icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

barborkakr
25. mar 2021

@taga kks normalne agresivna zena ktora reaguje takto ked povies, ze niekoho odsudili pravom😊fuu bojim sa.

nikyball
25. mar 2021

@barborkakr to ja som keď niekto do mňa rype a vnucuje mi svoj názor. Ja som samostatná ona je skôr typ , že čo jej povedia, to spraví. Na všetko sa musí pýtať iných, submisivka. Ale Barbora ja by som mala prestať s písaním a vy dve si pritakavajte v správach, lebo ideme veľmi mimo témy.

xima
25. mar 2021

@nikyball ja sa k nim pridam😂 nevšimla som si zeby tu niekto niekomu vyslovene nutil svoj nazor. Kazda sme sa tu vyjadrili, povedali SVOJ názor. Ani jedna ani druha na teba neutocili. Ale je pravda, že tvoje vyjadrovanie o tebe vela napovedá..

taga
25. mar 2021

@nikyball a mozno vobec nie sme tak velmi mimo temy! Mozno sa tu krasne ukazuje profil osobnosti, ktore stoja za J a naopak profil osobnosti, ktore su schopne citat s porozumenim, vidiet suvislosti, pouzivat jednoduchu logiku a vytvorit si vlastny nazor.
Poviem ti to tak. Ja som so svojim IQ spokojna, rada sa naucim nieco nove, ked ma nieco zaujme, nemam problem priznat si chybu a rozsirit si obzory. Ale vyberam si, co ma zaujme, co stoji za ten cas a namahu. Dnes napr Dunning-Kruger. No z tvojich slov ma teda nezaujalo nic. Ani tvoja hlboka psychoanalyza mojej osoby, pretoze ani netusis ako velmi sa mylis, a vobec si neuvedomujes, ze tvoje vyjadrovanie vzbudzuje skor usmev, ako zamyslenie.
Teba dnes naopak zaujalo rypat do mna, urazat ale vobec ti nenapadlo mrknut na ten spominany jav. Preco je to tak?
Prepac, musim sa teraz odmlcat, dnes som sa totiz definitivne rozhodla, ze si podam prihlasku na druhu VS a tlaci ma deadline. Tak idem na to, kym mi dieta spi...Rada si vsak precitam tvoju vysoko pravdepodobne nenavistnu odpoved.

taga
25. mar 2021

@barborkakr radsej mi nic nelajkuj a podaj tasku 🤣 podrzim ti

savmebej
25. mar 2021

@nikyball vôbec by som sa s nimi nezaoberala to sú čisté rypacky,
prečo otec priniesol ten nôž ktorý našiel, ktorý ten Váš úžasný vyšetrovateľ nenašiel, vy rýpadlá, ved to by bolo len v jej neprospech keby je to vražedná zbraň! ?! ?!

derdia
25. mar 2021

Mna este naoadla jedna vec... Nikde nie je napisane v akej polohe chlapca nasli... Ci lezal nohami k dveram, ak to bol utocnik tak pravdepodobne by tak musel lezat... Na chrbte a bohami k dveram... Ak to bola ona, tak by sa aj po bodnuti asi pokusal otocit a pozriet co sa deje... Utocila na neho tak, ze by on bol chrbtom k dveram a teda lezal na zemi hlavou k dveram...
Taku dolezitu vec nikde nezaznamenali? Lebo aj pri uniju by urcite padol tak, ze hlavou k dveram.... Ale ak tam bol niekto ori dverach urcit eby hlava smerovala od dveri....
Plus oni ho chytili a tahala cez celu chodbu do obyvacky... A taktiez ta taska akoze pri tych dverach? Ved to je strasne to kto ju tam dal... Nemal ju on na sebe ked odchadzak? Koho vlastne bola?
Vela veci je proti nej ale par aj nevysvetlitelnych... Ale podla mna zaklad by bol ako lezalo telo.

savmebej
25. mar 2021

@derdia a keď bodala co predpokladajú ze bodala ona, ta krv strieka tečie 50ran není sranda musela mať mikinu vlasy ruky celé od krvi a to by som vypočula toho suseda ako ju videl lebo prvú pomoc nedala takže by nemohla povedat že sa nad ním zohybala a zaspinila od neho

gazpalm
25. mar 2021

@derdia kto koho tahal do obyvacky? Tam ho odtiahli zachranari ...ti by mali vediet ako lezal

magduska2
25. mar 2021

@derdia Toto je z jej vypovedi:
Potom si pamätám, ako som sa prebrala a videla som Tomáša stáť čelom ku mne, ale už mal úplne došklbané biele tričko, ktoré bolo od množstva jeho krvi takmer celé červené.

