icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

magduska2
22. mar 2021

@hope87 presne tak..príde mi to strašne divné..na jednej strane mnohí neveria ,že 16ročné dievča "s tvárou anjela"dokáže niekoho tak brutálne dobodat ale na strane druhej je pravdepodobné,že bola so svojou'bandou' zapletená až tak velmi do drogovej mafie,že by nejaký 'stary feták-poskok alebo ja neviem kto' si šiel spiniť ruky so 16r.deckami 🤔 Lebo ak to naozaj urobil nejaký fetácky posol tak musel byť sakra profesionál,keď dokázal zmiznúť bez stopy. A to už je aká pravdepodobnosť?Veď na také decka stačí 'dupnúť' dat im po nose ale nie ich dobodat 50timi ranami.

mes1177
22. mar 2021

Rodičia pišu len to , co im vyhovuje , to co sa policajtom nepodarilo poriadne zaistit. Slovensko nie je vo vyšetrovaní vrážd a celkovo v zaistovaní miesta činu tak ďaleko ako napriklad v USA , lebo tych vrážd tu máme menej , nie sú na dennom poriadku. Určite urobili dosť chýb v zaistovani miesta činu podla mna v tom zrejme mali jasno a preto nezaistili každú možnu stopu. Asi nečakali taký protiútok. Prečo sa rodičia nesústredia na najdenie teda skutočneho vraha , keby som ja bola presvedčená o tom , ze to moje dieta neurobilo tak vyhlásim patranie po udajnom vrahovi , dam zhotovit nakres pachatela a vypíšem odmenu za informácie ,ktore by viedli k jeho dopadnutiu. Musel by to byt naozaj profik aby z miesta cinu nebadane ušiel , ale mat obrovske stastie , ze ho nik nezaregistroval, vsak musel byt cely od krvi a stopy krvi by mali byt vsade po ceste ktorou unikal. Keby to urobil udajny elektrikar , rodicia by sa sustredili na vypatranie tej osoby nie na vy racanie dokazov.

lasskonka
22. mar 2021

@mes1177 toto mas pravdu..judita ak si ho pamata ako pamata tak by im poskytla identikit a oni by ho urcite zverejnili..ak sa to moze/da..

mes1177
22. mar 2021

@lasskonka podla mna to mozne je vsak zverejnili vsetko , miesto cinu , nahravku , popis poraneni , posudky ale nakres pachatela nie ..preco ?

kocurikpupcek
22. mar 2021

@leeo
@magduska2 Otec je majiteľ Ryba Zilina

mrkvicka060
22. mar 2021

Ale ved ona sa hadam aj priznala. Keby tam vtrhol nejaky cudzi vrah, pochybujem ze by hovorila nieco o nedorozumeni....

lasskonka
22. mar 2021

@mrkvicka060 tiez nerozumiem od zaciatku pripadu tomuto vyjadreniu..ze nedorozumenie..je to zahadne velmi ..cele

lolita555
Autor odpoveď zmazal
leeo
22. mar 2021

@kocurikpupcek tak to by uz sedelo. Diky

ingrid56
23. mar 2021

@hope87 🤣🤣🤣

derdia
23. mar 2021

@mrkvicka060 a toto kde pisali? Tak ja uz neviem...
Este je mozne, ze to spravila ona, ale rodicia tlacia na nu ab sa v ziadnom pripade nepriznala, co si myslim, ze je ohavnost ak to tak je...

nikyball
23. mar 2021

Ja sa tuším prikláňam viac tomu ,že to nespravila.

ysseba
23. mar 2021

Prelústrovala som včera tú stránku 🙂
Mňa najviac udivuje:
...Že sú v bytovke dva vchody a polícia to nevedela. Že tie dva vchody sú prepojené. Že ten druhý vchod nie je monitorovaný žiadnou kamerou a že vlastne ani celý ten dom nie je poriadne monitorovaný, len úsek
.... čo tam robil ten ich kamoš čo bol zachytený na kamere v čase príchodu záchranných zložiek? A prečo sa tým na súde nezaoberali?
....čo ten chlap v červenom, ktorý vraj sedí s popisom údajného útočníka? kto je to a prečo ho neriešili? A prečo má ten chlap na fotke tam krátky rukáv a na fotke späť dlhý rukáv? 😨

