Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@xima ja som tiez tak par minut na svojho utocnika pozerala, aj vyraz tvare viem, ale skicu som ani za 5 hodin ani za pana nevedela spravit- tie rozne typy oci, nosov, ust, lic, ciel😔😔😔jedine mi chodi po pameti hnede vlasy a hnede oci. Tiez si vravim, ak ho uvidim, budem ho vediet indentifikovat- no uz si tym nie som taka ista, rozne veci sa mi zahmlievaju, vypoved som menila na 2x pocas pisania zapisnice- sok robil svoje🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Baby inak ak vás zaujíma krimi všeobecne možete si pozrieť dokumnetárny cyklus Najväčšie kriminálne prípady Slovenska.
@vevesh áno sú ľudia, čo majú zlú vizuálnu pamäť resp. nepamätajú si tváre ja s tým mám strašnú patáliu aj v bežnom živote. ja by som ten identikit neurobila vôbec. Ale v takom desivom prípade by som asi tú hypnózu skúsila neviem. Ak by som verila v jej nevinu strašne by som sa bála o ňu, o dalšie deti ak by som ich mala...
@janage ano, ale kedze viem z osobnej skusenosti, ak raz nevies urobit skicu ( a teda nevies dobre identifikovat utocnika ), tak ti to pri patrani nepomoze. A mozes aj na usiach macarenu tancovat. Topiaci sa aj slamky chyta a to robia rodicia. Podla mna tam bola aj tretia osoba- mozno je judita aj spolupachatelka, ale tie dalsie odignorovane nedosetrene dokazy akurat nahravaju juditinym rodicom, ak to bola ona. Ak nie, tak by jej tymto pomohli ziskat dokazy v nevinu. Podla mna je dost smerodatny aj posudok, ze toto neboli noze, ktorymi bol tomas zavrazdeny- tak kde je vrazedna zbran? Akoto, ze sa nasli noze az 2 dni po preskumani miesta- aj to tie, ktore neboli pouzite na vrazdu? Takisto tie stopy na dlazke a dalsie veci. A tie zdovodnenia sudkyne ma asi najviac vytocili. Nie, ze, ...preskumali sme/presetrili sme to a to a nasli sa dokazy jej viny....., ale ....nasli sa dokazy, ktore poukazuju na jej nevinu, ale podla mna to tak nebolo, lebo si obzalovana vymysla (wtf?!?)...
@vevesh ale ty si útok zazila pred 20rokmi? To už by si malokto pamatal ako ten clovek vyzeral..presne, ja by som mozno aj hypnozu skusila..ako pise @janage..aj keď ak je pravda ze bola ozaj len svedkom tak by to bolo pre ňu asi traumatizujuce. .zas na druhej strane, ozaj by mi šlo oto aby sa vrah nasiel
@vevesh ježišmária,zas nemyslíš že toto je už trošku cez?možno by si mohla písať scenáre....ja neviem či už ide ozaj o diskusiu ako takú.Ani jedna z nás ,teda myslím nepozná tu,ani ju nechcem menovať a toho chlapca ,tak načo tam hľadáte motívy a dôvody.Ked je jasné že tam nikoho nenašli,nezaistili a vy idete stále kadesi po svojom...takto moze mať každý odsúdený poľahčujúcu okolnosť ,stačí keď pribuzní každého z nich zavesí na internet to,co sa mu hodí a vlastne vôbec nechápem že prečo ??? Už mi to príde šialené , vieme aké máme súdnictvo ale zasa odtiaľ potiaľ.Sak sa zamyslite , koho sa taaak trochu zastávate🤦
@darja27 poznám ....😢
@darja27 pozri ja si myslím, že tam nikto tretí nebol, ale zas nebudem ignorovať fakt, že ani jeden znalecký posudok nenašiel u nej nejaké patológie či odchýlky v psychike, tiež je možné že si tú tvár nevybavuje na toľko, aby ju vdela opísať, atď
Ale to zas pre mňa nie je dôkaz, že tam tretí bol.
