Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@h_petra to som písala už skôr, že ak by moje dieťa dovtedy bezproblémové a nenásilné bolo takto obvinené bola by som v šoku.
Ale prečo do toho zaťahujú média a verejnosť? Ak majú relevantné dôkazy veď nech ich predložia, ale vyšetrovateľom a tým čo tými odborníkmi sú. Takto robia presne to, či si tu označila za nevhodné. Zaťahujú do toho verejnosť, jej mienku. To hádam verejnosť má byť Sudcom? Zhodneme sa, že nemá.
@h_petra to co je za otazka, ci by som chcela ako 16r ostat v base??? Preco by som mala chciet ostat v base?? Ja som nikoho nezavrazdila a ani nerobim nic protizakonne. Preco by som si to mala co i len predstavovat a zamyslat sa nad tym? Alebo nad tym, ze by to bolo moje dieta? NIE JE TO MOJE DIETA. Kazdy si je strojcom svojho zivota. Ja rozumiem tomu, preco sa jej snazia rodicia pomoct tym, ze spochybnuju vsetko, co sa vysetrilo...ale to je tak vsetko. Rozumiem tomu ale nestotoznujem sa s tym.
Ak by sa stalo, ze zrazu, nejakym zazrakom, by sa vynoril nepriestrelny dokaz, ze to nebola ona ale niekto druhy, tak si nasypem popol na hlavu a velmi by ma to mrzelo a bolo by mi luto, ze jej skoro nikto neveril...ale neverim, ze k niecomu takemu dojde...
Ja ako rodic sucitim prave s rodicmi Tomasa, lebo on je ten, ktory prisiel o zivot, nie ona. Ona bude sediet v base za to, ze ho s najvacsou pravdepodobnostou pripravila o zivot...ona ale svojich rodicov objime, bude s nimi, ci uz pri ich navstevach alebo po tych 12rokov, ked ju pustia...pre nu v mojich ociach niet lutosti...bohuzial.
Vsetko, co pisem su len moje domnienky a moj nazor, nie fakty! Ja sa nepasujem za ziadnu "mudrostzozrala" odbornicku. Ja som to nepisala na margo toho, ze 12rokov vazenia je malo alebo nebodaj zanedbatelna cast zivota mladeho dievcata ale na margo toho, ze po 12rokoch bude mat "len" 28rokov. Ze stale sa da ten zivot ako tak "zacat" zit, ale keby sa priznala, uz ma tu nalepku vrahyne navzdy a nezbavi sa toho. Mozno z toho ako som to napisala, tak to vyznelo, ako keby 12rokov zo zivota nebolo dolezitych ale urcite som to tak nemyslela. Keby si citala s porozumenim a nevytrhla to z kontextu, tak mozno aj pochopis...ale ty to nechces chapat, prisla si sem urazat tych, ktori o tom diskutuju len preto, ze o tom diskutuju. Je to pripad, ktory zarezonoval celym Slovenskom, tak je jasne, ze ludia sa o tom chcu porozpravat...co je na tom zle?? Nikto tu nikoho neuraza za to, ze ma iny nazor alebo vobec nejaky nazor.
@darja27 Presne tak..tusim vzdy v kazdej skupině sa nájde rypalka 🤦♀️
Podla mna si myslela že nás tu pouráža aké my sme strašne hyeny a bude tu za tú dobrú,polivica koňa jej začne "tlieskať" a ona postúpi na rebríček nadčlovek +
Ale asi nepochodila ako chcela...lebo podla mna kazdá inteligentná žena(muž)alebo aspoň priemerne intelitentná pochopí a vidí ,že je to pouze a jen "komentujúca skupina NEzainteresovaných " presne tak ako sa baví vacsina populácie doma, v práci,vonku,s manželom pri správach či s kamoškou na káve.
@darja27 sudca nie je od toho, aby bol empaticky, ale aby spravodlivo na zaklade dokazov vyniesol rozsudok.
Empatia je napriklad o tom, ze sa zamyslim, ako sa asi citi jedna aj druha strana, ak som pricetny clovek, tak mi rychlo dojde, ze pohoda to asi nebude, a ak som dokonca empaticky pricetny clovek, tak nebudem zakladat pridr**** a provokacne diskusie a odbavovat sa na nestasti druhych.
@h_petra ešte tá opravím- civilizovaný svet to už dávno nie je,viď to,o čom píšeme ,čo sa stalo a za druhé ja som tému nezakladala,predovšetkým ,,tému"založila tá mladá a médiá ,kde to bolo snáď všade.Ja len píšem z ľuďmi,ktorý sa netvaria že sa nič nestalo a chcú ohľadom toho aj niečo napísať,nie len čítať z médií.Ty ak nebudeš veštkyňa,si to zrejme čítala tiež.A píšeš tuna , navazas sa do ostatných a to mi moc civilizované nepripadá.
@magduska2 ja som nepotrebovala nijako pochodit ani zatlieskat.
A netusila som, ze sa treba spytat, ci chcete aby som diskutovala.
Zalozte si nabuduce tajny spolok odbornicok na kriminalistiku a neotravujte s tym inych.
Ktokolvek, kto pozna jednu ci druhu stranu by to tu mohol citat a mohlo by to byt napriklad aj neprijemne.
