icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

eternity24
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
28. apr 2021

@eternity24 myslis doveryhodne zdroje ktore vytvorili rodicia Judity. No to si robis srandu 😀

lili332
28. apr 2021

@eternity24 som ta varovala 🤣

barborkakr
28. apr 2021

@kittykat22 boze dalsia, dalsi obhajca vrahyne, 😩😩😩

januarova
28. apr 2021

@eternity24 tým dôveryhodným zdrojom myslíte stránku pravdaojudite.net ? Jednostranné vytvorená stránka jej rodičmi. Kedy vyjadrili nejakú ľútosť nad smrťou Tomáša? Ešte sa smiali na súde... Aj mater, aj Judita

barborkakr
28. apr 2021

@januarova to mozem niekde vidiet? Ako sa smiali to je sila

mondolina
28. apr 2021

@eternity24
súd ju podľa teba odsúdil už 2 x z akých zdrojov? nedôveryhodných?

valwellval
28. apr 2021

@eternity24 keď Vám to príde smiešne... dúfam že nebudete mat strach stretnúť sa s J. o 10 rokov.

taga
28. apr 2021

@eternity24 si strasne mimo. 'Studujes' to uz cely tyzden, az sa ti z kecky pari.. a prisla si akurat na stranku, ktoru vytvorili jej rodicia 🤦‍♀️ myslis, ze sudy, policia, vsetci zainteresovani robili 2 roky co??? Skrabali sa v nose a potom povedali, ze je vinna? Vies co, asi by si im to mala cele vysvetlit, z tych doveryhodnych zdrojov 🤦‍♀️

evaachesa
28. apr 2021

@eternity24 asi si teda zle študovala lebo nebolo to 30, ale 50 rán ... Niekedy mlčať je zlato 🤷

darja27
autor
28. apr 2021

@evaachesa asi tak,škoda že to veľa ľudí nepochopí 🤦 ja som normálne pozerala asi tri krát,či sa mi nesníva čo tu dotyčná vyvádza🙈

evaachesa
28. apr 2021

@darja27 áno aj ja som najprv kukla tú stránku jej rodičov a teda nebola som si istá ale teda dnes už si nemyslím že je nevinná ale tiež nebudem 100% niečo tvrdiť 😒 ale túto pani by mali priamo zobrať do teamu nech sa konečne Slovensko dozvie ako to presne bolo 🤔

darja27
autor
28. apr 2021

@evaachesa píšeme o Tom asi mesiac,vse preberáne z ľavá z prava a nakoniec sa tu ozve niekto a napíše ,čo napíše...to zasa odznova ?🙄🤦

eternity24
28. apr 2021

@kittykat22 Ano, za všetkým je cash. A nepatam si, ze by sme si potykali. Zjavne ste neboli ani raz prítomná na súde. Inac by ste vedeli ako to tam funguje. Aj Kocnera oslobodili a to je uz co povedat.

6mia6
28. apr 2021

@eternity24 neviem či to patrí mne. Mne je tiež divné že psychiatri nič nenašli. Vo svete je kopec prípadov kedy deti zasadili kopec rán. V tom nevidím problém. K zbrani sa nevyjadrujem lebo o tom nič neviem.

gabrielkaa
28. apr 2021

@eternity24 o aký cash v tomto prípade jedna? Som nepochopila. Na súde nebol nik okrem rodín poškodených a tej vrahyne.

mondolina
28. apr 2021

@eternity24
prečítaj si pravidlá MK- všetci si tykajú....okrem iného.