Posudky ohľadom nožov sú pre mňa jeden tak druhý tak a teda žiadala by som ďalší.
Pre mňa je nepochopiteľné, že počas celej doby čo zháňala pomoc či oživovala ani raz neoslovovila priamo Tomáša a ďalšie veci.
Pričom z môjo pohľadu je omnoho viac pravdepodobné, že tam nikto ďalší nebol ako to, že bol.
Ale je zaujímavé poznať aj argumenty proti môjmu presvedčeniu.
A dá sa aj v kľude diskutovať.
Omfg, takze uz dokonca uz mafia to urobila a naraficila tak, ze akoze Judita. Dobry Boze... nechcete robit scenare pre Kriminalku Miami? Mate pocit ze dnes je 1994, ked sa diali taketo veci za bieleho dna, na ulici?
Ono za prve, mafia ludi nazive nenechava. A este svedka? V ziadnom pripade. Keby bola za tym mafia, tak frajer- nefrajer, Judita uz vonia fialky zospodu. A jej rodina, ktora si robi PR agenturu vrahyni, ta tiez.
To si fakt myslite, ze tymi rozpravkovymi uvahami objavujete Ameriku? Ze Vase scifi nazory nepreleteli hlavami skusenych vysetrovatelov s 30/40 rocnymi skusenostami?
Ze keby v byte tretia osoba bola, najdu DNA? Hocikto, hocikde, by videl aspon jej tien? A este k tomu na tele obete, ktora bola nie zabita, ale zmasakrovana? Ziadne DNA, nic? Nada? 50 bodnych ran zasadi sialenec, nie clovek.
Mafia zabija uplne inak. Ale uplne. Nie takto afektovane, nie takto emocne, nenavistne. Ti ludia maju odstup, a vascinou to vyriesi jedna gulka.
A po dalsie. Zakladom pre vysetrovanie je tzv. Horuca stopa. To je obdobie ihned po cine, ked je dokazov nespocet a na kazdom rohu. Co si myslite, preco policajti nenechali mladu ani odist? 😀
Ved skuseny policajt musel okamzite zistit, ze je hlavna podozriva, ze nic z toho, co natrepala nesedi. Okamzite pracovali s verziou vrah Judita. Preco asi?
Strasne mi je tazko na dusi, ked citam tie vyplody. Tak strasne mi je luto tej obete, toho, ako este ludia sliapu po jejo pamiatke aj tym, ze si zastavaju vraha, ktory mu to urobil.
Uz sa opakujem, ale aj v kauze Cervanova bola za tym “urcite arabska tajna sluzba”. Fakt. Historia sa opakuje.
A pritom bol cin az detinsky ubohy. A jasny ako facka.
@darja27 diskusia je o tom, ze si kazdy povie svoj nazor, nemusis s nim suhlasit ale si ho vypocujes, precitas. Tak ako si ty presvedcena ze to urobila, tak niektore su na vazkach, ci ano, alebo nie. Do teba sa tiez nik nenavaza, ze si myslis, ze to bola ona. Nikto sa jej nezastava, len sa tu zeny zamyslaju, preco sa vyskytuju vo vysetrovani chyby. Ako som tu uz pisala, prave tie chyby nahravaju Judite a rodicia mutia vodu, kde sa da. Snad sa raz dozvie aj verejnost, preco musel umriet mlady clovek, tak brutalnou smrtou... I ked o tom pochybujem.
A ak som to niekde správne čítala, jeden nôž našiel až otec judity o pár dní a potom zavolal políciu aby to dostatočne zaistili? Kľudne ďalší nôž mohol schovať. Boh vie. Toto sú len taký konšpirácie. Ako aj, prečo ma elektrikár raz modre a raz červené monterky a pod
@drahomirrra nenasli dna ani jej matky a sestry ktore v byte byvali..
@panda21 jasne, ze mohol este jeden noz schovat, odniest, zbavit sa ho... a jeden teda doniesol na policiu, aby sa nepovedalo. A ona mohla mat aj ine psychicke problemy a ten noz tam v komode bol uz predtym, ako sa toto stalo...
