icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

fadama
23. apr 2021

@ingrid56 tak to museli počuť úplne všetko. Veď tomáš snáď kričal...🤔
Som myslela, že tam zostali bývať.

bubu62
23. apr 2021

@barborkakr uz to nepozeram,ale nepovedala mame,ze jej tam je dobre?

liusa82
23. apr 2021

To sa teda čudujem že ten byt po nich aj niekto kúpil.Mne aj keby ho zadarmo dávali by som ho nechcela.šak sa tam stala násilná vražda.Bála by som sa už len toho že tá duša tam stále je.Ale to som ja a moja bujná fantázia.Teda tuším že tam už oni nebývajú.Ktovie kde sa odsťahovali

barborkakr
23. apr 2021

@bubu62 kde myslite?

bubu62
23. apr 2021

@barborkakr v base

barborkakr
23. apr 2021

@bubu62 aha, to neviem...

123sofia123
23. apr 2021

@darja27 no velmi som sa zamyslala nad tym pripadom a ako zistit pravdu ..možno naozaj ten detektor lži a posadit na neho aj ju aj jej matku.pripadne hypnoza ak si teda nepamata. Mozno mam bujnu fantaziu ale neexistuju nejaky ludia ktori sa vedia spojiť s dušou toho zosnuleho alebo nejakym spôsobom zachytit ako zomrel alebo že čo sa stalo (teraz neviem či som to videla ako vymyslene vo filme alebo realne to niekto skúšal ) to by na sude asi ale aj tak neprešlo

derdia
23. apr 2021

@fadama ale ved ako by mohli zostat byvat v tom byte kde bol vrah?

123sofia123
23. apr 2021

@darja27 a inak pri vesetrovani si nemohli vyziadat záznam z hovorov ten konkretne kde volala svojej mame. Či to sa nenahrava?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
liusa82
23. apr 2021

@123sofia123 Existuje a volá sa to regresná hypnoza tam sa ide do minulosti alebo minulých životov.Tam by sa človek všeličo dozvedel.Plány duší medzi sebou a tak.Teda kto na to verí.To by mnohé vysvetlovalo.No už vidím ako by takýto proces uznali🙂 by povedali že šarlatánstvo.Ja na také aspoň verím pre niečo tu sme.Aj dohody medzi dušami aj minulé životy

ktochytavzite
23. apr 2021

ja zasa nechaoem tym nozom,ak ho zabik elektrikar tak naco by schovaval noz do jej suflika,nie?Zeby akoze ho tam davak aby vina padla na nu?Len potom ona tbrdila ze si umyvala ruky a zbadala tam noz a potom ho tak sla zaniest?Ale tak hadam by ten elemtrikal bral niz so sebou,vy ako vrajivia by ste nechali dokaz na mieste cinu?Toto jej veru nezapada do kontextu,uz len podla toho je vinna.

123sofia123
23. apr 2021

mna napadla aj taka teoria že čo ak on šiel na ňu s tym nožom možno zo srandy možno nie ona sa branila preto mala tak dorezane ruky a nejakym spôsobom sa zlakla vytrhla mu ten nož a zabila ho

gabrielkaa
23. apr 2021

@ktochytavzite tam je vela dokazov v jej neprospech. To len jej rodicia vytiahli par veci, ktore by sa dali spochybnit a tie tocia dookola. A ako tu uz aj jedna pani vyjadrila, co byva v tom vchode ako ta vrahyna, do vchodu sa mohol dostat iba clovek co poznal kod, ktory mali namiesto kluca....Takze nie hocikto, kto len tak nahodou prisiel na 6. poschodie a "omylom" 50 krat bodol chlapca, ktory tam ani nebyval. Najstrasnejsie na vsetkom je, ona to vsetko zapiera, s chladnou hlavou, uplne vyrovnane.... podla mna velmi nebezpecny clovek.

liusa82
23. apr 2021

@ktochytavzite Ja zas nechápem načo tie nože vôbec chytala do paprči.Ja by som ich ani nechytila keby je to vražedná zbraň a niekto s tým vraždil.No celé na hlavu postavené.A divné.Ja som volakedy tiež verila že je nevinná.Ale ako tu aj tá pani písala čo tam býva a sú tie vchody na nejaký čip či čo ja neviem.Tak lahko sa tam človek nedostane.No dobrá výmyselnička ona je.Ale kto chce klamať musí mať aj dobrú pamäť.A tie prvé rany ževraj išli od chrbta.Tak čo by si ho elektrikár otočil alebo skočil mu na chrbát? Keby je to on prvý vpich by išiel asi logicky spredu.

