Priateľka ma ďalší vzťah s iným.

6. mar 2020

S priateľkou sme spolu 8 mesiacov. Veľká vášnivá láska na začiatku sa časom zmenila. Priateľka neznášala všetkých mojich priateľov, robila scény, hádali sme sa a niekoľko krát rozišli ale stále sme si našli k sebe cestu. Vadilo jej na mne veľa vecí a prestala si ma vážiť. Nadávala mi. Ja som kľudný a nerád sa hádam ale to už sa nedalo. Urobil som veľa chýb ale vždy som sa to snažil napraviť ospravedlnil som sa. Ona sa mi za všetko musela vždy veľmi pomstiť. Ja som pokojný melancholický typ a ona cholerička. Často sa pohádame na hlúpostiach. Pred mesiacom sme sa veľmi pohádali, poslednú dobu ma aj udrela alebo bila ak sme sa hádali. Často chodila von s novými chlapmi, ma skoro len chlapov kamarátov a ženy ani nie. Mne je 26 jej 22. Je veľmi spoločenská a každý ju obdivuje, doma je ale iná ku mne.
Po tej hádke išla na hory s novým kamarátom, ja som sa jej ani neozval nahnevalo ma to. Na druhý deň mi to vyčítala že som sa neozval, ale nahnevalo ma to lebo pri ňom spala. Ostala tam ďalšie dni spať, mne o dva dni povedala do telefónu že s ním bolo na výlete úžasne a že my sme príliš odlišní, že už dávno to mala úplne ukončiť. Že sa k sebe nehodíme. Bývame spolu v nájme. Ona sa ale nechcela odsťahovať. Bola cele dni preč s ním a pri ňom. Ja som bol zničený, videl som úplny koniec zranilo ma to a preplakal som tyžden, potom prišlo obdobie hnevu, a už som ju ignoroval. Potom mi istý čas tvrdila že nikoho nemá a potom zas že jej mám dať čas že chce to skúsiť s niekým iným. Ja som to prekonal, a zmieril sa stým. Nevadilo mi ani že u mňa býva. O týždeň som ale už nevydržal a chcel vedieť pravdu, spýtal som sa ako to je a povedala najprv že má začínajúci vzťah. Povedal som jej nech sa k nemu nasťahuje a že už sa ma on o ňu starať a nie ja lebo ja som ju všade vozil, varil staral sa o ňu a ona mi ešte za to vynadala že som meškal. Tak následne povedala že nikoho nemá že si to celé vymyslela aby som jej dal pokoj.

Na druhý deň mi ale napísala že po tomto rozhovore sa chce odsťahovať. Chápal som to, bol som už zmierený. Potom som ostal po práci na káve a ona mi volala že mám prisť okamžite domov že kde som, nechápal som veď spolu že nič nemáme. Opäť sme sa pohádali, na druhý deň písala mi do práce že je jej tak zle že musí do nemocnice. Letel som domov, opäť sme sa pohádali a bila ma už hlava nehlava až si poranila ruku. Šla s tým na vyšetrenie a vyhrážala sa mi políciou.

O deň už bola s tým chlapcom na výlete a ruku mala podľa fotiek na insta už úplne v pohode. Jemu do telefónu povedala, počul som to že som jej to urobil ja, že násilie.

Pár dni sa nič nedialo, ignoroval som ju, ona odišla že na tyzden preč, praca a že bude u toho chjlapce, že kedže ja sa nechcem po práci vraciať domov nechýba mi. Po jednom dni sa ma pýtala či chcem vo vzťahu pokračovať. Napísal som jej čo mi vadí: bitky, neustále kontroly, nemôžem sa venovať veciam ktoré mám rád, neúcta. Rovnako žijú moji rodičia, napísal som že nebudem žiť ako oni. Napísal som že ak sa to nezmení nechcem byť s ňou. Prišla do hodiny domov a vášnivo sa so mnou milovala, úplne sa zmenila. Doma začala pratať, variť nenadávala mi, bola v pohode ako na začiatku. Povedala že s tým chlapcom nič nemá že si to vymyslela že čakala či o ňu budem bojovať.