@h_petra ja si myslím, že väčšina tu rozvíja teórie bez kopania. Ak si čítala od začiatku celé tak mnohí práve písali, že v strese ľudia konajú rôzne a nedá sa zovšeobecniť. Tiež viacerí vyjadrili ľútosť jedným aj druhým rodičom. Niekto má viac empatie pre rodičov Tomáša niekto Judity.
Juditu v civilizovanom svete odsúdil súd. A jej zástupca sa odvolal. Nie Tomášovi ale jej rodičia to zmedializovali práve v tejto dobe poriadne.
Tomáš rodičom musí byť táto medializácia ako sypanie soli do rany. Mysleli na to Juditiny rodičia?
Ja som napr. presvedčená, že ak by existoval ten záhadný vrah, tak pri ich snahe oslobodiť v ich očiach nevinnú Juditu, už by nebol kameň na kameni. Slovensko je malé a podsvetie sa pozná, keď už by sme pripustili, že fetak XY to bol.
Ak jej ale zachraňujú budúcnosť bez ohľadu na to, či to urobila, proste stoja za ňou za každých okolností bez ohľadu na dôkazy proti nej, to mi správne nepríde.
Neviem čo by som robila na ich mieste. Asi by som si položila otázku, či by som s takýmto svojím dieťaťom nechala samé moje ďalšie deti. Ak by bola odpoveď nie, teda mala by som pochybnosti či to fakt nespravila, a v tomto prípade by som ja osobne teda mala, snažila by som sa zistiť prečo a ako niečomu takému predísť. Liečiť ju? Rozhodne by som, ale nemedializovala jej nevinu.
Oni majú len ju a teda bojujú za ňu zubami nechtami. Len mnoho vecí mi príde, že to čo im je jasné, že nevysvetlia a priťaží Judite, nech zistí polícia. A tam kde našli akúkoľvek nezrovnalosť v jej prospech medializujú.
@h_petra Pozri, ak Ta to otravuje, tak odid a necitaj to. Preco by mali zakladat tajny spolok? 🤦🏻♀️
Je to verejna diskusia, nikoho neurazaju...len pisu svoje postrehy a nazory. Co je na tom zle? Koho to zaujima, ten si to cita. Koho to otravuje a nezaujima, tak odide a nebude to citat. Logicke, nie?
@h_petra to sa aj stalo,tak nerozumiem o čom rozprávaš ??? Už keď sa teda zamýšľas tak to skús ešte raz,a neobťažuj viac .Lebo mne príde stupídne toto.Treba čítať od začiatku až potom tu hrnúť komentáre nepríjemného typu...Nepostrehla som žiadne ,okrem tých tvojich .Ešte skús prečítať to po sebe ,než niečo vyslovis🤦🤷
@h_petra ja som rada tejto téme,niečo nové...ine..každý má názor a môže ho vyjadriť,ale ty si napadala ženy,tiež by sa ti to nepáčilo...sudca empatický 😂🤣v tejto dobe,to ako fakt,vtip dňa😂 a keby len v tejto dobe...pár rokov dozadu opitý vodič zabil dievča na prechode a bol vo väzení 1noc,kým vytriezvel a vieš ako to dopadlo???chlapec po roku opäť dostal vodičský,tak asi tak k týmto sudcom....a tá ich stránka,ozaj myslíš,že by tam dali všetko?? úprimne,no to určite..každý si točí podľa seba..určite by tam dali,,áno spravila to,,si na Slovensku...
@h_petra a naco sa nechas otravovat, ved necitaj a nepis a budes mat klud. Tu nikto nikoho neodsudik, vyjadrujeme tu svoj pohlad na vec ktora bola uz vsade milionkrat rozobrata a pochybujem ze zrovna jej rodicia chodia na modreho konika tak nechapem ako by im to malo uvlizovat. Ze tak nehajis matku ktora prisla o syna. A zdejin kriminalistiky je x podivuhodnych pripadov aj ked zobrali na seba vrazdu nevinni ludia. Takze neviem o com tu tocis.
@tykat a akoze voda jej mala zastavit krvacanie?to je blbovina podla mna loz
@h_petra Vieš co nie,ale je ked otvorim temu ktora mne nevyhovuje alebo nemam k nej čo povedať,alebo nesúhlasim s diskutujúcimi tak ju skrátka zatvorím a nikoho neurážam.
Ty si ju ešte stále nezatvorila..takže evidentne ťa to baví.Mna nie,ja sa tu z nikým nepotrebujem dohadovať.Takže si múdrosti nechaj pre seba a nereaguj,ked nemáš čo k téme a táto ťa evidentne neZAUJIMA
@darja27 ver tomu, ze v slovenska justicia je prehnitejsia, nez si dokazes predstavit. Za spravnu sumu dokazu z nevinneho spravit vinneho a naopak. V juditinom pripade do oci bije, ze to spravila ona. Ale pokial sa bude dat, potial budu jej rodicia "robit hmlu" ako tu uz niekto napisal, ved ide o vazenie a dobre meno ich milovanej dcery, nie kazdy rodic to dokaze prekusnut, hoci by zabila aj 30 ludi, budu sa snazit pokial budu vladat a neminu sa im vsetky prostriedky. Mimochodom, vie niekto cim sa zivia jej rodicia?

Ach ženy (a muži) .. čím viac to tu čítam, tym viac som presvedčená, že nevieme o nič viac ako vyšetrovateľ 🤣🤣 ale viaceré vás je tu škoda, úprimne... mali by nám dať šancu to dopátrať.