Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@kittykat22 ...ked ono decka inak hovoria pred rodicmi inak ked su s rovesnikmi, ved aj my sme boli mladi, vieme ako to chodi...popravde v puberte je najvacsie stastie ked sa prezije bez nasledkov...a je jedno ako deti vychovavame, mam dve 21 a 15... jedno ani neviem ze malo pubertu s druhym mam starosti aj za to prve. Proste hormony trieskaju aj cez usi, raz je hore raz dolu.
Je mi velmi luto obidvoch rodin, su zasiahnute na cely zivot.
A co sa tyka Judity, psychika je zvlastna vec, kludne mohla cely skutok vytesnit resp.veri tomu ze sa stal tak ako ho opisala, mozno si ani nepripusta ze by to mohla spachat. Tomu sa najviac priklanam, vysetrovatelia uz zlomili inych zlocincov, ak by mala vedomost o tom ze to spachala tak by sa uz bola priznala. Este je tu miziva moznost ze to naozaj neurobila. Ale to by musel byt fakt zazrak a neskutocna zhoda nahod.
@kittykat22 že to nie je normalne
@6mia6 😀 vzhladom k tomu ze 2x prebehol sud a 2x potvrdili ze to bolo ona, tak moc ma mrzi, ze sa ti to nepaci, ale to je fakt. Judita je vrahyna a zavrazdila svojho spoluziaka.
@tykat pochopila by som keby do neho zabodla ten noz 1x. V skrate, v momente ked sa nahneva alebo nieco sa jej nepaci. OK. 1x. Ale 50x??????? vies kolko je to 50 ran nozom do cloveka? Ved to je uplne inferno. Ona ho vrazdila cely cas - on nebol mrvy ked do neho vrazala cepel. On zil. Vies aka to musela byt hrozna smrt? A nie, nie je mi jej luto. Ona je to blazon - normalny psychopat. A vzhladom na ten telefonat kde sa bavili s matkou "povieme ako si povedala, ze sa to stalo 1x" tak si myslim, ze veeeelmi dobre vie co robila.
Som zvedava, ci by si bola taka chapava a vnimava, keby to niekto spravil tvojmu dietatu.
@kittykat22 mne je to v podstate jedno.tebe sa zas nepáči že niečo tomu muselo predchádzať. Judita je psychopat ktory je úplne psychicky v poriadku 👏👏👏
@6mia6 neexistuje NIC, nic na svete, co by malo akukolvek polahcujucu okolnost k tomu co mu spravila.
@kittykat22 ty máš pred očami len tu poľahčujúcu okolnosť, o ktorej tu nikto nehovorí 🤦🏻♀️ veď keď to urobila tak to urobila. Ale v tom prípade nemá uzrieť svetlo sveta a treba ju dať do kazajky
@kittykat22 ...mne tam prave tych 50 ran vobec nezapada...50ran? Obycajne 16r.dievca...co to musel byt za amok? Keby ho pichla 2x 3x a potom panika co som to preboha urobila...ale 50x? Toto mi je take divne cele. Ved to musela bodat ako sialena. Toto obyc.dievca neda. To tazko da aj dospely. Teda podla mna. Ale ja radsej nesudim, len by som si velmi zelala aby pravda ako sa to stalo a motiv vysli najavo. 😥
@kittykat22 hroza a des je, ze sa taketo nieco vrati von, hroza a des..ale je mozne, ze tam vybuchne, ak je na hlavu agresivna, alebo vobec nie, ak je sociopat prefikany, comu sa priklanam..nechcela by som byt inak jej spolubyvajuca, asi by som niekolko rokov nespala.
inak, ako skoncil ten pribeh toho kramera co zabil zenu a dceru v egypte? to tiez take zahadne bolo. trci v base a stale to uzavreli, ze je akoze nevinny? nepriznal sa?
@barborkakr a kde bola judita tucnucka??? 😀
@kittykat22 ...a ja sa s tebou nehadam, nehladam nic co by ju ospravedlnilo...ani ju neobhajujem, ani neobvinujem lebo neviem ako to bolo, raz verim ze to urobila, potom zas pochybujem, nemam to v sebe vobwc uzatvorene ze vinna alebo nevinna... len pisem ze lutujem obe rodiny. Je mi luto ze sa nieco tak hrozne vobec stalo.
@nikyball a pocuvala si ten rozhovor judity so 112?
@adula12 pozri si fotky, stihla teda nie je..
@barborkakr ...50ran? Ja nezvyknem sledovat vrazdy tak neviem ci je to bezny pocet pri vrazde nozom, v afekte... Asi skusim pohladat...mne to pride strasne vela.
@tykat nie vsetky boli smrtelne, preto musel Tomasko strasne trpiet...
@barborkakr ty si dobre zaujata. 😀 ked uz urazas osobu podla vzhladu. 😉 pred dvoma rokmi to bola normalne chuda dievcina. teraz ma trochu kila navyse ale urcite by som ju nenazvala tucnou 😀
@6mia6 dostala polovicny trest pretoze mala v case cinu 16 rokov. Keby bola dospela, dostane 2 nasobok.
Ziadne take ze ona to nemohla urobit lebo mala 16 a lebo je dievca a lebo bola chudsia a neviem co. Mohla! Vrazdia soplave deti. Na svete je strasne moc takych pripadov. Nechcem sem davat jeden obzvlast nechutny (fuj doteraz na ten pohlad nemozem zabudnut, fotky su aj na nete), ale toto napriklad:
Joshua Phillips v roku 1998, keď mal len 14 rokov, zavraždil svoju susedu. Tá mala len 8 rokov. Jeho vražednou zbraňou sa stala baseballová pálka, ktorou ju opakovane udieral a neskôr ju aj 11-krát bodol. Joshua sa rozhodol, že jej telo schová pod svojou posteľou, kde ho našla jeho matka. Zaujímalo ju, prečo celá izba tak príšerne smrdí.
Za dalsie ked clovek boda v amoku, silu ma aj najslabsi prd. Preto si tak dorezala ruky, bolest v tom adrenaline a hneve necitila a bodala. Boleli ju az po tom. A len preto vrieskala.
A uvidíte že v base napíše knihu nespravodlivo odsúdená.Myslím že o nej budeme ešte veľa počuť🙂
@levantine tak ale porovnavat vrazdu ktoru spachala Judita ako 16rocne dievca na chalanovi 16 rocnom (teda ram by clovek cakal ze chlapec sa ubrani - pravdaze ak to bolo zozadu nemal sancu)..s tym ze chalan 11 rokov a zabil dievca 8..ved tam poprve je jasne ze chlapci maju vacsiu silu a este je tam aj vekovy rozdiel co u deti je dost v tej sile tiez.
@liusa82 ja si myslim, ze jej otec ju uz pise. 2 kapitoly bude mat uz urcite hotove 🙈🙈

@6mia6 ano, pisem, ze normalne chytila noz a zabila ho. Ved prebehol sud kde sa to 2x potvrdilo a ona bude vo vazeni 14 rokov za vrazdu. Co je na tom zle ze to pisem? Ved je to pravda.