icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

barborkakr
5. júl 2021

@foxyfox nechal decko na pospas osudu?!? To srandujes? Takto to vidis? Sused si mozno aj zivot zachranil…

barborkakr
5. júl 2021

@foxyfox ja dufam, ze nestretnem Juditku ked ju pustia alebo teba..

lasskonka
5. júl 2021

@taga mas pravdu, ale v par drobnostiach nie.on neprisiel domov, on doma bol.bola ocividne zranena-na ruke jej odvisali prsty.v ruke nedrzala mobil a netelefonovala-mala ho polozeny v byte na hlasity odposluch(112). Opravte ma ak sa v niecom mylim

foxyfox
5. júl 2021

@taga fakt dvaja dospelí ľudia si nevedia poradiť s jedným zraneným deckom?
@barborkakr ty si úplne zlým človek. Ja nehovorím ze judita je anjel, hovorím, že sused nepomohol. A preto mi tu píšeš ze ma nechceš stretnúť, posmievaš sa a útočíš? Prosím ťa čo som ti urobila?

lasskonka
Autor odpoveď zmazal
lasskonka
5. júl 2021

@taga a este k tvojmu odseku, ze bola doma, bola pri tom..ved jasne, ze bola.bol to byt, v ktorom byvala.ako by tam mohla nebyt?

foxyfox
5. júl 2021

@lasskonka proste mňa len znechutilo že sused tam vykrikoval aby na neho nekričala a ze čo on má robiť. Nikto ma nepresvedčí že dospelý človek sa musí 16 ročného zraneneho decka pýtať čo má robiť a zamykať sa pred ním.

ukulela
5. júl 2021

@foxyfox sused volal policiu. Niekde to rozoberali. Možno aj tu. Ľudia v kritických situáciách nereagujú ukážkovo. Ty by si vedela dať prvú pomoc napr? Alebo skočiť za topiacim sa?

foxyfox
5. júl 2021

Žasnem a som smutná že ma tu niektoré z vás dokážu prirovnať k vrahyni preto, že si myslím, že sused reagoval zbabelo.

barborkakr
5. júl 2021

@foxyfox zly clovek vidi v kazdom zleho, ale to je jedno, si mimo a presne viem co si zac…
Od takych idem v zivote co najdalej, prepac..prajem pekny vecer, nebudem uz reagovat na tvoje …hmm alibisticke mudrosti🤭🙏🏻

lasskonka
5. júl 2021

@foxyfox pokial viem toho suseda sa zastala samotna rodina judity.aj mu podakovali. Po prvotnom soku (to jeho jezismaria na nahravke 112 je hrozostrasne-musel to byt strasny pohlad) kedy zavrel dvere, sa vratil k judite a utisoval ju do prichodu zachranariv, ktorim isiel aj otvorit vchodove dvere

foxyfox
5. júl 2021

@ukulela ano prvú pomoc som dala a zachránila som. Topiacemu možno nie lebo nie som dobrý plavec. Ale to je trosku rozdiel. Zdrapíš zranené decko a máš vybavené. S jednou nefunkčnou rukou ti predsa neublíži keď ste tam dvaja

foxyfox
5. júl 2021

@barborkakr fiha vieš čo som zač 🙂

ukulela
5. júl 2021

@foxyfox laskonka ti to hore vysvetlila. Čo povieš na margo suseda teraz?

taga
5. júl 2021

@lasskonka jasne, detaily az tak nemam podchytene, ale nic to nemeni na veci si myslim... priam, ak bol doma, mozno nieco pocul? To bol sused priamo z bytu oproti? Co ak kukal cez kukatko?
A to, ze bola doma, som myslela tak, ze to len potvrdzuje, ze bola doma ked sa stala vrazda.. a ak je v byte jeden mrtvy a jeden prezivsi a ziadne stopy po dalsej unikajucej osobe, je to lahka matematika.. taktiez, ak by tam mala byt akoze tretia osoba, ktorej sa akoze mala bat (alebo neviem s cim stale chce
@foxyfox pomahat) tak by ta osoba asi J len tak nenechala vybehnúť na chodbu a necakala by, kym pride so susedom. Takze ocami suseda, s cim mal ist pomahat? Pred cim ju mal ist ochranit?