eternity24
28. apr 2021

@kittykat22 Pokial viem, ak by ste boli súdená vy, tak vasa obhajoba je tiez postavená na základe napr. výpovedi svedkov kt by ste návrhli vy atd. Vaše komentáre len ukazujú na to, ze ste neznala problematiky, smajliky, no to ste ma teda vy pobavili tiez. A to, ze ju súd uz odsúdil dvakrát na základe ničoho, v obvinení chyba vymedzený skutok a taktiez chyba vražedná zbraň. Su prípady kedy človek sedel niekoľko rokov vo väzení a súd ho teda odsúdil a potom ho aj oslobodil, lebo pochybil, vyskytli sa nové dôkazy, metódy dokazovania atd. Su tisíce takýchto omylov súdov. Namiesto tykania Vám neznámym osobám a smajlíkov staci trosku studia.

eternity24
28. apr 2021

@gabrielkaa Ja o cashi nepíšem nic. Nejaká dáma tu spomína, ze otec obvinenej ma vela cashu. Moje tvrdenie to nieje.

eternity24
28. apr 2021

@6mia6 pokial som citala posudok, tak nejaký odborník sa v nom vyjadril ze toľko rán by fyzicky zasadiť nezvládla. Bol to myslim antropológ z At. A tiez obžalobe chyba motív a aj vrazebna zbran. Podľa mna rozhodli na základe emocii

kittykat22
28. apr 2021

@eternity24 hras sa na dolezitu ale pravda je, ze si rozumu moc nepobrala. Pripad sa tahal 2 roky a bolo jasne vyvratene - na zaklade dokazov a klamstiev Judity ze tam bol niekto treti . Prebehol riadny proces, Judita bola odsudena a to je fakt. To ze ty sa tu rozhadzujes je ubohe - pretoze ty si nikto. Kto pripad riesil, je justicia a ta 2x po sebe uznala Juditu zo zavrazdenia spoluziaka. A jej rodicia robia len hmlu a snazili sa zrusit cely proces na zaklade nepriamych dokazov. To sa im nastastie nepodarilo. Tieto svoje bajky si mozes vypisovat jej rodicom - ti budu urcite neskutocne blazeni, ze ich niekto pocuva. A Judite mozes napisat dopis, ako jej drzis palce. TO je tak vsetko.

lulubka28
28. apr 2021

Pani @eternity24, gratulujem Vám, práve ste objavili Ameriku!

eternity24
28. apr 2021

@valwellval smiala som sa?

gabrielkaa
28. apr 2021

@eternity24 aha. Ja len že ona bola právoplatne odsúdená. A jej vinu potvrdil aj okresný súd ... čiže dvaja sudcovia. A dôkazov je podstatne viac ako ste si prečítali na stránke juditinych rodičov

eternity24
28. apr 2021

@kittykat22 tak viete, v živote to tak uz chodí, ze niekto je niekto a niekto je nikto. A ten niekto, co si o sebe mysli, ze je niekto sa nevie ani slušne vyjadrovať a chýbajú mu základy slušného správania .

gabrielkaa
28. apr 2021

@kittykat22 a posudok, že niekto nemôže zasadiť 50 rán je posudok na objednávku rodičov. Teraz som čítala, že žena zasadila matke vyše 100 rán v afekte. A bola len o pár rokov staršia ako Judita

eternity24
28. apr 2021

@evaachesa ja som nic o žiadnych strach nepísala.

kittykat22
28. apr 2021

@eternity24 awww dosli ti slova ze tu pises zivotne mudra 😀 Chod moja studovat tu stranku o Judite, chod. A potom jej napis ten dopis 😉 Urcite bude stastim bez seba.

eternity24
28. apr 2021

@mondolina nepovedala som, ze z nedôveryhodnými zdrojov. Ale, ze boli tam určite pochybenia. A obžalobe chyba vrazebna zbraň. Aj motív, aj myslim, ze tam bolo nejaké chybne vymedzenie skutku sonstarymi prokurátora.

gabrielkaa
28. apr 2021

@eternity24 vražedná zbraň nechýba ... to len tak prezentujú jej rodičia. Tu sa o tom dosť popísalo .....je k tomu aj posudok čo vyvracia ich tvrdenie, že to nemôže byt vražedný nôž....