icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

bubu62
26. mar 2021

@malva123 je to diskusia..forum...ak by si citala 39 stran,vedela by si o com je...

arriana29
26. mar 2021

Plakať je rozdiel,to som ani nezachytila že by vyslovene plakala niekde. kričať je rozdiel a kričať na povel dispečerky je tiež rozdiel. Chladná bola na nahrávke tak isto na pojednávaniach a nech mi nik nehovorí že ked sa tam tak doteilu rozoberajú tieto krvavé jatky tak by ani brvou nepohol, detto keď ide o blízku osobu. Veď tam nerozoberali že susedov pes zahrdusil sliepky. Na jednom z tých pojednávaní by určite precitla. Keby má emócie.

bubu62
26. mar 2021

keby boli odbornici,bolo by to davno uzavrete...

sslobodnamama777
26. mar 2021

@malva123 vsak necitaj.

janulabb
26. mar 2021

@mattkapd Advokát Tomášovej rodiny tvrdí, že Judita neznášala Tomáša.. to znie celkom ako pravda :D

@sslobodnamama777 súhlasím, chýba motív a okrem toho mala 15 rokov, nechápem ako si niekto dokáže vôbec predstaviť, že jedno dievča by nespacifikoval 16 ročný chalan - ak by ho teda napadla, by musel byť v kóme aby ho takto dokatovala

mattkapd
26. mar 2021

@janulabb majú vraj aj dôkazy ale keďže sa odvolala ešte to nemôžu vytiahnuť von..

sslobodnamama777
26. mar 2021

ja si idem najst tu nahravku, vypocujem si ju, teda malva123 ano jasne ze chudatko chlapec, snad si nemyslis, ze tu hceme oslobodit vraha, diablo cin, aj rodinu velmi lutujem, prave preto by malo byt 100 percent jasne kto je vrah a preco. Mala nejaky zachvat alebo to bolo premyslene...ked sa to stalo, napadlo ma ze ju obtazoval. No ale citam, ze okolo toho pripadu je vela veci nedotiahnutych do konca.

kittykat22
26. mar 2021

@sslobodnamama777

https://www.youtube.com/watch?v=qdGhc8IfviM

pozri si toto - ta blondava princezna je vrah 😀 Ma na starosti vyvrazdenie vlastne rodiny https://www.news.com.au/world/north-america/dad... uplne hardcore pripad ktoremu nikto nemohol uverit. To ze sa niekto usmieva a vypada milo neznamena, ze ta nezapichne 50x nozom.

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 ja si zas po prečítaní tej stránky myslím, že čo sa im nehodí ako napr.krokomer, to je chyba aplikacie podľa nich, to ignorujú, nevedia vysvetliť, to nech vysvetľuje polícia ako k tomu mohlo dôjsť.
Akurát, že dovtedy fungovala aplikácia dobre a zrazu v čase vraždy z ničoho nič napočítala kroky, ktoré podľa nich neexistovali a ešte v takom počte! To prečo nedali preskúmať Znalcom? Asi preto, že by to bolo jednoznačne v juditin neprospech. Ak pripustíme, že klamala v tak závažnej veci, tak logicky vyvstáva odpoveď v čom ešte?

hope87
26. mar 2021

@janulabb motiv byt absolutne nemusel...teda nejaky "dopredu" motiv...nieco tomu predchadzalo...nejake slova, konanie a jej ludovo povedane proste "ruplo v bedni"...ja nemam skusenosti s clovekom, ktory je doslova v amoku a skrate ako takom, staci mi vsak precitat si o tom a viem, ze taky clovek ma inu silu...proste sa prepnes do ineho "modu" a ides. Ako ked su pripady, kedy clovek zrazu "nadobudne" obrovsku silu pri ohrozeni zivota ich blizkych...napr. ako matka pohla velkym autom, aby pomohla svojmu dietatu atd...takze pisat, ako by sa chlapec pred nou musel predsa ubranit je hlupost...a o to viac, ak to od nej necakal...

mattkapd
26. mar 2021

@janulabb iba dodám že obaja mali 16.. Ona dokonca o pár mesiacov viac.. Podľa fotky mi príde ona silnejšia on také chlapciatko.. Navyše Judita trénovala s dvoma trénermi jeden ovláda fitnes druhý thajský box.. Na čo trénovala ona netuším.. Ak mu dala ale rany zo zadu nožíkom tak sa moc nemal ako brániť.. Ale zrejme sa trocha bránil keďže ona vraj mala v rozkroku otlacenu jeho topánku.. No každopádne snáď sa čoskoro nájde vinik a bude za toto potrestany

nikyball
26. mar 2021

@mattkapd to sa podľa mňa vylučuje. Ak ho bodla 5 krát do chrbta už by sa asi moc nevladal brániť.

janage
26. mar 2021

@janulabb niekedy stačí moment prekvapenia a nemôžeš sa na nič. Na žiadnu obranu

janulabb
26. mar 2021

@mattkapd to som celkom zvedavá, uvidíme teda.