Mali sme každú noc sex ale ja nie som úplne ok s tým čo sa stalo a cez víkend som v sexe zlyhal. proste mi nestál úplne a nedokončil som sa. Stalo sa to viac krát, nechápem prečo. Opäť mi to vyčítala že som gay alebo frigidny alebo ju nemilujem. Už 3 dni ma opäť odstrkuje a nechce. Ale inak všetko ako v poriadku. Mne to nedalo a keď bola preč prezrel som si jej správy s tým chlapcom. Viem nemá sa to ale chcel som vedieť pravdu. Podľa správ a toho čo si písali je on do nej extrémne zamilovaný ako ja na začiatku, miluje ju a písal jej to, podľa textu vtedy čo spolu boli na výlet vtedy keď sme boli veľmi pohádaný , pred mesiacom, vtedy keď tam spala prvé noci tak sa spolu vyspali. Podľa textu čo som čítal ona bola z neho úplne hotová. Písala mu že to bolo možno najúžasnejšie v jej živote.

On jej písal ako ju miluje ako im je spolu úžasne. Ako miluje ju bozkávať a spať s ňou. Neviem čo všetko sa tam dialo. Ja som bol zmierený že je koniec prečo ale si ma získala naspäť prečo sa vrátila a opäť ma namotala a opäť k nej cítim silnú lásku a trápim sa. A teraz keď som toto zistil je mi zle ako nikdy v živote, taký hnusný pocit na hrudi, bolesť. Ona si s ním stále píše, v centre mesta ma nechce chytiť za ruku, len v inom meste. On jej stále píše ako ju chce ako mu chýba a ona za ním chodí, neviem čo sa tam deje. Posiela jej zamilované správy. Chodia k nemu aj na wellness a podobne. Akoby žila už v dvoch vzťahoch. Ona mu tam pred mesiacom napísala že som jej ex že spolu ešte bývame a on že to chápe. Prečo ma ale získala späť a vrátila sa, o čo jej ide? Čo by ste teraz robili vy na takom mieste? Ja neviem, nemôžem to na ňu vybaliť len tak, dôkazy mám získane nečestne. Iné zatiaľ nemám, len nepriame. Ok s ním zažíva to čo so mnou na začiatku, on ju môže vziať na nové miesta ukázať jej nové veci, ja musím teraz veľa pracovať, kvôli spoločnému životu a bývaniu a nášmu vzťahu som vzal pôžičky, ona študuje a nepracuje. Neviem o čo jej ide, prečo mi už nedala pokoj keď si našla niekoho lepšieho. On je Poliak ale žije tu asi v nájme o mesto ďalej od nás. Čo si o tom myslíte?

Včera som jej povedal že o všetkom, kričal som na ňu do telefónu a povedal že sa s ňou nebudem deliť a je koniec. Ona vypla telefón potom zapla, hádali sme sa. Po práci ale prišla opäť milučká, že poďme na pivo, ja som to začal preberať ďalej a jediné čo priznala že mu dala pusu, inak všetko zatĺkala ako sa dalo a klamala ako sa dalo. Teraz sa chová akoby nič.

selest
6. mar 2020

Nechce sa mi to citat cele. Kasli na nu nech sa s nou trapi iny

deti95060810
6. mar 2020

dočítala som len do polovice...ty sa rád týraš? ja len že si ešte stále s touto dámou čo ťa ešte aj bije....🙄😨 byť tebou tak ju vykopnem cez zatvorené dvere....
robí to môjmu synovi tak jej vyškrabem oči...😈

katarinka89
6. mar 2020

Utekaj od nej lebo dopadnes ako tvoji rodicia. Zivot ti ju priniesol do rany preto aby si si ujasnil aky zivot chces zit.

lubkavargova1
6. mar 2020

to fakt su dnesny chlapy take babovky??

kikulienka94
6. mar 2020

no..očividne to dievča nemá úplne v poriadku v hlave. určite ju konfrontuj so zisteniami. Pokiaľ bývate v spoločnom podnájme tak buď jej povedz nech sa do xy dňa odsťahuje preč, alebo sa zbaľ a odsťahuj sa ty. preboha, načo jej varíš, vozíš ju všade atd?? Musíš byť aspoň navonok dostatočne tvrdý na ňu, po dobrotky to určite nepôjde
🙂

kiwi3
6. mar 2020

manipulativna psychopatka. nechapem, ze prave take si dokazu takto omotat chlapa. beres si kvoli nej pozicky, robis jej sluhu, nevadi, ze spava aj s inymi a mlati ta... hrozne. no neviem, co chces pocut. rychlo sa bal.