@mrkvicka060 ten noz, s ktorym sa zabijalo mohol najst ano..a uz ho nikto nenajde, ale on ziaden noz nikam nedoniesol, ked pri upratovani bytu nasiel druhy noz v uteraku tak zavolal policajtov. aspon tych znalcov ci uz obzaloby alebo obhajoby keby si ludia diskutujuci precitali..potom by tu nebolo tolko mylnych a vymyslenych veci
@lasskonka Ja hovorim o tele obete. 16 rocny chlapec nie je handrova babika, urcite o zivot bojoval ☹ Nie je mozne aby na nom nezostala slina utocnika, odtlacok, vlas, chlp, cokolvek. Kolegovia sudni lekari su neuveritelne schopni, tam nie je priestor na spekulacie, pitvu robia pod kamerou a s kompletnou fotodokumentaciou.
@drahomirrra ano, z toho co je zatial k dispozicii-hovorim o posudkoch, nie slov rodicov judity, tak z toho zatial je zname ze tomas nemal ani jej jediny vlas v ruke-ked sa branis proti dlhovlasemu urcite ho schytis za vlasy, napr..nemal za nechtami jej dna, ona nemala od neho ziadne skrabane a to mala kratke tricko
@lasskonka A toto je cely koren problemu. Ze tieto scifi analyzy sa kopia iba preto, lebo je vonku iba polka pribehu, ktoru siria rodicia vraha. Lebo je to to jedine, co im ostava. Aspon nalomit verejnu mienku, ked uz nic ine.
Lebo policia a prokurator nie je medialny pajac a vysetrovaci spis je neverejny, samozrejme, do doby zverejnenia rozsudku, co verim bude coskoro.
Rodina zahmlieva, otaca dokazy vo svoj prospech, co sa im robi lahko, lebo obzaloba musi zo zakona mlcat. Nie je to rovny boj.
V spise je nespocet dokazov obzaloby. Ale tie samozrejme PR vrahyne nezverejnia. Sli by proti sebe.
@drahomirrra je to mozne a urcite budem zvedava ako sa to neskor vyvinie. ja diskutujem len k tomu, co je zatial k dispozicii.
@drahomirrra presne tak.
@drahomirrra to nie sú scifi analýzy, ako sú tam dva vchody a vyšetrovateľ o druhom nevie? To je co za dilitanta?
@drahomirrra rozsudok je uz pravoplatny,ze sa vkuse vyjadrujes o vrahyni?lebo som asi zaspala dobu potom..ja som myslela,ze je to na odvolani teraz..
@gabrielkaa poznas koho?ju?
@redana Sice nepravoplatne, ale je odsudena. Za mna osobne vrahyna. Po vyneseni rozsudku, hoc aj nepravoplatneho, uz nie je obzalovana.
Vysetrovatel je diletant
Prokurator je diletant
Sudca pre PK je diletant
Sudkyna je diletantka
Vsetci su vlastne diletanti. 🙂 A vsetci do jedneho si chceli pohonkat ego na decku, ktore ledva vyslo z plienok.
Zrovna na decku. Ked maju trestnych pojednavani vyse hlavy.
Jedno jedine stastie, ze Slovensko nie je krajinou s porotovym sudnym systemom. To by aj Miki Cernak behal po slobode, keby jeho familia urobila srdcervucu stranku plnu polopravd, utociacu na prvu signalnu, s argumentmi “noze su privelke, nezmestia sa do rany”. Aha..
@xima nie stranu obete 😞

Veľa veci je úplne nejednoznacnych preto ju už 500dni naťahujú .. nesedia tu nože bodné rany, taktiež ten zadný vchod poškodené dvere, nezaistené stopy a hlavne prečo nezaistili aj Tomášov telefón !! Pozerali juditin a tie konverzácie boli obzvlášť zvláštne, píše tam chlapec ktorý mal byt zavraždený miesto Tomáša .. prečo nepreskumali aj Tomášov telefón??
Toto je Slovensko, nic nedotiahnut do konca
@ingrid56