icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

vilmuskavilma
28. feb 2023

@123andy123 vsak si posedi nech sa smeje odtial, kde je

blankaj
28. feb 2023
matullienka
6. mar 2023

@vilmuskavilma mňa by inak zaujímalo prečo si ako 20 ročná stále odpykáva trest v zariadení pre mladistvých

gabrielkaa
6. mar 2023

@matullienka ona ešte nemá 20. Skutok spáchala ako 16 ročná a tuším sú to ešte len 2 roky odvtedy? Či viac?

danielina30
6. mar 2023

@gabrielkaa
Myslim, ze v maji budu 4 roky

ahhola
6. mar 2023

Ja som zadala do Google Pravda (noviny) a vždy mi vyhodilo Pravda o Judite...

gabrielkaa
7. mar 2023

@danielina30 fíha to už tak dlho ☹

matullienka
7. mar 2023

@gabrielkaa nie už má 20 rokov v máji to už budú veru 4 roky

gabrielkaa
7. mar 2023

@matullienka som sa stratila v čase. Mne to príde akokeby to bolo nedávno. Inak neviem ako to funguje s výkonom väzby , ale teda ona by mala byt už medzi dospelými. Asi rodičia lobovali. Lebo neviem si predstaviť aká osadka žien by ju čakala vo väzení pre dospelých …

heln
8. mar 2023

@blankaj inak, nerozumiem preco to medializovali, a tie ostatne dievcata su urcite tiez pekne kvietky.
a aj tak tento pripad pre mna ostava nepochopeny, tak ako aj Kramny a stratenie Maddie McCain.

darinks01
8. mar 2023

@danielina30 to fakt? Sa to zdá ako keby to bolo tak nedávno. Niekedy ten čas tak letí

markus1
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
8. mar 2023

@markus1 podľa mňa tak by to malo byť, lebo ta vražda bola naozaj brutálna a 12 rokov je pre takého psychopata malo. Tomášovi to už život nevráti, ale možno to pomôže zabrániť ďalšiemu takémuto beštiálnemu činu ☹

januarova
8. mar 2023

@gabrielkaa
@markus1
Veru áno. Ona mala byť súdená ako dospelá. Veď to vôbec neľutuje, stále tvrdí, že to ona nebola. Psychopatka.. ešte aby raz keď ju pustia, nevyviedla opäť niečo zlé
..

hefo
8. mar 2023

@januarova Tak ono psychopatka by mala skôr než v base byť niekde v nejakom detenčnom psychiatrickom ústave, ale to na Slovensku veľmi nefunguje. Ktovie, čo bude ďalej po tom, ako ju pustia, či to bol jednorazový exces, alebo hrozí, že zase v afekte niekoho zabije...

catherinah
9. mar 2023

@hefo ona ma odborne potvrdene, ze je psychoatka? Ja som praveze citala, ze ziadnu psychicku poruchu u nej nezistili.

vilmuskavilma
9. mar 2023

@hefo raz tu pisal jeden psychiater, co uz s nou mal tu cest, len rodiacia potom zahrabali dokazy, ze sa to urcite bude opakovat, uz duplom preto, ze jej to preslo kvazi a nie je v base...

vilmuskavilma
16. mar 2023

Ludia to musi byt strasne pre nich🥲🥲🥲
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fw...

catherinah
16. mar 2023

@vilmuskavilma neda sa otvoriť link

vilmuskavilma
16. mar 2023

@catherinah bol to clanok na fcb sakris. Eviem to uz najst dnesny ako otec Tomaska trpi ze vrahyna vyskerena na fotkach z vyletov a jeho syn mrtvy😭😭😭

raffaella
16. mar 2023

@catherinah bolo praveze niekolkymi znalcami potvrdene, ze ma nulove sklony k agresivite a ziadny psychopatizmus u nej potvrdeny nebol.

maminkadeticiek
16. mar 2023

@vilmuskavilma Na akych vyletoch?Ona nesedi?Nechapem.

gabrielkaa
16. mar 2023

@raffaella ano, o to horšie, že ani skúsený psychológ/psychiater nedokáže odhadnúť takéhoto psychopata 😕

gabrielkaa
16. mar 2023

@maminkadeticiek sedí, to bol výlet s mladými spoluväzňami/ väzeňkynami . Boli pozrieť tuším nejakého primátora. Keby to aspoň nepublikovali…aby sa s tým Tomášovi rodičia zas nemuseli konfrontovať

aalt
16. mar 2023
raffaella
16. mar 2023

@gabrielkaa ja sa nejdem pustat do debaty o nej, iba som odpovedala na otazku, ci bola oficialne uznana ako psych. chora alebo agresivna a to nebola. A nie jednym znalcom, ale viacerymi. Je tam vela veci, ktore neboli vykonane spravne - to hovorili aj kriminalni vysetrovatelia a je tam vela nejasnosti.

stevvvka
16. mar 2023

@vilmuskavilma sem do fóra ci kam písal ten psychiater?

feeewa
16. mar 2023

@heln Maddie Mccain je zahada, aj Judita s Tomasom…
Ale poznas pripad Kris Kremers a Lisanne Froon? Ja som o nom prvykrat pocula minuly tyzden, pozrela par dokumentov a neviem na neho prestat mysliet…

gabrielkaa
16. mar 2023

Nikto z nás tu spis nevidel, Takze hovoriť o tom že tam bolo niečo jasne, menej jasne, alebo nejasne len na základe kampane Juditinych rodičov nie je správne. Justícia mala dosť jasných a usvedčujúcich dôkazov na to aby ju odsúdili….

vilmuskavilma
16. mar 2023

@raffaella soviopat bol, hladat to tu nejdem ale