icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

gabrielkaa
24. mar 2021

@kocurikpupcek ona tvrdila, ze ma porezané ruky, ale zda sa mi, ze niesde sa uvazda,ze si to spravila sama tieto rezne poranenia. ine rany nemala. Hold vrah nechal jediného "svedka" tejto brutalnej vrazdy z nepochopitelnych dovodov zit....

amarilka26
24. mar 2021

@chrumka120 no ten hovor je tiez zaujimavy, ku koncu ked bolo jasne ze idu hore zachranari, tak vtedy najviac kricala, prislo mi to ako divadielko, neviem. Podla mna mu ani prvu pomoc nedavala.

nikyball
24. mar 2021

Aķ by sme pripustili , že za 15 minút dokázala 16 ročná baba ubodat chlapca, volať mamine 8 minút , vymysliet takyto plán, dorezat si prsty do kosti, umývať nože a schovať ich, schovať vražednú zbraň tak že ju doteraz nikto nenašiel , urobiť pri tom všetkom 300 krokov a urobit to tak, že stále sa dá o tom pochybovať, bojím sa akú máme na Slovensku úroveň vyšetrovania, keď nevedia dostať priznanie zo 16 ročnej baby. Ako potom vypocuvaju dospelých zločincov, častokrát profesionálov 🤷

anelehka
24. mar 2021

Inak neviete, kde bol Juditin otec? V praci? Kedy prisiel do bytu? Viem, ze matka bola na sluzobke. Ktovie, co Tomas uvidel, ked sa vratil pre ten svoj mobil...mozno bol v tom byte niekto treti. A Tomas si ho vsimol a to nemal....

arriana29
24. mar 2021

@1sally12
@margaretka_
@lulubka28
@vevesh tak ak to bol hovor už z väzenia. Tak ja už dupľom nechápem prečo to vyznelo že nechápe ocom jej matka hovorí..

aneta129
24. mar 2021

@ivuska00 dosť kľudne volala proste z jej hlasu išlo, ze to ona urobila

vevesh
24. mar 2021

@arriana29 ale ja ano- podla mna menila verzie podla toho, ako jej (ne) pracovala pamet. V strese hlava vnima veci inac a spatne si vybavujes vaci trochu inac. Preto su aj ociti svedkovia (az na vynimky) velmi nespolahlivy zdroj...

ewellina
24. mar 2021

Ja nie som stopercentne presvedčená, či to urobila alebo nie. Ale veľmi zaujímavá je tá veta z telefonátu: "Akože tu niekto bol?" Keby tam ten elektrikár naozaj bol, povedala by "Akože tu bol ten elektrikár?" Tým slovom "niekto" vlastne nepriamo priznala, že nejde o nikoho konkrétneho, ale len o "niekoho", koho bolo treba vymyslieť.

margaretka_
24. mar 2021

@arriana29 na jej stranke je myslim dlhsi prepis toho hovoru. Ona to slovo "akoze" pouzivala casto, len tak bez zmyslu

chrumka120
24. mar 2021

@amarilka26 áno, ja fakt keď som to počula, tak mi prišlo aj, už som to tu písala, že bola taká kludna a rozprávala a potom akoby sa pri ňom porezala, aby to nebolo na ňu keď pridu a už trocha panikarila že jej kosti vidieť, isto bola v takom stave že si nemyslela že sa až tak sekne

aneta129
24. mar 2021

@darja27 celé je to divne... Ale rodicia ju ochraňujú.... Este je tu niekto tretí, kto to mohol, ten jej priateľ, s ktorým sla v sanitke... Divne cele... Chudák ten tomas... A jej rodicia ju dostanu z basy a bude úplne v pohode žiť dajaky influcer život a bude mať milion sledovatelov 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

aneta129
24. mar 2021

@reni1512 presne ja by som sa tam 16 ročná psychicky zrutila alebo plakala, kricala.... Proste by som to nedala psychicky... Ale ona úplne mi prišla z tej nahrávky ako keby sa nic nestalo, tak mne by sa asi tak hlas trasol...

taga
24. mar 2021

Baby, a neexistuje fotka samotnej J potom, ako prisli zachranari / policajti? Lebo asi keby bola ona pachatel, musela byt cela od krvi. Keby bola odpadnuta pri komode, asi bynod krvi nebola. A keby sa medzitym umyla, tiez by to asi bolo nejako poznat..
Inak, ako sa dostala k tej komode, ked sa podla jej slov vrhla medzi pachatela a T.. co ju ten pachatel v zachvate bodania T odsunul nabok, aby jej neublizil alebo?

