icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

lasskonka
8. máj 2021

Som zvedava kto stoji za tym kanalom a kto to mohol takto najst a zverejnit...

evaachesa
8. máj 2021

@lasskonka @taga
Úplná sila...matka povie: "Nemohlo sa to ináč stať" a Judita: "Prečo?" A Matka jej povie proste mi musíš veriť nebudem o tom hovoriť do telefónu a mladá tak posmešne no dobre, dobre...Tak to je úplne konečná a vidno že je čistý psychopat 😠😤

evaachesa
8. máj 2021

@lasskonka tiež by ma to zaujimalo...možno to onedlho stiahnu z YouTube

lasskonka
8. máj 2021

@taga naozaj..aninraz nespomenula jeho meno..ani nic s tym...chvela by som vediet ci sa aspon na sude k nemu nejak vyjadrovala.
Lebo ani v tomto telefonate ani v telefonate na 112ku ani jeho meno nic...

lasskonka
8. máj 2021

Uz som sa to tu raz pytala, ale nikto neodpovedal..neviete niekto ci je moznost ze sa raz zverejni spis/rozsudok.. ak je to anonymizovane? Lebo dohladat sa to da ale dalej nic neotvori lebo je to anonymizovane

evaachesa
8. máj 2021

@lasskonka veď toto že ani jedným slovkom..ak by bola nevinná tak tam reve že čo sa stalo a jej kamarát je mŕtvy a hádžu to na ňu ... A ja som pochybovala na začiatku že to urobila...teraz som si 100% istá ... Z basy by sa takáto psychopatka nemala nikdy dostať 😤

lasskonka
8. máj 2021

@evaachesa pocuvam to viac krat ale mne osobne to zas posmesne nevyznieva..tak normalne..ale.to je len moj nazor..

levantine
8. máj 2021

Za toto patria jej rodicia do basy tiez... kryt a obranovat vrahynu. A to ze niekto povie ale ved su to jej rodicia a ty by si tiez chranila svoje dieta. Hovno zlate s prepacenim by som chranila. Urobila to raz a lahko to urobi znova, staci to nieco spustit. Psycholog tam nieco nasiel na nu neake naznaky, len si uvedomte ze kolko veci nie je zverejnenich. Chce sa mi blvat z tych jej rodicov. Neuvedomuju si, ze moze zabit aj ich? Staci ked Juditke zas prepne. A cim viac ju budu tutu mutu a bude jak v bavlnke, tym horsie bude ked sa jej nieco znepaci alebo ju nieco vyblokuje z normalu. Potom uz za nu neruci nikto...
Fakt neviem jak si predstavuju ze dostanu ju z basy a aj keby sa vystahuvali zo Slovenska co potom? Kto urobi raz, lahko urobi znova... a u nej to znamena ze jej nerobi problem zabit blizkeho. A este sa potom tvarit ze ja nic ja muzikant a vsecko je oukeyy. A akoze tu su na mna taky dobry bla bla.... ale ty .!...!..!... Tomas je zakopany pod zemou, to ti nevadi??? !!!!

evaachesa
8. máj 2021

@lasskonka vidíš a ja to tam furt počujem takú divnú intonáciu tam dáva...no možno sa mi to len zdá..ale celkovo je to veľmi divné

darja27
autor
8. máj 2021

@levantine zverejnené nie je nič,čo by naozaj malo aby si poniektorí uvedomili ze toto už naozaj nie je sranda.Nerozumiem ako mohlo byť vobec dovolené zverejnenie jej rodinou-bud všetko alebo nič a žiadne prekrúcanie .

1sally12
9. máj 2021

Tá nahrávka😱 akokeby bola niekde na dovolenke alebo čo...😲🤦‍♀️

because
9. máj 2021

Bože ten telefonát s matkou.... Úplne mi žalúdok prevrátilo 🙄 hnus.

tykat
9. máj 2021

Vypocula som si to... Judita mi pride taka skor rozrusena ako ze by bola v pohode, resp.posobi na mna tak divne, mozno je aj na nejakych liekoch a to su potom ine reakcie ako ked clovek nie je tlmeny a nema potlacane tie negativne pocity. Tj.neplace, nehysterci, neprejavuje emocie. A uz ci to urobila alebo nie tak sa snazi to co sa stalo vytesnit. Riesi bezne veci ...tj.ako tam kde je prezit.

Slovo "akoze" ....az taku vahu by som mu nepripisovala kedze je v telefonate pouzite asi 10x beriem ho ako take pomocne slovo ktore bezne vo vyjadrovani pouziva.

Priklanam sa k tomu, ze to urobila ale z toho co som doteraz videla, pocula, citala...nie som o tom 100% presvedcena.

fadama
9. máj 2021

Ten rozhovor je strašný 😭😭 o blbostiach rozprávajú. Veď zabila kamaráta a nič ? 😱 neviete po akom čase je ten rozhovor? Či to je hneď po vražde?

soldi
9. máj 2021

@fadama predpokladam dva tri dni po skutku, kedze je na psychiatrii a este ma zranene ruky. Potom ju previezli uz normalne do vazenia, nie?
Ze neriesia tomasa mne pride normalne, mali par minut iba, potrebovali sa dohodnut na dolezitych veciach, nie klabosit. A pride mi tiez, ze bola na liekoch

fadama
9. máj 2021

@soldi aha. Ďakujem.

