Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@lasskonka Pri tolkych zraneniach to bolo zrejme zbytocne poskytovat 1.pomoc. Tomas uz nezil.😔 Pracovnicka na 112-tke to nemohla vediet, jej snahou je, pomahat zachranovat. A Judita ti podla mna hrala, ze sa snazi. Ved popritom vselikde pobehovala.
@levantine ja som v podobnej situácii bola, kde som sa snažila oživiť môjho starkeho. Bola pri mne moja sestra, ktorá mala na linke operatorku a ta rozprávala co mam robiť. Komunikovala s nou sestra, pretože ja som pri masáži srdca a umelého dýchania absolútne nevládala rozprávať. Popritom som športovec a mam výbornú kondíciu. Podľa mňa máš pravdu a Judita Tomáška vôbec neozivovala, pretože by nezvládla aktívne oživovať a zároveň aj komunikovať. Pre mňa je Judita jasná vrahyna a aj duševne labilna
@adula12 ano urcite to bola tak, ze ho zabila a potom si to rozmyslela a chcela ho ozivit..
@barborkakr nechcela ho ozivit. pisem len, ze ked zistila, ze ju bolia porezane ruky, tak riesila svoju bolest a nie mrtveho kamosa. takze egoizmus prvotriedny. 😉
@darja27 ma, jej sestra je moja spolužiačka zo základnej školy, boli sme cca 7-8,keď sa judtia narodila, úplne si to pamätám.
@brunettka89 to musí byť zvláštne poznať ich takto osobnejšie 😑
@darja27 hej keď sa to stalo, nemohla som tomu uveriť, aj keď som juditu nepoznala osobne, len jej sestru, ale ona bola úplne slušne a inteligentné a v skole celé roky bezproblémové dievča.
@brunettka89 No šak práve.Viete ako sa povie tichá voda brehy myje
@brunettka89 nepríjemné 😑 vidno aký je život vrtkavý.
@brunettka89 a oni su nevlastne sestry?
@adula12 skor si vtedy podla mna rezala tie ruky...
@ibaneeez pokiaľ viem tak sú vlastne sestry.
Baby, ste sa chytili tych sestier. Ja som to napisala skor obrazne ze jedina dcera. Ja som s nim bola v kontakte ked mal este inu partnerku, takze s touto neviem kolko ma deti
@drahomirrra takym ludom ako nikyball zbytocne nieco vysvetlovat. Nechcu chapat .
Moj nazor :Bezne chcu sudcovia znicit zivot 16 rocnemu dievcatu. Bez jasnych dokazov.
Noze neboli vylucene ako vrazedna zbran. Kopanec medzi jej nohami bol Tomasov, z komunikacie v mobile bolo jasne,ze ho neznasala, vraj odpadla ,no jej smart hodinky (chvalabohu ich mala ) ,z nich bolo zrejme ,ze neodpadla . Rany na rukach si urobila sama. Ved bodnut 50 krat ,mat krv na rukach,tak to urcite da zabrat. Noze sa jej klzali. Ak by nejaky iny utocnik chcel zautocit na nu,ked branila kamarata, tak by jej dorezal ruky? To fakt?? 😆 Ved ak by mu isla po nozi,tak by ju odstrkol a snad aj bodol niekam. Prve, co povedala,bolo,ze jej je to luto? Ze je to nedorozumenie?? Mne napada ,ze by som povedla ,prosim chytte toho cloveka,ktory to Tomaskovi urobil. A ten telefonat na 112 hovoril za vsetko.
Skoda ,ze sa nedozvieme o dokazoch viac ,kedze pojednavanie bolo neverejne.
@kukucka276 presne ziadny zaujem o dolapenie toho vraha ...ze chytili ste ho uz , viete kto to je ....nic
ona videla ze ma ruky krvave od Tomasovej tak jej trklo ze boze som vrahyna tak sa rychlo dorezem akoze som obet aj ja..... keby drogove podsvetie ide dakoho zlikvidovat tak nie 50timi ranami.......keby ho niekto bodal 50 krat tak ma cas rychlo schytit noz a odzadu ona bodnut toho vraha ked sa sklanal a bodal TOmasa.......... alebo by rychlo usla pre pomoc ...
Mna by zaujimalo co sa odohrava v hlave takeho dnesneho teenegera....teraz nielen judity.je to az neuveritelne....a pre mna nepochopitelne
@pieksamaki ani ja si to neviem vysvetliť. Alkohol nebol ani drogy. ....tak jedine ak chytil jej telefón a daco si prečítal čo nemal ako písala kamarátom že ho má po krk a že ho zabije lebo je 70krat volal...