avril299
24. mar 2021

@taga ona mu skusala davat prvu pomoc, mohla by sa pri tom zaspinit od jeho krvi

chrumka120
24. mar 2021

@aneta129 ja by som sa v prvom rade bála o svoj život, hovorila že je tam chlap s nožom aj do toho telefónu, keď tam pôjdu tí záchranári, bála sa vybehnúť vôbec za tými susedmi na chodbu, ona toto vôbec neriešila

sovickavielietat
24. mar 2021

V zaverecnej reci sa pise, ze sa na Tomasovych podrazkach nasla Juditina krv, z coho vyplyva, ze Judita mala zranenia este ked Tomas zil a chodil po jej krvi. Ktovie, co sa tam odohralo. Je to obrovska tragedia.

arriana29
24. mar 2021

Mne tam stále hrá veľa faktorov ktoré ju podľa mňa usvedčujú a nebudem to len hádzať na stres a šok. Dlho dlho odmietala vypovedať, nepresvedcila ma ani tá nahrávka. Skôr to viac uškodilo, ani raz ho neoslovila. Oživuje ho podľa pokynov (podľa mňa ani neozivovala, skôr si ratovala ruky) a chyba mi tam to Tomáš pod, nabehni, preber sa, naskoč. Čokoľvek. Možno by ani nezačala jacat na chodbe keby jej to neprikaze dispečerka. Bola v panike ale z toho že si uvedomila čo sa stalo a bude prúser. Aj na tých fotkách videách kde ju vedie polícia mi príde chladná odmerana bez ľútosti. Ja jej nič neverím. Pravdu sa nedozvieme. Kto vraždil si Tomáško vzal zo sebou. A ak to bola ona, musí stým žiť a nech ju neminie riadny trest. Chlapec nech ma pokoj aspoň tam kde je tým že bude potrestaný jeho vrah.

taga
24. mar 2021

@avril299 ale isto by to vyzeralo inak, keby ho bodala, boli by to asi skor striekance, vsade, v tvari atd.. pri prvej pomoci asi by uz ta krv bola skor len na rukach nie?

kocurikpupcek
24. mar 2021

@gabrielkaa veď práve, toto ju tiež utvrdzuje v tom, že ho ubodala ona a nie niekto tretí. Sama sa bodať predsa nebude (to už keď bolo potom a došlo jej čo spravila). Pár škrabancov si vyrobila...ale bodnúť samu seba, to akosi uz jej pri plnom vedomí nešlo.A dorezané prsty...no keď v amoku bodala, tak necítila bolesť i keď sa jej nôž musel pri toľkej krvi šmýkať a čepeľ jej dorezala šľachy. Keby že sa bráni, tak jedným ťahom alebo dvoma ťahmi žeby jej dokázal prerezať šľachy?
Nemyslím si. Prerezala si šľachy sama tak, že intenzívne v amoku bodala hlava nehlava.
Veď logicky...ako ťažko sa dá prerezať šľachovité hovädzie mäso. Dosť ťažko na jeden šup.

lintu
24. mar 2021

@taga s tým útekom to tu už bolo viackrát spomínané, ale...
- človek je doma
- leží mu tam polomŕtvy srdcu blízky, o ktorom si myslí, že by mu vedel ešte pomôcť
- vizuálne ani zvukovo nič nenasvedčuje tomu, že by v byte bol ešte niekto tretí

ako kam utekať? na chodbu, kde nie je žiadna istota, či tam páchateľ nie je ešte niekde za rohom? v tomto konkrétnom prípade sa navyše bavíme o najvyššom poschodí (?) a zjavne dobre odhlučnenej bytovke.
Rovnako ani za susedmi by neletel každý, ako to tu príde kočkám normálne. To, že s niekým bývam na poschodí ešte nemusí automaticky znamenať, že mám s ním dobré vzťahy a chuť rozoberať problémy. Tobôž v prípade dieťaťa je v takom momente najzaujímavejší asi rodič.
Po útoku znela chladne, nezaujato... Priateľ mal podľa všetkého za ušami, nemal problém o tom rozprávať medzi kamarátmi... Ak ju dlhodobejšie pripravoval, na to čo by sa mohlo stať, psychika tam môže pracovať inak, ako keď sa stane úplne niečo neočakávateľné. Nebola už prípadne svedkom nejakej nehody? Ak sú rodičia zámožnejší, tiež sa tam mohlo všeličo udiať, čo obyčajný človek z ulice nemá šancu pochopiť... atd atd...

Ktovie.... neobhajujem ju, ale je tam veľa nevypovedaného... a určite by nebola prvá na koho to našili.

taga
24. mar 2021

@lintu so vsetkym suhlasim ALE
ked mu tam lezi niekto srdcu blizky, O KOM SI MYSLI, ZE MU ESTE MOZE POMOCT

TAK POMOZE HNED! nejde si umyvat ruky, noze, volat mame, zamkynat dvere a neviem co este.

