Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@foxyfox ale tatram nerozumiem…
@foxyfox presne tak. Aj keby sme dali z tej vety to akoze prec, to ze ju mama uistuje ze to tak bolo a ona prekvapena ze tam niekto bol? To samotne je divne.. Plus uistovanie aby im verila, nemenila vypoved a pod..
Myslim, ze ludia nechcu verit ze to spravila, ze ludia su nepredvidatelni a mame zly odhad na ludi a hrozia nam a nasim blizkym aj taketo veci. Lebo je to desive
@lasskonka a neskôr. "nemohlo sa to inak stať. Prečo?". No tak keď tam prišiel nejaky vrah tak sa snáď nebudem pýtať prečo sa to inak nemohlo stať
@barborkakr Tatry si ja vysvetľujem tak ze mama odišla niekam k známej prespať lebo nechcela ostať v byte a judita nevedela akú janku má mama na mysli. Preto sa čudovala že ku komu išla
Ženy,veď ale matka bola s ňou hospitalizovaná v nemocnici hneď po tej vražde,až kým ju nezobrali do vyšetrovacej vázby.Tam sa mali dosť času sa dohodnúť ako budú vypovedať a nie po telefonáte,ktorý je beztak nahrávaný..
@anna777115 fakt? 16 ročné decká hospitalizujú s doprovodom?
@lvula pozri si toto
https://www.youtube.com/watch?v=qdGhc8IfviMErin Caffey. Ta baba co spieva v zaciatku videa a potom sa s nou bavi Piers (ten moderator) nechala v 16 rokoch zavrazdit celu svoju rodinu 😀 Najala ludi ktori prisli do domu kde zila a ti zmasakrovali jej mamu a 2 malych bratov vo veku 6 a 8 rokov. Tatko to myslim zazrakom prezil. To ze niekto pekne vypada nema nic spolocne s tym, ze ti neublizi. Na tom videu ma uz 21 alebo tak ... takze si zober ako vypada a odpocitaj este 5 rokov 🙈🙈
@anna777115 ano toto je pravda.presne tymto sa jej mama obhajuje, ze keby sa chceli na niecom dohodnut, tak sa dohodnu tam
Baby taka osobna ... keby islo o Vase dieta. Ste si iste, ze by ste sa zachovali inak ako rodicia Judity? Nesnazili by ste sa spravit vsetko mozne aj nemozne aby ste oslobodili svoje dieta? A to nie je rypanie ... take zamyslenie.
@kittykat22 ťažko povedať. Možno áno možno nie. Ale keby moje dieťa dostalo taký prepin ako ona, tu väzbu by som dieťaťu dopriala. Neodsúdili ju predsa na smrť. Bála by som sa ho a o to viac že by to spravilo znova..
@kittykat22 keby som vedela ze to spravilo moje dieta, tak by som jej v prvom rade vybavila psychologov a venovala by som sa len jej psychike akoby sa dalo
Pre mna je v tom velmi zaujima aj moralna otazka hranic co su ludia este ochotni urobit pre svoje dieta. Aj ked som presvedcena ze rodicia si zachranuju aj vlastnu prestiz, predsa len byt rodicom vrahyne... Keby sa priznala tak skoncili.. Preto len tlak, uistovanie v telefonate..
Aby sme si rozumeli - neobhajujem ako sa spravaju jej rodicia a pride mi to strasne. Ale uvazujem ci by som ja nasla v sebe tu silu hodit svoje dieta pod vlak. Som rada, ze na to justicia neskocila a Judita za tu vrazu sedi. Inak som presvedcena, ze jej rodicia su si velmi dobre vedomi, ze je za vrazdu zodpovedna. Ale chcu ju dostat von za kazdu cenu ...
@vevesh moj krokomer, apple watch, meria pohyby rukou napriklad, sedis kyves rukou a rata to ako kroky...
@barborkakr co mohli spolu mat? sex? oral, anal, trojka? ok mali 16 ale nic za co by ju doma mali pokarhat alebo tak....
