Pridáva elegantné oblečenie roky?
co nosit aby zena posobila stale mladistvo a sviezo? 💃
to zalezi od veku a od vkusu. Mlada mozno v elegantnom vyzera starsie, ale zasa starsia v elegantnom rozziari a omladne.
Ja osobne chodim aj bezne elegantne oblečená a nemam pocit, zeby mi to pridávalo roky...treba volit oblečenie stylove, moderne a hlavne také, ktore sadne na postavu...
Vsetko sa da oblecenim pokaziť...jedna moja pribuzna si dala na svadbu nádherný kostým, naozaj bol krasny, ale ona v ňom vyzerala o 20 rokov staršia..keby si rovnaký kostym dala 70rocna pani, tak ju to supne na uroven 50-tnicky..
Záleží čo si oblečiete a ako dokombinujete. Hnedý/ sivý kostým bez tvaru roky pridá. Tiež kyprejsia postava.
Ale na druhej strane, ja som napr nosila i farebnejšie kostymi, so slimkovymi nohavicami. Bluzok/košieľ sa tiež dá doladiť milión ( obyčajná kvalitná biela košeľa nič nepokazí,ale ja som nosila do práce i bluzky v boho štýle).
Pripadne to chce veľa veľa šiat. A vyhrať sa s doplnami ( béžové, červené/ metalické lodičky a mokasíny, žiadne jedny univerzálne čierne).
Mrkni Sharon alebo Chantall na nete, oni majú krásnu elegantnú ženskú módu.
Úplne sa stotožňujem s tým, čo píše @c_est_la_vie kostým ako od babky bude roky určite pridávať. A spomínaná značka Chantall má elegantné veci, ktoré sú ale moderné a chic. Ja tam nakupujem určite vyše 10 rokov, či nohavicového a sukňové kostýmy ale hlavne šaty do práce. Ja napríklad nosím často veľa čierneho, ale k tomu farebné lodičky a farebnú kabelku, výraznejšie šperky alebo bižutériu. A ak sú financie, tak sú aj iné značky, ktoré majú elegantné oblečenie ale napriek tomu nie nudné. A potom ešte jedna zásadná vec a to, čo človek vyžaruje, ale to sa obliecť nedá, to je v človeku.
@c_est_la_vie inak musela som mrknúť, čo je to tá boho blúzka 😂 a som zistila, že takým mám doma viac, ale netušila som, že majú nejaké pomenovanie.
o tuto temu som sa vzdy zaujimala, najlepsie je to vidiet nazorne, velmi oblubujem taliansku spevacku Minu Mazzini- rocnik 1940, vzdy upravena, elegantna, sebavedoma, vie sa nosit, nedostatky vie zmenit na prednosti, pre zaujimavost si pozri jej videa zo 60. rokov, krasne elegantne modely, uces, ale skratka jej to pridava roky, a hups 70. roky, zmena mody - nadherna ziariva zena, elegantne nevtierave oblecenie, uces, maly doplnok a zmeni celu bytost, je mi jasne, ze je profesionalne upravena, ale fakt je inspirujuca, vseobecne Taliani maju pre upravu cit, aj teraz, v pokrocilom veku sa drzi v striedmej elegancii.
@ivkazba super kusok 😃. Ja nenosím tie folkove ale skor verziu s čipkami alebo nejakými vzormi a cez deň v robote, po ceste domov hodím šortky, vysoké sandále a s kamoškou na kávu ako stvorené 😃.
Pre mna je ikona, byvala francuzska modelka (uz pani v rokoch dnes) Ines de la Fressange. Napisala knihu So šarmom Parížanky. Je to podla mna taky slabikar stylu. Su tam take rady, ze si clovek povie ano, to je presne ono. Presne dava tipy ako sa dobre a stylovo obliect aby si nevyzerala ako “teta” 😃
Ale musi to mat clivek trochu v sebe ten cit pre nodu. Potom vies pouzit aj starsie kusky zo satnika a skombinovat s doplnkami, peknymi topankami.

Elegantne oblecenie roky nepridava! Pokial si neoblecies nejaky archaizmus zo skrine. 😀 Ak mas ale pocit, ze by ti roky pridavalo, tak skus sportovu eleganciu.
Ja som momentalne na homeoffice, ale ked chodim na firmu, tak tricko/top/bluzku - na tom sako - spodok rifle alebo leginy (ale nie tie priesvitne, normalne take pevnejsie napr zo Zary)
No a topanky bud oxfordky alebo tenisky. Tenisky samozrejme elegantnejsieho vzhladu.