gabrielkaa
23. apr 2021

@123sofia123 znalec sa vyjadril k jej dorezanym rukam. Tie zodpovedaju ranam, pri posmyknuti noza, ktorym bodala. nakolko tieto rany a utok nozom bol vedeny velkou intenzitou, takze uchop noza bol silny a tym padom ak sa jej ruka zosmykla na cepel noza tak sa tymto aj porezala

123sofia123
23. apr 2021

@liusa82 ja som niekde videla a podla mna to bol dokument nie len film že ti vyšetrovatelia boli tak zufalí že nevedeli najsť telo zavrazdeneho že sa nejakym spôsobom dali nahovorit na to medium co komunikuje s mrtvymi a naozaj tam to telo nasli. Ak by som bola pribuzna a nevedela si to vysvetlit urcite by som sa na nieco take dala

123sofia123
23. apr 2021

@darja27 aj by ma zaujimala este taka vec ze tie nože boli ich ? Alebo si to tam doniesol ten akoze elektrikar. Lebo ak boli ich no neviem divne to je to by siel akoze dnu vzal ich nože a bodal ho

gabrielkaa
23. apr 2021

@123sofia123 ano noze boli ich

cacianka
23. apr 2021

@123sofia123 ti bol Monk.fiktivne pribehy.

Pekna story.
Nahodou vojde elektr.odpočtar do vchodu ktory je na kód(nie čip ani kľúč), nahodou sa vyvezie na 6.posch., zazvoní - dobry den máte nože ? Asi otvoril T. a ked sa otočil do bytu k J.ze niekto prišiel tak ho ujo obišiel, presiel nadrzovku do kuchyne, otvoril suflik/zobral z dresu nôž a unikajuceho T.bodol zozadu. Bodol ho este 50 x a J. tam nechal stáť, vratil sa späť, noze aj s otlackami hodil do dresu. Nikde nedokvapkal, asi mal protichmivky oblek... J.ako ociteho svedka sa ani nedotkol, nechal ju noze umyť a skryt do komody....
Potom ujo vyšiel neofrkany, nikoho nestretol, nikto ho nevidel, nikde nekvapkal, hadam aj podakoval za požičanie....
Namet predam do ameriky a za miliony opatrim vsetkych seniorov v DSS

6mia6
23. apr 2021

@gabrielkaa nechápem ako držala ten nôž. Ja keby idem na niekoho s nožom a idem mu pichať na trup tak ho držím tak že by mi dorezal pri posmyknutí dlan.

liusa82
23. apr 2021

@cacianka Ale ešte je tu aj ten telefonát na tú 112.Čo som si všimla dobre je masťami mazaná.Lebo pokiaľ volala s tou operátorkou tak sa s ňou bavila kľudne ako s kamoškou.Jak keby sa nič nestalo.Ziapať a robiť divadlo začala až keď jej to ona kázala že volajte o pomoc.A s príchodom suseda a záchranov.To potom vedela hulákať bez prestania až dokonca hovoru.Čo neziapala hneď od vraždy.Tichá voda brehy myje

barborkakr
23. apr 2021

@liusa82 suhlasim🙈

cacianka
23. apr 2021

@liusa82 to mohol byt aj šok. Ok. Zazila som sok, reagovala som chladne s rozvahou a po vsetkom som sa rozklepala a skoro odpadla.sanitku skoro mne museli volať. Ale súhlasím že celé divne.
Celé !

gabrielkaa
23. apr 2021

@6mia6 hocijako ked drzis noz a zosmykne sa ti ruka z drzadla na cepel tak sa porezes na vnutornej strane dlane

6mia6
23. apr 2021

@gabrielkaa ale ona mala prerezane prsty nie?

gabrielkaa
23. apr 2021

@6mia6 dlane, prsty... ono museli robit rekonstrukcu, ked lekar skonstatoval, ze tie zranenia by mohli presne zodpovedat tomuto

gabrielkaa
23. apr 2021

@6mia6 teraz som si to skusiła. rany by boli dole na vnutornej strane prstov..

6mia6
23. apr 2021

@gabrielkaa ja som to tiež skúsila ale ja by som teda mala dorezanu dlaň. Lebo keď utocim nedrzim nožík ako keď krájam chlieb

soldi
23. apr 2021

@6mia6 vraj sa jej nozik smykal v rukach ako bol cely od krvi. Cize cepel bola otocena smerom von