icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

lvula
4. júl 2021

A boli niekde aj zverejnene správy z FB medzi Tomasom a Juditou?

lasskonka
4. júl 2021

@tykat ano.kopirovala som to tu vcera

tykat
4. júl 2021

@lasskonka ... jaj sorry nevsimla som si

bmuller
4. júl 2021

@tykat jasne, ze teoria je vzdy lahsia ako prax 😨 ale zit cely dalsi zivot s tym, ze to jedneho dna aj tak cele praskne a pravda vyjde na povrch... ono, ine by bolo zastavat sa dcery, ak by to bola nejaka nehoda, nestastie s nasledkom smrti, pripadne by aspon mala dovod ako pomsta za tyranie... ale 50 ran si neodovodnis nijak, ani u svojho dietata 😭

tykat
4. júl 2021

@bmuller tak ona uplne na zaciatku uviedla ze “...To, čo sa stalo, je jedno veľké nedorozumenie. Neviem, ako k tomu došlo. Tomáš bol môj najlepší kamarát a je mi to všetko neskutočne ľúto...“
Ono si casom clovek zacne prikraslovat to co chce. Mozno rodicia vedia ze to urobila ale veria ze to bola len zhoda nestastnych nahod. Nepripustia ze by mohla byt vrahyna. Do hlavy im nevidime. Presli 2 roky a pamat cloveka to zle casom vytesnuje a to dobre dava do popredia. O 10r mozno budu verit ze T. na ten noz spadol alebo ze to naozaj urobil niekto iny. Casom zabudnu, vytesnia... z 50 ran bude mozno 1 a z vrazdy bude nestastna nahoda. Len ludia okolo si to budu pamatat presne lebo nic vytesnit nepotrebuju.

boredka
4. júl 2021

ja som pozerala na Netflixe vela dokumentov o kriminalnikoch alebo z kriminalneho prostredia a vacsinou taketo vrazdy su bud pod vplyvom drog alebo vrah bol v detstve tyrany, sexualne zneuzivany a nieco spustilo proste ten hnev a uz bola pohroma na svete. Drogy u nej vylucili tak neviem no...cele je to zvlastne keby to nebol tak brutalny cin ze 50 ran, a keby nevznikali podozrenia zo spackaneho vysetrovania tak sa tu dnes o toma si nebavime

barborkakr
4. júl 2021

@boredka mna zaraza aj chlad tej matere, ked uz je presvedcena o tej nevine, asi inak by som sa s dcerkou bavila v tejto situacii…a putu…

20erika07
5. júl 2021

Prosím vas tie foto z miesta cinu kde uz nie su tie zlte cisla na oznacovanie stôp co su na stranke pravda o judite, to znamena ze to uz foto uz robil jej otec alebo kto ked uz vysetrovatelia odisli?

cacianka
5. júl 2021

Tento smutný a tragický príbeh nikdy nezmizne zo sveta, neutaji sa, neprestane sa o ňom písať ani hovoriť. To na margo toho že sa tu spomína, čo bude ked J. vyjde z basy.
Spomente si na čubirkovu, riga, slovaka vzburu aj ľudmilu a pod., takmer kazdy rok prejdu mediami články, dokumenty, ktore mapuju hrozné výčiny a tragédie. A to aj z doby ked boli médiá prudko cenzurovane, z doby "predinternetovej". Vytiahnu to novinári a pitvaju na strankach nielen bulváru, ale aj sa vyrábajú dokumenty, robia besedy a rozhovory, odborníci aj laici pátrajú na vladtnu päsť a vyťahujú hocijake drobnosti o skutkoch, ľuďoch, okolí,
Bohužiaľ a chvalabohu ľudia nezabudnú ani na tento smutný a tragicky pribeh.

sslobodnamama777
5. júl 2021

@cacianka ale stale to bude o tom, ze bude vladnut neistota preco to urobila a to je zle. U inych vieme aspon dovody.

foxyfox
5. júl 2021

Z toho suseda mi je zle. 16 ročné dievča tam hystericky kričí o pomoc a dospelý chlap povie že "nekrič tu na mňa" a "ale ako mu pomôžem? Idem zavolať manželku, vydrž". Hrdina

barborkakr
5. júl 2021

@foxyfox mne nie asi videl viac ako si myslis a prvy dojem instinkt neoklames😉
@foxyfox

terezia323
5. júl 2021

@foxyfox on hneď volal políciu z bytu a bol potom pomôcť aj záchranárov púšťal

3vita
5. júl 2021

@foxyfox tak myslím že dostal chudák šok keď to videl naživo a nevedel čo sa deje. Myslím že jeho reakcia bola pochopiteľná. Zrejme aj o nej čo to vedel

kittykat22
5. júl 2021

@foxyfox myslim si ze chlap bol v soku a odmietal prijat, ze vidi - co vidi. To ked otvoris dvere a vidis tam dobodane dieta leziace v kaluzi krvi a vrieskajuce dievca s porezanymi rukami, to musis mat pocit, ze sa ti to len sniva. Velmi casto sa stava, ze ked sa clovek dostane do extremnej situacie, tak sa sprava iracionalne.

leuchtturm
5. júl 2021

po vojne je kazdy general a klavesnica znesie vela. Tiez by som sa nehrala na hrdinu.

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox autonehoda je nieco ine uplne ine ako vrazda.

katym77
5. júl 2021

V USA by dostala min. 25 ak nie doživotie, v Iráne ani nechcite vedieť čo by s ňou bolo a podľa stredovekého práva!!!
U nás je život človeka menej cenený ako pár gramov marihuany.

3vita
5. júl 2021

@foxyfox myslím že sa nedá porovnať autonehoda a surové dobodanie kde nevieš či ti niečo ešte nehrozí či útočník ešte nie je na blízku. Tak isto psychika človeka je rôzna

vevesh
5. júl 2021

@foxyfox byt svedok a po bezprostrednom nebezpecenstve a byt priamo obet resp. V priamom ohrozeni zivota je na mile vzdialene, jednoducho v urcitom momente mozog skratovava....tiez nemam problem pomoct v takych krajovych situaciach pri nehode/po nehode, a tiez som nemala problem, byt "dalej od strelby". Ale byt priamo obet na mieste cinu, aj mne zlyhali reakcie....

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
simoncik
5. júl 2021

@foxyfox to co sa v tom byte udialo otriaslo aj zachranarmi policajtmi. Nikto toho suseda nevidel z nas. Napriklad jeho vek a tak. Je uplne ine vidiet autonehodu a byt avedkom krvavej jatky. Necuduujem sa. Po prvom soku vysiel pomoct

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox keby si tam bola ty, urcite by si reagovala správne. Aj by si nechala po sebe ziapat decko, v pohode by si sa rozpravala s vrahom a este by si aj Tomasa zachranila. Skoda, tam bol ten chlap namiesto teba.

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
foxyfox
5. júl 2021

@leuchtturm ziapat decko.. Stane sa taka vec a ja budem egocentricky riešiť že na mňa ziape decko? A on netušil čo sa stalo, nepomohol ani jednému z nich v chvíli keď to bolo nutné. Ze po príchode záchranárov vyšiel, no super

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox tak to chod vykricat tomu chlapovi do Juditinej bytovky 😉

foxyfox
Autor odpoveď zmazal