icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

barborkakr
25. mar 2021

@drahomirrra presne!

barborkakr
25. mar 2021

@arriana29 😂😂😂

janage
25. mar 2021

@vevesh no 16 ročný chalan, ktorý to tak doodrbe, že si najme na vraždu totálne nespoľahlivého amatéra, zrazu sa správa jak mafiánsky boss krížený s excelentným právnikom a ešte sa aj pred spolužiakmi a kamošmi vydrží 2 roky pretvarovať?

vevesh
25. mar 2021

@janage vymysliet je prvy krok a drzat usta druhy. Inac , keby kazdy otvaral usta po vrazdach, nemali by sme tu rocne polku uskutocnenych vrazd nevyriesenych....vsak kedy len taky cernak otvoril usta, kolko rokov muselo prejst, aby rodiny obeti vedeli, co sa s ich blizkymi naozaj stalo...

vanny12345
25. mar 2021

Baby inak,ja to tu len cisto sledujem a citam vsetky vase postrehy.
Mna taka banalna vec napadla,ze ci ju uz nevytocilo to ked ju fotil a ona mu potom rukou uz fotak schovala ze ci to nieco nenastartovalo nejaku hadku potom alebo daco ze bol pre nu "otravny" alebo nevoem a skoncilo to takto tragicky.
Je to fakt prkotina ale nejak mi to preslo hlavou,clovek je uz mimo lebo boli najlepsi ppriatelia,potom ho nenavidela.
Vela nejasnostiii na jednej aj druhej strane :( snad pravda raz vyjde najavo.

janage
25. mar 2021

@vevesh to boli vraždy premyslené, nie za bieleho dňa v bytovke. Na slovensku tých vrážd tak veľa zas si myslím nie je a tiež, že polovica je neobjasnených. To sú skôr tie prípady, že vieme, kto kedy ako, ale nevieme dokázať. Či skutočne myslíš, že rodiny Černákových obetí, nevedli kto je za tým? Len dôkazy nestačili, lebo si navzájom kryli chrbty. Ale vedieť teda vedeli.

janage
25. mar 2021

@vevesh a černák je chladnokrvný ostriľaný vrah to hádam nechceš porovnávať s pubertálnym deckom, či amatérskym feťákom

vevesh
25. mar 2021

@janage nie, nie vsetci. Ak rodina vedela, ze robia pre mafiu (kedze niektori s tym nemaju problem ako s normalnym povolanim😳), tak to pre nu nebolo prekvapenie a vedeli cca.co sa stalo. Ale velakrat rodina nevedela o takejto profesnej drahe a vtedy ano, nemali tusenia.

bubu62
25. mar 2021

@vevesh inak s tym frajerom ma to napadlo,nebezal on do mc donalds,nebol pod tymi kamerami,ked bezal?

vevesh
25. mar 2021

@janage od zaciatku bol ostrielany? Nie, tiez bolo u neho prvykrat a na to prvykrat dostal zaucenie....toto je ina sfera mimo normalnych ludi a ich uvazovanie, i ked tych ludi stretavas a vidis na ulici, ale v zivote by si nepovedala, ze maju taku profesnu drahu a s akou chladnokrvostou prekypuju, pokial ide o ich "biznis"...

janage
25. mar 2021

@vevesh no z tých černákových si myslím by jedného nenašla takého, že nevedeli, že dotyčný si nabral na seba firmy alebo lietal v inom a zrazu zmizol. Treba si uvedomiť, že polícia určite má pár informátorov aj z nekalých vôd a toto by už dávno vyplávalo na povrch.

vevesh
25. mar 2021

@janage no myslim, ze ti "prvi v rade" nevedeli velmi, s cim a kym maju docinenia. A urcite veci nevyplavaju tak lahko na povrch- ak ano, davno by bolo velmi vela pripadov objasnenych....

janage
25. mar 2021

@vevesh stretávať na ulici tak to naozaj nevieš, ale ako svojich kamarátov, ľudí, s ktorými si v častom kontakte - pre pána však hádam len vieš či tvoj frajer má kontakty na drogové skupiny, hlavne keď máte spoločných kamarátov, s ktorými si v častom kontakte, vo veku, keď teda sa takými kontaktmi skôr chvália ako o nich mlčia čo vidno aj z tej vypustenej FB komunikácie

janage
25. mar 2021

@vevesh tu hobvoríme o tom, že rodina zavraždených po černákovi vedela že je podľa všetkého po nich a že to majú na svedomí tí, s ktorými sa stýkali

barborkakr
25. mar 2021

@vanny12345 hej to mohlo spustit jej zle ja, presne ma to napadlo, dievca nema postavu ako lusk a vsade chcela byt dokonala tak to spustilo ti skryte zlo v nej, preto ho nahanala a kricala ze ho ...dolapila pri dverach on chcel ujst...

barborkakr
25. mar 2021

@nikyball preco to nemozem prezivat? Dovod?🧐

xima
25. mar 2021

@janage presne, ako to že juditini rodicia nehladaju toho vraha za kazdu cenu? Ona je jediny svedok, preco nie je na ich stranke nakres ako vyzeral? To by ma urcite ako rodica dietata, ktore bolo svedkom vrazdy, asi zaujimalo a trapilo najviac. Veď ak ju oslobodia, neboja sa že ten vrah pojde po judite ako po jedinom ocitom svedkovi? Sústreďujú sa len na ocistenie mena ich dcery, ale ak vedia ze to nebola ona, neboja sa o jej zivot?

