Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Lenze ja osobne si myslim, ze ked sa clovek nedajboze dostane do takejto zalezitosti, a najma, ze sa uz nieco take stane tak sa poondi z toho co sa deje.. Ved cele je to priserne...cele to co sa stalo aj to co sa teraz deje...
Malo by ju to polozit, preboha ona by mala plakat a prosit o odpustenie...
Ja som len ukradla kamoske zuvacky v 3tej triede a bola som z toho na dne ked na to prisli. Vratila som jej ich, teda kupila nove, melonove orbitky, ale doteraz citim tu hanbu a smutok ze som to spravila... A niekto ani po tomto neciti nic. Tak to je nehnevajte sa chore...a ja nebudem pisat ze ci je alebo nie je vinna.. Nebola som tam nemozeme tvrdit nikd z nas co sa tam stalo. Pokial ona nepovie.. Ale neverimtomu, ze hantak telefonovat na 112 je normalne...hovori ako keby bola v obchode nakupovat... Absolutne neverim. Skor verim, ze jej mama povedala ze co ma tvrdit.
Proste len ma stve, ze neotvori usta a neprehovori. Je to to najhorsie ked je ublizene a ten co ublizil nehovori nic.
@derdia noze ale su ludis kt naor maju znizenu emociinalnu stranku su menej emoaticki a ti to tak inak oretivaju,proste to zatlacia dakde do uzadia a ziju si dalej
@6mia6 mne toto tiez nie je jasne. Niekto ked neumyselne zabije cloveka napriklad pri autonehode, alebo nebodaj vidi nasledky autonehody, ako moj kamarat, ktory robi hasica a robia zasahy pri tych najhorsich autonehodach. Tvrdi chlapi, a ked vidia tych mrtvych ludi (len vidia, nezabili ich oni) tak su z toho na prasky. Maju specialne psychologa, ktory im pomahaju toto prekonat...takisto policajti. A keby to aj ona nespachala iba to videla tak by to muselo na jej psychike zanechat silnu stopu. Neviem veru co je to za cloveka...
Je to celé zvláštne. Ale prikláňam sa k tomu, že to spravila. Za celý čas, čo ju fotili, neplakala, že jej je ľúto Tomasova smrť, nevypovedala. Veď keď vie, že je nevinná, tak ma povedať všetko.
A ak kryje frajera, tak snáď jej to po pár mesiacoch basy dôjde v hlavičke a povie pravdu...
@januarova nekryje podla mna frajera, lebo na mieste cinu boli len oni dvaja, nikto treti..
@kittykat22 ja som to podrobne sledovala a tiez neviem, co si mysliet. Ale tam bola chyba to, ze zomreli v Egypte a nemaju priame dokazy.
Ospravedlnujem sa, ze sem pletiem iny prípad.
@catherinah ale oni ho usvedcili az po prevoze do CR. Cesky patolog urcil ze boli zabite el. prudom. Kym neboli tela prevezene do CR tak sa spekulovalo o otrave - lebo to tvrdil Kramny. Po pitve v CR forenzny patolog povedal, ze pricinou smrti nebola otrava ale el. prud. Tak ako Judite, ani Kramnemu nedavaju sancu pri odvolani.
@kittykat22 tu prvú udalosť nepoznám no čo sa týka jej,nemali by to pripustiť.Uz sa odvolala a výsledok je vidieť,načo sa tým stále zapodievať
@kittykat22
Ale v Egypte zistili, ze mali rozleptane zaludky. Tela obeti boli do CR prevezene bez vnutornych organov. Tam bolo toho vela divneho. Falosne posudky atd.
@catherinah a on bol nejake velke zviera, ci preco by si niekto daval tu namahu to nanho navliect ak bol nevinny?
@soldi nie, nebol velke zviera. Obycajny clovek. Ale tiwz ho posudzovala verejnost podla toho, ako sa tvaril, ze neplakal a pod. Cele je to velmi velmi divne a jeho pripad ma zaujíma rovnako ako Judita
neviete mi povedať, akú prácu má Juditin otec?
@catherinah mna prekvapilo tvrdenie o falosnych posudkov. kto by ich falsoval teda a za akym ucelom? ono to zas nie je len tak, ze sfalsovat posudok.
@sslobodnamama777 ja som prenho robila 12 rokov dozadu. to bol majitelom regionalnej TV, ale isiel vo vselicom. oficialnu pracu aku ma teraz bohuzial neviem.
@soldi
https://www.lidovky.cz/domov/znalci-z-kauzy-kra...
Tu je to písané.
Ja som to pocuvala na youtube, vsetko, co sa dalo najst o nom.
