icon

Príde jar na juhu Slovenska?

kristinka92
13. jan 2025

Dievcata čo myslite? Príde už jar na juhu slovenska či myslite že ešte nasneží? Nepamätám si ako bolo minuly rok a netuším ake mali byt predpovede. Áno viem že je januar 🤣 Popravde ma už celkom nebaví ta zima a obliekanie deti do zimných veci už vôbec 🙈😂

Strana
z2
deti95060810
13. jan 2025

čo myslíš pod pojmom jar? že bude von 15 st.?
no tak to si ešte počkáš.... 😉

januska12323
13. jan 2025

Nie jar má ešte čas. Stačilo keby zima prišla. Taká ozajstná so snehom a mínus 20.

sense
13. jan 2025

Dúfam že bude zima ešte zo dva mesiace....

zitaje
13. jan 2025

Tak za mňa jar (teda že nesneží, nemrzne, max. nad ránom, začína ožívať príroda) prichádza najskôr koncom februára. Alebo sa môžeš orientovať podľa snežienok a zlatého dažďa, ale tak skoro to ešte nebude.

melanta
13. jan 2025

Dúfam, že nie a dúfam, že bude ešte riadne mrznúť. Príroda to potrebuje.

h2
13. jan 2025

@kristinka92 Jasné, že nepríde jar. Ešte nie je ani polovica januára.

procrastique
13. jan 2025

Skôr ako koncom februára sa určite nedočkáš 😀

3petka
13. jan 2025

@kristinka92 Vieš lepšie nech sa teraz zima vyšantí ako keby malo v apríli ešte snežiť.
Ja sa už tiež teším, neznášam zimu v celom rozsahu ale nemám rada ani tie prechody že je týždeň 15 stupňov a potom znova sneží.

prunee
13. jan 2025

To je kedy "uz"? Jasne, ze pride jar, ved po zime vzdy pride. A predpoved pocasia mame vsetci rovnako dostupnu.

zuzitko74
13. jan 2025

Možno budú teploty nad nulou, ale rastliny začnú rásť a kvitnúť vtedy, keď začne pribúdať denné svetlo, nie vtedy, keď pribúdajú stupne na teplomere.

jana_eyre_2
13. jan 2025

Ja úplne nenávidím zimu, vážne totálne mi robí zle január, február, marec a ešte horšie je keď svieti také slnko ako dnes.. zima, stromy hole.slnko vypaluje oči.. ale zima je pre zem potrebná, pre naše klimatické pásmo.. nech ostane tak dlho a v pôvodnej podobe akú by mala mať, nech máme normálnu jar, normálne leto a nie po divnej pseudozime leto, potom nadleto so 40+ stupňami a potom zase leto len s nádychom jesene, keď sa to prehupne do zase hnusnej pseudozimy s blatom a občasným dažďom...

Veľmi by som si priala aby počasie ostalo také aké má byť..

rude_baby
13. jan 2025

Mne sa už tlačia krokusy a kvitne cemerica, ja už zimu nečakám 🤣 aj keď je pravda, že vo februári ešte zvykne nakydat sneh 🙄

balerina2025
13. jan 2025

@kristinka92 preco ved je zima. jar tak skor vo Feb cakaj

h2
13. jan 2025

@rude_baby Ale čemerica bežne kvitne v zime, to nie je nič neobvyklé.

maryetta
13. jan 2025

Preco? Ved je polovica januara. Zima. Nasnezilo 10-15cm snehu.... 🙊

lucia13022023
13. jan 2025

Akože to obliekanie je des :D ja mam zimu rada, ale s dvojrocakom to je občas ťažké :D nás vyteperit von trvá aj 15 minút ale vonku mi už zima nevadí. Len to obliekanie.

kristinka92
autor
13. jan 2025

@rude_baby Áno veď práve. U nás dnes krásne slnečno, vážne keby nepozriem na telefon že je 1’C tak cez okno poviem že aj viac. Susedom už idu bahniatka a mne začínajú vykukat narcisy a tulipány takze fakt nad tým rozmýšľam či cez víkend náhodou nebudem vysádzať ďalšie cibuľky tulipánov 😃

kristinka92
autor
13. jan 2025

@lucia13022023 Mi hovor, ja jednoročné a 3rocne..Teraz keď naschval zacnu utekať a ja ich mám chytať a obliecť tak som dopotena jak mys

balerina2025
13. jan 2025

@sense presne aby premrzla kazda haved v pode, aj klieste napriklad. autorka asi na to nemysli.

balerina2025
13. jan 2025

@kristinka92 to robime kazdy ale ked ti dieta chyti boreliozu tiez sa nepotesis.
to je zial dan za to ze mame deti. ale zdravie je prvorade

h2
13. jan 2025

@balerina2025 Bohužiaľ, kliešte tu stále máme, aj napriek oveľa silnejším mrazom v minulosti. Kiež by to bolo tak, že zamrznú v zmrznutej pôde.

cafelatte
13. jan 2025

nepríde ved prvý zimný den bol 21.12, číže zima je fakticky tretí týžden.

ibrunova
13. jan 2025

My čakáme, kedy príde zima 🙂 Aby potom mohla prísť jar 🙂

balerina2025
13. jan 2025

@h2 tak ja viem ja sa len utesujem ze vacsina neprezije. ale chlacholit sa v polke januara ze pride jar, je chore.

luccija
13. jan 2025

@kristinka92 ešte len pride zima.vzdu je druhá polovica januára a februára veľmi chladny

elenajezova
13. jan 2025

Dúfam, že nie... chudák príroda...ako môže byť v januári jar????

balerina2025
13. jan 2025

@ibrunova ved prave taka riadna zima

evaachesa
13. jan 2025

Ľudia sú večne nespokojní .. kedy bude zima, prečo nie je teplo, prečo sú také horúčavy? Mohlo by poprša, sucho je, prečo stále prší? 🤷 A nedáme si rovno odpočet do ďalších Vianoc? 😂

gastanka32
13. jan 2025

Jar? V januari? 😀 Paneboze, ved zima estelen zacina, zmierte sa s tym. 😀 Praveze by mohlo zacat uz konecne tak riadne mrznut, nech vymrznu aj vsetky choroby. 😀 (Neviem, ci to tak realne funguje, to mi len tak napadlo) 😀

monika2012
13. jan 2025

@kristinka92 Oficiálny začiatok zimy bol 21.12.2024, čiže logicky ešte nepríde jar 😀 . Prvý jarný deň je 20.03.2025, čiže si pravdepodobne ešte na to jarné počasie počkáme plus mínus tie dva mesiace.

Strana
z2