vevesh
25. mar 2021

@janage nie, tam kde je to nebezpecne, sa nechvalia. Mala som par mesiacov spolubyvajucu na private na vs, ktora si narazila mladuckeho frajera (mal 17 vtedy)- mily chalan. Chodili spolu dlhsie, ona velmi s jeho partiou nemusela. Po jednej oslavici z neho vypadlo, ze robi pre mafiu poslicka. Potom nas obaja prosili, aby sme to nikomu nehovorili- okej, co nas po tom. Jej frajer, jej problem. Po urcitom case zacal nosit zbran. Pre mna to bolo "too much" a balila som okamzite kufre z podnajmu. Po par rokoch som ich oboch stretla- chlapec postupil na rebricku, moja byvala spolubyvajuca stale s nim a s partiou, ku ktorej by si sa velmi nepriblizila- ale vyzorovo, aj spravanim bol on stale mily chalan....a rodina to nevie ani po rokoch, myslia si, ze robi obchodneho zastupcu......

janage
25. mar 2021

@xima áno aj mne to tak vychádza, že ani štátni kriminalisti ani ten najatý tím nikoho 3. nenašli.
Za seba ak by som bola presvädčená, že dcéra je obeťou, žiadala by som jhoci hypnózu a neviem aké metódy, aby jej pomohli sa rozpamätať presnejšie na toho páchateľa, aby ho chytili a ona bola v bezpečí

janage
25. mar 2021

@vevesh ale asi sa tým on nechválil vo FB správach? A sama píšeš, že tá baba vedela, že on je v takých kruhoch ad1, teda ak by ho niekto brutálne zabil či by zmizolzo dňa na deň určite by sa prevalilo pre koho robil a rodina by sa to teda dozvedela a ad2 ver tomu čo policajti majú také malé rybky aj väčšie zmapované 🙂

vevesh
25. mar 2021

@xima ja doteraz po dobreze nie 20 rokoch od napadnutia neviem identifikovat utocnika- mam tusaka ako vyzeral, jeho tvar bola 20 cm od mojej, priamo som sa na neho par minut pozerala, ale urobit skicu nehrozi (policajti sa aj pokusali, ale pamet jednoducho "vypla urcite znaky"). Jedine, co viem opisat je farba, typ a dlzka vlasov a farba oci.....s tym skicu veru nespravis....

vevesh
25. mar 2021

@janage to mi je jasne, ze chalan je pod drobnohladom. Len som narazala na jeho rodinu a okolie, ze to nevie roky rokuce a teda ta baba by to nepovedala...🤷‍♀️🤷‍♀️

janage
25. mar 2021

@vevesh ja ani muža svojho by som nevedela opísať v zmysle nos ďaleko, oči blízko seba 🙂 ale aspoň niečo si pamatáš

tatiana262
25. mar 2021

Nemala motív? Ved také pubertalne decko sa vie naštvať na život a smrť za úplnú blbosť a za jednu zle podanu vetu, za pár sekúnd. A ona keď je psychos tak jej veľa asi nebolo treba.

janage
25. mar 2021

@vevesh no neverím tomu, že keby ho zabili a policajti by ju navštívili, rodina jeho by sa pýtala, že by im tvrdila, že ona o ničom nevedela a on v ničom nešiel. Veď to by bolo ľahko vyvrátiteľné.

vevesh
25. mar 2021

@janage no hej, ale prd platne. Stihanie bolo zastavene pre nepostupujuce vysetrovanie ( po lopate, kedze som ho nevedela poriadne identifikovat a nemali kamerovy zaznam a stopa dna nejednoznacna, tak spis po par rokoch uzavreli s tym, ze sa neda najst pachatel....).

vanny12345
25. mar 2021

@barborkakr lebo uz skutocne neviem co by ma este napadlo su to banality mozno ale moznost je aj taka,kazdopadne je to nepredstavitelne a nevieme si predstavit co sa odohravalo v jej hlave

nikyball
25. mar 2021

@barborkakr pretože je to diskusia. Človek, musí brať názory aj iných. A nečakala by som tu nejaké odborné alebo zaručene info. Je normálne že tu píšeme ako si myslíme že to mohlo byť, nemohlo a podobne. Kým si tu neprišla ty a ďalšie 2 baby čo nedokážu rozdychať iný názor ako ten ich, tak tu baby normálne diskutovali. A nakoľko mi tu boli schopné napísať ,že som z PR tímu Judita, a to som písala, že sa neviem rozhodnúť ako to mohlo byť,len sa viac prikláňam k jej verzii, tak týmto končím prispievanim.

janage
25. mar 2021

@vevesh to chápem, že uzavreli, ale keby si mala prostriedky a známosti keby išlo o tvoje dieťa a verila by si že ten vrah je tam niekde vonku a caká kedy svedka pustia, nesústredila by si sa sa v prvom rade na jeho nájdenie? Toto mne u rodiny nedáva zmysel. Chápem, že spochybňujú dôkazy v jej prospech a hľadajú nové ale to, že nemajú obavu z toho, že on si nájde juditu alebo ich (čo mimochodom si myslím, ak by boli tie teórie o mafii pravdivé, už by im dávno bolo dané na javo, že namajú sa v tom šprtať lebo zle skončí ona aj oni) je pre mňa zvláštne. Aspoň teda ja som nezaregistrovala z ich strany vyjadrenia, že bože vrah behá po slobode, čo ak zabije niekoho ďalšieho?

xima
25. mar 2021

@vevesh ona spomína ze ako sa na tomáša pozeral..ze zmenil vyraz tvare ked ho uvidel..myslis ze nevie vobec ako vyzeral? Chvilu tam len tak stali a pozerali na seba. Nie že v tmavej uličke sa niečo rychlo zomlelo..neviem no