karolinakr
6. mar 2020

Však ale tuto otazku si na inom fóre dával už 300x a vždy sa pýtaš to isté.I ked ti 500 ludi napíše, ty si hudieš svoje. Navrhovala by som ti navštevu psychológa ale Tebe, nie tvojej priateĺke
Vždy sa pýtaš, prečo sa tak správa.
No každý sme nejaký

daniela2707
6. mar 2020

Koniec s ňou !!!!! Stretneš partnerku, ktorá si ťa bude vážiť.

autor
6. mar 2020

Ja viem všetci máte pravdu ja to viem čo je zač a proste ako to urobiť lebo ona vie ako na mňa, ja kým pri nej nie som tak jej dokážem do telefónu povedať že končíme alebo napísať ale keď prídem domov ona ma zmanipuluje a nezmôžem sa na to, ako to prekonať?

taga
6. mar 2020

Prestala som čítať v polovici... Aj to nie je vymyslené tak si blbý, že si to dávno nestopol, nezbalil jej veci a nevystahoval ju.. nie je čo riesit

jany149
6. mar 2020

súhlas s
@kiwi3 ....presne to vystihla...je to manipulatívna psychopatka...snáď si nechceš kvôli nej zničiť život...to sa dobrovoľne takto týraš?....odísť alebo vymeniť zámky, pobaliť kufre a nech si ide kde chce..ona sa vynájde...

kks, normálne sa mi nechce veriť, že toto nie je vymyslené...ale každý sme nejaký a sú aj takíto chlapi....

pýtaš sa ako na to, ZATNI SA A NEPOVOĽ...inak si z teba bude takú handru robiť celý život...

nájdeš si lepšiu

maca1984
6. mar 2020

ty mas 26?🙈

lula313
6. mar 2020

Nemas kúsok sebaucty voči sebe, preto si tá neváži. Okamžite ju pobal a nápis tomu fesakovi, nech si príde po jej veci.

ledgerka
6. mar 2020

toto sa nedalo ani citat. Ked si slaby jej odolat, neodpisuj, nestretavaj sa, odstrihni proste zo zivota. Ked u teba byva, pobal veci a daj pred dvere ked pride. Vymen zamok a hotovo.

karolinakr
6. mar 2020

Si jak umrnčane decko, ja sa jej ani nečudujem; že ťa bije.Keby mne priateĺ dal za jeden deň 30x tú istú otázku, tiež mu dám buchnát

daniela2707
6. mar 2020

musíš byť silný !!! S takouto ženou je zbytočne strácať čas. Len sa budeš trápiť. Ona má v tebe istotu, môže sa vždy vrátiť a neváži si ťa. Takúto partnerku predsa nechceš a ešte sa trápiť celý život.

daniela2707
6. mar 2020

Keď budeš teda naďalej s ňou, aj tak raz príde koniec, keď si už povieš dosť. Tak s ňou buď teda, musíš to sám zistiť a nájsť v sebe silu, ukončiť to s ňou. Je to ťažké, ale zvládneš to. Som si myslela, že iba ženy sú takéto, ale ty si príklad, že aj muži. Nič v zlom. Musíš ešte získať životné skúsenosti. Takúto ženu predsa nechceš za matku svojich detí.

horror
6. mar 2020

Tykoxo aj taketo je? Neviem posudit jelikoz na ine fora nechodim (uplne staci toto viem ho hodiny citat fakt tu je od A po Z vsetko) ale brutal. Tu ani poradit neni co lebo normalny clovek by uz davno od toho zdrhol. Vidite ze aj muzi taki su, lebo toto casto robia zeny ze zotrvavaju v trapeniach ale ani tie nechapem, ved ako clovek bezohladu na pohlavie nikto neni povinny znasat domace nasilie, hadky, atd.

cormeum
6. mar 2020

@selest Ty vole...krátke ale nie je čo dodať 🙄

cormeum
6. mar 2020

@horror Áno, je veľa násilných narcistických žien a týrajú partnerov.

cormeum
6. mar 2020

@taga Nie je blbý, je dokonale zmanipulovaný, volá sa to stockholmský syndróm.

