Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@foxyfox ja dufam, ze nestretnem Juditku ked ju pustia alebo teba..
@taga fakt dvaja dospelí ľudia si nevedia poradiť s jedným zraneným deckom?
@barborkakr ty si úplne zlým človek. Ja nehovorím ze judita je anjel, hovorím, že sused nepomohol. A preto mi tu píšeš ze ma nechceš stretnúť, posmievaš sa a útočíš? Prosím ťa čo som ti urobila?
Žasnem a som smutná že ma tu niektoré z vás dokážu prirovnať k vrahyni preto, že si myslím, že sused reagoval zbabelo.
@foxyfox zly clovek vidi v kazdom zleho, ale to je jedno, si mimo a presne viem co si zac…
Od takych idem v zivote co najdalej, prepac..prajem pekny vecer, nebudem uz reagovat na tvoje …hmm alibisticke mudrosti🤭🙏🏻
@foxyfox pokial viem toho suseda sa zastala samotna rodina judity.aj mu podakovali. Po prvotnom soku (to jeho jezismaria na nahravke 112 je hrozostrasne-musel to byt strasny pohlad) kedy zavrel dvere, sa vratil k judite a utisoval ju do prichodu zachranariv, ktorim isiel aj otvorit vchodove dvere
@barborkakr fiha vieš čo som zač 🙂
@lasskonka jasne, detaily az tak nemam podchytene, ale nic to nemeni na veci si myslim... priam, ak bol doma, mozno nieco pocul? To bol sused priamo z bytu oproti? Co ak kukal cez kukatko?
A to, ze bola doma, som myslela tak, ze to len potvrdzuje, ze bola doma ked sa stala vrazda.. a ak je v byte jeden mrtvy a jeden prezivsi a ziadne stopy po dalsej unikajucej osobe, je to lahka matematika.. taktiez, ak by tam mala byt akoze tretia osoba, ktorej sa akoze mala bat (alebo neviem s cim stale chce
@foxyfox pomahat) tak by ta osoba asi J len tak nenechala vybehnúť na chodbu a necakala by, kym pride so susedom. Takze ocami suseda, s cim mal ist pomahat? Pred cim ju mal ist ochranit?
@foxyfox myslis to dobre, ze ako prve sa ma pomoct zranenemu a sused sa nezachoval ukazkovo. Len tiez myslim, ze tvoj pohlad moze byt pohlad empatickej zeny, ktora uz niekoho zachranila - pricom sused bol zrejme "neempaticky" pragmatik, ktory situaciu zhodnotil ako podnet pre policiu, nie podavanie (z jeho pohladu zbytocnej) pomoci (tym zdaleka nevravim, ze chlapi nie su empaticki, vid zachranari).
@taga hej bol to byt oproti.neviem ci nieco videl/pocul.tvrdi, ze nie.ale to potvrdili aj ostatni susedia, ze to je dobres praveny barak ci co.ze nepocut nic.len jedna suseda pocula hlasy na svoju terasu cez juditin otvoreny balkon. Na sude tiez kazdy vratane toho suseda povedal, ze nic nepoculi (okrem tej jednej susedy)
Fakt mi je ľúto že takto reagujete, ja si tiež myslím že to urobila ona, ale vtedy to nikto nevedel, bola zranená, hystericka a nikto jej nepomohol. Keby ich fakt niekto prepadol, tiež by ste mi nadávali a považovali ma za potenciálnu vrahyňu len preto ze kritizujem zbabeleho suseda?
@foxyfox ok zdrapis hystericke decko a dalej co?? To ma aky uzitok, zdrapit hystericke decko? A ehm, asi na 112 pokial nevidia, co sa deje, môžu len snazit sa instruovat, ci co jej mali povedat 'nechajte tak, ked je velakrat pobodany?' Asi sused mal oci a videl! Ci aj preto je zbabely, ze pochopil, ze zial, uz mu nepomoze, moze len seba ochranit?

@foxyfox nechal decko na pospas osudu?!? To srandujes? Takto to vidis? Sused si mozno aj zivot zachranil…