Preblyslo mi hlavou, že mu musím pomôcť. Snažila som sa postaviť, ale ako som sa rýchlo zdvihla zo zeme, zatočila sa mi hlava, opäť som sa zosunula na zem a odpadla. Znovu si nepamätám, čo sa potom dialo.

Hneď ako som sa následne prebrala, uvidela som Tomáša ležať na podlahe chodby presne na tom istom mieste, kde som ho naposledy videla ešte stáť. Teraz už nehybne ležal hlavou smerom k vstupným dverám.

yvanielka
25. mar 2021

Pozrela som si tú reportáž z RTVS na ktorú tu bol link, prelúskala stránku jej rodiny, čítala aj diskusiu... No neviem... Dobodajú/Zabijú mi kamaráta a ja prvé čo urobím nevolám záchranku, nekričím, ale idem si umyť ruky, aby náhodou nepadla vina na mňa (jej slová) a idem volať mame?
Schovám nože do šuflíku?
Poviem že to bolo nedorozumenie? Ale aké nedorozumenie? Cudzí falošný odpočtár čo vtrhne do bytu a mňa záhadne nechá žiť a dobodá kamaráta je nedorozumenie za ktoré sa ona ospravedlňuje?
A až taká krehká dievčina ako sa ju snažia prezentovať nie je plus chodila do fitness centra, trénovala s trénerom, takže sila tam musela byť, no a chodenie s feťákom?
Kde bol v tom čase Juditin otec? Kam zmizla rohožka?

A ten telefonát z väzenia s mamou - samozrejme že obe vedia že telefonát je monitorovaný tak sa nemôžu rozprávať úplne priamo a mama jej hovorí že bolo to tak ako si prvý krát povedala, že tam bol niekto tretí (akože ten odpočtár)?

Akoby sa jej snažila vsugerovať aby tomu Judita uverila (traumatizujúce zážitky si človek často pamätá akoby v sne, matne, pozerá sa na ne z pohľadu tretej osoby..)
Vraj jej v poslednej dobe liezol na nervy, mohol ju niečím naštvať, vytočiť, mohli sa nepohodnúť, mohol ju naozaj nejak vytočiť do nepríčetnosti... Ale určite si za to nezaslúžil zomrieť.. Je mi úprimne ľúto Tomáša a jeho rodiny a aj Judity, lebo je očividne tlačená do toho aby sa nikdy nepriznala. Netuším ako to bolo naozaj, ale aj nepriame dôkazy sú dôkazy. A jej otec v tej reportáži bol absolútne arogantný.
A keď tam naozaj niekto bol.. Ak niekto koho pozná, prečo ho kryje? Ak neznámy.. Prečo po ňom jej rodina nepátra miesto dokazovania jej neviny?

yvanielka
25. mar 2021

A keby vidím Tomášov rodinu na súde a som nevinná tak osobne sa im ospravedlňujem, plačem, žiadam o odpustenie a nemám len sklonenú hlavu....

derdia
25. mar 2021

@yvanielka ona si rujy sla umyt lebo ked zobrala do ruk telefon ze zavola pomoc bol cely od krvi a smykal sa jej nemohla vytocit ziadne cislo proste nic. Preto si vraj umyvala ruky...

derdia
25. mar 2021

@magduska2 hlavou k vatuonym dveram? No tak to asi naozaj spravila ona alebo ze by ho pachatel podal od zadu? No neviem...

