icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

gabrielkaa
29. jún 2021

@lasskonka ja ani neviem čo bolo súdu predkladané a ani nepoznám všetky dôkazy proti nej. Tiež by som chcela viac vedieť. Len tam to vie iba rodina a jeho mama je rada, že po tom všetkom ešte dokáže žiť. Veď Koniec-koncov musí, pre Tomášovu maličkú sestru .

soldi
29. jún 2021

@barborkakr
@gabrielkaa co viem, tak si zaplatili sukromnu detektivnu kancelariu v cr.
https://www.facebook.com/freejudita

lasskonka
29. jún 2021

@gabrielkaa detektivov si najali, ale nepostrehla som zeby im nejak nieco vypatrali. A k tej skice som cosi citala, ze policiu prosili o zverejnenie, no nestalo sa. Nevuem ci si dobre pamatam, ale sa mi zda ze identikit moze zverejnit len policia

gabrielkaa
29. jún 2021

@lasskonka neviem toto presne ohľadom tohto. Ale som presvedcena že je vrah. Chladnokrvný , vypočítavý a neschopný prejaviť minimálnu ľútosť nad smrťou kamaráta. Ale keď jej potvrdili rozsudok tak sa zrazu z toho šoku prebrala a revala tak, že novinári vonku počuli ….

barborkakr
29. jún 2021

@gabrielkaa skoda, ze to nikde nie je..ten rev.

gabrielkaa
29. jún 2021

@barborkakr to je aspoň minimálne zadosťučinenie za to čo spravila….

simoncik
29. jún 2021

@gabrielkaa oni ty jej rodicia to vefia tak pekne popisat, porozpravat. Vsetko tak, aby clovek pochyboval.naozaj uz netusim co si mysliet niekedy. Zarazili na tie noze, ze boli v zasuvkach a nikde ziadna krv od nozov, na uteraku. Ved ak by ho tam dala hned muselo sa to otlacit. Noz bol krvavy, ale nic insie. K tomu jefen nasiel otec. No neexistuje, aby pachatel ak by unikal nezanechal stopy za sebou od krvi. Ved hadam nevedel lietat.

miminkanase
29. jún 2021

@simoncik mňa presvedčilo oblečenie, čo mala na sebe oblečené a bolo odfotené, je to aj v tej reportáži.
Mala zakrvavené stehná, nie pistali a lýtka. Svedčí to o Tom, že na ňom sedela, keď ho bodala.

foxyfox
30. jún 2021

@miminkanase ja si to neviem ani predstaviť. 16 ročne dievča a taký skutok :(

barborkakr
30. jún 2021

@miminkanase boze uz len ta predstava, strasne strasne…

soldi
30. jún 2021

Nevedela som si predstavit, co je to 50 ran nozom kym som na stranke nenasla zahmlenu fotku tomasovho trupu a to mnozstvo bodnych ran na nom 😔

foxyfox
30. jún 2021

Zaujímavé by bolo počuť rozhovor s mamou hneď po skutku. Možno práve tam vznikla verzia s odpočtárom. 16 ročná by mala vedieť zavolať 112, ale namiesto toho volala mame lebo precitla z toho čo vyviedla...

fadama
30. jún 2021

@soldi a to už kde sa dalo vidieť? videla som len miesto činu. 😔

soldi
30. jún 2021

@fadama na stranke o judite to bolo v znaleckom posudku o nozoch a riflovej bunde.

barborkakr
30. jún 2021

@foxyfox ano 100 percentne

barborkakr
30. jún 2021

@soldi nemas foto niekde?

foxyfox
1. júl 2021

Ale vôbec vám nevŕta v hlave, že vyšetrovatelia nedokázali zlomiť 16 ročné decko k priznaniu?

lasskonka
1. júl 2021

@foxyfox vrta

foxyfox
1. júl 2021

@lasskonka však je to čudné? Veď je to predsa len dieťa. Ktoré volá maminke, keď sa niečo stane.

lasskonka
Autor odpoveď zmazal
lasskonka
Autor odpoveď zmazal
lasskonka
1. júl 2021

@lasskonka mozno raz za 20 rokov sa dozvieme ako a preco sa to stalo..tak ako v pripade maddie, ktora zmizla v spanielsku(myslim). Tiez roky kolovali take konspiracie a az teraz to vyzera, ze vysetrovatelia maju stopu..

3vita
1. júl 2021

@lasskonka ako sa posunul prosím prípad maddie? Ten som tiež sledovala ale dlho som nič nové nezachytila

simoncik
1. júl 2021

@foxyfox vrta a poriadne. Nechapem to. Ved ked takyto strasny skutok spravym nedokazala by som uz asi mysliet normalne.neviem si predstavit zit s takymto svedomim. K tomu je mladucka. S doapelym to otrasie len ked to pocuje. Nie este vidiet fotky zo zlocinu. Ved aj susedia prvy krat z toho soku usli. No neviem ako toto dokaze. Ved by som sa uplne zlozila. Zosalela zo zlych snov a spomienok. Ved to sa jej ak to spravila musi dookola v myslienkach vracat. Nie tento pripad patei rozhodne medzi tie, nad ktorymi sa zdravy clovek stale musi zamyslat, ako je toto mozne. Ako by to mohlo taketo dievca zvladnut. A hlavne preco. Uz len ako rodic by som chcela a tlacila a neviem co, aby som sa dozvedela ten dovod. To nie je ze jedno bod utie v afekte ale ja neviem... Sialenstvo

foxyfox
1. júl 2021

@lasskonka neviem si predstaviť, ako by dokázala tak oklamať...nezlomiť sa. Ja len dúfam, že ju neobvinili krivo. To by bolo hrozné. Ohľadom Maddie myslíš toho christiana brucknera?

foxyfox
1. júl 2021

@simoncik presne tak. Musela by byť fakt psychicky narušená, aby dokázala 3 roky popierať vinu a žiť s tým akoby sa nič nestalo. A snáď by na to prišli. Fakt mali vypočúvať tých chlapcov, čo si písali o nejakých feťákoch a možnom páchateľovi

simoncik
1. júl 2021

@foxyfox obvinit krivo? Aj nad tym sa zamyslam kolkokrat. Nejde mi takyto brutalny cin k takemuto dievcatu. Ved sa musel branit. Aj ked ho napadla od chrbta mal cas este nejako sa branit. Ved prve rany snad ho hned nezabili. Ale ako to ze tam nie su stopy po pachatelovi?ako potom odisiel? Nic ziadna krv na schodisku. Ved tolko krvy muselo stopu urobit. Tak hadam neodletel. Alebo sa snad vyhul a usiel naboso?

simoncik
1. júl 2021

@foxyfox tak psychicky narusena je v pripade ak to spravila. Normalny clovek by to nedokazal.

foxyfox
1. júl 2021

@simoncik iste ale snáď by to odborníci odhalili. No ja neviem. Je to hrozné.

july0
1. júl 2021

zabila ho. a dostala 12 rokov samizda.