@hope87 ale žeby mala až takú silu? A čo zbraň? Tie, ktoré sa našli logicky mohli byť upatlané od jej krvi a krvi Tomáša, ale veľkostne nezodpovedajú ranám, ktoré mal na tele Tomáš

darja27
autor
26. mar 2021

@zuzanapjat nájdu sa aj takí,ktorí veria.

bubu62
26. mar 2021

@darja27 ktori veria comu?

bubu62
26. mar 2021

@janage presne,ako ten hovor mame,preco ho nevytiahli,ked mal iba 58sekund?lebo by bol proti J.

mrkvicka060
Autor odpoveď zmazal
gabrielkaa
26. mar 2021

@janulabb to, ze velkostne nezodpovedaju ranam to povedal len jej otec nikto iny. znalalci sa vjadrili, ze to mohol byt vrazedny noz. pozri reportaz.

barborkakr
26. mar 2021

@mrkvicka060 vies tu fotku sem dat?

mattkapd
26. mar 2021

@nikyball ak už lezal na chrbte a ona išla nad neho tak ju chcel možno odkopnut.. Ja neviem uvidíme co všetko sa ukáže medzi dôkazmi.. Ja ale neverím ze je nevinná.. Ale to je len môj názor

janage
26. mar 2021

@janulabb treba si uvedomiť jednu vec, celá stránka o judite aj so znaleckým dôkazmi neodpovedá na otázku ak nie ona, tak potom kto? Iba spochybňujú, čo môžu a čo sa im nehodí tak neberú alebo o tom mlčia či pripisujú nezrovnalosti v jej výpovedi šoku.
Nemyslím, že išlo o vraždu plánovanú ani, ze vraždil niekto 3. U nej myslím, že to je taká zmes, ze niečo pravda, niečo výmysel alebo predstavy akoby to mohol byť keby bol niekto 3.
Napr. uterák mohla skutočne hľadať, ale nie z dôvodu aký uviedla hlavne keď na linke bola utierka do ktorej sa mohla utrieť. Odhliadnuc id toho fakt si neviem nijako predstaviť, že dovalia sa policajti a záchranári, v byte len ona a Tomáš a niekto z nich uvidí nôž od krvi na zemi tak otvorí komodu, v ktorej netuší čo je, šťastnou náhodou tam nájde uterák, šup s nožom tam a zastrčiť a komodu zatvoriť.
Veď do bytu okrem rodiny, policie a záchranných zložiek nemal nik prístup. Či ten záhadný sa vrátil zas nepozorovane na miesto činu a zas odišiel?
Ak vylúčime nemožné tak bohužiaľ ostáva neuveriteľné, že vraždil jeden z dvoch čo tam boli.

sslobodnamama777
26. mar 2021

. no ta nahravka, otras chovanie suseda, neposkyytol prvu pomoc, ze musi zavolat manzelku, a ta operatorka a to instruovanie prvej pomoci, no take neempatické mi to prišlo. Hej, na tej nahravke ma fakt taky hlas iiný, akoby som si predstavovala, ze by mala mat vydesena osoba, ale to tazko posudit, je to velky sok. Niekto by mozno tak vypol, ze by sa choval uplne normalne, alebo by odisiel. To nema s racionalitou nic spolocne, to je velky sok. No najskor to bola ona, ale
kde je dokaz o jej sociopatii, ze si to chladnokrvne vymyslela a zahrala. mrkvicka060 To kde su tie fotky, ja na webe vidim len nejake dve. To uz moze byt Tvoje projektovanie do nej, za past na fotke, ze chce niekoho zbit, alebo podla postoja zahrdusit. Nemozes tie fotky sem dať?
@mrkvicka060

nikyball
26. mar 2021

@mattkapd ja som stále medzi. Ale viac asi na jej strane,.takže som zvedava na dôkazy. Lebo zatiaľ odsúdiť človeka na základe toho čo majú , je za mňa slabé a možno je to len tým, že sa nám nedostali všetky informácie a bolo to slabo prešetrene. Ak to ona urobila, polícia nemala dať dôvody aby sa o tomto všetkom dalo pochybovať

sslobodnamama777
26. mar 2021

no mna by zaujimalo, co si myslite o tom pripade pana Chovanca v Belgicku, to som ani nemohla dopozerat to video, stalo sa to pri Bruseli a nikto za to nebol odsudeny.

mrkvicka060
Autor odpoveď zmazal
mrkvicka060
Autor odpoveď zmazal
sslobodnamama777
26. mar 2021

@mrkvicka060 ale nie, aj ja ked na nu pozriem, sa mi zda, ze je taka bez svedomia, ale to si len ja domyslam asi. No priste mali by byt idbornici, co by to zistili. Ved teraz su aj take lieky, ze clovek povie pravdu a nemoze klamat na nich, alebo hypnoza, proste to z nej dostat ako to bolo a preco. Dnes je vela bezcitnych ludi, podla tvare a vystupovania a siat sa neda posudit charakter, neviem, proste kde su vyoovede o jej chladnom spravani, iste ak bola bezcitna a bez svedomia, tak uz by niekto to povedal do medií.

barborkakr
26. mar 2021

@mrkvicka060 kde?ja som spomalena dnes :D

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 keď videl čo videl tak jeho zrejme napadlo ako prvé, že či ona toho chlapca nezabila, alebo sa len zľakol keď videl všade plno krvi. Išla by si? Hneď volal 112 a potom otváral záchranárom. Mne príde jeho konanie omnoho prirodzenejšie ako jej.