Tak možno sa pohádali a ....ale aj tak až takéto prepnutie....
@pieksamaki pohádali sme sa aj my ako pubertaci. . Ale toto bol iný skrat. ..ona ho pobodala 50 krát preboha 50 krát ako nepricetna musela byť..... Nechápem to...
@zuziiiii
Ono ked sa psycholog zamysli, tak tam moze vidiet dosledok napr.rozvodu rodicov, kvazi ze je jedinacik, vyrastanie v prebytku, dostatocnoati, a z toho akoby v psychoze ze ja mozem vsetko na svete...cisto ked sa zamysli clovek asi ako vyrasta dieta pri nejakych podmienkach, socialnom statuse a ovplyvnovane faktormi.....no ako tu mnohe maminy pisu ze aj krminalisti to povazuju za zlom v historii vrazieb......
Nie je to proste jednoduche ani na spracovanie pre nezainteresovaneho cloveka, nakolko mali 16, nepredpokladam ze s hrali videohry v detstve kde sa zabijalo......podla jej hlasu v telefone usudzujem, ze vobec ani nevie co spravila.
@pieksamaki nie je jedinacik.ma sestru
@lasskonka
Ano.napisal to tu niekto....tak o to je to smutnejsie....
@pieksamaki praveze podla telefonatu vedela presne ,co spravila. A s chladnou hlavou volala matke . Len zvolila velmi zly postup. Aj toto ju prezradilo. Vrah je za rohom a ona nezavola policiu, ale matku? Do Kosic? 😅
Ked už ju tak veľmi rodicia chceli chrániť a dostať von, tak sa skôr mali zamerať nato, že by uhrali to, že bola nepricetna, trpí psychickými poruchami a pod. Skôr by vyšla z basy, mala by polovičný trest. Pretože takto si narobili ešte väčšiu hanbu, bude sa o nich hovoriť ešte dlho predlho. Keby uznali, že to spravila ako nepricetna, do mesiaca by sa na kauzu zabudlo.
U nas v rodine sa stal taky pripad. Mojmu manzelovi zavrazdili tetu. Podobnym sposobom, dobodali ju nozom, ked bola sama doma. Tvrdili, ze to bol niekto koho poznala, lebo sama otvorila dvere. Policia nedokazala najst vraha. Dokonca obvinili jej manzela, ktory sa z toho zrutil. Cela rodina chodila po vysluchoch a vysetrovanie sa tahalo dva roky. Nakoniec to uzavreli, vraha nenasli. O 3 roky neskor, cize 5 rokov po vrazde mali 2 mladi chalani v ich meste autonehodu na motorke. Obidvaja skoncili v nemocnici, jeden prezil, druhy zomrel a este pred smrtou sa priznal, ze oni tuto tetu zabili. Potrebovali peniaze na drogy, vyzvanali ludom po bytoch a tato teta im bohuzial otvorila, ukradli jej penazenku a dobodali ju. Kusok od ich bytu bolo uciliste, kde chodili taketo sfetovane typky, tam mala policia zacat hladat. A inak som presvedcena, ze J. je vrahyna.
No doteraz som verila, že to nemusela byť ona. ten telefonát na 112. Keď som bola svedkom smrteľnej nehody, tiež som vychladla a dokázala racionálne uvažovať a komunikovať, aj keď išlo o kamaráta. Ale ten telefonát s matkou... Počkaj akože ako (sa to stalo)? Akože niekto tam bol? To prekvapenie v jej hlave... Vôbec nejde o slovíčko "akože", ale ten tón. A matka vedomá si toho, že je to nahrávané, rýchlo zatĺkala, hovorila aby to nechali tak. Bála sa, že J. niečo povie..
@adula12 lenze to na nepricetnost neuhras len tak. Aj ked si to ludia myslia. Skúsený psycholog by to rozmetal hned. Na to by musela mať nejaku historiu psychickej choroby, co ona zjavne nema, inak by si to uz za tu dobu niekto vsimol. Ziaden dusevne zdravy clovek, ktory nikdy nemal ziaden dokazatelny psychicky problem nespacha vrazdu v nepricetnosti, ze on nevedel co robi. Mozes dostat zachvat hnevu a niekoho zabit, ale si si plne vedoma co robis a teda tresnopravne zodpovedna. Aj keby bola Judita majsterka sveta v predstierani dusevnej choroby po vrazde, bolo by jej to na dve veci. Musela by to robit dlhodobo davno pred tou vraždou, lebo takýto stav sa neudeje zo dna na den. Vzdy mu predchadzaju nejake epizody.

@majoranka24 no ona tam v jednom okamihu dost roztrasenym hlasom vravi ze"ale ono to vobec nepomaha"