Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@nikyball Lenze stale to podla mna potvrdzuej len to,že tam nebol žiadny udržbar ale jedine jeden znich..a teda Judita ho poznala.A prečo ho neoznačí?na milion % ak to nebola ona bol to niekto kto ju poznal,a rovnako ten dom..lebo akoze povedzeme si zas na rovinu, ja ked by ma tam niekdo vypustil na neviem akom poschodí tak budem hladat kde je výťah,schody..a nie že dokazem zmiznúť za par sekund bez povšimnutia.Cez tie ich garáže,branu a neviem kde..Ten človek musel presne vediet kadial sa najrychlejsie dostane von.Toto nechapem..lebo neverim tomu ze to bol niekto cudzí,ako je to v tej reportazi ak uz niekto zabije jednu osobu a zasadí jej 50rán tak potom už zabije aj tú druhú a nenechá ju žit 's porezanou rúčkou' to bolo potom podla mna len take nahrané zranenie,aby to nevyzeralo ,že nej 'sa neušlo'
@savmebej tak si skúste pozrieť reportáž,jedna slečna či pani to sem vyššie hodila.Tam sú aj poniektoré nemozne veci,predsa len možné,keď sú vysvetlene.Nie len obhajovanie na akejsi stránke jej rodinou.Stale tu mnohým uniká fakt,že sa žiaden iný páchateľ nenašiel.Nezda sa mi ako usvedčivy argument ten,že tam bolo dvojo dverí 😐keď aj nebolo vyšetrovanie 100percrntne a prehliadli pre usvedčujúce druhý vchod ešte neznamená,že sa vymažú tie dôkazy ktoré majú.
@bubu62 Ale potom by to znamenalo,ze to bola vrazda na objednávku..a teda cielene nechat ju nažive ,uhrať to tak aby ona bola jediná podozrivá ,aby sa nikto dalsi nehladat a zaroven aj jej by sa zbavili.Lenže predsa len stále sú to 16ročné deti?v čom takom by museli byť namočení ?Lebo takúto vraždu by nenaplánovalo zas len dieta ale jedine dospelý...Čo komu vyviedli ? Muselo by to byt mega velké aby to niekto takto urobil..a este ktomu za bieleho dna v byte? Prečo nie niekde vonku v tmavej uličke?
@magduska2 nikto nevie ako dlho si ten dom obzeral,tak už ho možno poznal. Určite tam neišiel úplne prvýkrát. Ja si myslím, že páchateľa nepoznala. a aj keď ho opísala, nikto jej neverí . Neviemm čo takému fetakovi behá hlavou, možno išiel len po ňom, možno chcel už rýchlo utiecť, možno si myslel že trafil aj ju, keďze omdlela.
Ak to bola ona. Prečo by ho zabíjala vo svojom byte? Veď kľudne ho mohla zavolať von na nejaké nenapadnejsie miesto a spraviť to tam.
@nikyball ja si myslím ze neklamala keby klame nevie popísať sled udalosti nesedelo by to keby mate popísať človeka alebo neioc a klame té ta výpoveď by neskôr nessedlea ale ona tvrdila stále to isté, keď je nieoc klamstvo tak sa to nedá detailné popísať lebo si to len tak nevymyslite aby to sedelo
na konci vo videu bolo povedane,o tom zabiti,sama Judita by ho zabila v smskach pisala,kontroloval ju aj 75krat jej Tomas pisal,tak neviem ci by to frajerovi neliezlo na nervy a este takemu fetakovi?mozno ho naozaj Judita vyprovokovala a zabila ho alebo to mal byt utok na frajera,ktory mozno nezaplatil a mal byt odpratany?no kto vie.. Alebo aby sa zbavili oboch,ak im nehrala do zivota?
@magduska2
@savmebej hej ale aj vinných po slobode 😑mne stačila tá reportáž kde sa hovorí že prvá rana padla od zadu do chrbta a stehna tuším , trochu to nesedí s tým ako to popísala ona,okrem iného 🙄rovnako tam bola vysvetlena kauza ohľadom nožov,na ktorej mnohé stavali ....takže dôkazov je dosť a výmysel to určite nie je.Naozaj stavať na blogu o nej , ešte z jej rodiny je fakt trochu málo.
@magduska2 aj tebe sa zdá že niektoré holky už až moc zplietaju do tohto akýsi až nemožný dej
?keď už som tuto kauzu našla tak som chcela vedieť čo je veci ale nie z bulváru.U viacerých som si všimla že im stačí výpoveď rodiny ale tá druhá strana výpovede nie .Nereagujú a idú ďalej.
@mes1177 nech sa pozeram ako pozeram, mne tie jej zranenia uplne pridu ako keby si bud cely cas alebo neskor pomahala pri bodani aj druhou rukou, kedze sa jej od tolkej krvi smykalo...ako sa jej smykalo, tak si mohla spravit to hlavne zranenie a potom si pomohla druhou rukou ale stale sa smykalo, tak si spravila tie dalsie drobnejsie rezne rany na rukach...a takto je urcite pravdepodobnejsie, ze by dokazala bodat 50x, ked pouzila obe ruky. Ja si teda neviem predstavit ako presne by jej vznikli tie zranenia z obranneho postoja...
Otazkou len je, ze z coho dostala ten skrat, ze ho tak velmi chcela dobodat. Nikto tu napriklad neriesi to, ze ci jej Tomas nemohol nieco skarede urobit...mozno ten odtlačok nohy, ktory zevraj mala medzi nohami predchadzal celemu incidentu. Mozno...netvrdim, ze musel Tomas spravit nieco "strasne"...ja len uvazujem. Nieco v nej vyvolalo ten amok...hlupost to urcite nebola...
Pozrela som si zbezne aj ich stranku a ano, poukazuju na chyby a veci, ktore policia nevysetrila...je to zvlastne to ano ale stale si hovorim, ze pre boha, ved museli mat dostatocne mnozstvo dokazov, aby ju odsudili...
@darja27 Ano ,no každý sa postaví na jednu stranu "potapajúcej sa lode" proste tak to je so všetkým..ako každá minca má dve strany každá pravda má svoju lož a naopak...smutné na tom je,ze sa to celé ťahá tak strašne dlho až sa to podla mna dotiahne do"nič" buď sa to ututle alebo uzavre ako nevyriesené alebo ja neviem,ale pravdu už sa asi nedozvieme ani my,ani rodina.Lebo čím viac sa to ťahá tým horsie sa k mnohým udalostiam vracia...ludia zabúdajú,dôkaz už nikdo nikde nedopátra a môžu pracovať len stým čo majú..a ak to naozaj "zanedbali " nič nové tým pádom už na svetlo sveta sa nedostane.
Alebo je možnosť,že vedia viac..preto sa to tolko ťahá,len sa to skrátka nedostalo na verejnosť.ťažko povedať čo za tým vsetko je a čo sa tam deje ked ide o tak movitých ludí.
Každopádne je to velmi špecifický prípad,na slovensku bezpochyb ojedinělý a vyvolalo to určitě velkú pozornost a záujem nie len médií ale aj verejnosti.
No asi všetci sa zhodneme na tom...že je to hrozné pre všetkých zúčastněných. A podla mna či ona vinná je alebo neni život má zničený aj tak 😥 lebo zaspávať stýmto pred očami musí byť hrozné
prave som si pozrela tu reportaz na rtvs..tomas bol naozaj velmi mily a pekny chlapec..od pohladu..je to hrozna situacia

@magduska2 suseda uvádza ziadna vražda... Predsa len sa stala vražda.... Nič nepočula... Minimálne musel kričať on od bolesti!