savmebej
23. mar 2021

@ysseba a v ten deň bol jeden vchod poškodený ze sa tam niekto vlamal

mattkapd
23. mar 2021

@savmebej ten vchod bol vraj poškodený z vnútornej strany a nie z vonkajšej

savmebej
23. mar 2021

@mattkapd ,, Svedkyňa Simona G. na druhý deň po skutku vypovedala, že FAB vložka v zámku prechodových dverí medzi garážami a chodbou s výťahom, bola v deň skutku poškodená. Jej manžel poškodenie polícii nahlásil, ale polícia tejto informácii nevenovala žiadnu pozornosť,,

nikyball
23. mar 2021

@mes1177 ani sa nečudujem, že ho nik nezaregistroval. Podľa všetkeho nikto nezaregistroval ani jej krik na chodbe, a ani sanitku si podľa všetkého nikto nevšimol ,keďže záchranárom nemal kto otvoriť . Takze tak. A za domom majú les, takže by ten páchateľ nemusel ísť ďaleko aby sa ukryl

mes1177
23. mar 2021

@nikyball mne na tom nesedia najviac jej zranenia ak by to bolo tak ako ona hovori tak by mala len 1 max 2 poranenia dajme tomu ze chytila tu čepel a pachatel potiahol tak by jej sposobil to prerezanie prstov , mozno zautocil a aj ten vpich na predlakti jej urobil. Ale odkial sa zobrali tie pocetne male rezne ranky. To si k nej klakol ona nastrkla ruky a rezal ju ?

nikyball
23. mar 2021

@mes1177 netuším vobec

mes1177
23. mar 2021

Tie jej poranenia vazne vyzeraju ako keby bodala ona , zoberte noz do ruky a skuste ho uchopit čepelou von. Presne tam kde mala tie zranenia by cepel poranila ruku keby sa smykla.

savmebej
23. mar 2021

@mes1177 50 x bodnut tam musí byť iná sila vyvinutá a bolo by to na dlaniach vidno podla mna

derdia
23. mar 2021

@ysseba uz to to tu jedna pani pisala, ze ti chalanai su tych pokuratorov a sudkyne synovia ci ako... Takze mozne je vsetko.
A vieme ako to chodi na slovensku. Treba si prestuvoat aj znalecke posudky, kde pise chirurgicja, ze keby Judita drzala noz v ruke, tak by si prerezala prsty ale slachy by sa stiahli pretoze mala pokrcene prsty... Ze pri zosivani by slachy museli hladat lebo by boli stiahnute. Ona ich stiahnute nemala takze urcit mala vystretu ruku v obranom postaveni... Proti utocnikovy. Stopy zadokumentovali tak ako zadokumentovali... A inak nedaj Boh, dostat sa do takejto situacie... Pretoze ona jedina videla vraha, ale nasa policia to zadokumentovala ako zadokumentovala. Teda aspon podla stranky a posudkov co tam su. Taktiez noze ktore u nej nasli, su tam tri posuky kde uplne vylucuju moznost ze by to boli tie noze, prote do rany ba sa nevosli!!!!
Ona si nad nimi umyla ruky a zbadala ich a jasne ze ju napadlo, ze to bude na nu.. Ved koho by to nenapadlo? Mne je jej luto.
Ked sa ma to clovek pozrie z ineho uhla pohladu, tak ona moze byt jedno zlate dievca ktore je tak dobre ze celemu tomu nechape.
Napr aj to s tou mamou...
Ten rozhovor, ze Juditka bolo to tak ako si prvy krat povedala... A ona na to akoze tam niekto bol? A ona ano tak ako si prvy krat povedala...takze ani vlastna mama jej neveri. Pretoze keby verila nebolo by o com. A netrebalo by to takto rozoberat.
Neviem co si o tom mysliet... Kotvie ci vobec skontrolovali vnutornu stranu dveri... Aj ta pani co pocule ten hlas hlboky... Kludne to mohol byt on. Ona Judita prebehla po byte a zakricala... Ved ta pani uvadza ze to bolo ako na polievacky... Takze uplne k kludne tam mohol niekto byt.
A po dalsie vy co ziijete v bytovkach, milionkrat ste sa vracali domov a nestretli ani ducha... To musite uznat. Takze on mohol odist uplne kludne.
Taktiez ten chalan co odtial utekal.. To je akoze nic? A krv vo vytahu len Tomasova.. Keby tam bola po zachranaroch alebo po Judite tak tam je aj jej krv.
Skuste sa vzit do jej situacie, ci by bolo pekne keby niekto vas pripad takto vysetoroval.
Ja by som to urcite dala na europsky sud a nie na nas.

