icon

Pridajte sa k vyjadreniu úprimnej sústrasti

larax
2. feb 2008

Chcela by som tymto vyjadrit uprimnu sustrast pribuznym nastavajucej mamicky v 8.mesiaci, ktora vcera tragicky zahynula pri autonehode medzi malackami a sekulami. Ak chcete tak sa pridajte aj ostatni. Som z toho velmi smutna.

Strana
z2
malena
7. feb 2008

Uprimnú sústrasť...je to strašné, až mi zle zostalo, moja švagriná je tiež v 8.mesiaci a najlepšie by bolo, ak by okrem pôrodnice už nikam nešla.
Zdá sa mi strašné, koľko ľudí zomiera pri autonehodách, a ja mam vždy strach niekam ísť autom a ked vidím tie ozrutné kamiony...mám pocit, že sa rútia priamo na nás, celkovo sa mi zdá, že sa príliš rýchlo jazdí, myšičkuje. Najradšej chodím vlakom, mám šikovnú buginku a vždy sa nájde dosť ochotných ľudí pomôct pri nástupovaní.
Najradšej by som autá zrušila, basta, tá daň za rýchle a pohodlné cestovanie je príliš vysoká, niekedy. ☹

monkula
8. feb 2008

Ahojte...
Ten, čo spôsobi ltú haváriu, pracoval v tej istej firme, ako môj manžel, manžel ho aj zbežne poznal...No a dnes ráno mi povedal, že tachometer mal zastavený na rýchlosti 160 km/h 😠 😠 😠 😠

maso
8. feb 2008

Hajzel ... aj ja vyjadrujem uprimnu sustrast ☹

malena
8. feb 2008

No jasné, sviniar jeden, a takých je na cestách veľa 😠 , malo by sa to prísne trestať, zabásnúť na doživotie. Potom by si každy rozmyslel ako bude jazdiť. Nechápem tie laxné zákony.

malena
8. feb 2008

Na "čechách" som teraz čitala o dopravnej nehode, kde žena narazila na diaľnici do cisterny, jej 3-mesačné miminko bojuje o život. ....stále dokola...
za volantom platí: jednou nohou v base, druhou v hrobe, dievčatá, nemáte strach na cestách ? ja hrozný, najmä ak idem so svojou dcérkou.

lenka007
8. feb 2008

celá moja rodinka želá úprimnú sústrast 😢

dddeni
8. feb 2008

aj naša rodinka sa pridáva k želaniu úprimnej sústrasti.

Ja sa tiež bojím chodiť autom, odkedy máme malú. Keď som bola 1 týžd.pred pôrodom na vyšetrení prietokov, vracali sme sa z autom z nemocnice, skoro do nás v protismere narazilo auto - len len že mal miesto v predbiehaní. A ako by toho nebolo dosť. Tak, keď prišiel manžel po nás do pôrodnice, že ideme domov, cestovali sme už traja - malá mala týždeň - v protismere kamión predbiehal iný kamión veľmi rýchlo a veľa nechýbalo a bol by do náš čelne narazil.

Takže nikomu tiež neželám prežiť niečo podobné. Asi stáli pri nás velé skupiny anjelov...

malena
8. feb 2008

A teraz sa podržte, práve som čítala o prípade, ked bývalý policajt svojím džípom vrazil do škodovky, v ktorej sedelo päť ľudí, všetkých zabil, vrátane 8-mesačného dievčatka Sofinky. Dostal 10 rokov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A stále sa odvoláva na súde, hajzel. Dokiaľ sa to nebude prísne trestať, nič sa nezmení.

roasha
9. feb 2008

😢 😢 😢

vavka33
9. feb 2008

O tom som ani nepocula.
Zelam rodine uprimnu sustrast.je to strasne,vyhasli vlastne dva zivoty v jednej osobe

revayova
9. feb 2008

je to strasne.UPRIMNU SUSTRAST a davajte si vsetci pozor!!!! 😒

dddeni
9. feb 2008

najhoršie na tom všetkom je, že človek sa usiluje dávať pozor na seba a blízkych - ako najlepšie vie - a vinu (tragédiu) zapríčiní niekto iný - NEZODPOVEDNÝ

Strana
z2