Príbehy k mojej knihe
Zdravím všetky ženy! Chcela by som vás poprosiť o pomoc..... rada píšem, zatiaľ len poéziu, ale chcela by som skúsiť i poviedky. O Vás. O nás. O ženách. Ale z iného pohľadu...... vedeli by ste mi napísať vaše pocity, myšlienky, starosti, radosti k daným témam? Ale ide len o časové obdobie život pred otehotnením, otehotnenie a samotné tehotenstvo.... a Ak nie do diskusie, kľudne aj do IP..... bola by som vám veľmi vďačná...
Témy:
Biologické hodiny - skúsenosť žien, ktoré mali/majú vysoký vek a zvažujú/pokúšajú sa o bábo
Dvojičky (trojičky atď..) - ako ste plánovali bábo, aký to bol šok, keď ste zistili, že ich je viac....až po pôrod
Potrat - všetky druhy - viem, že je to veľmi silná téma, no predsa by ma to zaujímalo bližšie, všetky vnútorné procesy...
Som neplodná a túžim po bábätku - predstavte si, ako by ste sa prihovárali k dieťaťu....
Som plodná a dieťa nechcem (asi mám nematerinské pudy)
Plne si uvedomujem, že sú to pre lit. vysoké témy, ale láka ma to. Neviem prečo.......
Vopred vám všetkým ďakujem :*
@sissy27 nechcem pouzit skratku strl+c.... v diskusiach je to podane viac po lopate a vseobecne.... ja by som chcela nahliadnut do vnutra, prezit neprezite a vytvorit svoj pribeh s azda uz potom poznanym....
@veronika9797 niektoré diskusie sú viac ako otvorené, baby sa tam skutočne vykecajú aj z tých najintímnejších pocitov... a môže ti niekto rozpovedať 1000x svoj príbeh, kým ho nezažiješ, tak ho nespoznáš...
nejdeš písať vedeckú prácu, aby si potrebovala fakty a presné údaje, poviedka je o fantázii autora, o tom, čo sa odohráva v jeho blízkosti, v jeho srdci, duši, hlave ... toto budú len zozbierané príbehy cudzích žien, do ktorých nedáš nič "svoje" ak si to nezažila, bude to len spomínané "copy - paste" s upraveným slovosledom...
ale každopádne držím palce 😉

@veronika9797 hmmmm takýchto tém je plný MK, stačí len "listovať" a zbierať inšpiráciu... ak ti ženy pošlú svoje hotové príbehy a ty ich len pozbieraš do jednej kopy, tak by bolo dosť drzé povedať "píšem poviedky" , nemyslíš? 😉