icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

maribell
25. mar 2021

@taga leiaci na bruchu? To si podľa čoho usudila👀 . to ma ani nenapadlo 🤔

mrkvicka060
25. mar 2021

@maribell nie je nakresleny leziaci na bruchu. Lezi na chrbte

janage
25. mar 2021

no baby dnes zaonúť správy krajský súd rozhodoval o odvolaní iného obžalovaného odsúdeného na 15 rokov za vraždu. Obhajca tiež staval na procesných chybách pri vyšetrovaní a záver vec vrátená znovu na okresný súd na doplnenie dokazovania. Takže ako som písala ak rodičia vyvolajú dostatok pochybností je veľka šanca, že odvolací súd nariadi minimálne ďalšie dokazovanie. A možno ju aj z väzby prepustia ako jeho. To by aj vysvetľovalo intenzívnu snahu jej rodičov o nové posudky a zmedializovanie prípadu a nejasností okolo. Bude to ešte zaujímavé.

taga
25. mar 2021

@maribell beriem spat, posobilo to tak na mna pri pohlade od hlavy, pri druhom pohlade uz nie

gazpalm
25. mar 2021

@darja27 no neviem ,rodicia obete potrebuju k vnutornemu kludu pachatela...a uz len v tej reportazi ju nazyvali monstrum/ diabol...alebo daco take a tipujem ,ze to takto bolo od zaciatku..stale vravim neviem, ale tiez mam svoju hrdost a ak by som nemala za co sa ospravedlnit, a mala som tiez nemale zranenia a bol by na mna verejny hon ,spravam sa obranne ,mozno az nedotknutelno voci takymto atakom..hold ja mam taku povahu ...ci to urobila,ci nie , sa my asi nedozvieme, aj keby tu o tom tocime na 1000 stranach ...ale tak ci tak laka ma citat tuto temu ,aj ked je zalozena na tak hroznom cine 😪

kittykat22
25. mar 2021

@janage dufam, ze sa im to nepodari 😳 Ved to dievca je psychopat. 51 rano nozom!!!!!! 😳😳😳😳 ta nemoze byt psychicky v poriadku

barborkakr
25. mar 2021

@kittykat22 potom pojde po nas :D

kittykat22
25. mar 2021

@barborkakr ked mi niekto po zazvoneni povie, ze prisiel odcitat elektrinu, zacnem kricat 😅

barborkakr
25. mar 2021

@kittykat22 :D :D :D

kittykat22
25. mar 2021

@barborkakr inak v tom videu hovori matka Judity ze jej dcera ma v skale od 0-10 nulove agresivne sklony. Ale vo FB komunikacii spominala viac krat predtym, ze jej ide Tomas na nervy a ze ho zabije 😀 Pisat ze niekoho zabijem su agresivne sklony ... ci nie? To vypada ze to nebola ziadna vrazda z amoku alebo momentalneho rozpolozenia. Judita je kompletne sibnuta a chlapca normalne ubodala pretoze o tom ze mu ublizi uz predtym fantazirovala.

deedol
25. mar 2021

@kittykat22 kde je prosim ta jej fb komunikacia o tom zabiti? to som nikde nenasla.

barborkakr
25. mar 2021

@kittykat22 uplne presne si to napisala, ako samovrah povie par x pred ze to urobi a aj urobi, nik mu neveri, ona to hovorila akoze z joku a nik to nebral vazne a prisiel ten den...ziadny amok, ale veeelmi chora hlavicka, taku by mali zavret navzdy do blazinca, nie pustit o par rokov, jasne, ze to urobi znova a sofistikovanejsie, ma cas premyslat...

kittykat22
25. mar 2021

@deedol na tomto odkaze. Hovori tam o tom Tomasov tatko, ze to bolo vo FB komunikacii medzi Juditou a jej kamaratmi - a nie raz.

https://www.youtube.com/watch?v=gmZcBWfgdic

Davala ho tu dnes o 17.10 daga

kittykat22
25. mar 2021

@barborkakr tak najskor umyla noze, potom volala matke, a az potom volala 155 kde mala robit CPR - ale chudatko mala porezane ruky. Ale ked umyvala noze a volala matke tak to nevadilo? Podla mna to bol premyslene pocinanie si ako zahladit stopy po vrazde. No dufam, ze jej to neprejde. Ja som si doteraz myslela ze mala amok, alebo skrat. Ale po tejto reportazi si to nemyslim. Nie ze by ho planovala zabit tam a vtedy, ale to, ze mu ublizi jej uz predtym v myslienkach nebolo cudzie.

