Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@lasskonka
To ibak nikdy nepochopim ako sa moze stratit dokaz ako rohozka....
Vie niekto meno sudcu/sudkyne, ktory vyniesol /potvrdil rozsudok? Chcela by som si precitat original rozsudok...
Kde je snaha jej rodicov najst utocnika, ved vrah potom beha na slobode! 🤦🏼♀️ a aj vlastne muz ktory Juditku ohrozil. Ona je teraz jediny ,, svedok,, vrazdy.
A teraz vazne... Ked si Juditka pamata presny opis, este aj ake mal farby oci a kolko mal priecinkov na kabele. Preco neurobili jeho nakres? Ked si ho tak dobre pamata. Preco sa svojej hnusnej matky neopytala do telefonu ci uz nasli ,,vraha,,? Ved ked je nevinna a patri na slobodu, potom by mala byt cela pokakena ze levitujuci vrah stale beha po slobode a ona ako jediny svedok je prenho potencionalna hrozba odhalenia?
Nehladne na to aky je to hnus ze nikto z nich neprajavil nad Tomasom lutost!!! Ten sa musi v hrobe obracat z toho co jej podarena rodinka vystraja. A vsetci sfanatizovanci co si precitali ich stranecku by sa mali tiez hanbit!
@hiro mali s tym to ze chlap ktoreho nikto zo susedov nepoznal sa prechadzal v objekte okolo obeda a vzhladovo zodpovedal jej opisu. Chlapec utekajuci bol ich kamarat. Ja neviem ale tebe nepride vhodne vypocut ich spoluziaka/kamarata, ktory uteka z objektu v case ked prichadzaju sanitky? Ved aspon sa spytat co tam v tom case robil, ci nieco videl...byval uplne v inom meste a pracoval tiez mimo tej stvrte..tak aspon to..spytat sa co tam v tim case robil a preco stade utekal.
@vevesh pilatova na okresnom sude a nejaky pan na krajskom, da sa to dohladat.ja si meno uz nepamatam. Ale z toho co som sa docitala tak asi rozsudok nikto neuvidi, pretoze bola vylucena verejnost na ziadost obzalovanej. A taktiez bola maloleta. K takymto info som sa ja dostala..bohvie..
@lasskonka práve sa k tomuto vyjadrovali v reportáži. Chlapec vôbec nezodpovedal jej popisu. Ona popisovala chlapa v montérkach a staršieho. Takze polícia postupovala podľa toho. A vylúčilo sa , že ide o spomínaného kamaráta. Polícia ho kontaktovala totižto .
@gabrielkaa ale ved jasne ze chlapec nie. Hovorim o tom panovi ktoreho nikto nepoznal a bol tam okolo obeda. Ten ze sedel na jej opis.tak som citala
@lasskonka ktorý ? Ja som postrehla len toho tipka v maskáčoch, ktorého zachytila kamera. Bol tam ešte niekto na kamere zaznamenaný ?
@gabrielkaa ano.poslem ti link kde sa o nom pise.len sa naveceram😀🙂
@lasskonka 🙂 dobrú chuť
@gabrielkaa dakujem🙂 je to z ich stranky, ale bol spominany aj v inych mediach ak by si si chcela viac precitat..ale viac menej vsade pisu toto, ze nikto nevie kto to je a nepatralo sa po nom. Zoskroluj asi do polovice clanku a pod chlapcom utekajucim zacinaju pisat o tom chlapovi
https://www.pravdaojudite.net/miesto-inu-1-as
@gabrielkaa aj v tejto casti o nom pisu https://www.pravdaojudite.net/dalsie-fakty
Zachytili ho v objekte
@lasskonka no to je ten v maskáčoch. On je mimo objektu. Pred plotom. A je mlady chlapec. Aspoň ja to tak vidím. A tiež podstatne, že keby hľadali vraha, tak tento by sa musel prezliecť pretože po 52 ránach , ktoré by mal akože zasadiť Tomášovi nožom by vyzeral inak
@gabrielkaa nehovorime o tom istom..ano je tam chlapec v maskacoch.ale je tam aj pan v nohaviciach
@gabrielkaa ten zaznam toho pana je z obeda.obhajoba vysvetluje tym ze si to tam mohol ist obzriet.po skutku uz nie je nasnimany pokial viem. Po skutku je uz len ten chlapec, ktory moze byt samizrejme irelevantny aj nie.
@lasskonka pozriem pozorne ešte raz. Len keby po skutku utekal niekto veľmi krvavý tak si to určite všimnú. Tam je z jednej strany obchodak a z druhej síce les, ale aj cesta ktorá je pomerne rušna
@gabrielkaa netvrdim ze nie. Podla mna by zanechal aj stopy. Ja som len chcela teda k tym faktom, ze sa mi to nepaci, ze je to pre sud nepodstatne
@lasskonka a ešte mi nejde di hlavy, že prečo jej rodičia nehľadajú vraha, a namiesto toho fabuluju nejaký príbeh , ktorému veria asi len oni sami. Veď zaplatili si zahraničných znalcov a kadejaké posudky namiesto toho, že by zaplatili kvalitného detektíva.
@gabrielkaa toto nedomysleli, asi nie su az taki inteligentni :(
@gabrielkaa jednoducho sa chytaju znalcov, lebo pamet obete je velmi nespolahliva a urobit skicu zvladne velmi velmi malo ludi po utoku...

@igor211 je tam toho viqc..stratila sa rohozka spred dveri..nevypocuvali ani chlapa cudzieho na zazname ani utekajuceho chlapca v case vrazdy z arealu bytovky..atd..ale je aj vela veci, ktore ukazuju na juditu..sud pocul a videl vsetky dokazy..my nie..ale tiez by som nechcele na jej mieste mat hentake veci nepreriesene policiu..