foxyfox
5. júl 2021

@ukulela aká maslonka?

evaachesa
5. júl 2021

@foxyfox lasskonka 😄

foxyfox
5. júl 2021

@taga spolužiaci alebo kto to bol sa jasne bavili o nejakých feťákoch. Myslíš že niekto na pervitíne/heroine rozlišuje, či nechávajú svedkov alebo co bude ďalej? Nie. Sústredia sa na najbližšiu dávku

taga
5. júl 2021

@foxyfox a ty ako vies, v akej fyzickej kondicii bol ten sused a jeho manzelka??? Ako mozes takto sudit??? To, ze ty by si sa totalne nelogicky hodila do takejto slamastiky neznamena, ze kazdy musi uvazovat rovnako debilne!

ukulela
5. júl 2021

@foxyfox myslis, že fetak lieta, že na krvavej podlahe po ňom neostane ani stopy?

bmuller
5. júl 2021

@foxyfox myslis to dobre, ze ako prve sa ma pomoct zranenemu a sused sa nezachoval ukazkovo. Len tiez myslim, ze tvoj pohlad moze byt pohlad empatickej zeny, ktora uz niekoho zachranila - pricom sused bol zrejme "neempaticky" pragmatik, ktory situaciu zhodnotil ako podnet pre policiu, nie podavanie (z jeho pohladu zbytocnej) pomoci (tym zdaleka nevravim, ze chlapi nie su empaticki, vid zachranari).

foxyfox
5. júl 2021

@evaachesa no áno najskôr ho atakovali, potom pochválili že ju utesoval. Ale je ľahké utesovat keď je tam už kopa ďalších ludi. Podstatné je ze keď tam bol jediný tak sa išiel skryť manželke pod sukňu

taga
5. júl 2021

@foxyfox zena, ty si bud neskutocne naivna alebo neviem co. Prosim ta, napis konkretne, co by podla teba bolo spravne konanie od suseda. Ist az do prichodu policie utesovat vraha?

lasskonka
5. júl 2021

@taga hej bol to byt oproti.neviem ci nieco videl/pocul.tvrdi, ze nie.ale to potvrdili aj ostatni susedia, ze to je dobres praveny barak ci co.ze nepocut nic.len jedna suseda pocula hlasy na svoju terasu cez juditin otvoreny balkon. Na sude tiez kazdy vratane toho suseda povedal, ze nic nepoculi (okrem tej jednej susedy)

foxyfox
5. júl 2021

@taga zdrapit hysfericke decko pokiaľ už vidím ze druhému nie je pomoci. Aj keď neviem či laik dokázal posúdiť či mu nie je pomoci keď profesionálna na 112ke vyzývala na oživovanie aj keď judita povedala ze bol strašne veľakrát pobodany.

ukulela
5. júl 2021

@foxyfox niekto skočí do ohňa vytiahnuť človeka, iný volá hasičov. Nik nie je povinný riskovať život.

foxyfox
5. júl 2021

Fakt mi je ľúto že takto reagujete, ja si tiež myslím že to urobila ona, ale vtedy to nikto nevedel, bola zranená, hystericka a nikto jej nepomohol. Keby ich fakt niekto prepadol, tiež by ste mi nadávali a považovali ma za potenciálnu vrahyňu len preto ze kritizujem zbabeleho suseda?

taga
5. júl 2021

@foxyfox ok zdrapis hystericke decko a dalej co?? To ma aky uzitok, zdrapit hystericke decko? A ehm, asi na 112 pokial nevidia, co sa deje, môžu len snazit sa instruovat, ci co jej mali povedat 'nechajte tak, ked je velakrat pobodany?' Asi sused mal oci a videl! Ci aj preto je zbabely, ze pochopil, ze zial, uz mu nepomoze, moze len seba ochranit?

foxyfox
5. júl 2021

@ukulela nie je. Ale on nemusel skákať do ohňa. Mohol zdrapit 16 ročné zranené decko a zamknúť ho do izby

taga
5. júl 2021

@foxyfox 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ zena, chod uz spat. Podla mna si uz unavena alebo co. Zamkynat si vraha do izby, to si musim niekam zapisat, aby som nezabudla