darja27
autor
25. mar 2021

@gazpalm mňa nie .Nakoľko som to videla skoro po dvoch rokoch v správach ,myslela som že ak to už niekto predtým sledoval,má nejaké informácie .Netušila som však že sa tu rozvinie slovíčkarenie a to z prepáčením každej blbosti,aj flakoch na dverách,o čom fakt nemá ani jedna tušenia,nakoľko nie sme policajti.Nezaregistrovala som a ak tak fakt malo reakciu na dôkazy proti - i keď bolo povedané že miesto toho skutku je bez DNA ďalších osôb a vysvetlili aj stopy vo výťahu,vlastne padlo nejaké slovo aj ohľadom nožov.Ani má nenapadlo,že by mala byť nevinná,neviem prečo.O dnešnej mládeži nemám vôbec ilúzie aj že je schopná všetkého .A už vôbec nie o tom mediálnom prezentovaní jej rodiny .Po pravde ,neviem čo si mám o tom myslieť .Aj ľutujem,že som to sem dávala.Mali by sme držať palce polícii a nie jej,aby sa z toho dostala.

nikyball
25. mar 2021

Zaujímavé, naše média majú asi lepší talent na vypočúvanie , keď im tak veríte niektoré, tak nech sa paci🤣
"Susedia uviedli, že z miesta činu videli utekať muža v montérkach, na ktorých mal červenú mikinu." !!!
https://www.cas.sk/clanok/839305/bestialny-utok...

Podľa opisu obyvateľov bytového domu mal oblečené montérky.
https://www.zilinak.sk/prispevky/12031/policia-...

yvanielka
25. mar 2021

@nikyball a týmto médiám veríš? Ja som zachytila len reportáž 20min na RTVS a tá bola podľa mňa nestranná a dobre spracovaná

nikyball
25. mar 2021

Videli alebo nevideli. Ďalšia zaujímavosť.

Susedia videli, ako z bytovky uteká niekto v červených montérkach. Do bytovky nikoho nepúšťali a vypočúvali všetkých susedov.

https://www.tvnoviny.sk/domace/1965634_brutalny...

nikyball
25. mar 2021

Pred domom sa hneď po tragédii nachádzalo množstvo policajtov, ktorí uzavreli okolie. Susedia im povedali, že páchateľa odtiaľ videli utekať, na sebe mal červené montérky
https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/512446-...

nikyball
25. mar 2021

@yvanielka všetkým nie. Ale v poslednom linku je video, so susedom, ktorý hovorí o susedoch, čo ho videli. Bolo to prešetrene vôbec? Alebo sa to neberie do uvahy. Pri najmenšom je to zaujímavé.

lulubka28
25. mar 2021

@nikyball vsetko toto co si tu teraz pridala boli tie prvotne informacie, ktore media pustili do sveta na zaklade toho co povedala Judita...nakoniec sa vsak nenasiel ani jeden sused, ktory by potvrdil, ze ho naozaj videl...vsetko sa to zacalo sirit len na zaklade toho, ze niekto pocul niekoho, ako ten niekto zase videl niekoho...a takto sa siria dezinformacie.

mrkvicka060
25. mar 2021

@nikyball media si prve spravy domyslali v tom zmysle ako tvrdila judita, typek hovori len to, co bolo zverejnene v mediach, sam to povedal. A nakoniec, v tom tvojom clanku co pisu (vid foto) 🤦‍♀️ To je nonsens. Takze su to domyslene prikaslene info. Lebo on ho ani nahodou tak "nestastne nezranil", ale chlapec bol brutalne dobodany...

panda21
25. mar 2021

@nikyball nemal náhodou modré monterky?

mrkvicka060
25. mar 2021

@mrkvicka060 a hlavne napisane ze "ju vraj ten odpoctar napadol" - to nikdy judita nepovedala... tak kto si vymysla?

nikyball
25. mar 2021

@mrkvicka060 áno ale nie je cudne , že najprv ho videli a potom zrazu nie? Médiá s juditou dovtedy neboli.

gazpalm
25. mar 2021

@darja27 ale ja nedrzim palce jej, a keby ju oslobodia?vies si predstavit jej zivot? Vzdy min polka ludi bude ju mat za vinnu a tak sa k nej budu chovat...to je situacia ani z voza ,ani na voz...nechcela by som...ja len vravim ze dokazy su ake su a je to proste spochybnitelne...a v takejto ," akoze jednoznacnej" veci zanedbat tak vela dokazovych materialov,to sa moze len u nas stat...hrozny pripad,hrozne setrenie ...

mrkvicka060
25. mar 2021

@nikyball vid prispevok vyssie, omylom som oznacila seba :D

nikyball
25. mar 2021

@panda21 neviem uz. Len som si spomenula , že najprv písali že ho videli a teraz zrazu ho nevidel nikto .

mrkvicka060
25. mar 2021

@nikyball ved ano, neboli s nou a napriek tomu napisali ze ju ten odpoctar napadol. Tak to si asi niekto vymyslel nie? Lebo judita odzaciatku tvrdila, ze napadol len tomasa. Takze budeme mediam verit?

panda21
25. mar 2021

@nikyball judita hovorila že mal modré monterky, susedia červené.. To keď sa nevedia zhodnúť už ani na farbe odevu 🤦‍♀️