darja27
autor
9. máj 2021

@tykat tak ja by som sa skôr pýtala ,či už ho našli -ked teda oná tvrdí že to bolo ako bolo.....a nie že akú verziu povieme a nepovieme.....veď o ňom sa jej musí snáď aj snívať ,všade ho vidieť a to jak tomaska tak aj toho ,,druhého".....vyhovárať sa na svoj šojivy stav a podobne, jej našťastie po dvoch rokoch nepomohlo .

tykat
9. máj 2021

Ono este k tym liekom...mam osobnu skusenost. Obidvom rodicom v priebehu par dni diagnostikovali rakovinu, pokrocile stadium, operacie mali 2 dni po sebe, umierali. Ja male 3r dieta, muz na tyzdnovkach, sestra daleko este studentka. Cize ziadna pomoc, rodina sa zatajovala...Ostala som uplne sama a musela som sa starat. Bola som paralyzovana, nestastna, zlaknuta, stale som plakala (otec mal vyvod, mama sa psych.zrutila). Takze smer psychiater aj s mamou, dostali sme lieky, zabrali takmer okamzite. A to vam je uplne iny stav, to co sa stalo je akoby vytesnene resp. nic to s vami nerobi, clovek je akoby izolovany od problemov, ziadne zvieranie hrdla, ziadne krce v bruchu, ziadna triaska ci busenie srdca, ziadne chmurne myslienky...normalne fungujete, aj sa zasmejete a posobite akoby nic, niekto by povedal ze dokonca natesene. Presne taky pocit mam z Judity.

barborkakr
9. máj 2021

@levantine 👏🏼👏🏼👏🏼👍

barborkakr
9. máj 2021

no dievcata, mam dost, ako som este 0,001 percenta pochybovala o jej vine, uz nepochybujem. Rodicov komentovat nebudem, to, ako sa k tomu stavaju, -presne mozu za to, ze vychovali taku z...u. Ako tu uz niekto mudry spominal, Judita je unikatny pripad sociopata, teraz je (bola) presne v tej faze miluckej pipipi Juditky, urcite ju tam, kde je vsetci maju radi, ako spomina, ze "oblafla" psychiatra placom, mam dost, (medzi riadkami, kto cita..), berie to cele ako dake dobrodruzstvo, dovolenku, tabor a este sa citi ako hrdinka, preto aj ten jej plac na poslednom pojednavani, tu pocut, ako si je ista, ze ju dostanu z toho(ako vzdy doteraz..) a nedostali, prvy x to nevyslo...ak sa aj dostane von, bude to velmi, velmi nebezpecne pre kazdeho v jej okoli.

barborkakr
9. máj 2021

@lasskonka to, ze nespomenula jeho meno, vytesnila ho, to je ina diagnoza fuuu...

bmuller
9. máj 2021

@tykat Teda jedna vec je, ak skutok nespachal obzalovany - ale niekto tu vrazdu predsa spachal, tak kde je? Ako vravi klasik - najjednoduchsie riesenie je zvycajne to spravne... Mohol to urobit sice aj niekto iny, ale akosi je prilis malo dokazov voci niekomu inemu napriek tomu, ze by bol takmer zazrak dostat sa z toho bytu nevzbudiac pozornost okolia kvoli charakteru vrazdy (mnozstvo krvi, pristup do bytu, atd).
Co ale mna zaraza lieky-nelieky... je pristup tej dievciny k pravde - obvinia ma krivo z vrazdy - ok, nespachala som ju , preto sa ja nebudem spravat ako vinnik - ale nebude mi vrtat hlavou, kto to bol, nebudem na to stale poukazovat, hladajte niekoho ineho, bol to ten a ten, ...rezignujem, nech ma odsudia? ....
(podobne mi to pride "priehladne" u Kocnera a Zsuzsovej - sice skutok "nespachali" - ale neviem o tom, ze by sa zamyslali na tym, koho vina imto vlastne mohla prischnut, kto bol skutocny objednavatel... media by predsa take ich teorie radi zverejnili, ale kde nic, tu nic - len oni mali to stastie, ze sud nepokladal dostupne dokazy nad vsetku pochybnost)

lanelois
9. máj 2021

@tykat a to co ste brali? Moja Mama Bola 4 roky na antideptesivach po smrti priatela a do dnesneho dna neprestala plakat, neusmeje sa.

tykat
9. máj 2021

@lanelois ...je to uz 15rokov ale pamatam si 3 lieky Rudotel, Rivotril a Lexaurin.... uz napamatam co mala mama a co ja....treba skusat dlhsie co zaberie, niekedy dr.netrafi lieky na prvykrat. Drzim mame palce 🍀

lanelois
9. máj 2021

@tykat dakujem❤️

levantine
9. máj 2021

@barborkakr toto si precitaj a budes mat dost

silvia1983
9. máj 2021

@levantine odkiaľ je prosím originál zdroj ? dakujem

levantine
9. máj 2021

@silvia1983 bolo to na fb v jednej skupine, kamoska mi poslala lebo ja fb nemam.

barborkakr
9. máj 2021

@levantine co tam je pls v skratke? Nemozem cele teraz citat, stacilo mi ze sa v ten vecer v klude navecerala...

cacianka
9. máj 2021

@barborkakr napr.to ze jej rany na rukách nie su obranne ale vlastné, urobene so zavahanim a aj preto nie rovny rez, v tej pauze /zaváhaní sa zmenil mierne smer. Iny človek - ona sa bráni- on sekne .a asi hlbsie.
Ona - zacala rezat a zavahala. A iba povrchové rezy