@vevesh
@foxyfox mozno kryje niekoho, ona dostala 12 rokov, 3 ma odsedene? ak by to urobila dospela osoba dostane dozivotie....
@kittykat22 Škoda , že v ang jazyku ☹
@kittykat22 ja osobne, ak by to spravilo moje dieta a priznalo by sa mi, tak by do toho vazenia pekne slo (mozno by som zaplatila super pravnika, aby dostalo menej ako normal, ale slo by sediet) a takisto by som odprosovala rodinu obete. Nehovoriac o psychologicko-psychiatrickej liecbe. Ale ak by som bola presvedcena o nevinne, bojovala by som do posledneho, aby do toho vazenia dieta neslo akymkolvek dostupnym prostriedkom....
@dominikac321 ja si tiez myslim, ze s najvacsou pravdepodobmostou kryje 3 osobu -ci uz nevinne alebo skor ako spolupachatelka...
@kittykat22 veľmi ťažké povedať. Tým ale ako sa správajú tak schvaľujú to, čo spravila. Ja by som tiež svojmu dieťaťu prvé a posledné, len toto už mi príde cez čiaru. Keby aspoň čušali.
@dominikac321 nie doma, doma ju mali na haku, skor frajercok.. mohol to urobit teda tatik, ako naznacujes, ale asi si za tie svoje peniazky harry potterov neviditelny plast…
@kittykat22 ja by som pre dieťa urobila maximum. A to by znamenalo: Priznaj sa a spolupracuj. Pustia ťa skôr za dobré správanie, odpracem ťa z krajiny. Začneš nový život.
@kittykat22 pozrela som si tretinu prvej časti toho seriálu a pozastavila som aby som ti poďakovala za tip. Ten moderátor to perfektne vedie 👌
@kittykat22 keby slo o moje dieta mna by drblo, vrieskala by som, plakala, prosila, plakala a dostala to nejak z nej, vynervovala ju k priznaniu a dovodu..mam susedov, teda byvme na jednej ulici, pan je byvaly policajny vysetrovatel a ma dvoch synov, jeden prepadol benzinovu pumpu kde ublizil pracovnicke ale nezabil ju, tusim spachal este nieco ale bola som dieta nepamatam si a druhy syn zabil postarsieho pana, tiez ho tusim niecim bodol...ja som si roky nedokazala predstavit ako ziju s tymto pocitom, ten sused s manzelkou...
@kittykat22 vyjde von ako 26 rocna a co dalej? zaznam v registri trestov, za vrazdu s 50 bodnymi ranami....
@kittykat22 fuu ten smajlik je nemiestny..dat smajlika rehotajuceho sa za textom ..dala zabit celu svoju rodinu je..ehm..divné prinamejsom.
no mne sa zdala Juditina mama velmiii divná v tom telefonáte. Ale aj to ako sa rozpravali. Ano sa jej neopytala ako sa ma, ze ju lubi,
..fakt, ze Judita k3d davala prvu pomoc vobec Tomaska neoslobovala..ze Tomas Tomasko prebjd sa..dychaj..alebo nieco také..
nechapem teraz odbornikov na psychologiu, to nedokazu z nej dostat priznanie?
@dominikac321 no to asi nebude pre nu nejaky problem, vo vazeni si naplanuje co bude robit...skor..ako s tym sa da zit? A vobec..ak je chora nezopakuje to? ...
@dominikac321 ale ja mam pocit, ze za hranicami slovenska bude bez zapisu. Minimalne za hranicami EU urcite. Takze zapis sice ma, ale len u nas. A je tam myslim mozny vymaz - neviem ci za vrazdu, ale za ine veci to mozne je.
@sslobodnamama777 to bola reakcia ako niekto pisal, ze to Judita spravit nemohla lebo je nezna a krehka a nevypada na to. No ... vypadat na vrazdu clovek fakt nemusi.

@lasskonka judita v telefonáte tesne po skutku matke povedala ze zabila tomáša a o pár dní jej mama volá že sa to stalo ako hovorila na začiatku. A ona celá zmätená sa pýta, že či tým myslí, že tam niekto bol.