yvanielka
25. mar 2021

@derdia čítala som ten dôvod že vraj preto... Ale mala tam plno utierok okolo seba... Ale teda, umyjem si ruky a volám mame? Dobre mohla sa jej pýtať, že kam má volať, v šoku by som tiež nevedela ani ako sa volám a možno by som googlila číslo záchranky... Je to jednoducho celé zvláštne, ale nemyslím si že tam bol nejaký záhadný odpočtar... A ta fb diskusia tých dvoch chlapcov je ako čisté pózerstvo.. Presvedčení o vlastnej dôležitosti... A ak je jeden z nich syn prokurátora a je v tom namočený.. Prečo sa toho nechytí Juditina rodina? Alebo je to ich spoločná verzia a Judita je obetný baránok? Ťažko povedať... :/ môžme len polemizovať a o to ide jej rodine

darja27
autor
25. mar 2021

@yvanielka rozum mi neberie ako sa jej rodičia môže takto správat,chorá myseľ .Potom aká má byť tá ich dcéra....aj ja som pozerala tu reportáž ,viac dôkazov zatial zverejniť nemôžu ,ale mať ich majú.Po pravde ,mne stačilo aj to čo som z toho počula.

mrkvicka060
25. mar 2021

Ja som niekde citala, ze ona sa na pojednavaniach tvarila stale arogantne a okazalo vyzivovala akoze sa strasne nudi... to je chore. A myslim, ze matka ju pozna a mozno aj vie ake nervy a amok dokaze Judita chytit, ked ju nieco nastve...

lulubka28
25. mar 2021

@savmebej a ty si naozaj myslis, ze by vysetrovatel tam ten noz nenasiel, ak by tam vtedy bol? Ten noz priniesol jej otec naschval, aby znemoznil vysetrovatelov, aby ukazal "aha, aky ste neschopni".

fadama
25. mar 2021

@yvanielka kde nájdem prosím ťa tu reportáž z rtvs? Ďakujem

darja27
autor
25. mar 2021

@derdia každopádne si nemyslím že by stál na jednom mieste a čakal kým.....

darja27
autor
25. mar 2021

@fadama dole som to skopirovala

barborkakr
25. mar 2021

@darja27 co myslis konkretne?

redana
25. mar 2021

@lulubka28 hej noz s juditinou krvou..proste neschopna policia..

darja27
autor
25. mar 2021

@barborkakr odkaz ktorý fadama chcela

fadama
25. mar 2021
maribell
25. mar 2021

@derdia tu je zakreslene miesto činu..do obývačku ho odtiahli zachráni ale keď si priblížis pod cislom 90 je obrys ako ležal
@yvanielka keby si nevinná tam by si sa ospravedlňovala? A Akože za čo.. veď ak by bola nevinná tak aj ona to celé zažila, ona si ponesie tu traumu, tak isto moha byť obeťou ..tak prečo by si sa ospravedlňovala? 🤔 Ja nerypem ale naozaj ma zaujíma dôvod lebo mňa nič nenapadá.. možno že ho nedokázala zachranit? 🤷
@mrkvicka060 to o zivani som čítala aj ja ale v záverečnej reči obhajcu je písané že pojednávanie trvalo 16 hodín a na konci sa jej zívalo 🤷 podľa mňa úplne normálna reakcia tela

darja27
autor
25. mar 2021

O zivaní-no mne keby šlo o osud za mrežami a navyše myslím si celý súd ako taký je trauma sama o sebe,či by som zívala ,neviem....ale neviem či si počula jej záchrannú akciu zo 112.Tak tam sa mi vobec nezdalo že by hnala o jeho život 😐to z tou schemou- určite im advokát dobre radi,ako využiť nedokonalosť polície.Ta nedokonalá síce je ,ale nie až tak ,aby tu vznikol justicny omyl z tohto.Povedala by som,že kto si hoc i len trochu myslí,nemá všetkých pohromade.

yvanielka
25. mar 2021

@maribell Jasné rozumiem čo píšeš.. Áno, napr. že jej je to ľúto, alebo proste len im vyjadriť sústrasť... Veď to bola rodina jej najlepšieho kamaráta, museli sa poznať... Ja keby vidím užialenú mamu mojej najlepšej kamaratky tak by som plakala.. Nevravím, že každý reaguje rovnako, ale aspoň nejaká emócia.. Ale to sú iba moje úvahy. Ja len dúfam, že vrah bude potrestaný, neviem si ani predstaviť že môjho syna ktorý mal celý život pred sebou by niekto v amoku dobodal 50 ranami :(

taga
Autor odpoveď zmazal