icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

darja27
autor
25. apr 2021

@pupava_lucna tak vidíš,popísala ho tak že ho nenašli alebo ani nehľadali ,lebo vedeli prečo .Hodne zaujímavé že ho v tej sekcii od jej rodiny nespomenuli ani nehľadali oni,veď mali údajne súkromných detektívov...keby teda šlo o to,ale akosi sa po ňom zľahka zem.Namiesto toho urazene jej otec obviňuje súdy a úrady z nespravodlivosti🤦to že tam sa dialo ,čo sa dialo sa v tej chvíli inde život nezastavil .Zhoda náhod a okolností,veď to sa deje každému z nás ,len to neskúmas.

ktochytavzite
25. apr 2021

@vevesh nuz potom ma smoku Judita ze tam nahidne bola v byte a cela od krvi,este aj nize schovavala,cize nie su dokazy len ibzalovana z vinny ma smolu ze tam bola dorezana a krvava a ziadne ine stopy 3 osoby.Cize aspon ma nizsintrest ak to aj nebola,asi tak.

ktochytavzite
25. apr 2021

@pupava_lucna no tak by asi dala ak iny popis nie?Ak teda bola v tuch drogach aj ona dako zapletena mozno aj vraha poznala a preco trda ho nevedela opisat?Alebo by hobpoznal jej frajer minimalne z opisu.Ci ani in nevie ani Matus netusi?Hk ze tam vsetci droguju.

boredka
25. apr 2021

@pupava_lucna to drogove pozadie je tiez velmi zaujimava teoria. Minimalne ak to aj niekto nechce spajat s touto vrazdou..padaju dost silne obvinenia o dilovani a uzivani drog takze nerozumiem preco nasa policia nekona a minimalne za drogy tam niekoho nepredvola..co ze ma mamu sudkynu a otca prokuratora... potom sa tazko dockame niekedy na Slovensku spravodlivosti ked sa budu pred konexiami zatvarat oci.

taga
25. apr 2021

Bbay, naco tu este pre pana polemizujete nad tym preco, naco, ako? Mlada je pravoplatne odsudena, k dokazom sa my ako verejnost nikdy nedostaneme ani nam nikto nebude ozrejmovat motiv! Dokonca ani ona ako vrahyna nie je povinna niekomu vysvetlovat preco a smutne je, ze ona mozno ani motiv nemala, jednoducho jej preplo. Naco tu dookola nieco spochybnujete, pytate sa dookola tie iste recnicke otazky (z ktorych mnohe su zodpovedane a preukazane, ale vy ste si ani zakladne info nenasli)? Lebo to chcete pochopit? Ale to sa neda!

6mia6
25. apr 2021

@taga motív je veľmi dôležitý z pohľadu budúcnosti. Ju raz pustia a nikto nevie čo bol spúšťač a prečo? Vraj je psychicky v poriadku "iba" zabila. A mňa ako mamu by to trápilo do konca života. Prečo mi zabila syna, lebo z dlhej chvíle to pravdepodobne nebolo.

taga
25. apr 2021

@6mia6 ale ju by pustili aj keby hned teraz všetkým povedala motiv! Problem je prave to, ze ju pustia. Nech by bol motiv kaykolvek, alebo aj ziadny, za takuto vrazdu proste dostala malo!

levantine
25. apr 2021

@6mia6 vela vrazd je bez motivu. Nazyva sa to skrat. Vzdy musi byt neaky spustac, casto to byva hadka a vedia ho spustit aj veci ak osoba v sebe nieco dlho dusi. Neznamena ze osobe bez psycho poruchy sa to nemoze stat. Ale vzdy tam byva neaky naznak.

Co sa tyka Judity tam podla mna motiv nebol, neboli ani najlepsi kamarati. Mohli sa spolu bavit, mohol nieco o nej vediet, o jej frajerovy (drogy) tak si ho vydrziavala. Cele to mozno zacalo tym jej mobilom. Samotne fotky jej jej mozno neboli po chuti ale to co tam Tomas zbadal. To ju mohlo dost prekvapit. On cital dalej a ona ho chcela naspat, preto ta ,,nahanacka/laskovanie,, co suseda pocula. Musel jej splechnut nieco nepekne, alebo ze ju natre a rozhodol sa odist. Judita mala po ruke noze od krajania jablk a bolo... Stale mi tam tato verzia hra najviac. Vyse 50 ran je osobna vrazda. Ziadny jej frajerov kamarat, ziadny co ho chcel dat dole. Toto urobi len niekto kto sa s druhum osobne blizko pozna.

barborkakr
25. apr 2021

@levantine ani ziadny superman, co odtial odtelel :(

gabrielkaa
25. apr 2021

@boredka ale pripad posudzovali dva sudy. Takze nedá dá povedať o zaujatosti jednej sudkyne. Ale ako tu už @taga povedala, my absolútne netušíme o väčšine dôkazov , ktoré boli preukázané a potvrdzujú jej vinu. Takze je smiešne v tomto prípade hovoriť o zaujatosti. Jej otec ma dosť veľký vplyv nato, že keby to bola len “zaujatosť” jednej sudkyne tak by už jeho dcéra behala po slobode....

