icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

xima
25. mar 2021
gabrielkaa
25. mar 2021

@nikyball áno s to všetko stačí aby odsúdili nevinnú vynikajúcu študentku 8 ročného gymnázia s výborným prospechom. To už nie je námet ani pre zlý americký film. Jedine z čoho vychádzate sú stránky na podporu Judity . Všetky ostatne posudky a dôkazy proti nej sú zatiaľ neverejne...

drahomirrra
25. mar 2021

@nikyball A ty si uz pocula o takom niecom co sa vola namietka zaujatosti? Staznost proti postupu prokuratora? Ze obhajoba ju mohla vyuzit? 😀 Preco sa asi Dano Lipsic vzdal obhajoby? 😀 Lebo nie je debil, ale skuseny pravnik? A videl?

Ano, ved klasika bezneho obcana. Vsetci su skorumpovani, vaetko je poprepajane, vsetci su bakani - nic nefunguje a kazdy vrah je vlastne nevinny. Lebo aj keby teraz nasli Deda Mraza, aj s tym najdu prepojenie na niekoho niekde, kedze Zilina nie je ziadny New York.

Nie, toto je proste ako v kurine. Slaby prt viete o prave, vysetrovani, forenznych postupoch, precitate si par kydov od rodiny odsudenej a idete robit Horatia z Miami.
Ale napr jeden z x dokazov obzaloby, ze ked si ta truba vymyslala, ako odpadla, tak mobil s appkou jej meral 350 krokov, tak to asi v bezvedomi nozickami mavala vo vzduchu.

nikyball
25. mar 2021

@gabrielkaa áno ale vy ostattne vychádzate z nového ca*u a top*ky.sk 😂😂😂

drahomirrra
25. mar 2021

@gabrielkaa Ach, hlboku uprimnu sustrast. Musi byt strasne citat to tu a znovu jatrit rany. Presne o tomto som hovorila.

Hlboko verim, ze vas zial zmierni aspon potrestanie pachatela.

gabrielkaa
25. mar 2021

@nikyball áno ja viac verím skúseným vyšetrovateľom . No veď ale zas je každého vec v čo a čomu verí . Uvidíme. Prípad sa bude zase posudzovať....

gabrielkaa
25. mar 2021

@nikyball a ja skôr verím mame Tomáša ako rodičom nepravoplatne odsúdenej. A ešte keď dokázateľne klamala vo výpovedi

mrkvicka060
25. mar 2021

@lasskonka aha ok pardon, niekde som citala, ze ho odniesol ale to asi bolo neoverene info, nepamatam si vsetko.

nikyball
25. mar 2021

@drahomirrra veď oni tu námietku dali.
Lebo sa nezhodli. On chcel dohodu, oni nie.
Daj si do Google sudca Bereš. 😂 Veď jeho normálne zobrala NAKA. Tak čo trepeš.
Áno a čo ešte stihla za 15 minút? Povedz nam

gabrielkaa
25. mar 2021

@drahomirrra žiaľ jeho mamy nezmierni už nič. To je to najhoršie .

darja27
autor
25. mar 2021

@drahomirrra tiež mi vo väčšine prípada že skoro cela táto diskusia je o tom....ja tiež nemám problém diskutovať,veď som to sem aj dala,ale nie zasa všelijaké fantasmagorie od mafie až po co ja viem,ducha svätého ktorý sa z miesta činu vyparil.Dokonca niektoré tu predbehli v konšpiráciach aj samotnú rodinu .

drahomirrra
Autor odpoveď zmazal
gabrielkaa
25. mar 2021

@drahomirrra ano, cele mi je to velmi luto. lebo jeho maminku poznam velmi dobre. Je to cele velmi bolestive a bojim sa ze navzdy aj zostane. Jedine svetlo nadeje (aj ked nie ulavy) je ze vinnik bude spravodlivo potrestany. Aj ked ziadny trest uz im milovane dieta nevrati. Preto sa tazko citaju vsetky tieto konspiracie, ktore vychadzaju len z jedneho zdroja a tym je stranka na ochranu nepravoplatne odsudenej. Ako pravnikovi vam to ale nemusim hovorit.... ☹

mattkapd
25. mar 2021

https://www1.pluska.sk/video/advokat-rodiny-zav...

Môžete si vypočuť dosť zaujimave

redana
25. mar 2021

@drahomirrra ako pravnik by ste teda mali mat urcitu uroven a nevyjadrovat sa verejne k nepravoplatne odsudenej ako o vrahyni..verim,ze obzalobu a s tym spojene nevyvratitelne dokazy uzrie aj verejnost,ze bude podrobne vysvetlene,preco sa teda obzaloba nezaoberala urcitymi skutocnostami,na ktore poukazal Juditin otec..jeho tvrdenie,ze nie je jediny dokaz Juditinej viny je velmi opovazlive,az sa mi nechce verit,ze ak teda obzaloba ma nespochybnitelne dokazy,tak by si toto dovolil tvrdit..kazdopadne,jediny fakt je,ze vela veci v procese mu nahrava na spochybnovanie..a toto vysetrovaci tim nemal dopustit..vyzdvihuje sa tu kriminalistika na SR ako elitna,ale staci sa pozriet na pripad Violy a kazdy nech si urobi obraz..

taga
25. mar 2021

@nikyball nevies co je Dunning-Kruger, nenapadlo ti hodit to do google? Mna to napr zaujalo a nieco nove som sa naucila. Ale tebe to asi ani nenapadlo, ty si ides svoje a viac ta nezaujima. 👍a pritom ta to tak skvele vystihuje!