derdia
23. mar 2021

@mes1177 ale treba si precitat chirurgicku ktora vie lepsie ako my... Vie ze ked prerezes pokrcene slachy tak sa stiahnu a treba ich natahovat. Ale kednich prerezes vystrete nestiahnu sa. Takze oni vylucili ze by judita mala noz v ruke. Ona mala ruku oproti nemu a on ju porezal...
A uplne kludne to mohol byt nejaky prasivy fetak... Ved fetaci su vymeteni!!! Ti ukradnu, zabiju, zmaltia... Bez jedinej vycitky.

derdia
23. mar 2021

@ysseba no kazdy by si mal najskor pozriet tu stranku... Pretoze su tam nie blaboly ale najma to co je reality...
Teraz pre vsetkych,preboha ved prestavte si, ze ste s manzelom doma niekto ho zabije nedajboze a nasa policia to hodi na vas.nie ze hodi, prosti e nedostatocne zaznamena dokazy!!!!!Nemate svedka. Bola ste snim sama. No mudrovalo by sa vam tak lahko ako tu?
Ja verim znaleckym posudkom a urcite nie tu soravenym, ktore dostali dopredu znenie ako maju vyzerat!!!!

derdia
23. mar 2021

A naor ved sudkyna ma brat do uvahy vsetky dokazy... Kazdy jeden a nie len ktore chce. Taktiez vibec nezobrala do uvahy znalecky posudok, nozov, ktore mali vypracovane 3 a tie noze logicky to nemohli byt. Proste nasi policajti su taky, ze kaby nasli krvave noznicky na nechty tak oznacia tie ako vrazednu zbran!!!

margaretka_
23. mar 2021

Ja ten pripad tiez trochu sledujem. A teda netrufam si povedat ci to urobila, alebo nie. Dnes som citala na jej stranke jej vypoved. A vraj az ked ona bola porezana a odisla dalej a pachatel sa uz nejaky cas ohanal na tomasa, tak ona ako zamdlievala, tak videla, ako prekrocil prah. To mi napr prislo trochu zvlastne, ako by sa zahanal na tomasa, ktory, len prisiel z izby a pritom pachatel stale stal za dverami...

Hmmm. Kazdopadne je mi luto kazdej zucastnenej rodiny. A ano, aj judity, aj v pripade, ze to urobila. Akurat si myslim, ze pokial to neurobila ona a neprizna sa, tak sa nikdy uplnu pravdu nedozvieme...

savmebej
23. mar 2021

@derdia presne súhlasím ja si ju nezastavam ale je to strasne cudne vyšetrene ako aj Viola tie prve články psiali ze ju našli a komunikovala so záchranármi ze bola znásilnena, je to uzavreté ako samovražda🙄

darja27
autor
23. mar 2021

@derdia lenže celé je to absurdné že sa to nedá snáď vôbec z ničím porovnávať,ani nemôžete preboha .Vyjadrila sa k tomu tiež jedna neviem či to bola advokátka,prokurátorka ,že majú dosť hoc aj nepriamych dôkazov,ktoré do seba zapadajú.Na ich stránke je to ,čo si tam rodina vložila sama,kde máte istotu že všetko ? Až tak by ste im verili?isté je že si to odskákal klady chlapec a nie je vražda ako vražda,táto bola zvlášť trízniva 🙄nikoho iného neobvinili ani nenašli ....jediného,koho ona sama opísala,bol už toľko spomínaný odpočtar ci kto,na margo toho bolo znalcom vyjadrené,že zranenia toho chlapca ,nevykazujú na človeka z takou telesnou výškou ....je tam ešte mnoho ďalších,ktoré som v tej ich verzii vôbec nenašla.

savmebej
23. mar 2021

@darja27 akože pripad Viola není to absurdné?Prečo by som nemohla porovnavat? Poranený konečník, oskrete kolená dolamane rebro nemala na sebe veci ani ich nenašli to je samovražda? To píšem o babrackom vyšetrovaní akože znalec z rakúska v prípade judity tvrdil ze to neboli vražedné zbrane.... Ten kto ma zdravý úsudok pochopí co som tým chvela povedať...