6mia6
25. apr 2021

@taga aspoň by sa s ňou dalo niečo robiť. Psychiatrická liečba alebo neviem. To je len moja naivná predstava.
@levantine keď ho ona neznášala možno on doliezal a držal sa jej kvôli výhodám ktoré plynuli z "jej postavenia"
Dá sa toho domýšľať a vymýšľať veľa.
Pre mňa zas bolo najpravdepodobnejšie to že si niečo šľahli a vymklo sa im to z rúk. Tak ako to bolo úplne na začiatku. Potom už zrazu boli čistí ako lalie. Myslím tým prvotné informácie ktoré preleteli Žilinou a potom ich nepotvrdili

taga
25. apr 2021

@6mia6 s nikym nemozes nic robit nasilu, pokial sam nechce. A ona nechce! Ani keby z nej niekto ten motiv neviem ako vytlkol, nic by to nezmenilo

6mia6
25. apr 2021

@taga tak nech ostane tam kde je dokonca života alebo na psychiatrii lebo u nej náprava nie je možná.

adula12
25. apr 2021

ono je to velmi zvlastne cele. pretoze ani jedna verzia mi nesedi. 🙂
1. neviem, ci by 16 rocne dievca bolo schopne 50 ran do tela, aj ked v afekte, ale ide o silu. musela byt unavena uz po 10 raze. akoze ano, mohla kludne ho bodat aj 30 minut kedze uz po prvej rane bol mrtvy. Ale zas...
2. keby ho mal zabit cudzi clovek (elektrikar), tak ona co??? sa divala? ved 50 ran trva trosku dlhsie, tak preco nevybehla von? pochybujem, ze cudzinec ich tam este pomalicky zamkol a ona sa potichucky divala. logicky instinktivne kricis, utekas... nic z toho nerobila.
3. pre mna najpravdepodobnejsia je verzia, ze kryje svojho frajera, ktory ho zabil. resp. zabili ho spolu. jej frajer je velmi dobry kamarat sudkynho syna, ktory je namoceny v drogach. takze stale sa nadejaju, ze nejak ju oslobodia. aj jej otec to tak naznacil, ze najvyssi vedia kto to je a veria, ze to vyjde najavo. a zevraj na kamere je aj vidno ako blizko bytu siel okolo ten jej frajer.

darja27
autor
25. apr 2021

@adula12 ako napísala vyššie taga-najlepsie nechať to už tak.Uvidi sa co zasa ,,vydumá"jej otec .Dúfam že nič nedá sa hádam odvolávať donekonečna pokiaľ to ako je vidieť,nemá ako dokázať

liusa82
25. apr 2021

Lenže mne napríklad nesedí aj to že tá baba sa vôbec netrápi.Aspoň to na nej teda nevidno.Vyšetruje sa to 2 roky čo je zavretá a len priberá a priberá.Pokiaľ viem ak človek má trápenie na duši tak skôr chudne. Pozrite sa na Mojsejku.Tá tvrdila že basa bola najhoršia čo kedy zažila a že aspoň schudla keď nič viac.Aspoň ja keď mám trápenie tak nejem nešmakuje mi a tým pádom chudnem.Hentá sa sotva nejak trápi

6mia6
25. apr 2021

@liusa82 tak niekto zas stres zajedá a priberá, to teda platí skôr v domácom prostredí. Tu je to skôr pravidelná strava.

liusa82
25. apr 2021

@6mia6 Mne by ani tá pravidelná nešmakovala a v base už vôbec nie.Ale áno každý je iný.A tie porcie v base to neviem kto sa z toho naje.

zuziiiii
25. apr 2021

@maty112 kde je video zo súdom?

zuzanapjat
25. apr 2021

@liusa82 vo väzbe nemáš pohyb a každý človek rieši stres inak. Niekto priberá a niekto chudne. Množstvo ľudí priberá vo väzbe, mnohí už len tým, že je tam pravidelná strava, aj keď žiadne hody.

zuzanapjat
25. apr 2021

@liusa82 možno jej rodina posiela balíky s keksami apd. V balíkoch pre väzňov rodina okrem drogérie zvykne baliť sladkosti, ktoré zasýtia a zmestí sa ich veľa do balíka.

adula12
Autor odpoveď zmazal
6mia6
25. apr 2021

@liusa82 mladý chlapci kedysi na vojne priberali z pravidelnej stravy. Aké majú porcie v base naozaj netuším. Ale predpokladám že sú na to normy.

zzzuzzzu
Autor odpoveď zmazal
liusa82
25. apr 2021

@6mia6 Videla som raz reportáž z Ilavy z mužskej väznice.A ukazovali aj stravu teda skôr taký olovrant alebo raňajky. Bol tam mini krúžok salámu ozaj že mini a krajec malého chleba😀 to ako ja mám 158 cm a 42 kg ale mne by to teda nestačilo a nie ešte chlapovi🙂

barborkakr
25. apr 2021

@adula12 🤯🤯🤯

6mia6
25. apr 2021

@liusa82 ako v nemocnici 🤦🏻‍♀️😉 tá suchá večera bývala katastrofa.

kittykat22
25. apr 2021

@6mia6 ja vidim problem v tom, ze ked deti pouzivaju slova ako "zabijem ta" tak pises ze to je normalne - aj ked nevhodne vyjadrovanie. Podla mna by sme mali detom hovorit, ze to normalne nie je.

kittykat22
25. apr 2021

@lasskonka Judita je mile a dobre dievca. Hmm ... tak to je potom psychopat. Pretoze Tomasa urcite zabila. Neverim ani sekundu ze je nevinna.

6mia6
25. apr 2021

@kittykat22 ty zas píšeš že normálne chytila nôž a zabila ho. Ja nikde netvrdím, že je to normálne a svoje deti na to upozorňujem. Po cudzích spratkoch nemienim vykrikovať. Ale áno normálne to používajú. Ak si nevidela tu komunikáciu tak si ju pozri.