@drahomirrra skvele pises! Ale ak mozem, trosku vypusti emocie z toho. Vidis, ze poniektore osobky tu jednoducho nemaju kapacitu na pochopenie suvislosti, zbytocne mrhas svojou energiou 🤷‍♀️

drahomirrra
25. mar 2021

@taga Jj, beriem. Ale mna vie toto tak dostat. Fakt vidim hroznu paralelu s Cervanovou a o to viac ma to cele desi, co dokaze manipulacia verejnosti. Par tahov, polovicaty pribeh, jednostranne dokazy, zahmlievanie spisu a vytahovanie svojvolne aplikovanych a parafrazovanych dokazov... toto dokaze rozhybat taku masineriu, ze zrazu je z vraha obet a z obete vrah. A to by sa v pravnej spolocnosti stat nemalo.
A moja uroven nie je o pravnicine, som clovek, zena a mama. A ako mame syna mi chodi po chrbte mraz.

janulabb
25. mar 2021

@janage pretože ak sú stotožnení s tým, že sa mohlo jednať o random typka nejakého no name narkomana, tak po ňom už rok a pol ani pes neštekne, isto už vonia fialky odspodu. Tadiaľto cesta nevedie..

nikyball
25. mar 2021

@taga 🤣🤣🤣 keďže si nesvojpravna napíšem ti zoznam veci čo si na domácu úlohu vygooglis !!!! Mňa nezaujíma všetko čo mi napíše nejaký anonym 🤣🤣🤣

barborkakr
25. mar 2021

@nikyball takze aj ja mozem mat nazor? Iny ako ty?

barborkakr
25. mar 2021

@nikyball praveze ty tuto diskusiu trosku kazis☺️Ak sa da chod inde obhajovat toto dievca pretoze z dakeho dovodu nepripustas ine ako jej rodicia preco asi?🤓

nikyball
25. mar 2021

@barborkakr kľudne maj ale netahajte ma už do diskusie. Ja si tu budem potichučku čítať. Ak neviete diskutovať , mali by ste urobiť to čo ja.

barborkakr
25. mar 2021

@nikyball tak uz nepis a sleduj co si ine baby myslia o tom dievcatku uz sa jej cest urcite nijako nezachrani😎

nikyball
25. mar 2021

@barborkakr ešte že si prišla a dala mi vedieť, že toto je tím antijudita. Som nevedela ,že tu sú len pritakavaci . Suhlasim, že treba nájsť vraha nech to bol ktokolvek. A ak raz niekto preukáže,že t bola ona a nebude sa to dať spochybniť, budem aj ja spokojná.

janage
25. mar 2021

@janulabb o takom by sa to už dávno roznieslo, ani no name týpek nežije vo vzduchoprázdne. Niekde si musí obstarať prachy na drogy, niekde šlahnúť, niekde spať. Ak tam niekto oplýva vačším obnosom (ak by vraždil za prachy) to by neostalo bez povšimnutia už vôbec. Ak by bolo po ňom, už by sa dávno blízka duša za odmenu (nemyslím finančnú, ale napr. že polícia ocení spolluprácu 🙂 ) hlásila, že ona infošky má kto to bol. Ako niekto písal Žilina nie je veľkomesto že sa tam sa to stratí.

taga
25. mar 2021

@nikyball je zaujimave, ze clovek, ktoreho nezaujima, co povie niekto iny, ani len z tej obycajnej zvedavosti neprekroci svoj prah a nepozrie sa na vec z ineho uhla chce pomaly hladat motiv, vyvracat dokazy a presviedcat tych druhych...
A nemusis na mna utocit, na mna to vobec nezabera. Ja svoju hodnotu poznam, ty svoju taktiez dokazujes

barborkakr
25. mar 2021

@taga krasne si to vytihla!!!🥰

nikyball
25. mar 2021

@taga no kým píšeš kktiny na svoju stenu je to ok, ale keď oslovujes mňa , snažím sa odpovedať. Viem ,že na také jednoduchšie naivky treba pomaličky. tvoja úloha je len robiť podrztasku barborkrakr a vzájomne si pritakavat. Netahaj ma už prosím do debaty. Ďakujem a

taga
25. mar 2021

@nikyball kde nie je mentalna kapacita na pochopenie, toleranciu, diskusiu, tam zacinaju vulgarizmy, utoky a urazky. Netaham ta do debaty, ty sama si sa rozhodla odpisat, ja nemozem ovplyvnit ani tvoje slova, ani tvoje skutky, ani tvoje zmyslanie. Ja ta nenutim prezentovat sa tak, ako to robis...

nikyball
25. mar 2021

@taga choď si googlit každé jedno slovko čo tu zaznelo. Musíš a hneď 🤣🤣🤣