cormeum
6. mar 2020

Ona je tak sebecká narcistická vretenica (nech mi to Pán Boh odpustí), že už tým, že to nejde v posteli ti je naznačované, že ťa psychická deptá, týra a ponižuje. Zobrala ti nielen sebavedomie ale aj tvoju ľudskú dôstojnosť, lebo si necháš zo sebou robiť čokoľvek. Radím ti zakončiť s ňou raz a navždy, lebo tento typ ženy sa nikdy nezmení, je prefíkaná, sebecká a je schopná si vydobiť svoje za akúkoľvek cenu, dokáže zahrať plač, čokoľvek čo práve potrebuje zahrať aby ťa mala tam kde predtým. Žiadne telefonáty, žiaden FB, žiaden insta....nič....vymaž ju zo života, kým ťa nezničí. 😔

cormeum
6. mar 2020

Nevrav jej, že ideš s ňou zakončiť...zahoď staré číslo, zablokuj ju na FB všade kde ťa má v kontaktoch a vyhýbaj sa miestam kde chodí. Ak máš možnosť sa odsťahovať ďalej z toho miesta alebo mesta, sprav to čím skôr. A v neposlednom rade, nekontaktuj sa ani na jej priateľov.

dankanka
6. mar 2020

Tak. Ona ta potrebuje. Ako sponzora. Snáď si nemyslíš, ze by šla do prace.. Poliak si ju zrejme nasťahovať nemôže, či nechce, alebo sú u teba lepšie podmienky. Vychcane dievča.

karolinakr
6. mar 2020

Však ako nič v zlom, toto sme ti radili už 100x.Jedina tvoja otazka je, preco sa tak sprava? Boh vie, asi sama trpi diagnozou.Sám si inde pisal, že je duševne chora, ale ty to toleruješ, lebo ju velmi ĺúbiš
Tak aspoň vidíš, kam ťa priviedla tvoja láska

Múdry sa učí na chybach druhých
Hlupák na vlastných

kassandra25
6. mar 2020

Docitala som to cele. Respektive som sa prinutila. Vnimam ta ako cloveka, ktory by sa rozhodne mal dat liecit. Si psychopat prvej kategorie. Keby si bol normalny, si davno bez nej! Podla byvania, ak ona u teba, pobalit veci, vystahovat, vymenit zamky, ak ty u nej, pobalit, okamzite, odist, ak najom, dohoda s majitelom, podla toho, kto plati najom. Mna toto vobec neprekvapuje, lebo existuje vela chlapov, ktorym partnerka aj na verejnosti aj na hlavu srat moze a aj tak bude len ta najlepsia. Pre nu si absolutna handra na vytieranie podlahy. No tak, co napisat, dopadnes len tak, ako sa zariadis. Ak chces chovat rozmaznane a manipulativne decko, lebo si navravas, ze ta lubi a chces, aby ta lubila, tak si to mysli dalej a rob jej sluhu a hadaj sa s nou, ked sa ti to takto paci, nikto ti branit nebude. Kazdy ta len za tvojim chrbtom bude ohovarat, aky si sprosty. To je pravda.

terina25
6. mar 2020

Sorry, to sa nedalo docitat toto 🤷‍♀️

autor
6. mar 2020

Všetci máte pravdu, to čo som sa za rok natrápil kvôli nej neprajem nikomu.Teraz sa už netrápim je mi ukradnutá ale nedokážem ju stále vyhodiť, neviem asi sa musím liečiť aj j. K psychologičke už chodím. Viem že to je úplne chorý vzťah a ona si robí čo chce úplne. Ona je strašne psychicky rozbitá, keď už to nezvláda nahádže si Neuroly a spí. Hraje na veľa strán a všade klame a hraje divadlo, Ja viem všetko ale už len posledný krok dokázať sa jej zbaviť.