Ja si jednoducho neviem predstavit, ze mam v chodbe mrtveho / umierajuceho kamosa a idem do kuchyne, zavolat mame, umyt si ruky a neriesim prave tu prvu pomoc!

vevesh
24. mar 2021

@taga presne tie striekance mi nesedia. Vsade boli len kvapky😳😳😳a vobec sa striekance na stenach a pri dverach nebrali do uvahy....ked bola ona taka ostriekana, urcite by ju najprv odfotili a az potom riesili zdravotnicku pomoc (kedze ona nebola v ohrozeni zivota...)...

darja27
autor
24. mar 2021

@aneta129 vieš ale vôbec je nezmysel aby ona,teda pokiaľ by poznala údajného vraha,nechala odsúdiť seba ...a už vôbec pochybujem že by jej rodičia s tým súhlasili.....toto už je tak medializovaný prípad a nátlak na city že sa nájdu takí čo uveria snáď jej....to je ako psychologický prípad už...pričom je to úplne jednoduché a síce že je odsúdená a riadne ešte právoplatné dufam bude za to,čo spravila .Nejaké poľahčujúce okolností by som tuná absolútne nehladala....lebo tak ako ťahajú nitkami z každej strany a upozornuju na každú maličkosť je proste nehoráznosť.Pricom sami musia dobre vedieť co je vo veci,ako bez chrbtovej kosti .Kde neexistuje tretia osoba ,tak žiadna nie je ,ja neviem či je fakt také ťažké to brať do úvahy.To by už len bolo aby takéto skutky ostali nepotrestané 🙄 veď aká bude tá spoločnosť potom ,včera som zachytila správy že na Kysuciach dobodalo dieťa matku .Keď sa dá z toho tak ľahko vyvliecť ,tak sa nedivím keď to nebude jediný prípad.

kocurikpupcek
24. mar 2021

@darja27 presne jej rodičia uz idú ako bez chrbtovej kosti. Tomas uz je pod zemou, tomu uz aj tak nieto pomoci, tak chcú "zachrániť ju".

lintu
24. mar 2021

@taga prvá pomoc... aká? vedela by si, čo robiť? vedelo by to decko? + preskokové správanie, počas ktorého niektorí kosia a robia iné nelogické somariny, ako tu bolo spomínané... prekvapuje ma inak, že vie pomerne presne popísať, čo od toho odpadnutia robila... dá sa na to až tak pamätať?

drahomirrra
24. mar 2021

Naco je toto vlastne dobre, riesit na modrom koni nieco, o com nemate informacie, a ak hej, su neuplne, skreslene a milion x parafrazovane.
Ako pravnik a clovek, co ma skusenosti s kriminalistikou poviem iba tolko, ze vysetrovatelia a sud urobili perfektnu robotu. O chvilu bude vonku rozsudok, a v tom si kazdy zaujemca precita kompletne ako to bolo.

Je mi na grcanie, ze vobec niekto pochybuje o vine pachatelky. Pribeh, ktory si vymyslela a za ktory bojuje jej rodina je tak ubohy, a na vode stojaci, ze vysetrovatel a prokurator pod palbou jasnych dokazov postavili komplexne nepriestrelnu obzalobu.

Toto decko je tak psychopaticka osobnost, ze sudnemu cloveku musi nabehnut minimalne husia koza. Jedno stastie, ze nemame americky sudny system, lebo toto, ako tito pachatelia dokazu zmanipulovat obycajnych ludi, laikov, je az sialene.

Za mna je toto kauza Cervanova2. Ked pravoplatne viscnasobne odsudeni vrahovia, ktori si tresty odsedeli maju tu drzost aj po desatrociach rozvijat svoje rozpravkarske pribehy o nevine a nicit pozostalych po obeti a to sa jedna o 50 rokov!!!
Grc a hnus.
Uz nech to NS SR konecne zmetie zo stola a henten zasran si pravoplatne odsedi svoj trest.
Vela sil a silny zaludok pozostalym po ubohej obeti.

panda21
24. mar 2021

A raz ma elektrikár modré monterky (vypovedá judita) potom ma elektrikár červené monterky (konverzácia chalanov)..

taga
24. mar 2021

@lintu nemusi to nevyhnutne vediet, no tak ako tu 112 nakoniec volala po vsetkych ostatnych 'ukonoch', tak si myslim, ze ju mala volat ako prvu a usetrit cas! Lebo aj 16 rocne decko vie, ze rozhoduje kazda minuta, a treba volat hned, nie o 2, 3, 5, 8 minut!

arriana29
24. mar 2021

@drahomirrra Amen.
👍👌

kocurikpupcek
24. mar 2021

@vevesh veď sa poumývala od krvi.ked umývala ruky, nože v dreze, šla po uterák do komody.Tam položila tie nože. Určite do uteráka si zabalila krvácajúce ruky (preto bola na noži iba jej krv a nie Tomašova, krvacali jej ruky) A pretrela striekance z tváre.