@catherinah skreslene. nie falosne. a boli to znalci obhajoby, nie sudny, takze skutocne sa mohlo stat, ze im neboli poskytnute vsetky podklady, tak ako byt poskytnute mali.
@darja27 Podla mna mozno jej rodicia veria tomy, comu chcu.. a ani sa jej nepytali, ako to bolo. Povedala na zaciatku, a oni tomu veria aj napriek pochybnostiam, hladaju dokazy o jej nevine a aj ju posilnuju v tej viere. Ako telefonat jej mamy.. "inak sa o ani stat nemohlo".. A Judita to mozno robi najma kvoli nim.. Ze sa drzi a mlci, nechce rodicov sklamat ze je vrahyna, vsetci sa navzajom utvrdzuju v tom ze "inak sa to ani stat nemohlo".
@soldi Okresní soud v Ostravě dospěl k názoru, že se znalci dopustili křivé výpovědi a nepravdivého posudku.
Falošné je asi silne slovo. Vela veci tam nesedelo. Uz si to nepamätám vsetko, dávnejšie som to pozerala.
@catherinah ano. citala som to. kedze som vsak bohuzial sama zainteresovana v kolobehu sudov a policajtov ako poskodena, tak taketo prehlasenia beriem s velkou rezervou.
@catherinah ak ta to zaujima tak si pozri tuto stranku https://www.voxpopuli.sk/pravo/kauzy-pravo/prip... Na prvej strane mas posudok a jeho vypoved. To co tam tvrdi je velmi zvlastne. Nepamata si milion veci, a rodina je cely den super zle - stylom ze dcera len lezi a nekomunikuje, a oni ani nezavolaju hoteloveho lekara? On si nespomina na to kde dcera spala, co mala oblecene alebo co jedla? Ved to je cele nezmysel ...
@kittykat22 ďakujem, je tam tiez veľa rozporuplnych vecí.
Ja sa ho nezastavam, ale zaujima ma to.
@catherinah ja si myslim ze dal vsetkym nieco do jedla - aby to nebolo take napadne, ze len mama s dcerou nieco. Vsetkym bolo zle. A ked spali tak spravil, co tvrdi obzaloba. Pozri si v tom prvom dokumente ako hovori, ze sa zbavil veci manzelky a dcery. Ze mu sestra poradila nech ich ?vyhodi.
@dianaana tomu neverím.Su tomu 2 roky takže myslím.ze vedia všetko,vrátane advokáta ,hlavne cez advokáta .....nejaké dva tri dni bola v nemocnici tak priestor na to mala.Aj keby ,, neverili " ci sa chlacholili že to nebodaj nebolo také strašné ,tak už po tom všetkom detailnom popise aj slepý uvidí .....To ma vlastne vôbec ani nezaujíma,hlavne aby sa stáde nedostala,bolo by najlepsie že nikdy
Podľa mna je to “thrill killer”. Motív hľadať nemusíme, nebol tam, len chcela sa cítiť splnomocnená, nad vecou a zažiť ako to je zabiť človeka :( o 10 rokov vyjde von, pôjde do inej krajiny, zobiere si iné meno a zabije ďalšieho a bude to už serial killer. V Amerike už by ju nikdy neprepustili z väzenia
@darja27 Ja to sledujem posledný tyzden ako sialena , uz sa mi z toho parí z kecky 😀 skúste simpreciata pravdaojudite.net. Si tam vsetky info, foto z miesta cinu, zapisnice zo súdov, znalecké posudky atd...
@6mia6 psychiatri ju vyšetrovali niekomu, psychicky je v poriadku. Nieje kožné aby 15 ročne dievča pobadalo 30 krát, fyzicky by to nezvládla. Taktiez obžaloba nenašla vrazebnu zbraň. Preštudujte si prípad a potom sa vyjadrujte 😉
@eternity24 to by nezvladla 😀 si ma pobavila. Ta stranka je cielene spravena ako propaganda na manipulovanie verejnej mienky. Musim ta sklamat, ale Judita bola odsudena (dokonca 2x) a je vinna zo zavrazdenia svojho spoluziaka. Takze mi nic studovat nemusime. A vies co, jej tatko ma take mnozstvo cashu, ze keby bola aspo nejaka sanca ze to nespravila tak sa stavim ze ju oslobodia. ALe zjavne ani cash napomohol 😀

@catherinah to bol inak tiez velmi zvlastny pripad. Ten telefonat na poistovnu 😳😳 a vyzyvanie boha. To bol kocurkov ultra. Podla mna nema sancu na oslobodenie.