dilino
6. mar 2020

sorry ale tu manipulativnú k... a p... kopni do zadku načo ti je ved je to manipulátorka a psychopatka bije ťa, uraža, ponižuje a ty ju ideš ešte zaviesť ,variš, perieš, upratuješ a ona ťa využiva spi s druhým fuj to šľapky tak chodia ked máš aspoň kúsok úcty tak ju kopneš do zadku jej treba takého čo ju bude biť, otlkať, a nie ťuťu muťu že ona bije teba jasné miluješ ju ved ona potrebuje psychiatra duševne je ťažko chorá a nezabudni mať s ňou aspoň 2 deti ona bude chodiť dinom danom a ty z roboty domov starať sa o deti o jedlo nakúpi a ona ťa bude biť och môj hroch ved sa zobud a najdi si niečo normálne ty asi tiež niesi v poriadku sorry lebo už ked ti je život milý tak od nej odideš pozri zbaľ jej veci zavolaj tomu jej frajerovi nech po veci príde ukonči to s ňou zmeň čislo na mobil všetko pomeň a odstrihní sa ked máš aspoň štipku zdravého rozumu tak to urobiš či chceš celý život trpieť nech si ide a žiadne také raz ste to ukončili tak ste to ukončili a nie že chodi bije má uraža ponižuje a ty si dáš len toľko si k tebe dovoli čo jej dovoliš ty našla si ťuťa sorry ona ťa tak berie ked sa jej nepáči niečo tak to dá najavo kto jej dovolil aby ťa bila ty sa dáš tvoja chyba vzchop sa daj jej poriadný kopanec do riti a vyhod za ňou všetky veci je narušená teraz ťa facka potom bude robiť čo budeš sa bať spať aby ťa nepodrezala lebo taka je schopná všetkého prepne jej p..i tak môže zapaliť aj byt ona potrebuje lieky na nervy ty keby si bol môj brať tak ta by bola odomňa viac byta než sýta sviňa je to a čudujem sa ti ešte v jednej veci ideš s ňou spať ked spala z druhým ten spal boh vie s kým a ty ideš spať s ňou fuj ešte aby na teba niečo nehodila rajda prepáč ale mám nervy že ako môžeš byť taký a čakať že sa to zlepši ked sa máš aspoň trochu rád tak rozmyšľaj a odid kým je čas aby s teba neurobila trosku sucu na psychiatriu a otroka že peniaze ti bude brať, biť ťa bude ponižovať a ty ako poslušný psíček pribehneš ked si rajda zapiska zobud sa a začni konať vysťahuj ju a nech si ide a nech najde takého debila ako ona sama čo ju bude biť asi to vydela že jej mater tak ponižuje otca a bije tak skuša to ona ja mám kamáratku to iste robila mužovi to čo ona tebe jedneho dňa už muž nevydržal zbalil si veci odsťahoval sa rozviedol s ňou a ona po rokoch samoty si našla chlapa a hádaj akože akého bije ju peniaze miňa nádava jej ked pride domov opitý z krčmi tak rozbija veci nie raz plakala že mala som si vážiť čo mala ale tak čo robila ona mužovi vrátilo sa jej to a on teraz žije v peknom pohodovom manželstve preto nič iné si ona nezasluži nikdy som nikomu nič zlé nepriala ale toto má dostalo fakt že či ti stoji zato sa zaoberať dalej miňať energiu na toxického narcistického človeka ktorý s teba urobi trosku a bude ťa zdierať s penazi, budeš otrokom nielen jej ale aj okolo deti budeš chodiť a starať sa iba ty a budeš dalej týrani nielen ty ale aj vaše spoločne deti taku kravu chceš za matku svojich deti zobud sa a konaj pokiaľ nieje neskoro koľko máš rokov ty a koľko ona on ju potrebuje len na to jedno už keby chcela dávno odide má podmienky dobré kde bývať čo jesť nemusi nikde do roboty ved načo aj ked má prepáč blbečka ktorý ju živy chlape prebud sa a nie že ju miluješ namýšľaš si to darmo komu neni rady tomu neni ani pomoci aj keby sme tu tísic dievčat,žien napisalo ty pôjdeš vždy len to svoje milujem ju čo na nej miluješ agresívitu, že ťa bije ponižuje že ide k nemu a ked ju to prestane baviť tak ťa zavola a ty ideš och môj bože dospej dostaň rozum a potom si hľadaj nejaku normálnu ktorá bude taka ako ty a nie vybušná ako tá rajda.

dilino
6. mar 2020

och ježiši ved neurol je na spanie ked si dá viac je agresívna ved jasné neurol predpisuje Neurologička takže asi má zrejme problémy neurologického razu ked si dá viac neurolu je to halucinogén och o dôvod viac ukončiť z psychopatkou chorý vzťah.