendy sme sa stretalavali ja k nemu som prišla alebo on prišiel za mnou a nie 87 km ved to nieje daleko kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod takže ak by chcel prišiel by vždy kedy by si zmyslel.
@bagre pacia sa nam podobne veci, máme spoločné názory. Ale to je málo ...
Čo tak názor na zodpovednosť, férovosť.. 😉 myslím že si zaslúžiš viac.
@bagre No z jeho strany názor na férovosť a zodpovednosť nula bodov.

@evica01 Veď to, že už mi "došli" nervy.